Connect with us

Δημοτικές 2023

Ενώνουμε τη Δράμα: Η Αναστασία Χασαπάκη υποψήφια στην Κοινότητα Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενώνουμε τη Δράμα – Χριστόδουλος Μαμσάκος

Aνακοινώνω την υποψηφιότητα μιας ακόμα δυναμικής γυναίκας στην παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα».
Η Αναστασία Χασαπάκη, Ιδιωτική Υπάλληλος.

Μια δυναμική γυναίκα με διάθεση προσφοράς. Στηρίζει την παράταξή μας και το μεγάλο έργο της Δημοτικής μας αρχής.
Θα είναι υποψήφια Σύμβουλος της Κοινότητας Δράμας στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Είναι πολύ σημαντικό που συντάσσεται με την παράταξή μας.

Ενώνουμε τη Δράμα, ενώνουμε τους Δραμινούς.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ δυναμικά!!!

Δημοτικές 2023

Συγχαρητήριο μήνυμα για τον ιατρό – χειρουργό Γιώργο Βράκα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο υπ. Δήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος και η δημοτική παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Δραμινό Γιώργο Βρακά, ιατρό – χειρουργό, για την απονομή του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικος από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η νέα αυτή διάκριση για τον Επιστήμονα και Άνθρωπο Γιώργο Βρακά αποτελεί τιμή για τη Δράμα και λόγος υπερηφάνειας για όλους μας. Γιώργο Βρακά σου ευχόμαστε να συνεχίζεις να διακονείς λειτούργημά σου στο υψηλότατο επίπεδο, συμβάλλοντας στην πρόοδο της Ιατρικής και ανακουφίζοντας τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Δημοτικές 2023

Πρόγραμμα 2024 – 2028 / «Project για τη Δράμα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το πρόγραμμα του Project για τη Δράμα έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου, να τον εκσυγχρονίσει και ταυτόχρονα να είναι συμβατό με τις οικονομικές του δυνατότητες. Οικονομικές δυνατότητες που υπολογίζουμε ότι, αν εκλεγούμε, θα τις μεγεθύνουμε με δύο απλούς τρόπους:

Πρώτον, με την ορθολογική διαχείριση των οικονομικών πόρων του Δήμου, αποφεύγοντας άσκοπα έξοδα, που γίνονται αποκλειστικά για ψηφοθηρικούς λόγους ή για τη δημιουργία εντυπώσεων με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τις αχρείαστες απευθείας αναθέσεις. Δεύτερον, εκμεταλλευόμενοι και το τελευταίο ευρώ που προσφέρεται από διάφορες χρηματοδοτικές πηγές, ώστε να μη επιβαρύνονται υπέρμετρα οι δημότες.

Σήμερα ο Δήμος Δράμας βρίσκεται είκοσι χρόνια πίσω, σε σχέση με τους περισσότερους Δήμους της Ελλάδας. Πολλές υποσχέσεις των προηγούμενων δημοτικών αρχών έμειναν «σχέδια επί χάρτου» και, έτσι, οι δημότες της Δράμας απολαμβάνουν υπηρεσίες χαμηλού επιπέδου. Το «Project για τη Δράμα» φιλοδοξεί να αναστρέψει αυτή τη θλιβερή πραγματικότητα.

Tο προεκλογικό μας πρόγραμμα κατά το δυνατό κοστολογημένο και χρονολογημένο, παρουσιάζει τους βασικούς άξονες που θα κινηθούμε:

 1. Μεγάλα Projects

Ως μεγάλα projects θεωρούμε:

Πρώτον, τις παρεμβάσεις που χρονικά έχουν προτεραιότητα, γιατί λύνουν επείγοντα προβλήματα του Δήμου.

Δεύτερον, τα μεγάλα έργα που, όταν κατασκευαστούν, θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα και τη λειτουργία της πόλης και των χωριών μας και θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των δημοτών.

Τρίτον, εκείνες τις παρεμβάσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα στο Δήμο μας να αναπτύξει μια ισχυρή ταυτότητα, πάνω στην οποία θα χτιστεί το πλάνο προσέλκυσης τουριστών και νέων κατοίκων.

Προτείνουμε:

 • Νέο Κολυμβητήριο: Ολοκλήρωση του δημοτικού κολυμβητηρίου ενώ παράλληλα θα εξαντληθούν οι δυνατότητες να αποκτήσουμε νέο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων με κερκίδες.
 • Δημοτικό Στάδιο (Αλέκος Φρούσιος): Εκτέλεση του έργου στο οποίο η παράταξή μας πρωτοστάτησε για να γίνει πράξη η δωρεά του κ. Θεοδωρίδη και η ένταξή του σε χρηματοδοτικό εργαλείο.
 • Κατασκευή νέων σύγχρονων κοιμητηρίων: Δημιουργία και λειτουργία σύγχρονων δημοτικών κοιμητηρίων σε νέα θέση, με ορίζοντα υλοποίησης τη λήξη της ερχόμενης πενταετίας.
 • Εκτεταμένη υπογειοποίηση καλωδίων της ΔΕΗ και σταδιακή υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων.
 • Πλήρης αξιοποίηση του στρατοπέδου Ανδρικάκη: Το στρατόπεδο Ανδρικάκη δε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο ως θεματικό πάρκο οπτικοακουστικών μέσων. Προτείνουμε να λειτουργήσει ως πολυχώρος αξιοποιώντας την έκταση και τη χρήση των κτιρίων του που θα μπορεί να φιλοξενήσει θεματικά πάρκα, ακόμη και την Ονειρούπολη.
 • Ανάπλαση της 19ης Μαΐου: Η μελλοντική αντικατάσταση του πλακοσκεπούς αγωγού θα πρέπει να συνοδευτεί από την ανάπλαση της 19ης Μαΐου με την εκπόνηση των αναγκαίων μελετών. Όλα τα παραπάνω θα γίνουν με ευρεία διαβούλευση, με τη συμμετοχή του συνόλου των φορέων και των δημοτών της Δράμας.
 • Ανάπλαση Πάρκου Αγίας Βαρβάρας: Βάσει της υπάρχουσας διαχειριστικής μελέτης, θα προβούμε σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό προκειμένου να αναδειχθεί το πάρκο της Αγίας Βαρβάρας και η περιοχή κατάντη του μύλου του Ζώνκε προς τους λαχανόκηπους. Παράλληλα, θα προβλεφθεί παρέμβαση που θα επιτρέπει την προσβασιμότητα για όλους στο πάρκο.
 • Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας, Δημοτικού Κήπου και Εθνικής Αμύνης: Το μεγαλύτερο από τα έργα της επόμενης περιόδου θα είναι η ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας της Δράμας, η ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου και η ανάπλαση της Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της Κεντρικής Πλατείας ως τον Σταθμό του ΟΣΕ, που θα βασιστεί στην δωρεά της μελέτης της Raycap. Δεσμευόμαστε ότι ως δημοτική αρχή θα εξασφαλίσουμε τους πόρους μέσω εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την τριπλή ανάπλαση και όχι τμηματικά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι εμείς, με την επαγγελματική και κοινωνική μας εμπειρία, μπορούμε να πείσουμε την Κυβέρνηση ότι αξίζει αυτό το έργο να χρηματοδοτηθεί με διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε να βγει η Δράμα από την στασιμότητα.
 • Αποκαταστάσεις διατηρητέων κτιρίων: Άμεση ένταξη του Δήμου Δράμας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αποκατάστασης και Επανάχρησης Διατηρητέων Κτιρίων. Έμφαση στα κτίρια του ιστορικού κέντρου της πόλης της Δράμας. Χάραξη Ιστορικών Διαδρομών.
 • Ανάδειξη του Ιστορικού Κέντρου της Δράμας: Ολοκλήρωση πολεοδομικών και αρχιτεκτονικών μελετών μέσα στην επόμενη τετραετία, ώστε, στη συνέχεια, να συνταχθεί ένα ολοκληρωμένο project, που θα αλλάξει τη μορφή και θα προσδώσει ταυτότητα στην πόλη.
 • Ανάπλαση των εισόδων της πόλης από Νέα Αμισό και από Καβάλα: Θα γίνει μελέτη ώστε να καλυτερέψουν κατά πολύ οι δύο κύριες είσοδοι της πόλης. Στόχος είναι να υπάρχουν σύντομα ώριμες μελέτες προκειμένου να αξιοποιήσουμε υπάρχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία.
 • Ανάπτυξη του ορεινού όγκου του Δήμου Δράμας: Η ανάπτυξη αυτή απαιτεί την συνεργασία όλων των φορέων που εμπλέκονται χωροταξικά και θεσμικά με το περιβάλλον, όπως η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, η Διεύθυνση Δασών Δράμας, το Δασαρχείο Δράμας, η Μονάδα Διαχείρισης Νέστου-Βιστωνίδας-Ροδόπης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και οι ιδιωτικοί φορείς ανάπτυξης του τουρισμού. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη και συντήρηση του οδικού δικτύου και σε μελέτες για την αειφορική διαχείριση πολλαπλών σκοπών (οριοθέτηση βοσκοτόπων, ανάδειξη υφιστάμενων και νέων μονοπατιών, έργων εγγείων βελτιώσεων κλπ) του ορεινού όγκου και εξειδικευμένα projects για την προβολή και την εδραίωσή του ως τον κορυφαίο προορισμό στη Βόρεια Ελλάδα, σε ό,τι αφορά τον ορεινό τουρισμό. Τέλος, θα πρέπει να διευρυνθούν οι δυνατότητες διακρατικής συνεργασίας με την Βουλγαρία σε διάφορα θεματικά πεδία.
 • Ενοποίηση Αθλητικών εγκαταστάσεων: Σύνδεση Δημοτικού Σταδίου Αλέκος Φρούσιος με το κλειστό γυμναστήριο (ΔΗΓΑ) και Κολυμβητήριο με αξιοποίηση του ενδιάμεσου άλσους.
 • Κατασκευή Δημοτικού Θεάτρου: Στόχος μας είναι στο τέλος της επόμενης τετραετίας η πόλη της Δράμας να διαθέτει σύγχρονο θέατρο με σκηνή κατάλληλη για το ανέβασμα και επαγγελματικών παραστάσεων.
 • Δημιουργία μόνιμης λαϊκής σκεπαστής αγοράς: Μέσα στους πρώτους 18 μήνες, θα ολοκληρώσουμε τις απαραίτητες μελέτες, τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και θα εξασφαλίσουμε τους πόρους για την κατασκευή στεγασμένης λαϊκής αγοράς στο χώρο του Parking βαρέων οχημάτων στην Ανάπλαση, όπου θα φιλοξενηθούν οι παραγωγοί και οι έμποροι. Με αυτόν τον τρόπο, το Παζάρι θα γίνεται απρόσκοπτα 12 μήνες τον χρόνο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επόμενης πενταετίας, οι επιχειρήσεις που λειτουργούν στον τομέα όπου πραγματοποιούνταν το Παζάρι της 19ης Μαΐου θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής δημοτικών τελών, ως ανταπόδοση για την μεταφορά του παζαριού.
 • Αξιοποίηση και ανάδειξη λατομείου Κορυλόβου: Το σχέδιό μας περιλαμβάνει δημιουργία σπαστής μεταφερόμενης πίστας αναρρίχησης, ανοιχτό θέατρο για τη φιλοξενία θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών και εκδηλώσεων πολιτισμού, υπαίθριο εκθετήριο μαρμάρου, βοτανικό κήπο, αναψυκτήριο, παιδικές χαρές, περίπτερα προβολής τοπικών προϊόντων, χώρο στάθμευσης και περιπατητικά μονοπάτια. Όλοι οι χώροι σχεδιάστηκαν ώστε να επιτυγχάνεται η πλήρης προσβασιμότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Η Δράμα γυρίζει σελίδα!

#είσαι μέσα;

Διαβάστε όλο το άρθρο

Δημοτικές 2023

Αγαπάμε την πόλη μας – Ζωντανεύουμε τις γειτονιές της #2

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Δελτίο Τύπου της παράταξής “Επανεκκίνηση για τη Δράμα” σχετικά με το πρώτο μέρος του προγράμματος μας για τις γειτονιές της πόλης #2.

Στην Επανεκκίνηση για τη Δράμα πιστεύουμε βαθιά πως ο πολιτισμός της καθημερινότητας δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της καθημερινής διαβίωσης των κατοίκων σε επίπεδο γειτονιάς.

Το πρόγραμμά μας για την πόλη και τις γειτονιές περιέχει παρεμβάσεις, μικρής ή μεγαλύτερης κλίμακας, όπως την αναβάθμιση του αστικού εξοπλισμού, την δημιουργία νέων υποδομών ή την συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων, τον καθαρισμό, την ανανέωση και ενίσχυση του πρασίνου, την ενίσχυση του φωτισμού, τη συντήρηση και τη βιώσιμη διαχείριση δημόσιων χώρων σε όλη την πόλη.

Δεν γίνεται να πρέπει να περπατήσεις χιλιόμετρα για να βρεις ανάσα πρασίνου, να βρεις παιδική χαρά ή χώρο να σταθμεύσεις το αυτοκίνητό σου, μέσα στον πυκνά πλέον δομημένο ιστό της πόλης μας. Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες. Κάνουμε την πόλη μας πιο ασφαλή.

Με στόχο την ασφαλή διέλευση των πεζών και την αποφυγή ατυχημάτων προχωράμε στην κατασκευή «έξυπνων» διαβάσεων, Smartpass, οι οποίες θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη και ασφαλή διέλευση των πεζών.

Η έξυπνη και ενεργειακά αυτόνομη διάβαση πεζών προειδοποιεί τον οδηγό ότι ένα άτομο διασχίζει το δρόμο διαθέτοντας ένα συγχρονισμένο σύστημα φωτισμού που αναβοσβήνει: ενεργοί ανακλαστήρες οδοστρώματος (Μάτια γάτας) που ενεργοποιούνται αυτόματα όταν ανιχνεύεται πεζός.

Ακόμη στις δύο άκρες του δρόμου, επί του πεζοδρομίου, θα εγκατασταθούν συσκευές φωτεινής σηματοδότησης,που ουσιαστικά θα είναι ενεργειακά αυτόνομες, μιας και για την τροφοδοσία τους φροντίζουν φωτοβολταϊκές μονάδες, τοποθετημένες πάνω από τη συσκευή φωτεινής σηματοδότησης.

Το συγκεκριμένο σύστημα κρίνεται ότι διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της οδικής ασφαλείας, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που στην εν λόγω διάβαση δεν υπάρχει φανάρι. Αποτέλεσμα της ενεργοποίησης της συσκευής θα είναι ο φωτισμός της πεζοδιάβασης από τις συσκευές σήμανσης τύπου LED, οι οποίες θα είναι ενσωματωμένες τόσο στην άσφαλτο, όσο και στο πεζοδρόμιο, αλλά και η ταυτόχρονη ενεργοποίηση των κατακόρυφων πινακίδων σηματοδότησης LED, επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα φωτεινής σήμανσής της. Σκοπός του συστήματος είναι οι οδηγοί να αντιλαμβάνονται καλύτερα και από μεγαλύτερη απόσταση την ύπαρξη πεζών στις διαβάσεις.

Διαβάσεις έξυπνου τύπου θα τοποθετηθούν άμεσα στους εμπορικούς δρόμους, όπως είναι μεταξύ άλλων οι οδοί Εθνικής Αμύνης, Γ. Παπανδρέου, Λαμπριανίδη και Μ. Αλεξάνδρου, αλλά και γύρω από σχολεία, στον πολυσύχναστο χώρο της ανάπλασης της οδού Χελμού και του Πάρκου Κομνηνών.

Ενεργοποιούμε τον αυτοκινούμενο οδοκαθαριστή της γειτονιάς. Κάνουμε την πόλη μας πιο καθαρή.
Η καθαριότητα της πόλης αποτελεί βασική προτεραιότητα του προγράμματός μας και βασική προϋπόθεση για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Προχωράμε σε ανανέωση του στόλου της καθαριότητας εμπλουτίζοντας την υπηρεσία καθαριότητας με νέα σύγχρονα μηχανήματα.

Η ηλεκτρική αυτοκινούμενη σκούπα πεζού χειριστή αναβαθμίζει τις συνθήκες εργασίας των οδοκαθαριστών και ο καθαρισμός των δημόσιων χώρων γίνεται ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά. Ένα εργαλείο με ιδιαίτερα απλή χρήση, που αποδίδει καλύτερο αποτέλεσμα σε συντομότερο χρόνο και με λιγότερη σωματική καταπόνηση για τους χειριστές – εργαζόμενους στην καθαριότητα. Ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ο οδοκαθαρισμός σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Θα πραγματοποιούμε εβδομαδιαίες παρεμβάσεις καθαριότητας και φροντίδας σε κάθε γειτονιά και δημόσιο χώρο της πόλης μας.

«Δεν θα αλλάξει μόνο ο τρόπος που καθαρίζουμε την πόλη μας. Είναι πρωτίστως η αλλαγή του τρόπου που θα λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες του δήμου μας».

Ήδη εξασφαλίσαμε τους πρώτους δύο αυτοκινούμενους οδοκαθαριστές και συνεχίζουμε.
Δημιουργία μικρών γηπέδων σε γειτονιές, προκειμένου να δοθεί ένα άμεσο κίνητρο σε παιδιά και εφήβους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ολοκληρώνουμε την ανάπλαση της κάθε γειτονιάς με:

 • Ήπιες επεμβάσεις για τον καλλωπισμό των κοινόχρηστων χώρων
 •  Ασφαλτόστρωση
 •  Αισθητική αναβάθμιση των πεζοδρομίων
 •  Βελτίωση ηλεκτροφωτισμού και υπογειοποίηση μέρους του δικτύου
 •  Φύτευση δένδρων
 •  Τοποθέτηση νέων κάδων απορριμμάτων σε επανασχεδιασμένους στεγασμένους χώρους
 •  Διαμόρφωση των παιδικών χαρών, χώρων αναψυχής και αθλητισμού

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της παράταξής μας, ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

Δημοτικές 20232 ημέρες πριν

“Project για τη Δράμα”: Πόσες ψήφους αξίζει ένα εμβόλιο;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Απόπειρα βιασμού νεαρής στη Δράμα σε πυλωτή οικοδομής

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ο Χριστόφορος Παυλίδης εξαγόρασε το 100% όλων των εταιρειών του ομίλου “Παυλίδης Μάρμαρα”

Δημοτικές 20234 εβδομάδες πριν

Αναζητώντας τη Δράμα στον τουριστικό χάρτη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Δράμα: Συνελήφθη 62χρονος που μετέτρεψε την αυλή του σε αρχαιολογικό μουσείο

Δημοτικές 20237 ημέρες πριν

Ηχηρό μήνυμα αλλαγής και ανάτασης της Δράμας!

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δράμας

Πολιτιστικά4 εβδομάδες πριν

Βρέθηκε αρχαίος κίονας στο κέντρο της Δράμας

Περιφερειακές 20232 εβδομάδες πριν

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σϋμβουλοι ΠΕ Δράμας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Αγιασμός θεμελίωσης Γυμνασίου – Λυκείου Καλαμπακίου

Δημοτικές 20233 εβδομάδες πριν

Ψηφοδέλτιο “Project για τη Δράμα” – Δημοτικές Εκλογές 2023

Δημοτικές 20235 ημέρες πριν

Ένωση Κυριών Δράμας: Όαση κοινωνικής προσφοράς

Δημοτικές 20232 εβδομάδες πριν

Project για τη Δράμα: Πολιτισμός και Άνθρωπος

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Επίσκεψη Κασσελάκη στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ12 ώρες πριν

Θ. Ξανθόπουλος: Θεωρώ βέλτιστη λύση την Εφη Αχτσιόγλου

Δημοτικές 20231 ημέρα πριν

Συγχαρητήριο μήνυμα για τον ιατρό – χειρουργό Γιώργο Βράκα

Δημοτικές 20231 ημέρα πριν

Πρόγραμμα 2024 – 2028 / «Project για τη Δράμα»

Εκλογές 20191 ημέρα πριν

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.: Άρθρο του Θεόφιλου Ξανθόπουλου

Δημοτικές 20231 ημέρα πριν

Αγαπάμε την πόλη μας – Ζωντανεύουμε τις γειτονιές της #2

Δημοτικές 20232 ημέρες πριν

Επαφές του Γιώργου Παπαδόπουλου και υποψηφίων της Επανεκκίνησης

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Επίσκεψη Κασσελάκη στη Δράμα

Περιφερειακές 20232 ημέρες πριν

“Μαζί για την Αλλαγή” Παρουσίαση υποψηφίων στη Δράμα

Δημοτικές 20232 ημέρες πριν

“Project για τη Δράμα”: Πόσες ψήφους αξίζει ένα εμβόλιο;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

Ενίσχυση της αυτοεικόνας και προσωπική ενδυνάμωση

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας

Δημοτικές 20233 ημέρες πριν

Σύλλογος Παραπληγικών Δράμας Όλοι διαφορετικοί. Όλοι ίσοι.

Δημοτικές 20235 ημέρες πριν

Ένωση Κυριών Δράμας: Όαση κοινωνικής προσφοράς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δράμας

Δημοτικές 20236 ημέρες πριν

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της παράταξης «συνΕργάζομαι»

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών