Με εμβόλιμη δράση στον 1ο όμιλο συνεχίστηκε η δράση στη Γ’ Εθνική, καθώς διεξήχθη σήμερα η 4η αγωνιστική.
Συνέχισε με νίκες και τεσσάρα ο Πανδραμαϊκός, στο φινάλε έχασε και πέναλτι, “σόκαρε” τον Πανθρακικό, τον οποίο υποχρέωσε την πρώτη του ήττα και μάλιστα με το ευρύ 4-1. Ο Πανδράμ έχει 3 νίκες σε 3 αγώνες και σε όλες σκόραρε 4 φορές, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 12 γκολ.
O Πανδραμαϊκός προηγήθηκε 1-0 με γκολ από τα αποδυτήρια, στο 2’ με τον Κουκόλη.
Συνέχισε δυνατά και στο 7′ ο Παυλίδης έκανε το 2-0.
Προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου και στις αρχές του δευτέρου αντέδρασε ο Πανθρακικός και μείωσε σε 2-1 στο 68’ με τον Σπανάρα.
Άμεση απάντηση του Πανδράμ που αύξησε το σκορ σε 3-1 με πέναλτι στο 73′ του Αχαλινόπουλου.
Ο Παυλίδης λίγο πριν τη λήξη έκανε το 4-1.
“Σταύρος ΠοιμενίδηςΣτο 91’ σε ανατροπή του Μπερούκα ο Πανδραμαϊκός κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης αλλά ήταν άτυχος καθώς “ξεγέλασε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.”
Για μια ακόμη αγωνιστική η Δόξα μας έδειξε ότι “μάλλον” δεν είναι γι αυτή την κατηγορία… Έχασε με 3-0 στο Παραλίμνιο από τον τοπικό Απόλλωνα.
Με το καλημέρα στο παιχνίδι ο Γκέκας μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου με κεφαλιά έκανε το 1-0, σε εκτέλεση κόρνερ του Γεωργιάδη στο 50΄ με κεφαλιά και πάλι ο Γκέκας έκανε το 2-0 και στο 57΄ο Τζαπέγια με πλάσε μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Γκέκα έκανε το 3-0.
Με 3-0 επιβλήθηκε και η Καβάλα του Νέστου στη Χρυσούπολη.
Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Μ. Αλέξανδρου Ορφανίου και ο Θερμαϊκός νίκησε 1-0 τον Ορφέα στην Ξάνθη. Ο Καμπανιακός πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Βύρωνα στην Καβάλα.
Το παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη άργησε να ξεκινήσει μισή ώρα, επειδή καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο ο γιατρός του αγώνα. Το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα έληξε ισόπαλο 2-2, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με δύο γκολ στο φινάλε.
Με ντέρμπυ συνεχίζει, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ο Πανδραμαϊκός αγωνίζεται στη Θέρμη με τον τοπικό Θερμαϊκό, ενώ η Δόξα έχει το ρεπό της και ελπίζουμε στην ανασύνταξη της ομάδας.