ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Εκτός ημιτελικών ο Δουβαλίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκτός ημιτελικών στα 60 μέτρα με εμπόδια ο Κώστας Δουβαλίδης που έκανε χρόνο 7.77 στην προκριματική σειρά του.

Ο Κώστας Δουβαλίδης στην 5η του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 60 μέτρων με εμπόδια.

Μπήκε με πολλά προβλήματα τραυματισμών στην φετινή σεζόν και είχε άλλο ένα λίγο πριν την διοργάνωση, όπου τελικά τερμάτισε έκτος στην προκριματική σειρά του και έμεινε τελικά εκτός ημιτελικού.
Με τα αποτελέσματα να βγαίνουν με μεγάλη καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος στην διοργάνωση, ο Δραμινός πρωταθλητής έκανε τελικά χρόνο 7.77 που είναι μεν η καλύτερη φετινή του, αλλά όχι και αντιπροσωπευτική των ικανοτήτων του. Πρώτος ήταν ο Βραζιλιάνος Περέιρα με 7.60, ενώ 7.69 έκανε ο Λαγκάρντ.

Στην πρώτη προκριματικά σειρά ο Μίλαν Τραϊκοβιτς για την Κύπρο έκανε χρόνο 7.69 και ήταν τέταρτος στην σειρά του και θα τρέξει με επίδοση στα ημιτελικά.

Δουβαλίδης: «Χαρούμενος παρόλο που δεν μπόρεσα να προκριθώ»

Eίμαι πάρα πολύ χαρούμενος παρόλο που δεν μπόρεσα να προκριθώ στον ημιτελικό. Δεν με ενόχλησε κάποιο πόδι. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για να έρθουμε εδώ με έναν καλό στόχο, παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την προετοιμασία μου όπως ήθελα, είτε στην Αθήνα είτε εδώ στη Σερβία. Με ταλαιπώρησαν κάποια προβλήματα στα πόδια μου, γι’ αυτό θεωρώ πως τερματίζοντας με season best και αποφεύγοντας έναν τραυματισμό στα πόδια μου είναι θετικό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τουλάχιστον βρίσκομαι εδώ».

top 30 ημερών

Exit mobile version