ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πλαστά πιστοποιητικά από τον Παλαμά: Καταγγελίες για Δράμα και Καβάλα

Δημοσιεύθηκε

στις

Πηγή: reader.gr

Πιέσεις προς γιατρούς και υγειονομικούς ώστε να να εκδώσουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά και αποτελέσματα rapid test κατήγγειλε η πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου. Οι καταγγελίες έρχονται λίγες μόλις ημέρες μετά από την αποκάλυψη του σκανδάλου με τους «μαϊμού» εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας.

«Υπάρχει πίεση σε γιατρούς και υγεινομικούς για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά και πλαστά θετικά τεστ για να αποφύγει κάποιος τον εμβολιασμό», σημείωσε η κα Μαστοράκου μιλώντας στο MEGA. Και εξήγησε: «Τα κέντρα διενεργούν τα τεστ και καταγράφουν στο μητρώο covid το αποτέλεσμα, άρα ο ενδιαφερόμενος ανάλογα με το αποτέλεσμα έχει και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολίτες που πιέζουν γιατρούς, κέντρα για ψευδές θετικό rapid test έναντι αμοιβής».

«Έχει καταγγελθεί από γιατρούς», υπογράμμισε και προσέθεσε: «Υπάρχουν καταγγελίες στην Καβάλα, την Πάτρα και σε πάρα πολλές περιοχές, Χαλκίδα, Δράμα. Έχει ξεκινήσει έρευνα. Υπάρχουν αναφορές που μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Υπάρχουν και αναφορές ότι αντιεμβολιαστές έχουν παρεισφρήσει σε γραμμές εμβολιαστικών κέντρων»

Όπως είπε μιλάμε για 100-200 ευρώ για την έκδοση ψευδούς θετικού τεστ, ώστε να βγει το πιστοποιητικό νόσησης και να αποφεύγεται ο εμβολιασμός για έξι μήνες. Ο ιατρικός κόσμος αρνείται, αλλά η πίεση είναι πολύ μεγάλη και μπορεί κάπου κάποιος γιατρός να έχει ενδώσει.

«Υπάρχουν αντιμεβολιαστές που το κάνουν για ιδεολογικούς λόγους κι άλλοι που το κάνουν με χρηματικά κίνητρα», εξήγησε.

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2021 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version