Connect with us

Εκπαιδευτικά

1ο ΕΠΑΛ Δράμας: Το μαθητικό πτυχίο επιχειρηματικότητας στην ΕΡΤ3

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσίαση της εικονικής επιχείρησης «Bikecology» του προγράμματος «Εικονικές επιχειρήσεις 2023» του Junior Achievement Greece στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3.

Οι μαθητές, του 1ου ΕΠΑΛ, που συμμετείχαν στην ομάδα έργου είναι

 • Ιορδανίδης Αριστείδης
 • Κασαπίδης Στέργιος
 • Κιούση Παναγιώτα
 • Μωυσιάδης Ηρακλής και
 • Τσοτσονού Δέσποινα

Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκπαιδευτικά

Αν οι υποψήφιοι επιλέγουν το τμήμα Δασολογίας και από το 4ο πεδίο;

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Άρθρο του Pantelis Georgiadis

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;

Ένα άρθρο καθηγητή του τμήματος Δασολογίας Δράμας, στο οποίο ανέφερε το θέμα της αδυναμίας επιλογής της σχολής από το 4ο πεδίο, σε αντίθεση με άλλες ομοειδής σχολές, (Ορεστιάδας Καρδίτσας) με οδήγησε στο να αναζητήσω το πιθανό αποτέλεσμα που θα είχε η επέκταση της δυνατότητας επιλογής της σχολής της Δράμας και από υποψήφιους του 4ου πεδίου.

Διαπίστωσα λοιπόν ότι η δυνατότητα επιλογής μιας σχολής και από το 4ο πεδίο (αντί μόνο 2ου – 3ου) έχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα

 •  Μείωση της βάσης εισαγωγής (λόγω του τρόπου υπολογισμού της ΕΒΕ).
 •  Αύξηση κατά πολύ της ‘’δεξαμενής’’, καθώς οι υποψήφιοι 4ου πεδίου είναι ο μεγαλύτερος αριθμός.
 •  Αύξηση των πραγματικών φοιτητών και όχι μόνο των επιτυχόντων καθώς ποσοστό υποψηφίων του 4ου πεδίου δεν ‘’στοχεύουν’’ υψηλόβαθμες σχολές όπως του 2ου – 3ου πεδίου. Έτσι επιλέγουν και φοιτούν σε σχολές που δεν έχουν υψηλές βάσεις εισαγωγής.

Χαρακτηριστική και πρόσφατη απόδειξη των παραπάνω, είναι το αποτέλεσμα της δυνατότητας που δόθηκε το 2023 στους υποψηφίους του 4ου πεδίου, να ‘’δηλώνουν’’ το αντίστοιχο τμήμα Δασολογίας της Ορεστιάδας (έως το 2022 μπορούσαν να την δηλώσουν μόνο από το 2ο-3ο πεδίο). Παραθέτω στοιχεία:

– ΤΜΗΜΑ: ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ (ΔΡΑΜΑ)

 • 2023 Θέσεις: 134 Αριθμ επιτυχόντων: 7 Ποσοστό κάλυψης: 5 % Βάση εισαγωγής: 8670 Υποψήφιοι: 994
 • 2022 Θέσεις: 129 Αριθμ επιτυχόντων: 3 Ποσοστό κάλυψης: 3 % Βάση εισαγωγής: 8980

ΤΜΗΜΑ: ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ)

 • 2023 Θέσεις: 176 Αριθ επιτυχόντων: 176 Ποσοσ. κάλυψης: 100% Βάση εισαγωγής: 8220 Υποψήφιοι: 2567
 • 2022 Θέσεις: 156 Αριθμ επιτυχόντων: 5 Ποσοστό κάλυψης: 3 % Βάση εισαγωγής: 9595

Από τα παραπάνω συμπεραίνονται τα εξής:

 1.  Η δυνατότητα εισαγωγής στο τμήμα της Ορεστιάδας από το 2023 και από το 4ο πεδίο (οικονομικά) και όχι μόνο από το 2ο-3ο (Υγείας και θετικές επιστήμες) που ίσχυε έως και το 2022, ανέβασε το ποσοστό κάλυψης των θέσεων σε 1 έτος, από το 3 % στο 100 %.
 2.  Στο τμήμα της Ορεστιάδας το 2023 (επιλογή και από 4ο πεδίο) η βάση ήταν 450 μόρια μικρότερη από την βάση του τμήματος της Δράμας. Το 2022, που και τα δύο τμήματα μπορούσαν επιλεχθούν μόνο από τα 2ο-3ο πεδία, η βάση εισαγωγής στην Ορεστιάδα ήταν 615 μόρια μεγαλύτερη από της Δράμας.
 3.  Το 2023 οι υποψήφιοι που είχαν ως επιλογή στο μηχανογραφικό το τμήμα της Δράμας, ήταν 994 ενώ της Ορεστιάδας 2567.

Το συντριπτικό ποσοστό των υποψηφίων και επιτυχόντων στην Ορεστιάδα προέρχονταν από το 4ο πεδίο. Ενδεικτικά ως 1η επιλογή το 2022 την είχαν 2, ενώ το 2023 14 υποψήφιοι.

Απαιτείται η κινητοποίηση φορέων και αρμοδίων για την ένταξη της σχολής και το μηχανογραφικό του 4ου πεδίου.
Μπορεί να χρειαστεί σε συνεργασία με το ΤΕΙ Δράμας κάποια τροποποίηση της διδακτικής ύλης ή ονομασίας για να γίνει εφικτή η ένταξη και στο 4ο πεδίο.
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή ενόψει της υπαγωγής του τμήματος στο Πανεπιστήμιο Θράκης να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες.

Η συνέχιση της κατάστασης όπως έχει, θα οδηγήσει νομοτελειακά σε διακοπή λειτουργίας της σχολής.
Ο Νομός έχει το μικρότερο αριθμό σχολών σχεδόν σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.

Ας γίνει κάτι τουλάχιστον οι σχολές αυτές να λειτουργούν με πληρότητα και επάρκεια

Υ.Γ

α. Ο αριθμός θέσεων και επιτυχόντων αφορά κατηγορία ΓΕΛ 90 % που είναι η μεγαλύτερη.
β. Δυνατότητα επιλογής έχουν οι υποψήφιοι του 4ου πεδίου και για το ανάλογο τμήμα Καρδίτσας (Δασολογίας επιστημών ξύλου και σχεδιασμού) και οι επιτυχόντες καλύπτουν το 100 % των θέσεων.
γ. Ιδανικό θα ήταν να δοθεί η δυνατότητα επιλογής από τους υποψηφίους του 4ου πεδίου και του τμήματος Οινολογίας (ίσως δύσκολο λόγω αντικειμένου. Έτσι έγινε το 2023 και για το δεύτερο τμήμα της Ορεστιάδας (Αγροτικής ανάπτυξης) με αποτέλεσμα την άνοδο του ποσοστού κάλυψης των θέσεων σε 1 έτος, από το 14 % στο 100 %.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκπαιδευτικά

Βράβευση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας με ΕΤΙΚΕΤΑ Σχολείου eTwinning 2023-2024

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Congratulations! The “1ο Επαγγελματικό Λύκειο Δράμας/1st Vocational school of Drama” has been awarded with the eTwinning School Label 2023-2024. This is a great achievement by the eTwinning team in your school! Congratulations for being an example for all the other schools: we count on your dedication and commitment to promote eTwinning and its values, which are represented by the eTwinning Schools’ mission.

The eTwinning Team

Μια ξεχωριστή διάκριση για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΔΡΑΜΑΣ αποτελεί η απονομή της ετικέτας Σχολείου “eTwinning “.

Για πρώτη φορά το σχολείο μας βρίσκεται ανάμεσα στα 4485 σχολεία σε όλη την Ευρώπη, στα 132 σε όλη την Ελλάδα και είναι το μοναδικό σχολείο στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης Δράμας που τιμήθηκε με αυτήν την ετικέτα.

Η Ετικέτα Σχολείου eTwinning απονέμεται σε σχολεία που προωθούν ενεργά τις αξίες και την παιδαγωγική του eTwinning, συνιστούν σημείο αναφοράς για την τοπική τους κοινότητα, αποτελούν πρότυπο για άλλα σχολεία και είναι έτοιμα και πρόθυμα να συμμετάσχουν σε ένα εξελικτικό ταξίδι με δραστηριότητες που μπορούν να αξιολογηθούν αντικειμενικά.

Η επιλογή των σχολείων γίνεται κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης από την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης , με βάση συγκεκριμένα κριτήρια και με την κατάθεση των απαιτούμενων αποδεικτικών στοιχείων όσον αφορά στην ενεργή συμμετοχή μαθητών/ τριών και εκπαιδευτικών στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning.

Κριτήρια αξιολόγησης αποτελούν τα παρακάτω:

 • Διαμοιρασμένη ηγεσία
 • Συνεργασία και ομαδική εργασία
 • Οι μαθητές ως φορείς αλλαγής
 • Ένταξη και καινοτομία
 • Πρότυπα για άλλα σχολεία.

Με αυτήν την ετικέτα το eTwinning αναγνωρίζει και αξιολογεί πλην της συμμετοχής, τη δέσμευση και την αφοσίωση όχι μόνο των eTwinners, αλλά και ολόκληρου του σχολείου με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών ομάδων και της διεύθυνσης.

Η αναγόρευση λοιπόν του σχολείου μας σε «Σχολείο eTwinning» αποτελεί σπουδαία αναγνώριση και καθιστά αυτόματα το έργο του καινοτόμο και διαπολιτισμικό, ως προς την καλλιέργεια μιας κουλτούρας συνεργασίας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα οφέλη αυτής της ευρωπαϊκής διάκρισης είναι πολλαπλά και πολύ σημαντικά για το σχολείο.

 • Τα σχολεία eTwinning είναι επίσημα αναγνωρισμένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως πρότυπα και συγκροτούν ένα δίκτυο πρωτοπόρων σχολείων που θα χαράξουν τη μελλοντική πορεία της δράσης.
 • Ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε ειδικά προγράμματα επιμόρφωσης.
 • Αποτελούν μέρος μιας ειδικής ομάδας eTwinning για διάχυση βέλτιστων πρακτικών, συνεργασία και παρακολούθηση αποκλειστικών διαδικτυακών εκδηλώσεων.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου έδωσαν και θα εξακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα σε τέτοιου είδους δράσεις ενσωματώνοντας τις πολιτικές του eTwinning στο σχολείο και στη σχολική πράξη προσφέροντας μια εξελισσόμενη εκπαιδευτική εμπειρία στους μαθητές με στόχο την συνεργατική μάθηση και την μαθητοκεντρική εκπαίδευση.

Παρακάτω παραθέτουμε τις δράσεις του σχολείου μας στα eTwinning ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιήθηκαν από το 2020 έως το 2023:

Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκπαιδευτικά

Απορρόφηση από το ΔΠΘ των τμημάτων της Δράμας που φεύγουν από το ΔΙΠΑΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο η απόφαση μεταφοράς των σχολών της Καβάλας και στης Δράμας από το ΔΙΠΑΕ, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Το επόμενο βήμα είναι η κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στην Βουλή μέχρι το τέλος του χρόνους και το οποίο αφορά την ίδρυση νέων τμημάτων και απορρόφηση άλλων από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Επίσης, το Σχέδιο Νόμου προβλέπει μικρή αναδιάρθρωση για την κάλυψη νέων γνωστικών αντικειμένων και βέλτιστης αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού και των υποδομών.

Το Δημοκρίτειο , σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει κάνει μελέτη σκοπιμότητας, προκειμένου να τεκμηριωθούν τα ακαδημαϊκά και γεωγραφικά οφέλη από την επέκτασή του στην Καβάλα και τη Δράμα. .

Σύμφωνα με το σχέδιο που έκανε γνωστό μέσα από δηλώσεις του στο ράδιο Χρόνος 87.5fm ο πρύτανης Φώτης Μάρης, από τη μία στο ΔΠΘ ενσωματώνονται Τμήματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου σε Δράμα, Καβάλα, Διδυμότειχο, από την άλλη επιτέλους προχωρούν στην πράξη τα Τμήματα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο και Εργοθεραπείας στην Κομοτηνή.

Πιο αναλυτικά, τα Τμήματα Πληροφορικής, Χημείας και Φυσικής (δηλαδή ολόκληρη η Σχολή Θετικών Επιστημών) με έδρα την Καβάλα ενσωματώνονται στο ΔΠΘ. Επίσης, τα Τμήματα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών, Διοίκησης & Τεχνολογίας που λειτουργούν στην Καβάλα ενσωματώνονται επίσης στο ΔΠΘ.

Το Τμήμα Οινολογίας στη Δράμα μετονομάζεται σε Τμήμα Αμπελουργίας & Οινολογίας κι ενσωματώνεται στο ΔΠΘ. Το Τμήμα Δασολογίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Δράμας αναμένεται να αναδιαρθρωθεί κι έπειτα να ενσωματωθεί στο ΔΠΘ.

Το Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου ενσωματώνεται στο ΔΠΘ κι αλλάζει έδρα, καθώς μεταφέρεται στην Αλεξανδρούπολη, για να λειτουργεί με καλύτερα ακαδημαϊκά πρότυπα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο από το 2025. Από το 2024 ξεκινάει τη λειτουργία του στο Διδυμότειχο το Τμήμα Ψυχολογίας, επομένως η πόλη δεν θα μείνει χωρίς Τμήμα.

Το Τμήμα Εργοθεραπείας με έδρα τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κομοτηνής αναμένεται να λειτουργήσει από το 2025

Πηγή: xronometro.com

ΤΟ ΔΠΘ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΑΜΘ

Το υπουργείο Παιδείας φέρνει σχέδιο νόμου για την ενίσχυση του πανεπιστημίου της περιοχής μας Φώτης Μάρης: «Με την υλοποίηση των αλλαγών το ΔΠΘ θα γίνει το δεύτερο πληρέστερο πανεπιστήμιο, μετά από το Αριστοτέλειο, σε γκάμα σπουδών»

Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να παρουσιαστεί το σχέδιο νόμου που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας για την αναδιάρθρωση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με στόχο να καταστεί το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας.

«Μια  συστηματική προσπάθεια μηνών νομίζω ότι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της» σημείωσε, μιλώντας στο Ράδιο Παρατηρητής ο Πρύτανης του ΔΠΘ κ. Φώτης Μάρης που έκανε λόγο για κεντρική πολιτική επιλογή ενίσχυσης του πανεπιστημίου της περιοχής μας. Όπως εξήγησε ο πρύτανης «βασικό κομμάτι σε αυτή την προσπάθεια είναι το πανεπιστήμιό μας να γίνει το πανεπιστήμιο της Περιφέρειας ΑΜΘ».

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα είπε, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου αναμένεται να περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου που εδρεύουν σε Καβάλα και Δράμα, την ενσωμάτωση του τμήματος Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο και τη μεταφορά του στην Αλεξανδρούπολη, την ίδρυση του τμήματος Εργοθεραπείας στην Κομοτηνή, αλλά και μια αναδιάρθρωση στη Σχολή Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, που έχουμε χαμηλή επιλεξιμότητα, στα δύο από τα τρία τμήματα της σχολής.

Το ΔΠΘ μπαίνει πλέον σε φάση ωριμότητας «Το πανεπιστήμιο μας ενισχύεται ακόμα πιο πολύ» τόνισε ο κ. Μάρης για να εξηγήσει πως με την υλοποίηση των προωθούμενων αλλαγών το ΔΠΘ «θα γίνει το δεύτερο πληρέστερο πανεπιστήμιο, μετά από το Αριστοτέλειο, σε γκάμα σπουδών, μιας και θα περιλαμβάνει πλέον και σχολή Θετικών Επιστημών στην πόλη της Καβάλας.

Ο ίδιος εκτίμησε πως μετά τα 50 χρόνια λειτουργίας του το ΔΠΘ μπαίνει πλέον στη φάση ωριμότητάς του με πολλά πλεονεκτήματα σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά και πολλές προοπτικές, μετά  από σωστή επεξεργασία  και σωστές λήψεις αποφάσεων στο μέλλον, έτσι ώστε να ενισχυθεί ακόμη  περισσότερο.

«Η  προσπάθειά μας έρχεται να ενισχύσει το πανεπιστήμιο έτσι ώστε να απαντήσει στα δύσκολα ερωτήματα του ανταγωνισμού, είτε αυτός είναι διεθνής είτε είναι εγχώριος, τα οποία  θα τεθούν τα επόμενα χρόνια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση» εξήγησε ο κ. Μάρης.

Σύμφωνα με τον Πρύτανη, ο στόχος της ενίσχυσης του πανεπιστημίου πέρα από την αύξηση των γνωστικών αντικειμένων που θεραπεύει, κινείται και σε έναν άλλο άξονα, αυτόν της ενίσχυσης της φοιτητικής μέριμνας, με το βλέμμα στραμμένο στις επιπτώσεις της υπογεννητικότητας.

«Η χώρα τα επόμενα χρόνια θα αρχίσει να ζει και να βλέπει τα αποτελέσματα της υπογεννητικότητας της περιόδου της οικονομικής κρίσης και αυτό θα μας φέρει μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις» ανέφερε ο κ. Μάρης για να επισημάνει πως «εμείς συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε με βασικό στόχο το ’26-’27 το πανεπιστήμιό μας να έχει σύγχρονες υποδομές για τη δική του μέριμνα και να παρέχει υπηρεσίες στο σύνολο των φοιτητών του πανεπιστημίου και θα το φέρουν στην πρώτη θέση της χώρας, σε αυτό το κομμάτι». «Νομίζω ότι είναι δύσκολοι στόχοι, αλλά θα προσπαθήσουμε για αυτό» τόνισε ο κ. Μάρης στον επίλογο της συζήτησης.

Πηγή : www.paratiritis-news.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Τραγωδία στη Δράμα: Πετάχτηκε στο δρόμο για να σώσει σκυλί και σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο ΚΤΕΛ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Επίσημη έναρξη της 20ης επετειακής χρονιάς της Ονειρούπολης Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Νέο Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Δράμα. Νεκροί και οι δύο οδηγοί

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Εντυπωσιακό το μουσείο φωτογραφίας στο «Μαρμάρινο Σπίτι» στη Δράμα

Εκλογές 20193 εβδομάδες πριν

Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Λύση στο ΕΣΥ μόνο με προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων και μισθοί του 2012

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Η βιωσιμότητα του νοσοκομείου μας αφορά όλους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Τέλος ο προπονητής της Δόξας με γνώμονα το καλό της ομάδας

Εκπαιδευτικά7 ημέρες πριν

1ο ΕΠΑΛ Δράμας: Το μαθητικό πτυχίο επιχειρηματικότητας στην ΕΡΤ3

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Βράβευση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας με ΕΤΙΚΕΤΑ Σχολείου eTwinning 2023-2024

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Διακοπή νερού στη Δράμα την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου από τις 15:30 έως 20:30

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Η νέα συντονιστική επιτροπή του Project για τη Δράμα!

Εκπαιδευτικά4 εβδομάδες πριν

Απορρόφηση από το ΔΠΘ των τμημάτων της Δράμας που φεύγουν από το ΔΙΠΑΕ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ο “θάνατος του εμποράκου”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Αιμοδοσίας την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 8.30π.μ – 13μ.μ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

Αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Καραγιαννίδης και 22 στελέχη από τη Δράμα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

ΜΕΡΑ25: Επιτρέπουν το κυνήγι όλων των ζώων που απέμειναν στον καμένο Έβρο

Εκπαιδευτικά3 ημέρες πριν

Αν οι υποψήφιοι επιλέγουν το τμήμα Δασολογίας και από το 4ο πεδίο;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

Δράμα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ημέρες πριν

Μεταφέρονται οι αγώνες κυπέλλου από 29 Νοεμβρίου στις 6 Δεκεμβρίου

Πολιτιστικά4 ημέρες πριν

Η Δράμα συμμετέχει στην 1η Συνάντηση του Δικτύου Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

Οι αποχωρήσεις δεν λύνουν κάποιο πρόβλημα – Δεν ήταν αγεφύρωτο το χάσμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ημέρες πριν

Τα Βαλδίρκεια 2023 την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Ανοιχτή η αγορά από τις 11 έως τις 3 την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ7 ημέρες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: ΟΧΙ στα οριζόντια μέτρα, ΟΧΙ στον αφανισμό μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ7 ημέρες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Το κλείσιμο των καταστημάτων είναι προαιρετικό

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ7 ημέρες πριν

Η Μαρία Μάλλη για την πρόταση “Ειδικού οικονομικού – φορολογικού καθεστώς στο νομό μας”

Εκπαιδευτικά7 ημέρες πριν

1ο ΕΠΑΛ Δράμας: Το μαθητικό πτυχίο επιχειρηματικότητας στην ΕΡΤ3

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Δράμας καταγγέλλει τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Η νέα συντονιστική επιτροπή του Project για τη Δράμα!

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών