ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Super League 2 ο Πανδραμαϊκός; Δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Πανδραμαϊκό στην προσφυγή του κατά του Αγροτικού Αστέρα και περιμένει μέχρι τέλος της εβδομάδας εξελίξεις στην υπόθεση και την μη αποδεχτή συμμετοχή της ομάδας του Ευόσμου στα μπαράζ ανόδου στην Super League 2.

Μετά από περίπου 1,5 μήνα συζητήθηκε απο το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ το θέμα κάνοντας δεκτό του αίτημα του Πανδραμαϊκού και, πλέον, διεκδικεί με αξιώσεις την άνοσο και είναι πολύ πιθανόν να παίξει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Πανδραμαϊκός ζητούσε να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας στη Γ’ Εθνική για τη σεζόν 2021-2022, επειδή συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ομάδες που δεν είχαν ενταχθεί εγκαίρως στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ, που ήταν προαπαιτούμενο.

Ο Αγροτικός Αστέρας εντάχθηκε στο Μητρώο με κάποια καθυστέρηση, όμως το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν το έβαλε υπόψη.

Η απόφαση αυτή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, καθώς αρκετές ομάδες της κατηγορίας δεν είχαν ενταχθεί στο αθλητικό μητρώο, ή τουλάχιστον όχι έγκαιρα.

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και δεν αποκλείεται να δούμε να αποκλείονται από τις εθνικές κατηγορίες όλες οι ομάδες που δεν είναι στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πάντως με την επικύρωση των βαθμολογιών ο Αγροτικός Αστέρας είναι δύσκολο έως απίθανο να κινδυνεύσει χάνοντας την άνοδο.

top 30 ημερών

Exit mobile version