ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κλειστά τα Σχολεία την Δευτέρα 15-02-2021

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόφαση του Δημάρχου Δράμας, κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου, την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δράμας καθώς και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί του Νομικού Προσώπου θα παραμείνουν κλειστά λόγω του ολικού παγετού, του χιονιού και των χαμηλών Θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά με την μέθοδο της τηλε-εκπαίδευσης.

Ενημέρωση για την Δευτέρα 15-02-2021 από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Δευτέρα 15-02-2021, εφόσον τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης στο κανονικό ωράριο λειτουργίας της σχ. μονάδας.

Η Ανακοίνωση της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. για τα σχολεία.

Αποφασίσαμε τη διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, μετά από συνεννόηση με τους πέντε χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜΘ Κωνσταντίνο Μπαντίκο.
Το μέτρο κρίθηκε αναγκαίο λόγω των χιονοπτώσεων, των χαμηλών θερμοκρασιών και του ολικού παγετού στο σύνολο σχεδόν της Περιφέρειας αλλά και της ανάγκης να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις στην πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας Covid-19 λόγω του ψύχους.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση, κατόπιν συνεννόησης με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

top 30 ημερών

Exit mobile version