Connect with us

Εκπαιδευτικά

Απορρόφηση από το ΔΠΘ των τμημάτων της Δράμας που φεύγουν από το ΔΙΠΑΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο η απόφαση μεταφοράς των σχολών της Καβάλας και στης Δράμας από το ΔΙΠΑΕ, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Το επόμενο βήμα είναι η κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στην Βουλή μέχρι το τέλος του χρόνους και το οποίο αφορά την ίδρυση νέων τμημάτων και απορρόφηση άλλων από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Επίσης, το Σχέδιο Νόμου προβλέπει μικρή αναδιάρθρωση για την κάλυψη νέων γνωστικών αντικειμένων και βέλτιστης αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού και των υποδομών.

Το Δημοκρίτειο , σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει κάνει μελέτη σκοπιμότητας, προκειμένου να τεκμηριωθούν τα ακαδημαϊκά και γεωγραφικά οφέλη από την επέκτασή του στην Καβάλα και τη Δράμα. .

Σύμφωνα με το σχέδιο που έκανε γνωστό μέσα από δηλώσεις του στο ράδιο Χρόνος 87.5fm ο πρύτανης Φώτης Μάρης, από τη μία στο ΔΠΘ ενσωματώνονται Τμήματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου σε Δράμα, Καβάλα, Διδυμότειχο, από την άλλη επιτέλους προχωρούν στην πράξη τα Τμήματα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο και Εργοθεραπείας στην Κομοτηνή.

Πιο αναλυτικά, τα Τμήματα Πληροφορικής, Χημείας και Φυσικής (δηλαδή ολόκληρη η Σχολή Θετικών Επιστημών) με έδρα την Καβάλα ενσωματώνονται στο ΔΠΘ. Επίσης, τα Τμήματα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών, Διοίκησης & Τεχνολογίας που λειτουργούν στην Καβάλα ενσωματώνονται επίσης στο ΔΠΘ.

Το Τμήμα Οινολογίας στη Δράμα μετονομάζεται σε Τμήμα Αμπελουργίας & Οινολογίας κι ενσωματώνεται στο ΔΠΘ. Το Τμήμα Δασολογίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Δράμας αναμένεται να αναδιαρθρωθεί κι έπειτα να ενσωματωθεί στο ΔΠΘ.

Το Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου ενσωματώνεται στο ΔΠΘ κι αλλάζει έδρα, καθώς μεταφέρεται στην Αλεξανδρούπολη, για να λειτουργεί με καλύτερα ακαδημαϊκά πρότυπα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο από το 2025. Από το 2024 ξεκινάει τη λειτουργία του στο Διδυμότειχο το Τμήμα Ψυχολογίας, επομένως η πόλη δεν θα μείνει χωρίς Τμήμα.

Το Τμήμα Εργοθεραπείας με έδρα τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κομοτηνής αναμένεται να λειτουργήσει από το 2025

Πηγή: xronometro.com

ΤΟ ΔΠΘ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΑΜΘ

Το υπουργείο Παιδείας φέρνει σχέδιο νόμου για την ενίσχυση του πανεπιστημίου της περιοχής μας Φώτης Μάρης: «Με την υλοποίηση των αλλαγών το ΔΠΘ θα γίνει το δεύτερο πληρέστερο πανεπιστήμιο, μετά από το Αριστοτέλειο, σε γκάμα σπουδών»

Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να παρουσιαστεί το σχέδιο νόμου που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας για την αναδιάρθρωση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με στόχο να καταστεί το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας.

«Μια  συστηματική προσπάθεια μηνών νομίζω ότι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της» σημείωσε, μιλώντας στο Ράδιο Παρατηρητής ο Πρύτανης του ΔΠΘ κ. Φώτης Μάρης που έκανε λόγο για κεντρική πολιτική επιλογή ενίσχυσης του πανεπιστημίου της περιοχής μας. Όπως εξήγησε ο πρύτανης «βασικό κομμάτι σε αυτή την προσπάθεια είναι το πανεπιστήμιό μας να γίνει το πανεπιστήμιο της Περιφέρειας ΑΜΘ».

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα είπε, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου αναμένεται να περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου που εδρεύουν σε Καβάλα και Δράμα, την ενσωμάτωση του τμήματος Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο και τη μεταφορά του στην Αλεξανδρούπολη, την ίδρυση του τμήματος Εργοθεραπείας στην Κομοτηνή, αλλά και μια αναδιάρθρωση στη Σχολή Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, που έχουμε χαμηλή επιλεξιμότητα, στα δύο από τα τρία τμήματα της σχολής.

Το ΔΠΘ μπαίνει πλέον σε φάση ωριμότητας «Το πανεπιστήμιο μας ενισχύεται ακόμα πιο πολύ» τόνισε ο κ. Μάρης για να εξηγήσει πως με την υλοποίηση των προωθούμενων αλλαγών το ΔΠΘ «θα γίνει το δεύτερο πληρέστερο πανεπιστήμιο, μετά από το Αριστοτέλειο, σε γκάμα σπουδών, μιας και θα περιλαμβάνει πλέον και σχολή Θετικών Επιστημών στην πόλη της Καβάλας.

Ο ίδιος εκτίμησε πως μετά τα 50 χρόνια λειτουργίας του το ΔΠΘ μπαίνει πλέον στη φάση ωριμότητάς του με πολλά πλεονεκτήματα σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά και πολλές προοπτικές, μετά  από σωστή επεξεργασία  και σωστές λήψεις αποφάσεων στο μέλλον, έτσι ώστε να ενισχυθεί ακόμη  περισσότερο.

«Η  προσπάθειά μας έρχεται να ενισχύσει το πανεπιστήμιο έτσι ώστε να απαντήσει στα δύσκολα ερωτήματα του ανταγωνισμού, είτε αυτός είναι διεθνής είτε είναι εγχώριος, τα οποία  θα τεθούν τα επόμενα χρόνια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση» εξήγησε ο κ. Μάρης.

Σύμφωνα με τον Πρύτανη, ο στόχος της ενίσχυσης του πανεπιστημίου πέρα από την αύξηση των γνωστικών αντικειμένων που θεραπεύει, κινείται και σε έναν άλλο άξονα, αυτόν της ενίσχυσης της φοιτητικής μέριμνας, με το βλέμμα στραμμένο στις επιπτώσεις της υπογεννητικότητας.

«Η χώρα τα επόμενα χρόνια θα αρχίσει να ζει και να βλέπει τα αποτελέσματα της υπογεννητικότητας της περιόδου της οικονομικής κρίσης και αυτό θα μας φέρει μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις» ανέφερε ο κ. Μάρης για να επισημάνει πως «εμείς συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε με βασικό στόχο το ’26-’27 το πανεπιστήμιό μας να έχει σύγχρονες υποδομές για τη δική του μέριμνα και να παρέχει υπηρεσίες στο σύνολο των φοιτητών του πανεπιστημίου και θα το φέρουν στην πρώτη θέση της χώρας, σε αυτό το κομμάτι». «Νομίζω ότι είναι δύσκολοι στόχοι, αλλά θα προσπαθήσουμε για αυτό» τόνισε ο κ. Μάρης στον επίλογο της συζήτησης.

Πηγή : www.paratiritis-news.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκπαιδευτικά

Εγγραφή στην Επαγγελματική Σχολή Δράμας της ΔΥΠΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

ΕΠΑ.Σ  ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ  ΔΡΑΜΑΣ – 7ο χιλ. Δράμας Κ. Νευροκοπίου – 2521081131 και 2521081170 – e-mail : epas.drama@dypa.gov.grwww.dypa.gov.gr/epas-dramas

Απευθύνεται σε νέους και νέες 15 έως 29 ετών που έχουν τουλάχιστον απολυτήριο Γυμνασίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑ.Σ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ  ΔΡΑΜΑΣ 2024-25

 1. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ  &  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 2. ΒΟΗΘΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ
 3. ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η/Υ
 4. ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
 5. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ
 6. ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ & ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
 7. ΤΕΧΝΙΤΗΣ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ  ΚΑΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
 8. ΤΕΧΝΙΤΗΣ  ΜΗΧΑΝΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Οι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) λειτουργούν με το δυϊκό σύστημα εκπαίδευσης. Η φοίτηση διαρκεί 2 σχολικά έτη, κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαθητές παρακολουθούν θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα στην ΕΠΑ.Σ (για 1 πρωινό και 4 απογεύματα) και παράλληλα (για 4 ημέρες την εβδομάδα τουλάχιστον) συμμετέχουν σε πρόγραμμα μάθησης σε εργασιακό χώρο όπου ασκούνται σε εργασίες συναφείς προς την ειδικότητά τους με αμοιβή και ασφάλιση (συντάξιμα ένσημα) .

Μεταξύ εργοδότη, μαθητή και σχολής υπογράφεται Σύμβαση Μαθητείας.

Η ημερήσια απασχόληση είναι έξι (6) ώρες,  τέσσερις (4) ή πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα.

Οι μαθητές των ΕΠΑ.Σ της Δ.ΥΠ.Α. κατά τη διάρκεια του προγράμματος μάθησης στον εργασιακό χώρο, αμείβονται με ημερομίσθιο ίσο προς το 80% επί του κατωτάτου ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη (37,07€), δηλαδή με 29,66€ (από 1-4-2024).

Το ως άνω ποσοστό αμοιβής ισχύει και για τις δύο τάξεις φοίτησης.

Μαθητές με μόνιμη κατοικία σε απομακρυσμένες και χωρίς εύκολη πρόσβαση στην ΕΠΑ.Σ δικαιούνται επίδομα Στέγασης 240€ το μήνα και επίδομα Σίτισης  9€  την ημέρα με εισοδηματικά κριτήρια.

Οι μαθητές των ΕΠΑ.Σ δικαιούνται αμειβόμενη σπουδαστική άδεια και αναβολή στράτευσης.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται από 12 Ιουνίου 17 Σεπτεμβρίου μέσω gov.gr με κωδικούς TAXISnet στη διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-epaggelmatike-skhole-epas-tou-oaed

gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε σχολείο → Εγγραφή σε Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) της ΔΥΠΑ

Εγγραφή σε Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) της ΔΥΠΑ

Οι υποψήφιοι μαθητές μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την εισαγωγή σας στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) , αρκεί:

 • να είστε 15-29 χρονών
 • να έχετε ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση (τουλάχιστον απολυτήριο Γυμνασίου)

Θα χρειαστείτε:

 • τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
 • τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ σας
 • μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
 • τον τίτλο σπουδών σας
 • την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας
 • δικαιολογητικά κοινωνικών κριτηρίων

Μπορείτε να υποβάλλετε μία μόνο αίτηση. Αν είστε ανήλικοι, την αίτηση υποβάλλει ο γονέας ή ο κηδεμόνας σας.

Η υποβολή αιτήσεων αρχίζει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 και λήγει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκπαιδευτικά

Summer in Drama υπό την αιγίδα της ΜΠΟΔΟΥΡΟΓΛΟΥ ΑΜΚΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές Γ’ Γυμνασίου,
Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι το διάστημα από 1 εως 12 Ιουλίου 2024 θα διεξαχθεί στο 1ο ΕΠΑΛ Δράμας η καινοτόμος δράση “Summer in Drama” υπο την αιγίδα της ΜΠΟΔΟΥΡΟΓΛΟΥ ΑΜΚΕ και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας.

Το “Summer in Drama” πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα θερινού σχολείου, στη διάρκεια του οποίου θα διεξαχθούν δημιουργικές δραστηριότητες και μαθήματα βασισμένα σε δύο θεματικές:

α) Ψηφιακές τεχνολογίες και
β) Αειφορία-Περιβάλλον.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δράσεις που σχετίζονται τόσο με την αγωγή υγείας όσο και την μηχανική και τις θετικές επιστήμες, καθώς και θεματικές παρουσιάσεις από εξέχοντες φορείς όπως WWF HELLAS, ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, Action Aid, JUNIOR ACHIEVEMENT GREECE, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, οι οποίοι θα τιμήσουν με την συνεισφορά τους το πρόγραμμα.

Πέραν από τις ως άνω δραστηριότητες, στα πλαίσια του προγράμματος θα διεξαχθούν και δύο δωρεάν εκδρομές:
α) στο Γρανίτη Δράμας για πεζοπορία και β) στο Γυμνάσιο Νικηφόρου για πειράματα φυσικής και αστροπαρατήρηση, ενώ οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και μαθήματα μουσικής και χορού!

Σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε ενδιαφέρον παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mpodourogloudrama@gmail.com

Σας γνωρίζουμε πως στο πρόγραμμα θα υπάρχουν περιορισμένες θέσεις οι οποίες θα δοθούν βάσει χρονολογικής προτεραιότητας εκάστοτε αίτησης.

Με εκτίμηση,
ΜΠΟΔΟΥΡΟΓΛΟΥ ΑΜΚΕ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκπαιδευτικά

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της First Lego League στη Δράμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Επιτυχής ολοκλήρωση του Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της First Lego League στη Δράμα

Η Δράμα φιλοξένησε ένα εντυπωσιακό φεστιβάλ εκπαιδευτικής ρομποτικής την Κυριακή 21 Απριλιου στο Δημαρχείο της με θέμα ρομποτική και τέχνες όπου 160 παιδιά από τους νομούς Δράμας και Καβάλας συμμετείχαν με πάθος και δημιουργικότητα.

Το φεστιβάλ αποτελεί συνεργασία του εκπαιδευτικού οργανισμού της Eduact σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δράμας και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ROBOTEK με τους εκπαιδευτές Δώδο Γιώργο και Χαραλαμπίδου Σοφία.

Το φεστιβάλ προσέφερε στα παιδιά την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της ρομποτικής, να εκφράσουν τις ιδέες τους και να ανταλλάξουν γνώσεις μεταξύ τους. Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν τις δημιουργίες τους σε μια σειρά από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, κάνοντας το φεστιβάλ μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους.

Το φεστιβάλ υποστηρίχθηκε από τον τοπικό πληθυσμό, τους δημοτικούς φορείς και τον επιχειρηματικό κόσμο, προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα και βραβεύοντας τις καλύτερες δημιουργίες.

Οι διοργανωτές εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες, τους υποστηρικτές και το κοινό για την ανταπόκριση και την ενθάρρυνση προς τη νεανική δημιουργικότητα και την τεχνολογίας.

«ROBOTEK» Σύλλογος Εκπαιδευτικής Ροποτικής Δράμας

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Ανακαλύφθηκε μια ολόκληρη αρχαία πόλη κάτω από τη Δράμα.

Πολιτιστικά4 εβδομάδες πριν

Πέντε Σιωπές… της Σίλα Στίβενσον από την ομάδα “Θεατροστάσιο”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Η Ελένη Βιτάλη στις 11 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία Δράμας

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Η ROBOTEK Δράμας πρώτη στον διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΑΜ-Θ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Κώστας Αποστολίδης (1948 – 2024): Το Made in Greece επιχειρηματικό όνειρο ενός σπάνιου ανθρώπου

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Μεγάλη επιτυχία του Δραμινού καθηγητή πληροφορικής Ραφαήλ Τζίμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 μήνες πριν

Στους αγώνες των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων στη Δράμα παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Δράμας Δωρόθεος

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Βραβείο στην Εικονική Επιχείρηση «Stalk Jet» του 1ου ΕΠΑΛ Δοξάτου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 μήνες πριν

«Μπαμ» της BIANCO MONTE Δράμα κόντρα στην ΑΕΚ 29-26

Χρηστικά2 μήνες πριν

Μέθοδοι απεντόμωσης : Πως οι δήμοι μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση παθογόνων παραγόντων που προσβάλουν σπίτι και επιχειρήσεις

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Βρέθηκε σορός ηλικιωμένου σε χωράφι στην Καλή Βρύση

Πολιτιστικά3 μήνες πριν

Παρουσίαση βιβλίου “Η Φλό στον δρόμο”, από την συγγραφέα Έλενα Αρτζανίδου

Πολιτιστικά2 μήνες πριν

Ευχαριστίες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δραμινών και φίλων Θεσσαλονίκης ΥΔΡΑΜΑ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

1ο Βραβείο πήρε η σχολική εφημερίδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας σε διεθνή διαγωνισμό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 μήνες πριν

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Δράμα 86 επί της ΑΕΚ και πρόκριση στο final 4 του κυπέλλου

Πολιτιστικά13 ώρες πριν

Η Δραμινή καλλιτέχνης Σάσα Παπαλάμπρου παρουσιάζει τη νέα της δουλειά “Σασπένς”

Εκπαιδευτικά4 ημέρες πριν

Εγγραφή στην Επαγγελματική Σχολή Δράμας της ΔΥΠΑ

Εκπαιδευτικά4 ημέρες πριν

Summer in Drama υπό την αιγίδα της ΜΠΟΔΟΥΡΟΓΛΟΥ ΑΜΚΕ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ7 ημέρες πριν

Ο Γ.Γ. ΠΟΞ κ. Άγγελος Καλλίας στην Έναρξη εργασιών του Εθνικού συμβουλίου οινοτουρισμού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Συνάντηση εργασίας Δήμαρχου Δοξάτου και Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Άντρη Παράσχου: Η δραμινή επιλογή στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Κέντρο Ερμηνείας Οίνου και Αποσταγμάτων

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Η Ελένη Βιτάλη στις 11 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία Δράμας

Πολιτιστικά2 εβδομάδες πριν

Η Μελίνα Μποτέλλη για τον ΠΟΝΤΟ και την ΑΡΜΕΝΙΑ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Δράμα: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια καταστήματος με 4.100 δυναμιτάκια

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Απολογισμός των πρώτων 100 ημερών της θητείας του Δημάρχου Δράμας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ισοπαλία εκτός ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Πολιτιστικά4 εβδομάδες πριν

Πέντε Σιωπές… της Σίλα Στίβενσον από την ομάδα “Θεατροστάσιο”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

1ο Τουρνουά Μπάσκετ “ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΥ”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Πρόσκληση σε ομάδα διακοπής καπνίσματος

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών