ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Ο Κυριάκος Χαρακίδης υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ο Κυριάκος Χαρακίδης θα είναι επικεφαλής της παράταξης Πόλη και Ζωή και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας στις ερχόμενες εκλογές”.

Αυτή ήταν η απάντηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Δράμας Μιχάλη Μλεκάνη σε ερώτημα που του τέθηκε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

Ο κ. Μλεκάνης επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις φήμες περί καθόδου του κυρίου Χαρακίδη στον δήμο Δράμας, αν και ανέφερε πως δεν είναι δεοντολογικό να γίνονται τέτοιες ανακοινώσεις, με τέτοιο τρόπο.

Σημείωσε όμως, πως πολύ σύντομα – ενδεχομένως και εντός του Ιουνίου – θα πραγματοποιηθεί η σχετική διαδικασία μέσα στην παράταξη, σε διευρυμένο επίπεδο και όχι μόνο στο πλαίσιο των 8 εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και επισήμως μετά θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.

Και επισήμως πλέον ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Δράμας, ο πρώην Δήμαρχος Δράμας και πρώην βουλευτής, Κυριάκος Χαρακίδης.

Η πολυσυζητημένη παρουσίαση της υποψηφιότητας πραγματοποιήθηκε σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στις 11 το πρωί της Παρασκευής, στο Δημαρχείο Δράμας, παρουσία του επικεφαλής της παράταξης “Πόλη και Ζωή” Μιχάλη Μλεκάνη.

ALPHA NEWS 95,5

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2021 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version