Connect with us

Βουλευτικές 2023

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο της Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοινώθηκαν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή οι υποψήφιοι βουλευτές ενόψει των βουλευτικών εκλογών την Κυριακή 29 Ιανουαρίου τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε σχεδόν το 80% των υποψηφίων του σε όλη την επικράτεια.

Ο Βαγγέλης Αργύρης, Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους βουλευτές στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τόνισε πως «η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν μία ανοιχτή διαδικασία η οποία έγινε με βασικούς άξονες τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του πιο ικανού ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε νομό, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων».

Αναφερόμενος στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο Βαγγέλης Αργύρης υπογράμμισε ότι «η ανανέωση προσώπων αγγίζει σε ποσοστό το 63%. Το 31% των υποψηφίων είναι κάτω των 45 ετών, και το 92% έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με το 12% να κατέχει διδακτορικό δίπλωμα και το 30% μεταπτυχιακό δίπλωμα».

Advertisement

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο Νομό Δράμας

  1.  Βαμβακίδου Μαρία.
  2.  Καγκελίδης Δαμιανός.
  3.  Κεφαλίδου Χαρά.
  4.  Νικολαΐδης Τάσος.
  5.  Τερζής Ανέστης.

Βουλευτικές 2023

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΚΕ της ΠΕ Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Στις 6 μ.μ. η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη,  μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ για την ΠΕ Δράμας

Νωρίτερα στις 12:30 μ.μ. κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη, θα έχει συνάντηση με τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και στη 1 μ.μ. θα συναντηθεί με τα σωματεία εργαζομένων του Νοσοκομείου.

 

Advertisement

Διαβάστε όλο το άρθρο

Βουλευτικές 2023

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, όσα εμπόδια και αν βάλουν δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχουν παταγωδώς

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ανδρουλάκης από Δράμα: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, όσα εμπόδια και αν βάλουν δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχουν παταγωδώς»

Με μια συγκινητική αναφορά στους δύο πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν πρόσφατα την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης από την ακριτική Δράμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής που μίλησε στο δημοτικό ωδείο της πόλης μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο, τόνισε ότι αξίζει η αιώνια τιμή και ευγνωμοσύνη στους δυο γενναίους πιλότους, ο ένας εκ των οποίων κατάγονταν από το Γρανίτη στο Κάτω Νευροκόπι και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Ανδρουλάκης «και όσα εμπόδια και αν βάλουν η δεξιά και ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχουν παταγωδώς», ενώ συμπλήρωσε ότι από την εποχή της ίδρυσής του «η δύναμη αυτού του κινήματος ήταν ο απλός ελληνικός λαός».

Advertisement

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής άσκησε κρητική τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα ψήφισαν και είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθεί το εισόδημα του Έλληνα πολίτη και να δοθούν σε ξένα funds τα κόκκινα δάνεια με αποτέλεσμα πολλοί δανειολήπτες να χάσουν τα σπίτια τους.

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ στέκεται απέναντι στα πολλά και παχιά λόγια του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»
Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ στέκεται «απέναντι στα πολλά και παχιά λόγια του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, και «απέναντι σε μια κυβέρνηση με κοινωνική ευαισθησία κάτω από το μηδέν». «Το ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε, «δεν λέει πλέον πράγματα που θυμίζουν τον λαϊκισμό της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά λέει πράγματα που στηρίζονται σε μια πορεία ευθύνης που αγκαλιάζει τις αγωνίες όλων των Ελλήνων πολιτών».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις πολιτικές προτάσεις του Κινήματος, ζητώντας την ψήφιση πριν από τις εκλογές ενός πλαισίου διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους, σημείωσε την ανάγκη να υπάρξει καθολική προστασία της αγροτικής γης και η εφαρμογή μιας νέας πολιτικής που θα στοχεύει στην ισχυρή ετικέτα των ελληνικών εξαγωγών.

Ανδρουλάκης για το ενεργειακό
Για το ενεργειακό τόνισε την ανάγκη στην πράσινη μετάβαση ως όπλο για αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας, ενώ ζήτησε τη φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών. Υπογράμμισε ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ γίνεται «η συνείδηση των μικρομεσαίων ανθρώπων της χώρας και των επιχειρήσεών τους, γιατί ξέρουμε ότι είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας».

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Ανδρουλάκης παρουσίασε το πλέγμα των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ για όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής κάνοντας ιδιαίτερα αναφορά στην υγεία λέγοντας ότι μια «ισχυρή πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι ο κυματοθραύστης για τα νοσοκομεία μας». Δεσμεύτηκε για αξιοπρεπείς συντάξεις, κατάργηση της προσωπικής διαφοράς από 1/1/24 και την καταβολή νέου ΕΚΑΣ σε 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους.

Advertisement

«Μήπως πολλοί εθνικοί κίνδυνοι δεν μαζευτήκαμε τώρα τελευταία;»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην «κουλτούρα διακυβέρνησης» όπως ανάφερε χαρακτηριστικά και αναρωτήθηκε «τι περιμένουν ο ελληνικός λαός και τα νέα παιδιά; Ένα πολιτικό σύστημα όπου η αλαζονεία της εξουσίας κάνει τον πρωθυπουργό να νιώθει ανεξέλεγκτος; Που επειδή έχει την υποστήριξη κάποιων media μπορεί να υποκλέπτει πολιτικούς αντιπάλους; Μήπως πολλοί εθνικοί κίνδυνοι δεν μαζευτήκαμε τώρα τελευταία; Εγώ εθνικός κίνδυνος, στα Σώματα οι αρχηγοί εθνικοί κίνδυνοι, ο κ. Χατζηδάκης εθνικός κίνδυνος, οι δημοσιογράφοι εθνικοί κίνδυνοι; Τι νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα ανεχθούμε το 2023 να δούμε τις πρακτικές του πατέρα του;».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε ακόμα και τα λεγόμενα του πρωθυπουργού ότι αν του λείπουν βουλευτές, θα βρει βουλευτές και αναρωτήθηκε «μα τόσο πολύ θέλει να μοιάσει τον πάτερα του; Και νέο ’65 το 2023;».

Το δημογραφικό και η μετανάστευση των νέων ανθρώπων σε χώρες του εξωτερικού τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν στο επίκεντρο της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο οποίος σημείωσε με έμφαση πως το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει μια πρωτοβουλία που, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα αφορά σε ένα «πανευρωπαϊκό δίκτυο Ελλήνων της γενιάς μου, που έφυγαν τα χρόνια της οικονομικής κρίσης και θα συμμετάσχουν ενεργά στην παράταξή μας ως ένας πολιτικός βραχίονας που θα αγκαλιάζει τη νέα γενιά της ομογένειας».

Ο κ. Ανδρουλάκης ολοκλήρωσε την ομιλία του ζητώντας ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή. Δεσμεύτηκε να αγωνιστεί για να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας με βάση τις προτεραιότητες που έθεσε ξεκαθαρίζοντας ότι «αν δεν έχω ισχυρή εντολή, δεν πρόκειται να μπω σε καμία συζήτηση μόνο για τις καρέκλες».

Advertisement

Νωρίτερα, το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε στο Εργατικό Κέντρο της Δράμας με εκπρόσωπους παραγωγικών φορέων με τους οποίος συνομίλησε και άκουσε τα προβλήματα της περιοχής και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Βουλευτικές 2023

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συνεδρίασε με θέμα τα ψηφοδέλτια του κόμματος και ενέκρινε το 75% περίπου, του συνόλου των ψηφοδελτίων του.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων στην εκλογική περιφέρεια Δράμας.

ΔΡΑΜΑ

  • Ξανθόπουλος Θεόφιλος, βουλευτής
  • Αβραμίδης  Κώστας, δικηγόρος
  • Βλαχοπούλου Αλεξάνδρα (Π) , ακτιβίστρια φιλοζωικού κινήματος
  • Ερημίδου Άννα, αγρότισσα
  • Καραγιαννίδης Χρήστος, πρώην βουλευτής

Ξανθόπουλος Θεόφιλος, βουλευτής

Advertisement

Αβραμίδης  Κώστας, δικηγόρος

Βλαχοπούλου Αλεξάνδρα (Π) , ακτιβίστρια φιλοζωικού κινήματος

Ερημίδου Άννα, αγρότισσα

Καραγιαννίδης Χρήστος, πρώην βουλευτής

ΥΓ GoDrama: Απολογούμαστε για το μέγεθος των φωτογραφιών, των υποψηφίων γυναικών, στην κεντρική φωτογραφία, είναι λόγω του μεγέθους των φωτογραφιών που διαθέταμε.

Advertisement

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΠΟΙΟΣ/Α ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ/Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ;

This poll has ended (since 1 month).

Επιλέξτε ποιον/ποια θεωρείτε εσείς καταλληλότερο/η Δήμαρχο Δράμας ;

(Τα ονόματα με αλφαβητική σειρά)

Κιόρτεβε Παρθένα
46.25% 1,653/3574
Μαμσάκος Χριστόδουλος
5.96% 213/3574
Παπαδόπουλος Γεώργιος
42.59% 1,522/3574
Χαρακίδης Κυριάκος
5.20% 186/3574

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

5 παραιτήσεις γιατρών, σε 45 ημέρες, από την αρχή του έτους στο ΓΝ Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δραμινός χειριστής έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το τάμπερ από ύψος 150 μ.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Καλό παράδεισο στην Μαρία μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ της ΠΕ Δράμας

Βουλευτικές 20234 εβδομάδες πριν

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα

Δημοτικές 20234 εβδομάδες πριν

“Επανεκκίνηση για τη Δράμα” Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας

Δημοτικές 20234 εβδομάδες πριν

Το στυλό, το ημερολόγιο και τα ιδιαίτερα μαθήματα… στο Δημοτικό Συμβούλιο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Το Νοσοκομείο Δράμας οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας

Εκλογές 20234 εβδομάδες πριν

Κ. Χαρακίδης: Στην δεύτερη Κυριακή, θα στηρίξουμε όποιον είναι απέναντι στη δημοτική αρχή

Βουλευτικές 20234 εβδομάδες πριν

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, όσα εμπόδια και αν βάλουν δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχουν παταγωδώς

Βουλευτικές 20234 εβδομάδες πριν

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΚΕ της ΠΕ Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

“Με την πλάτη στον τοίχο” ο… Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Δράμας: Εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Ενώνουμε τη Δράμα: Η Αναστασία Χασαπάκη υποψήφια στην Κοινότητα Δράμας

Πολιτιστικά4 εβδομάδες πριν

Ο Θρακικός Καλόγερος ή «Καλογεροδευτέρα» στο Καλαμπάκι

Εκπαιδευτικά4 ημέρες πριν

Ανέγερση νέου διδακτηρίου, Γυμνασίου – Λυκείου, Καλαμπακίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 εβδομάδα πριν

ΚΑΟΔ- Α.Ο  ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ  78-56: Μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου της πρωτιάς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Κήρυξη 24ωρης απεργίας στο Δημόσιο την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Ενώνουμε τη Δράμα: Η Αναστασία Χασαπάκη υποψήφια στην Κοινότητα Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Έμφαση στην «άλλη Ελλάδα» στη μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Έκθεση τροφίμων και ποτών της Περιφέρειας ΑΜΘ στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Αλλαγή στις διημερεύσεις φαρμακείων τις Κυριακές 12 και 19 Μαρτίου

Πολιτιστικά2 εβδομάδες πριν

Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες “Η δύναμη της φιλίας”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Κ.Α.Ο.Δ. – Α.Ο. Γαλάτιστας: Την Κυριακή στις 17:00 στο  Δ. Κραχτίδης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δραμινός χειριστής έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το τάμπερ από ύψος 150 μ.

ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αναλάβει τις ευθύνες της – Γνώριζε το πρόβλημα στα τρένα αλλά δεν έκανε τίποτα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της ΑΜ-Θ στο Μετρό του Συντάγματος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Στάση εργασίας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δράμας στην απεργία της Τετάρτης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Καλό παράδεισο στην Μαρία μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δεν θα προχωρήσουμε με σύνθημα το “πάμε και όπου βγει”…

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών