ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης ίσως να μην οδηγείται σε πολιτική… «αγρανάπαυση»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο άρθρο μας «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» Η …ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ αναρωτιόμασταν Τι θα κάνουν οι Ανέστης Τερζής και ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης; και απαντούσαμε:

Οι μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  θέλουν τον Ανέστη Τερζή να κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Περιφερειακή Σύνθεση» του υποψήφιου περιφερειάρχη του κυρίου Τοψίδη. Από την άλλη πλευρά ο κύριος Χατζηθεοδωρίδης φαίνεται να οδηγείται σε  πολιτική… «αγρανάπαυση» εκτός αν εδώ ισχύσει το ρητό «στην πολιτική ποτέ μην λες ποτέ»

Ίσως να υπάρχει εξέλιξη και με τον Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη και να μην οδηγείται σε  πολιτική… «αγρανάπαυση». Σήμερα ήταν παρόν στην εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Λευτέρη Καλλινικίδη, όπου ο κ. Καλλινικίδης χαιρέτησε την παρουσία του, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον από δημοτικές παρατάξεις να τον εντάξουν στα ψηφοδέλτια τους ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης είναι “χρήσιμος” για τη Δράμα με πολύχρονη εμπειρία στον Α αλλά και Β βαθμό της αυτοδιοίκησης.

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2021 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version