ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βρέχει … Συμβάσεις στο Δήμο Προσοτσάνης !!!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο σεβαστός Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Αθανασιάδης στην προεκλογική του Κεντρική Ομιλία 23/05/2019, στη Πλατεία της Προσοτσάνης, μεταξύ των άλλων (μ.α.), αναφέρθηκε στην ανατροπή του γκρίζου, θέλοντας να προβάλλει την Αδιαφάνεια που επικρατούσε στον Δήμο κατά την εννιάχρονη Διαχείριση των Κοινών από τον απερχόμενο κ. Λύσσελη.

Μάλιστα στο σημείο 3.45¨ της ομιλίας του, αναφέρει: … «το φιλικό κτύπημα στη πλάτη, περάστε από το Γραφείο μου» συνήθεις πολιτικές πρακτικές που μετέρχονταν οι ασκούντες εξουσία.

Στο σημείο της εξειδίκευσης του Αναπτυξιακού Προγράμματός του, ο κ. Αθανασιάδης στο 13.45¨ εξαγγέλλει μ.α., την … «καταγραφή της Ανεργίας και δημιουργία Μητρώου Ανέργων σε επίπεδο Δήμου».

Όλοι πλέον, είμαστε πεπεισμένοι, πως βρισκόμαστε εν μέσω μιας πρωτόγνωρης Οικονομικής και Επιδημιολογικής Κρίσης, που πλήττει ανεπανόρθωτα σε μεγάλο εύρος τα μικρομεσαία νοικοκυριά της κοινωνίας μας. Το Υπ. Εσωτερικών από το περασμένο Μάϊο στα πλαίσια της αντιμετώπισης των συνεπειών της Πανδημίας επιχορηγεί συχνά πυκνά τους Δήμους, με επιπλέον οικονομικούς πόρους για την κάλυψη λειτουργικών και άλλων γενικών δαπανών.

Έτσι και ο Δήμος Προσοτσάνης σ΄ αυτά τα πλαίσια, φρόντισε να προσλάβει επιπλέον Προσωπικό, κυρίως στο χώρο της καθαριότητας.

Το Ερώτημα που πλανάται είναι: Πόσο διαφανείς, με ποια αξιοκρατικά κριτήρια και ποιες δημόσιες διαδικασίες, διασφαλίστηκε η αντικειμενικότητα και το αδιάβλητο των προσλήψεων θέσεων Ορισμένου Χρόνου του Δήμου μας – Δίμηνων, Τετράμηνων, Πεντάμηνων Συμβάσεων Εργασίας Γενικών Καθηκόντων!

Εγώ προσωπικά, δεν άκουσα και δεν διάβασα καμιά Αγγελία για τις θέσεις Γενικών Καθηκόντων, αλλά ούτε και για τη καταγραφή των Ανέργων Δημοτών μας!!!

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2020 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version