ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε  ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε  ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας για τις ανάγκες της υπηρεσίας

Ο Δήμος Δράμας, στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας με τις κρατικές αρχές και της έμπρακτης στήριξης στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, προχώρησε στην παραχώρηση ενός λεωφορείου ιδιοκτησίας του, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας.

Στην πράξη παραχώρησης η οποία έγινε σήμερα στο Γραφείο Δημάρχου, συμμετείχαν και υπέγραψαν ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος και ο, Αστυνομικός Διευθυντής Δράμας Ιωάννης Παπαθανασίου, εκπροσωπώντας την Ελληνική Αστυνομία.

Το λεωφορείο παραχωρήθηκε για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της αστυνομίας, ενισχύοντας έτσι την επιχειρησιακή της δυνατότητα και διευκολύνοντας τις καθημερινές μετακινήσεις προσωπικού.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο και τον Δήμο Δράμας για την παραχώρηση του οχήματος, υπογραμμίζοντας τη σημασία της αγαστής συνεργασίας μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Σωμάτων Ασφαλείας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Δράμας δήλωσε:
«Ο Δήμος Δράμας στέκεται έμπρακτα δίπλα στα Σώματα Ασφαλείας, αναγνωρίζοντας το σημαντικό τους έργο για την ασφάλεια των πολιτών και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Η συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας είναι σταθερή και ουσιαστική. Η πράξη αυτή επισφραγίζει μια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας στήριξης, η οποία θα συνεχίσει να ενισχύεται με κάθε πρόσφορο τρόπο.»

top 30 ημερών

Exit mobile version