Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανύπαρκτη η Δράμα σε όλες τις Δράσεις προβολής της Περιφέρειας!

Δημοσιεύθηκε

στις

Άγγελος Καλλίας

Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

Η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας μας απέχει πολύ τόσο σε όραμα όσο και σε σχεδιασμό από το πλάνο και το όραμα του αείμνηστου κ. Παυλίδη,

Ένα όραμα, να αναδείξει την Περιφέρεια μας ως ένα ενιαίο τουριστικό προορισμό αριστείας. Να μην υπάρχουν ανισότητες στη προβολή και προώθηση και να πάρει ότι δικαιωματικά η κάθε περιφερειακή ενότητα ότι της ανήκει στο μερίδιο της προβολής και της  προώθησης

Δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν, με δυσάρεστα γεγονότα και εμείς που ασχολούμαστε με τον τουρισμό είμαστε θεατές σε ένα θέατρο παραλόγου με σχετικούς και ειδήμονες να τρέχουν το τρένο του τουρισμού στη Περιφέρεια αλλά το βαγόνι της Δράμας να έχει αποκολληθεί από το συρμό και να πηγαίνει μόνο του.

Με  αλαζονεία και  υπεροπτισμό,  μας λένε ότι όλα πάνε τέλεια.. καθώς η Καβάλα και η Θάσος πάνε τρένο και δεν τους απασχολεί ότι και να λέμε εμείς. Βέβαια ξεχνάνε ότι εκπροσωπούν την Περιφέρεια.

Ένα χρόνο και κάτι μετά την πολυσυζητημένη παρουσίαση που έγινε για την προβολή της Περιφέρειας μας για το 2018, παρουσιάστηκε μία έκθεση ιδεών ενός ανθρώπου, που η μόνη σχέση που ειχε και έχει με τον τουρισμό, ήταν και είναι ότι απλά κάποιες στιγμές στη ζωη του υπήρχε τουρίστας και σε αντίθεση με όσα έλεγαν οι φορείς του τουρισμό, προσπάθησαν να μας πείσουν για  το πόσο τέλειος είναι ο σχεδιασμός τους, με την Δράμα να απουσιάζει εντελώς, άλλωστε το είδαμε και στην πράξη, όλο το 2018.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε ταμείο και αυτό είναι μείον.

Η χρονιά που πέρασε ήταν μακράν η πιο αποτυχημένη χρονιά προβολής- προώθησης για την ανάδειξη της Δράμας ως προορισμό από την Περιφέρεια και αυτό αποτυπώθηκε και στα νούμερα των κρατήσεων και αφίξεων.

Θα έπρεπε βέβαια να το περιμένουμε, όταν πριν χρόνια στην πρώτη μας συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού μιλούσαμε για την δυνατότητες της Δράμας στο εναλλακτικό τουρισμό και με απορία μας ρώτησε, αν έχει η Δράμα μονοπάτια;

Αναλογιζόμενοι την υποχρέωση που έχουμε απέναντι στα όνειρα μας, τις ελπίδες μας, τις οικογένειες μας, το προσωπικό και τους συνεργάτες μας, δεν θα μοιρολατρούμε για την ικανότητα ή ανικανότητα των ανθρώπων να αναδείξουν το τουριστικό προιον της Δράμας.

Σχεδιάσαμε μόνοι μας  και ξεκινάμε να υλοποιούμε μία σειρά δράσεων για την τουριστική προβολή της Δράμας με στοχευμένες δράσεις, συμμετοχή σε εκθέσεις, με έντυπα, παρουσιάσεις, promotional video και ένα νέο δυναμικό site, όπου θα αναδείξουμε τη Δράμα ως προορισμό 4 εποχών.

Συνεργαζόμαστε, η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας με επιχειρήσεις και επαγγελματίες που συνδέονται με το τουριστικό προϊόν της Δράμας έμμεσα και άμεσα, σε μία κοινή προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής μας.

Χαράζουμε μία νέα, αυτόνομή αλλά όχι μοναχική πορεία στην προβολή και προώθηση του τόπου μας, αποδεικνύοντας ότι το όραμα και ο σωστός σχεδιασμός (υπολείπεται των χρημάτων)είναι πιο σημαντικός από τα χρήματα.

Διαφοροποιούμαστε πλήρως από την τακτική από ακολουθεί η Περιφέρεια και ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού,

Μία τακτική που χαρακτηρίζεται από τα κάτωθι,

  • Την προβολή των ήδη ενισχυμένων περιοχών τις Περιφέρειας μας. (δείτε εκθέσεις που συμμετείχε ή θα συμμετάσχει η Περιφέρεια)
  • Τις εκθέσεις με ευφάνταστα περίπτερα και δράσεις σε χώρες που αναζητούν τον ήλιο και την θάλασσα, ενώ ανύπαρκτη έως απαράδεκτη παρουσία σε εκθέσεις εσωτερικού τουρισμού
  • Τις εκθέσεις που αφορούν τον εσωτερικό τουρισμό ή το ηπειρωτικό κομμάτι της Περιφέρειας, να έχουν κοπεί από το πρόγραμμα του 2019, ένα πρόγραμμα δράσεων ύψους 1.800.000 ευρω.
  • Τις εκθέσεις χωρίς την παρουσία του παραμικρού έντυπο για την Ονειρούπολη ή το φαλακρό.
  • Να καμαρώνουν για την επιτυχημένη τουριστική χρονιά, αναφερόμενοι στις αυξήσεις μόνο για τη Καβάλα και τη Θάσο.
  • Καμία ενημέρωση για δράσεις που πρόκειται να γίνουν ή έγιναν, για επαφές με τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, για τα αποτελέσματα των συναντήσεων που κάνουν (μετά από 2 χρόνια με  παραπάνω από 20 συμμετοχές σε εκθέσεις λάβαμε προ λίγων ημερών ενημέρωση για μία έκθεση). Το χειρότερο βέβαια όλων είναι ότι, ερωτούνται γιατί δεν ενημερώνουν και απαντούν απαξιωτικά, γιατί να το κάνουμε;
  • Παρουσίαση των δράσεων για την επόμενη τριετία ύψους 5.000.000, μόνο στη Θάσο και στη Καβάλα, και ψευδείς ισχυρισμούς, ότι είναι έπειτα από διαβούλευση με όλους τους φορείς του τουρισμού.
  • Κανένας δημοσιογράφος, ούτε τουριστικός πράκτορας δεν έρχεται να ξεναγηθεί στη Δράμα κατά την χειμερινή περίοδο, στην Ονειρούπολη, στο Φαλακρό, στο Παρθένο Δάσος, τα σπήλαια, τα οινοποιία κλπ, όταν κατά την περίοδο του καλοκαιριού έρχονται δεκάδες για Καβάλα και Θάσο με σκοπό να κάνουν δημοσιεύσεις και τα αφιερώματα
  • Έγκριση κονδυλίου 800.000 χιλιάδες ευρώ από το ταμείο δημόσιων επενδύσεων για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου της Περιφέρειας, που θα δώσει άλλη πνοή στη Δράμα και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού δεν κάνει την παραμικρή αναφορά ή δήλωση για την αξιοποίηση του κέντρου, ενώ για τα μουσεία και τα λιμάνια της Καβάλας πρωτοσέλιδα.
  • Αντί ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού να επενδύει επικοινωνιακά ώστε να αναδείξει τη Περιφέρεια μέσω της Δράμας, ως τον καλύτερο χειμερινό προορισμό της Ελλάδος, , με το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρό, την Ονειρούπολη κ.α. όπως κάνει με τη Θάσο και την Καβάλα το καλοκαίρι, επιλέγει, για κάποιο λόγο, να επισκέπτεται κτηνοτρόφους της Καβάλας και όχι τη Δράμα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πάρα πολλά γιατί υπάρχουν πάρα πολλά, αλλά θα σωπάσουμε, όπως άλλωστε το κάνουμε εδώ και ένα χρόνο.

Ενόψει όμως των Αυτοδιοικητηκών Εκλογών είναι σημαντικό να καταλάβουν, όσοι ασχοληθούν με τα κοινά της Περιφέρειας μας, ότι υπάρχει και η Δράμα, η Δράμας μας και ότι και οι Δραμινοί ψηφίζουν!

Ότι θα πρέπει να βγούμε από τα αδιέξοδα και να πάψουμε να είμαστε το τελευταίο βαγόνι στο τρένο. Να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει και όχι να κουνάμε συγκαταβατικά το κεφάλι σε ότι μας ορίζουν και μας λένε να ψηφίσουμε, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με Περιφερειακό Σύμβουλο της Δράμας.

Σε ότι αφορά το Περιφερειάρχη, έστω και μετά από ένα χρόνο, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε, που μας απέκλεισε με «δημοκρατικές διαδικασίες», θυμίζοντας άλλες εποχές, από όλες τις επιτροπές που αφορούν αποφάσεις για τον τουρισμό και όχι μόνο, διότι με αυτό τον τρόπο δεν  γίναμε συνένοχοι στην αποτυχία.

Σε ότι αφορά των Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της περιφέρειας μας, έχει καταγραφεί η πλήρης αποτυχία να συνεχίσει το όραμα του αείμνηστου κ. Παυλίδη, να αναδείξει τουριστικά το σύνολο της Περιφέρειας μας ως τουριστικό προορισμό και πίσω από το ειρωνικό και υπεροπτικό του ύφος, όταν συνομιλεί μαζί μας, προσπαθεί να μας πείσει ότι εκτελεί με απόλυτη επιτυχία τα καθήκοντα του,  όχι όμως ως Αντιπεριφερειαρχης Τουρισμού ΑΜΘ αλλά ως Καβάλας και της Θάσου.

Εμείς λοιπόν, οι επιβάτες του τελευταίου βαγονιού, που αντιμετωπίζετε με το αλαζονικό και υπεροπτικό σας ύφος, αδιαφορώντας για την πορεία μας ( το έχετε πει σε προσωπική συζήτηση μαζί μας) , όσο τα νούμερα είναι καλά στη Καβάλα και τη Θάσο, θα σας κρίνουμε και θα σας επικρίνουμε (είναι δικαίωμα μας), και θα υψώνουμε τη φωνή μας μπροστά στην αδικία.

Ως ξενοδόχοι δεν θα μείνουμε αδρανείς, ούτε θα κλείσουμε το στόμα μας σε ότι μας αδικεί.

Ως Δραμινοί ξενοδόχοι και άνθρωποι του τουρισμού θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ότι δικαιωματικά μας ανήκει από το μερίδιο μας στην Περιφέρεια για τη προβολή της Δράμας, αλλά ταυτόχρονα, με όσες δυνάμεις έχουμε και μέσα από συνεργασίες με ιδιώτες και Δήμους της Δράμας, θα κάνουμε αυτό που οφείλουμε για την ανάδειξη της Δράμας ως προορισμό 4 εποχών.

Η κριτική δεν πρέπει να σας τρομάζει αλλά να σας δίνει λόγους να γίνετε καλύτεροι.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Υφυπουργός τουρισμού κ. Έλενα Ράπτη στο 2ο φεστιβάλ γαστρονομίας Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη τίμησε με την επίσκεψη της το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Δράμας.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε την Υφυπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Ράπτη, η οποία μας τίμησε με την παρουσία της στο 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας.

Σε μια πολύωρη συνεργασία μαζί της είχαμε την ευκαιρία  να μιλήσουμε και να παρουσιάσουμε την Δράμα και τις δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη και ειδικότερα στον άξονα των ειδικών μορφών τουρισμού.

Η Υφυπουργός συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανο Γεωργιάδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας κ. Άγγελο Καλλία και τον Πρόεδρο των Επισιτιστών Άγγελο Τοπαλίδη, επισκέφτηκε όλους τους εκθέτες στο φεστιβάλ, δοκιμάζοντας τα δραμινά προϊόντα, ανταλλάσσοντας απόψεις και συζητώντας μαζί τους για την περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της γαστρονομίας και του τουρισμού στην περιοχή μας .

Στο χαιρετισμό της, αφού συνεχάρη το Επιμελητήριο Δράμας, την Ένωση Ξενοδόχων και το Σύλλογο Επισιτιστών για την διοργάνωση  αλλά και ειδικότερα για τον χαρακτήρα αλληλεγγύης που δόθηκε στο φεστιβάλ με στόχο την βοήθεια των πληγέντων  σε Θεσσαλία και  Έβρο , ανέφερε το πόσο σημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το τοπικό χαρακτήρα και εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν του κάθε τόπου.  Ειδικότερα αναφέρθηκε στην  περαιτέρω ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού & την σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό που μπορεί  να δώσουν ουσιαστικά οφέλη στις τοπικές κοινωνίες. Το Υπουργείο εργάζεται έντονα και προς αυτή την κατεύθυνση με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου και την διεύρυνση της τουριστικής περιόδου με την συμμετοχή περιοχών όπως η Δράμα.

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ ευχαριστώντας την Υφυπουργό κα Έλενα Ράπτη, για την υποστήριξη της, παρέθεσαν  γεύμα γευσιγνωσίας με συνταγές από δραμινά προϊόντα και κρασιά όπως επίσης και σε μεγάλο αριθμό φιλοξενούμενων δημοσιογράφων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού και της γαστρονομικής ταυτότητας, με στόχο την προβολή της περιοχής μας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θ. Ξανθόπουλος: Θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Θ. Ξανθόπουλος: Σιδεροκέφαλος ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης-Θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα -Πρέπει να εκκινήσει διαδικασία συγκλίσεων για να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά εξουσίας

“Οι πολίτες ψήφισαν με δικά τους κριτήρια. Εγω θεώρησα καθήκον μου από τη πρώτη στιγμή να πάρω θέση δημόσια. Στήριξα την Εφη Αχτσιόγλου και εξακολουθώ να θεωρώ οτι ήταν η βέλτιστη επιλογή. Στη δημοκρατία οι πολλοί αποφασίζουν. Έχουμε νέο πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη. Σιδηροκέφαλος. Να έχει κουράγιο. θα τον στηρίξουμε και θα είμαστε μαζί του την επόμενη μέρα”. Αυτό τόνισε μιλώντας στο Κανάλι Ενα του Πειραιά, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Και συμπλήρωσε: “Οταν μπαίνουμε στη διαδικασία εκλογών είμαστε εξ ορισμού έτοιμοι για οποιοδήποτε αποτέλεσμα. O κ. Κασσελάκης έχει μια εμφατική νίκη με 56% αλλά ο σοφός λαός του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ένα πολύ σεβαστό ποσοστό στην Εφη Αχτσιόγλου, που σημαίνει οτι ο νικητής δεν τα παίρνει όλα. Θεωρώ ότι από σήμερα πρέπει να αρχίσει η διαδικασία συγκλίσεων, συναινέσεων, συνθέσεων ώστε να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα ισχυρό που θα πατήσει γερά στα πόδια του, να δώσουμε αυτοπεποίθηση στους πολιτες και να δρομολογήσουμε την επανάκαμψή μας σε τροχιά εξουσίας”.

Απαντώντας σε ερώτηση για την δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, σημείωσε: “Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε σε δύο διαφορετικές αναμετρήσεις μέσα σε μια βδομάδα. Περίπου 150.000 άτομα έδωσαν το φιλί της ζωής στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θεωρούνταν στο καναβάτσο. Αυτό είναι το κεντρικό πολιτικό μήνυμα. Ο κόσμος αναζητά, στηρίζει, περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούμε να τον διαψεύσουμε. Η πολιτική είναι σύνθετο θέμα και οι πρσσωπικές πικρίες δεν αποτελούν τον καλύτερο σύμβουλο. Γι’ αυτό λεω ότι όλοι μαζί θα πάμε στην επόμενη μέρα, γιατί διαφορετικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ανταποκριθεί στην ιστορική του αποστολή”.

“Είμαστε σε μια νέα ιστορική περίοδο. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνει επικεφαλής σε μεγάλο κόμμα όντας εκτός πολιτικού συστήματος. Είμαστε σε εντελώς διαφορετική πολιτική συνθήκη. Δεν είναι εύκολο να το εντάξουμε στη συλλογιστική μας. Ομως οι ανάγκες της κοινωνίας και το καθήκον των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που είναι αριστερό κόμμα και θέλει να εκφράσει τους πολλούς και τους από κάτω είναι τόσο πιεστικά που δεν πρέπει να αφήνουν χώρο για πικρίες και προσωπικές αναγνώσεις. Το καθήκον μας καλεί να συστρατευθούμε. Βέβαια την ευθύνη για την σύγκλιση την φέρει ο επικεφαλής”, κατέληξε.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

  • Αχτσιόγλου 425
  • Κασσελακης 329
Την προηγούμενη Κυριακή
  1. Αχτσιόγλου 386
  2. Κασσελάκης 308
  3. Τσακαλώτος 102
  4. Παππάς 48
  5. Τζουμάκας 6

Olga Karatzoglou

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

Δημοτικές 20235 ημέρες πριν

“Project για τη Δράμα”: Πόσες ψήφους αξίζει ένα εμβόλιο;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Απόπειρα βιασμού νεαρής στη Δράμα σε πυλωτή οικοδομής

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δράμα: Συνελήφθη 62χρονος που μετέτρεψε την αυλή του σε αρχαιολογικό μουσείο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 ημέρες πριν

Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δράμας

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Ηχηρό μήνυμα αλλαγής και ανάτασης της Δράμας!

ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Επίσκεψη Κασσελάκη στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας

Δημοτικές 20233 εβδομάδες πριν

Ψηφοδέλτιο “Project για τη Δράμα” – Δημοτικές Εκλογές 2023

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Ένωση Κυριών Δράμας: Όαση κοινωνικής προσφοράς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Αγιασμός θεμελίωσης Γυμνασίου – Λυκείου Καλαμπακίου

Περιφερειακές 20233 εβδομάδες πριν

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σϋμβουλοι ΠΕ Δράμας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Πολιτιστικά4 εβδομάδες πριν

Βρέθηκε αρχαίος κίονας στο κέντρο της Δράμας

Δημοτικές 20232 εβδομάδες πριν

Παρουσίαση ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δημοτικές 20232 εβδομάδες πριν

Project για τη Δράμα: Πολιτισμός και Άνθρωπος

Δημοτικές 20236 ημέρες πριν

Σύλλογος Παραπληγικών Δράμας Όλοι διαφορετικοί. Όλοι ίσοι.

Δημοτικές 20236 ώρες πριν

«Επανεκκίνηση για τη Δράμα» Το πρόγραμμά μας για τις σχολικές μονάδες

Δημοτικές 20237 ώρες πριν

Επίσκεψη στο ΚΔΑΥ Δράμας

Δημοτικές 20237 ώρες πριν

Πρόγραμμα “Project για τη Δράμα” (Μέρος 2ο )

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

Η Υφυπουργός τουρισμού κ. Έλενα Ράπτη στο 2ο φεστιβάλ γαστρονομίας Δράμας

Δημοτικές 20231 ημέρα πριν

Ομιλία του υπ. Δημάρχου Δράμας Γ. Παπαδόπουλου και παρουσίαση υποψηφίων

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

Θ. Ξανθόπουλος: Θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα

Δημοτικές 20231 ημέρα πριν

Τίποτα για εμάς χωρίς εμάς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 ημέρες πριν

Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δράμας

Δημοτικές 20232 ημέρες πριν

Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων

Πολιτιστικά2 ημέρες πριν

Αγιασμός πολιτιστικής περιόδου 2023-2024 της Ένωσης Χορευτών Ν . Δράμας “ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

Θ. Ξανθόπουλος: Θεωρώ βέλτιστη λύση την Εφη Αχτσιόγλου

Δημοτικές 20234 ημέρες πριν

Συγχαρητήριο μήνυμα για τον ιατρό – χειρουργό Γιώργο Βράκα

Δημοτικές 20234 ημέρες πριν

Πρόγραμμα 2024 – 2028 / «Project για τη Δράμα»

Εκλογές 20194 ημέρες πριν

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.: Άρθρο του Θεόφιλου Ξανθόπουλου

Δημοτικές 20234 ημέρες πριν

Αγαπάμε την πόλη μας – Ζωντανεύουμε τις γειτονιές της #2

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών