ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δράμας ο Λ Καλλινικίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ο Δήμαρχος δεν τήρησε την συμφωνία μας”

Την παραίτηση του από τη θέση του αντιδημάρχου πολιτισμού του δήμου Δράμας έκανε γνωστή σε συνέντευξη του, ο Λευτέρης Καλλινικίδης.  

Όπως τόνισε, ο λόγος της κίνησης του αυτής είναι η μη τήρηση από την πλευρά του κου Μαμσάκου των συμφωνηθέντων μεταξύ των δύο παρατάξεων το 2019.

Ο λόγος της παραίτησης του, είναι η μη τήρηση από την πλευρά του Δημάρχου κου Μαμσάκου της προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ των δύο παρατάξεων,  «Δράμα Πρωταγωνίστρια» και «Ενώνουμε τη Δράμα», το 2019 για συνεργασία και αφορούσε τον Πολιτισμό και για 4 χρόνια.

Ο Λευτέρης Καλλινικίδης στο πλαίσιο υλοποίησης αυτής της συμφωνίας, ανέλαβε τη θέση του Προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ και από τον Απρίλιο του 2020 ανέλαβε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

Ο κ. Καλλινικίδης δέχτηκε πρόταση του Δημάρχου Δράμας κ. Μαμσάκου να παραιτηθεί από Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού και να αναλάβει Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, την οποία απέριψε και ήταν η αιτία παραίτησής του από Αντιδήμαρχος, αλλά και “σπάσιμο” της συνεργασίας των δύο παρατάξεων, ξεκαθαρίζοντας ότι στο δημοτικό συμβούλιο δεν θα συμμετέχει στην ομάδα του Δημάρχου.

Δεν θα κάνει στείρα αντιπολίτευση αλλά εποικοδομητική κριτική και στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, ο ίδιος και η παράταξη του, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι.

Πηγή Βίντεο: Center tv

Παραίτηση από Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.
Αποδείξαμε πως δεν είμαστε δεμένοι με τις θέσεις. Δεν κοστίσαμε ούτε σεντ για τον Δήμο Δράμας. Δουλέψαμε και αποδείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά. Πάμε δυνατά για τις εκλογές του 2023. Η δουλειά μας για τη Δράμα που αγαπάμε δεν σταματάει ποτέ.

top 30 ημερών

Exit mobile version