ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θωμάς Μαργαρίτης: Είναι αδιανόητο τα αντίγραφα να ξεπερνούν το πρωτότυπο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΌΤΑΝ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΈΓΡΑΨΑΝ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ, ΕΜΕΊΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΉ ΤΡΙΤΗ ( εκτάκτως) …ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ….ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ…

Λησμονήσαμε φαίνεται ότι η Δράμα δίκαια από το 2004 , ανακηρύχθηκε η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων στην Ελλάδα. Ξεχάσαμε φαίνεται ότι ήταν η πρώτη πόλη που διοργάνωσε τέτοια εκδήλωση και δίδαξε στο Πανελλήνιο τον τρόπο του Χριστουγενιάτικου εορτασμού .

Λησμονήσαμε φαίνεται τα τεράστια θετικά αποτελέσματα για ολόκληρο τον Νομό μας, τα ρεκόρ επισκεψημότητας που παρατηρηθήκαν, την τεράστια τόνωση της αγοράς, την μεγάλη προβολή της Δράμας ( Ονειρούπολη, Δόξα Δράμας και Φεστιβάλ ταινιών Μικρού Μήκους όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι οι πυλώνες προβολής της), που για πρώτη φορά και για έναν μήνα έγινε προορισμός Χριστουγεννιάτικος.

Ξεχάσαμε φαίνεται ότι η Δράμα αποτέλεσε πόλη πρότυπο και πολλοί αποπειράθηκαν να μας μιμηθούν και να μας αντιγράψουν.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΊΞΑΜΕ με τον τρόπο μας ότι δεν μας ενδιέφερε να παραμείνουμε πρωτοπόροι. Για μένα ως Δήμαρχο και όλους όσους εργάστηκαν ( συνεργάτες- εθελοντές κλπ) να στηθεί το ΌΝΕΙΡΟ στην Δράμα από το 2004, ΕΊΝΑΙ ΑΔΙΑΝΌΗΤΟ τα αντίγραφα να ξεπερνούν το πρωτότυπο .

Και ΕΊΝΑΙ ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ να είμαστε απροετοίμαστοι, ελάχιστο χρόνο πριν τις γιορτές, (λαμβανομένων ασφαλώς υπόψιν και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω και του κορονοιου και των αναγκαίων μέτρων που επιβάλλονται να ληφθούν) και να συζητάμε ακόμα, ενώ έπρεπε να είμαστε έτοιμοι και μπροστά από όλους τους άλλους.

Κύριοι αρμόδιοι, έστω και την ύστατη στιγμή, αφού εγκληματικά καθυστερήσατε, τουλάχιστον, αντιγράψτε τον τρόπο και τα μέτρα λειτουργίας των άλλων πόλεων που υπήρξαν οι αντιγραφείς μας.. ( Τρίκαλα, Βόλος). Όσο και αν είναι σκληρό και αντιφατικό να αντιγράφουν τα πρωτότυπα τα αντίγραφα.

Σκεφτείτε ότι αν φέτος δεν πραγματοποιηθεί η Ονειρουπολη με τρόπο τουλάχιστον αξιοπρεπή ( λαμβάνοντας τα αναγκαία και επιβεβλημένα μέτρα, όπως οι άλλες ανταγωνίστριες πόλεις ήδη έκαναν) , η πρωτοκαθεδρία μας στο Πανελλήνιο θα χαθεί και το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΌΝΕΙΡΟ, που από την Δράμα

ξεκίνησε, θα…εξανεμισθεί και θα σβήσει για πάντα ή θα καταντήσει μία μικρή τοπική γιορτή σαν αυτές που κάνουν και οι πιό μικρές πόλεις πλέον στην Ελλάδα .

Και θα βλέπουμε τους αντιγραφείς μας με τα…κιάλια .

Στο παρελθόν αποδείξαμε ότι μπορούμε επειδή θέλαμε.

Και γίναμε οι πρώτοι…

Τώρα μπορούμε να παραμείνουμε πρώτοι ;;

Και κυρίως θέλουμε ;;

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΎΜΕ. !!!

top 30 ημερών

Exit mobile version