Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Δράμα    21 /10/23

Αριθ.πρωτ.:169

Προς:
Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Κοινοποίηση:

Βουλευτές Νομού .Δράμας
ΜΜΕ

Κύριε Υπουργέ,

Οι εργαζόμενοι έχουμε εκπέμψει πολλές φορές σήμα κινδύνου για την τραγική υποστελέχωση του Νοσοκομείου Δράμας. Εδώ και μήνες η ΜΕΘ και η Παθολογική Κλινική λειτουργούν με «μπαλώματα», συνεχείς ολιγοήμερες μετακινήσεις γιατρών από άλλα νοσοκομεία και συνεπικουρία ιδιωτών γιατρών και στρατιωτικών παθολόγων.

Ζητήσαμε άμεσες προσλήψεις για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων αλλά δόθηκαν προσωρινές και όχι ουσιαστικές λύσεις. Είχαμε εκφράσει τους φόβους μας για επικείμενο κλείσιμο κλινικών και δυστυχώς βρεθήκαμε μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις.

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Δράμας έκλεισε τον Αύγουστο  του 2023 για να γίνει απολύμανση του χώρου και μέχρι σήμερα δεν έχει ανοίξει. Το μέλλον της αβέβαιο αφού τους προηγούμενους μήνες λειτουργούσε με δύο μόνο εναπομείναντες μόνιμους γιατρούς και με μετακινήσεις γιατρών από άλλα νοσοκομεία.

Πρόκειται για κλινική με άρτιο εξοπλισμό που πριν από μήνες λεγόταν ότι θα επεκταθεί από τις  7 στις 12 κλίνες αγγίζοντας τα διεθνή πρότυπα. Η αναστολή λειτουργίας της είναι εξέλιξη ιδιαίτερα ανησυχητική για την περιοχή μας ενόψει και του χειμώνα, με την έξαρση των ιώσεων και ενώ τα χειρουργεία, τακτικά και επείγοντα, συνεχίζονται κανονικά. Κλειστή όπως γνωρίζετε είναι τα τελευταία δύο χρόνια και η ΜΕΘ του όμορου νοσοκομείου της Ξάνθης.

Στις 20-10-2023 ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή, ανακοίνωσε ότι η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Δράμας θα ανοίξει την 1η Νοεμβρίου, δήλωση που έχει καταγραφεί και στα πρακτικά της συζήτησης. Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε να διεκδικούμε έως ότου το δούμε να γίνεται πράξη.

Εκτός από τους γιατρούς που έχουν γίνει είδος υπό εξαφάνιση (υπάρχουν ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες που φτάνουν το 50%), το Νοσοκομείο Δράμας αντιμετωπίζει τρομερή υποστελέχωση και στις υπόλοιπες κατηγορίες εργαζομένων. Μεγάλες ελλείψεις προσωπικού υπάρχουν στη νοσηλευτική υπηρεσία, στο ακτινολογικό και το μικροβιολογικό εργαστήριο, στην τεχνική υπηρεσία.

Αμέτρητες μέρες κανονικής άδειας οφείλονται στο νοσηλευτικό και λοιπό παραϊατρικό προσωπικό. Οι συνθήκες υπερεφημέρευσης και εξάντλησης έχουν φτάσει τους εργαζόμενους στα όρια τους και οδηγούν σε κύμα φυγής, παραιτήσεων και πρόωρων συνταξιοδοτήσεων. Οι προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ δυστυχώς χρειάζονται χρόνια για να ολοκληρωθούν. Ακούγονται υποσχέσεις για σχεδιασμούς μελλοντικών προσλήψεων στη Δημόσια Υγεία, αλλά φως δεν διαφαίνεται στον κοντινό ορίζοντα. Η τεράστια έλλειψη προσωπικού δοκιμάζει τις αντοχές μας.

Το 40% του προσωπικού στο Νοσοκομείο Δράμας εργάζεται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Οι συμβασιούχοι συνάδελφοι ζουν με την αγωνία αν θα πάρει  παράταση η σύμβαση τους, αν θα εργάζονται μετά το τέλος του χρόνου, αν θα απολυθούν.

Τρομερή αδικία για τους ανθρώπους που επί χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ευαίσθητο χώρο της Δημόσιας Υγείας, έβαλαν πλάτη και συνεχίζουν να βάζουν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Στην πρόσφατη επίσκεψη σας στο Γ.Ν. “Άγιος Ανδρέας”  στην Πάτρα αναφέρατε μεταξύ άλλων – σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν. Πατρών «Ο Ιπποκράτης» –   ότι μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξει  ρύθμιση με την οποία οι συμβάσεις των συμβασιούχων του προγράμματος 4.000 στην Υγεία  θα μετατραπούν σε αορίστου χρόνου.

Για τους επικουρικούς με τρίμηνες συμβάσεις (προσλήφθηκαν προς αντικατάσταση των συναδέλφων που είχαν τεθεί σε αναστολή), αναφέρατε ότι θα υπάρξει ρύθμιση ώστε κι αυτοί να ενταχθούν στο επικουρικό προσωπικό, ενώ για το επικουρικό προσωπικό είπατε πως θα παρατείνονται οι συμβάσεις και μέσω προκηρύξεων οι εργαζόμενοι σταδιακά θα μονιμοποιούνται. Μην παρατείνεται την αγωνία των συναδέλφων μας. Προχωρήστε με νομοθετική ρύθμιση στη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που εργάζονται στο ΕΣΥ. Δώστε μόνιμη και οριστική λύση.

Μετά από την αντίδραση σωματείων εργαζομένων και της ΠΟΕΔΗΝ, δόθηκε πρόσφατα εντολή να σταματήσουν όλοι οι διαγωνισμοί με τους οποίους υπηρεσίες στα δημόσια νοσοκομεία όπως η καθαριότητα και η φύλαξη περνούσαν σε εργολάβους.

Στο Νοσοκομείο Δράμας η καθαριότητα, η σίτιση, η φύλαξη και πρόσφατα και οι δευτερογενείς διακομιδές έχουν παραδοθεί στον ιδιωτικό τομέα. Εξαιτίας των αποφάσεων αυτών συνάδελφοι απολύθηκαν ενώ άλλοι συνέχισαν ως εργολαβικοί εργαζόμενοι με χαμηλότερες αποδοχές.

Αναμένουμε τη σχετική  νομοθετική ρύθμιση ώστε οι παραπάνω υπηρεσίες να επιστρέψουν και πάλι στο νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι να επαναπροσληφθούν. Όχι όπως παλιότερα με ατομικές συμβάσεις, αλλά με μόνιμη σχέση εργασίας γιατί και οι ανάγκες που καλύπτουν είναι πάγιες και διαρκείς. Το ίδιο ζητάμε να γίνει και με τις δευτερογενείς διακομιδές.

Τα δημόσια νοσοκομεία δεν είναι επιχειρήσεις, για να επενδύουν ιδιώτες με σκοπό το κέρδος. Τα μεγάλα ποσά που διατίθενται από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου για την ενοικίαση ιδιωτικού ασθενοφόρου θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά ενός καινούριου ασθενοφόρου και την πρόσληψη εξειδικευμένου πληρώματος που θα διεκπεραιώνει τις δευτερογενείς διακομιδές.

Η υπουργική απόφαση για τον επανακαθορισμό των δικαιούχων και το ύψος του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, διατηρεί ξεκάθαρες αδικίες σε βάρος χιλιάδων εργαζομένων στις δημόσιες μονάδες υγείας. Στο προσωπικό της νοσηλευτικής υπηρεσίας γίνεται διαχωρισμός που δεν δικαιολογείται, αφού είναι ίδιος ο βαθμός της έκθεσης σε παράγοντες επαγγελματικού κινδύνου.

Υψηλότερο επίδομα προβλέπεται για τους νοσηλευτές και τους βοηθούς νοσηλευτών και μικρότερο για τις μαίες, τους τραυματιοφορείς, τους επισκέπτες υγείας και τους βοηθούς θαλάμου. Στην τεχνική υπηρεσία γίνονται αποκλεισμοί και άδικοι διαχωρισμοί ενώ οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων είναι οι ίδιες. Το ίδιο και στο προσωπικό των ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων.

Η μεγαλύτερη αδικία είναι βέβαια ότι η κυβέρνηση δεν προχωρά στην επέκταση του καθεστώτος των Βαρέων Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων στο Δημόσιο, αν και είναι γενικώς αναγνωρισμένο ότι εργαζόμαστε σε επικίνδυνες και ανθυγιεινές συνθήκες.

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα για τη διασφάλιση της πλήρους και αυτόνομης λειτουργίας του Νοσοκομείου της Δράμας και για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας.

Η Υγεία δεν είναι εμπόρευμα αλλά  κοινωνικό αγαθό. Είναι υποχρέωση του κράτους να παρέχει σε όλους τους πολίτες δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Ζητάμε:

 • Άμεση επαναλειτουργία της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Δράμας
 • Προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού ώστε να καλυφθούν τα κενά και να επιστρέψουν οι κλινικές στην ομαλή λειτουργία τους
 • Πλήρη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό των Κέντρων Υγείας και του ΚΨΥ Δράμας
 • Μονιμοποίηση με νομοθετική ρύθμιση όλων των συμβασιούχων
 • Χαρακτηρισμό του Νοσοκομείου Δράμας ως «άγονου» ώστε να δοθούν κίνητρα για την προσέλκυση γιατρών
 • Επιτάχυνση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση των προκηρύξεων πρόσληψης μόνιμου υγειονομικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ
 • Να φύγουν οι εργολάβοι με νομοθετική ρύθμιση από τα δημόσια νοσοκομεία
 • Ένταξη όλων των υγειονομικών του δημόσιου τομέα στα ΒΑΕ
 • Ουσιαστική βελτίωση των αποδοχών μας
 • Χορήγηση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας σε όλους τους εργαζόμενους στη Δημόσια Υγεία
 • Επιστροφή των μισθών των συναδέλφων που είχαν τεθεί σε αναστολή εργασίας από 1/4/22 ως 31/12/22 σύμφωνα με την απόφαση του ΣΤΕ

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                 Η  Γραμματέας

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                       ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Γ.Γ. ΠΟΞ κ. Άγγελος Καλλίας στην Έναρξη εργασιών του Εθνικού συμβουλίου οινοτουρισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Έναρξη εργασιών του Εθνικού συμβουλίου οινοτουρισμού με Συμμετοχή του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας και Γ.Γ. ΠΟΞ κ. Άγγελου Καλλία

Ο κος Άγγελος Καλλίας, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας, εκπροσωπώντας την Πανελλήνια ομοσπονδία ξενοδόχων, συμμετείχε στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Συμβουλίου Οινοτουρισμού στο Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κος Καλλίας, ως εκπρόσωπος της ΠΟΞ και ως πρόεδρος από μια οινική περιοχή, χαιρέτησε την πρωτοβουλία της Υπουργού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη για την δημιουργία του εθνικού συμβουλίου οινοτουρισμού που στόχο έχει την ανάπτυξη του οινοτουρισμού στην Ελλάδα.

Ο κος Καλλίας ανέφερε: “Βρισκόμαστε εδώ, άνθρωποι από διαφορετικούς κλάδους, από την επιστημονική και την επιχειρηματική κοινότητα, με στόχο να αναδείξουμε τα διδάγματα από την παρελθοντική εμπειρία και να προτείνουμε καινοτόμες λύσεις, προκειμένου να επιτευχθεί η άρτια υλοποίηση της πρωτοβουλίας του υπουργείου και η βιώσιμη ανάπτυξη του οινοτουρισμού.”

Η εναρκτήρια συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη και της Υφυπουργού τουρισμού κυρίας Έλενας Ράπτη. Όπου η Υπουργός επισήμανε τη σημασία του οινοτουρισμού για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση εργασίας Δήμαρχου Δοξάτου και Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Δήμου Δοξάτου, κ. Γιώργου Βογιατζή, και του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χριστόδουλου Τοψίδη.

Παρών ήταν επίσης

ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Μιχάλης Μουρβετίδης,

κ. Αργύρης Πατακακης Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και ο

Κωνσταντίνος Κόντος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Επαγγελματικής Κατάρτισης , Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Συμβουλοι του Δήμου Δοξάτου καθώς και συνεργάτες του περιφερειάρχη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε μια σειρά από κρίσιμα θέματα για την περιοχή όπως ο Αναδασμός του Δοξάτου, ο καθαρισμός των αποστραγγιστικών καναλιών, την εξειδίκευση του τεχνικού προγράμματος της περιφέρειας για τον Δήμο Δοξάτου καθώς και τα ζητήματα του ξεροχείμαρρου Δοξάτου.

Εξετάστηκαν θέματα πολιτιστικών δράσεων της περιοχής και θέματα αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Τέλος τονίστηκε η σημασία του κάθετου άξονα ως εργαλείο ανάπτυξης του Δήμου.

Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί την αρχή μιας στενότερης και πιο οργανωμένης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Δοξάτου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με κοινό στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Άντρη Παράσχου: Η δραμινή επιλογή στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Παρούσα στη μάχη των Ευρωεκλογών με τη Νέα Δημοκρατία είναι η Δραμινή Ανδρούλα (Άντρη) Παράσχου, όντας η νεότερη υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο.

Η νεαρή δικηγόρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ξηροπόταμο ξεκίνησε και επίσημα την περιοδεία της από το νομό Δράμας συναντώντας αρκετό κόσμο, αλλά και μια σειρά από θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής και στελέχη της νομαρχιακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι συναντήσεις της μεταξύ άλλων περιελάμβαναν

 • τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας Δωρόθεο,
 • τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη,
 • τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Μιχάλη Μουρβετίδη,
 • το Δήμαρχο Δράμας, Γιώργο Παπαδόπουλο,
 • το Δήμαρχο Νευροκοπίου, Ελευθέριο Ταμπουρίδη,
 • το Δήμαρχο Προσοτσάνης, Θεόδωρο Αθανασιάδη,
 • τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ-ΝΟΔΕ Δράμας, Αλέξανδρο Γεωργιάδη,
 • τον Πρόεδρο ΤΕΕ, Στέφανο Γεωργιάδη και
 • την Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Δράμας, Νίνα Παπαδοπούλου, αλλά και
 • την Πρόεδρο της Ένωσης Κυριών Δράμας Αλίκη Τσιαμούρα.

Παράλληλα, επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις RAYCAP και ΝΕΟΓΑΛ, αλλά και τη λαογραφική έκθεση της Επιτροπής Νέων Μικρόπολης.

Με αφορμή τις επισκέψεις, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, η Ανδρούλα Παράσχου τόνισε:

Η Δράμα είναι ο τόπος μου, το μέρος που γεννήθηκα και αγαπώ. Στο πλαίσιο της υποψηφιότητας μου, συνάντησα χθες και σήμερα αρκετούς από τους θεσμικούς εκπροσώπους της πόλης και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που σε κρίσιμες εποχές κρατούν ψηλά τη σημαία της παράταξης στο νομό μας.

Εισέπραξα πολύ θετική υποδοχή και κυρίως μια κοινή αντίληψη πως η Βόρεια Ελλάδα πρέπει να έχει ισχυρή εκπροσώπηση στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο.

Για αυτό, στις 9 Ιουνίου ζητώ τη στήριξη σας.

Ζητώ να είμαι η επιλογή σας από τη νέα γενιά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Ανακαλύφθηκε μια ολόκληρη αρχαία πόλη κάτω από τη Δράμα.

Πολιτιστικά4 εβδομάδες πριν

Πέντε Σιωπές… της Σίλα Στίβενσον από την ομάδα “Θεατροστάσιο”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Η Ελένη Βιτάλη στις 11 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία Δράμας

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Η ROBOTEK Δράμας πρώτη στον διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΑΜ-Θ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Κώστας Αποστολίδης (1948 – 2024): Το Made in Greece επιχειρηματικό όνειρο ενός σπάνιου ανθρώπου

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Μεγάλη επιτυχία του Δραμινού καθηγητή πληροφορικής Ραφαήλ Τζίμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 μήνες πριν

Στους αγώνες των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων στη Δράμα παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Δράμας Δωρόθεος

Εκπαιδευτικά3 μήνες πριν

Βραβείο στην Εικονική Επιχείρηση «Stalk Jet» του 1ου ΕΠΑΛ Δοξάτου

Χρηστικά2 μήνες πριν

Μέθοδοι απεντόμωσης : Πως οι δήμοι μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση παθογόνων παραγόντων που προσβάλουν σπίτι και επιχειρήσεις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 μήνες πριν

«Μπαμ» της BIANCO MONTE Δράμα κόντρα στην ΑΕΚ 29-26

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Βρέθηκε σορός ηλικιωμένου σε χωράφι στην Καλή Βρύση

Πολιτιστικά3 μήνες πριν

Παρουσίαση βιβλίου “Η Φλό στον δρόμο”, από την συγγραφέα Έλενα Αρτζανίδου

Πολιτιστικά2 μήνες πριν

Ευχαριστίες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δραμινών και φίλων Θεσσαλονίκης ΥΔΡΑΜΑ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

1ο Βραβείο πήρε η σχολική εφημερίδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας σε διεθνή διαγωνισμό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 μήνες πριν

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Δράμα 86 επί της ΑΕΚ και πρόκριση στο final 4 του κυπέλλου

Πολιτιστικά3 ημέρες πριν

Η Δραμινή καλλιτέχνης Σάσα Παπαλάμπρου παρουσιάζει τη νέα της δουλειά “Σασπένς”

Εκπαιδευτικά6 ημέρες πριν

Εγγραφή στην Επαγγελματική Σχολή Δράμας της ΔΥΠΑ

Εκπαιδευτικά6 ημέρες πριν

Summer in Drama υπό την αιγίδα της ΜΠΟΔΟΥΡΟΓΛΟΥ ΑΜΚΕ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Ο Γ.Γ. ΠΟΞ κ. Άγγελος Καλλίας στην Έναρξη εργασιών του Εθνικού συμβουλίου οινοτουρισμού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Συνάντηση εργασίας Δήμαρχου Δοξάτου και Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Άντρη Παράσχου: Η δραμινή επιλογή στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Κέντρο Ερμηνείας Οίνου και Αποσταγμάτων

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Η Ελένη Βιτάλη στις 11 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία Δράμας

Πολιτιστικά3 εβδομάδες πριν

Η Μελίνα Μποτέλλη για τον ΠΟΝΤΟ και την ΑΡΜΕΝΙΑ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Δράμα: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια καταστήματος με 4.100 δυναμιτάκια

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Απολογισμός των πρώτων 100 ημερών της θητείας του Δημάρχου Δράμας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Ισοπαλία εκτός ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Πολιτιστικά4 εβδομάδες πριν

Πέντε Σιωπές… της Σίλα Στίβενσον από την ομάδα “Θεατροστάσιο”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

1ο Τουρνουά Μπάσκετ “ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΥ”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Πρόσκληση σε ομάδα διακοπής καπνίσματος

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών