ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Αριστείδης Μωυσιάδης αναλαμβάνει Διοικητική θέση στην Περιφέρεια μας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αριστείδης Μωυσιάδης ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του κ. Τοπσίδη, για τη νέα σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης – Αμφίπολης – Αμυγδαλεώνα – Νέας Καρβάλης, θα συνεργαστεί με την παράταξη του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μέτιου, αναλαμβάνοντας θέση Διοίκησης στην Περιφέρεια μας.

Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου,  Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, καλωσορίζει τον κ. Μωυσιάδη με ανάρτηση του

“Καλωσορίζω στη Διοίκηση της Περιφέρειας μας τον Αριστειδης Μωυσιαδης και του εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντα, που του ανέθεσε ο Περιφερειάρχης.
Άρη καλωσήρθες!”

Ο Αριστείδης Μωυσιάδης παραιτήθηκε, όπως ανέφερε στην δήλωση του, γιατί:

“Εκτροχιάστηκε η ενδοπεριφερειακή συνείδηση και συνοχή στις “ράγες”  της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Αμφίπολης – Αμυγδαλεώνα – Νέας Καρβάλης.

Μετά λύπης μου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου της Μ. Δευτέρας διαπίστωσα ότι αυτό δεν ίσχυε και για την ΠΕ Δράμας. Όλοι οι συνάδελφοι της παράταξης μου, πλην του κ.Πατακάκη ψήφισαν υπέρ του έργου αφήνοντας την Δράμα έξω από τον σχεδιασμό.

Ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη με την όποια συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 διότι δεν καλύπτομαι πλέον από τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει. Οι ανάγκες και οι προτεραιότητες του τόπου μου, της ΠΕ Δράμας, είναι πέρα και πάνω από όλα. Γιατί εμείς οι Δραμινοί αγαπάμε Δράμα”

top 30 ημερών

Exit mobile version