ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Οριστική ταφόπλακα στις πανεπιστημιακές σχολές της Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δήμου Δράμας
Σήμερα τοποθετήθηκε η οριστική ταφόπλακα στις πανεπιστημιακές σχολές της Δράμας, εξαιτίας της θεσμοθέτησης της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, μέσω του εκτρωματικού νόμου της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Συνένοχος σε αυτό το έγκλημα ο τοπικός βουλευτής της Ν.Δ που ψήφισε και με τα..δυο χέρια πριν λίγους μήνες το νόμο, δρομολογώντας έτσι το οριστικό λουκέτο πολλών πανεπιστημιακών σχολών της περιφέρειας.

Δίπλα του ο άβουλος δήμαρχος Δράμας, που θα μνημονεύεται στο μέλλον η θητεία του ως η πλέον καταστρεπτική για τον Δήμο Δράμας.

Τα νούμερα δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση:

  • ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΔΡΑΜΑ) – 24 θέσεις
  • ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΔΡΑΜΑ) – 0 θέσεις

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η υπουργός Παιδείας, εξήγγειλε περαιτέρω αναδιάρθρωση του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας, κάτι που πρακτικά μεταφράζεται σε οριστικό κλείσιμο των πανεπιστημιακών σχολών που δεν είναι βιώσιμες.

Αυτή είναι μια συνθήκη που, δυστυχώς, θα αφορά και τις σχολές της Δράμας, καθώς διαφαίνεται ανοιχτά στον ορίζοντα ο κίνδυνος οριστικού κλεισίματός τους.

Μετά το λουκέτο στον Σιδηρόδρομο ,η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει τη χαριστική βολή στους κατοίκους του Δήμου Δράμας,με την τεχνητή υποβάθμιση των σχολών της Δράμας,μέσω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

Ως Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δράμας ,ειλικρινά αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το πρόταγμα μέσω του οποίου θα απευθυνθούν στους δημότες της περιοχής μας ο βουλευτής της ΝΔ στην Δράμα και ο δήμαρχος Δράμας, στις επόμενες εκλογές, όταν στο διάβα τους θα έχουν ήδη καταστρέψει τα πάντα, οριστικά και αμετάκλητα.

top 30 ημερών

Exit mobile version