Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Περιφερειακή Σύνθεση για τη συνεργασία Μωυσιάδη – Μέτιου

Published

on

Ο Αριστείδης Μωυσιάδης σε ανάρτηση του “σχολιάζει” το δελτίο τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης με αφορμή τη συνεργασία του με την παράταξη του κ. Μέτιου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς πρόεδρε, για το πολύ όμορφο δελτίο τύπου. Δεν θα απαντήσω ανάλογα. Θα ευχηθώ σε σένα προσωπικά, αλλά και στους υπόλοιπους συναδέλφους συμβούλους της παράταξης σου, υγεία και υπομονή. Για όλα τ’ αλλά υπάρχει χρόνος…”.

Το Δελτίο τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης

Για την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης, δεν αποτελεί είδηση η ανακοίνωση της συνεργασίας του Αριστείδη Μωυσιάδη με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου.

Γνωρίζαμε ότι αυτή θα ήταν η κατάληξή του καθώς το πολιτικό του ήθος του Αριστείδη Μωυσιάδη εξαντλείται σε φτηνά (και δήθεν «άμισθα») παζάρια θέσεων με τον Περιφερειάρχη, ο οποίος είναι αντιστοίχου φυράματος πολιτικός μιας και η δική του πολιτική δεινότητα εξαντλείται στην «υποκλοπή» εδρών εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να διασφαλίσει την παραμονή του στην εξουσία της οποίας είναι μεν λάτρης, αλλά ανίκανος να τη διαχειριστεί.

Αν ο κος Μωυσιάδης είχε στοιχειώδες πολιτικό ήθος θα είχε παραδώσει την έδρα του στην παράταξη με την οποία εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος, καθώς με το πρόγραμμα της Περιφερειακής Σύνθεσης έλαβε την ψήφο των Δραμινών.

Αντί αυτού, ο κατ’ ευφημισμόν «Αριστείδης» προτίμησε να προδώσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και ανερυθρίαστα να σφίγγει το χέρι του Περιφερειάρχη αποδεχόμενος δήθεν άμισθες θέσεις και «ξεχνώντας» την αγάπη του για τη Δράμα που τόσο πολύ διαφήμιζε προεκλογικά.

Εμείς όμως δεν ξεχνούμε -όπως δεν ξεχνούν και οι ψηφοφόροι- ότι υπαίτιος για τον σιδηροδρομικό αποκλεισμό της Δράμας είναι ο επί τέσσερα χρόνια Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος και οι αποφάσεις που έλαβε για τις οποίες ο Αριστείδης Μωυσιάδης είχε αντιδράσει τόσο έντονα, αλλά τελικά τόσο ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ.

Με άλλα λόγια, ο Αριστείδης Μωυσιάδης ήταν αυτός που πριν από λίγους μήνες αποχώρησε από την Περιφερειακή Σύνθεση τάχα διαφωνώντας με τις πολιτικές της θέσεις σχετικά με την ΠΕ Δράμας, αλλά δεν ντρέπεται να σφίγγει το χέρι του πρωτεργάτη της καταστροφής της συγκεκριμένης περιοχής, δηλαδή του Χρήστου Μέτιου.

Τον καλούμε, αν έχει το πολιτικό σθένος και την ικανότητα, να παρουσιάσει ενώπιον του Δραμινού λαού που τον εμπιστεύτηκε με την ψήφο του, ποιες είναι οι θέσεις του Χρήστου Μέτιου για την ΠΕ Δράμας και την ανάπτυξή της, που τον έκαναν να τον εμπιστευτεί;

Ποιες αλλαγές μεσολάβησαν στο πρόγραμμα της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης το οποίο με βδελυγμία καταδίκασε ο Αριστείδης Μωυσιάδης προεκλογικά, που τώρα τον κάνουν να το ασπάζεται;

Η απάντηση είναι: ΚΑΜΙΑ.

Αυτό που άλλαξε, είναι η προσωπική του προτεραιότητα και φιλοδοξία καθώς αν και ψυχολόγος στο επάγγελμα δεν κατάφερε να διαχειριστεί την υπέρμετρη εξουσιολατρεία του, ούτε να αντισταθεί στον πειρασμό της «καρέκλας».

Η ιστορία θα δείξει και θα καταδείξει το μέλλον αυτής της επονείδιστης συνεργασίας, καθώς όλοι ξέρουμε την τύχη που έχουν οι Ιούδες διαχρονικά.

Όσο για τον Περιφερειάρχη, δυστυχώς κάνει ό,τι μπορεί για να επιβεβαιώνει συνεχώς τη φήμη του:

Είναι ένας ανίκανος διαχειριστής του μέλλοντος της Περιφέρειας μας που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι μηχανορραφίες απογοητεύοντας ακόμη και τους μέχρι πρότινος υποστηρικτές του.

Οι μάσκες λοιπόν έπεσαν. Και αυτό που βλέπουμε όλοι είναι η σκοτεινή πλευρά της κακώς εννοούμενης εξουσίας την οποία υπηρετεί ο Χρήστος Μέτιος και όσοι τον ακολουθούν.

Γι’ αυτό είναι ντροπή που αυτός ο άνθρωπος φέρει τον τίτλο του Περιφερειάρχη, αλλά ευτυχώς όχι για πολύ ακόμα. Σύντομα θα πάρει αυτό που του αξίζει και δεν είναι άλλο από μία θέση στην αφάνεια.

Από το Γραφείο Τύπου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

Published

on

By

Νέο Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας στη Δράμα

Σε μια εποχή που οι ανάγκες για ποιοτική και εξειδικευμένη φροντίδα ψυχικής υγείας γίνονται όλο και πιο επιτακτικές, η Δράμα κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Η δημιουργία Κέντρου Ημέρας Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας, με ειδίκευση στην υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από άνοια, έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στο πεδίο των κοινωνικών και υγειονομικών υπηρεσιών της περιοχής.

Το νέο κέντρο θα λειτουργεί με στόχο την ημερήσια υποστήριξη και φροντίδα ατόμων με άνοια, παρέχοντας παράλληλα καθοδήγηση και ανακούφιση στους φροντιστές και τις οικογένειές τους. Με σύγχρονες υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό, θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες, δίνοντας μια νέα διάσταση στην τοπική πολιτική πρόνοιας.

Ανθρώπινη προσέγγιση – Ολιστική υποστήριξη

Το Κέντρο Ημέρας δεν θα είναι απλώς μια μονάδα παροχής υπηρεσιών, αλλά ένας χώρος φροντίδας, αξιοπρέπειας και καθημερινής ενδυνάμωσης. Η προσέγγιση του θα είναι ολιστική: ιατρική παρακολούθηση, συμβουλευτική υποστήριξη, εργοθεραπεία, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, ακόμη και ενδυνάμωση κοινωνικών δεξιοτήτων για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής των ωφελούμενων.

Ένα έργο με προοπτική

Η υλοποίηση του Κέντρου Ημέρας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλέγμα πολιτικών για την ψυχική υγεία και αναμένεται να συμβάλει ενεργά στην πρόληψη της κοινωνικής απομόνωσης και στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνικής συνοχής. Παράλληλα, προσφέρει ανακούφιση στους ανθρώπους που επιτελούν το δύσκολο έργο της καθημερινής φροντίδας στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της στελέχωσης και του εξοπλισμού του χώρου, ενώ ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών οικογενειών της περιοχής.

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βαρτζόπουλος δήλωσε: «Με σκοπό την ολοκλήρωση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και της συμπλήρωσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην χώρα, ιδίως για άτομα με Άνοια, όπου οι ανάγκες είναι πάρα πολλές και συνεχώς διογκούμενες, προχωράμε σε μία ακόμα προκήρυξη για την ανάπτυξη και λειτουργία Μονάδων Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας με εξασφαλισμένους πόρους από το Υπουργείο Υγείας, οι οποίες παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πολίτες.

Σε αυτήν την προσπάθεια ουσιαστικός αρωγός θα είναι η Εκκλησία της Ελλάδος. Είναι μια καινούρια αρχή και η πρώτη κοινή δράση στον χώρο της μακροχρόνιας φροντίδας υγείας. Οι παρεμβάσεις μας σκοπό έχουν να καλύψουν ολιστικά τις ανάγκες των ωφελουμένων, να συνδράμουν τις οικογένειες στη μείωση του φορτίου φροντίδας και στην μείωση των δαπανών των νοικοκυριών που προκαλούν οι χρόνιες παθήσεις. Συνεχίζουμε σταθερά την ανασυγκρότηση της ψυχικής υγείας στη χώρα».

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεά της Raycap: Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας το στρατόπεδο Ανδρικάκη

Published

on

By

Η Δράμα αποκτά Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στο στρατόπεδο Ανδρικάκη – Ένα νέο κεφάλαιο πολιτιστικής και δημιουργικής ανάπτυξης

Μια νέα εποχή για την πολιτιστική ταυτότητα και την αναπτυξιακή δυναμική της Δράμας ξεκινά με την επίσημη υπογραφή της σύμβασης δωρεάς ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και την εταιρεία ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, που αφορά τη δημιουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στον χώρο του στρατοπέδου Ανδρικάκη. Ένα έργο που ενισχύει θεαματικά το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και αναβαθμίζει τη Δράμα σε έναν κόμβο τεχνών, καινοτομίας και δημιουργικότητας για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερα για τη συμφωνία, τις μελέτες που θα εκπονηθούν και τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού, στη συνέχεια του άρθρου…

Το στρατόπεδο Ανδρικάκη γίνεται κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας -Σύμβαση δωρεάς μεταξύ Raycap-ΥΠΠΟ

Ολοκληρώθηκε σύμβαση δωρεάς με αντικείμενο την εκπόνηση του συνόλου των αναγκαίων μελετών για τη δημιουργία Κέντρου Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στη Δράμα.

Το κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας θα δημιουργηθεί στο στρατόπεδο Ανδρικάκη, και τη σύμβαση υπέγραψαν η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η εκπρόσωπος της εταιρείας ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, Καλλίσσα Αποστολίδου.

Ο πολιτιστικός πλούτος της Δράμας
Η δωρεά της εταιρείας αφορά στην εκπόνηση του συνόλου των μελετών αποκατάστασης τεσσάρων κτηρίων, εντός του στρατοπέδου Ανδρικάκη, καθώς και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου τους για τη δημιουργία ενός σύγχρονου οπτικοακουστικού κόμβου, προκειμένου να στεγάζεται το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Όπως δήλωσε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη: «Η Δράμα, με τη μακρά κινηματογραφική της παράδοση, αποκτά ένα χώρο διεθνών προδιαγραφών, αφιερωμένο στις οπτικοακουστικές τέχνες, ενισχύοντας όχι μόνον την τοπική, αλλά κυρίως την εθνική κινηματογραφική παραγωγή.

Η γενναιόδωρη δωρεά της ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, δια της οποίας εκπονείται το σύνολο των μελετών των τεσσάρων κτηρίων, εντός του Στρατοπέδου Ανδρικάκη, επιταχύνει την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου έργου, καθώς “ξεκλειδώνει” τη χρηματοδότηση υλοποίησης του έργου από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης- ΕΣΠΑ 2021-2027 και από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Πολιτισμού. Με την ολοκλήρωση του έργου, το στρατόπεδο Ανδρικάκη θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία του κινηματογράφου και των νέων τεχνολογιών, στη χώρα μας.

Το Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας δεν είναι μόνο μια πρωτοποριακή επένδυση στον πολιτισμό, αλλά ένας σημαντικός αναπτυξιακός πυλώνας για τη Δράμα, και ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Με την ολοκλήρωσή του, θα δημιουργήσει μοναδικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της πολιτιστικής και δημιουργικής βιομηχανίας στη χώρα μας. Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια του αείμνηστου Κώστα Αποστολίδη και την ομάδα της ΡΕΗΚΑΠ, για μια ακόμη γενναιόδωρη προσφορά τους στην πατρίδα μας».

Aνοιχτός χώρος συνάντησης και δημιουργικότητας στον περιβάλλοντα χώρο του HUB

Στο αντικείμενο της Σύμβασης Δωρεάς περιλαμβάνονται:

  • Αρχιτεκτονική Μελέτη, συμπεριλαμβανομένων των μελετών Παθητικής Πυροπροστασίας, Ακουστικής και Προσβασιμότητας
  • Μελέτη Περιβάλλοντος Χώρου και Φύτευσης
  • Στατική Μελέτη – Ενισχύσεις
  • Τεχνικές δοκιμές και αναλύσεις
  • Μελέτη Η/Μ των Κτιρίων και του Περιβάλλοντος Χώρου
  • Μελέτη Συγκοινωνιακών Έργων
  • Μελέτη Υδραυλικών Έργων.

Οι μελέτες θα εκπονηθούν με τη συνδρομή και την εποπτεία της Διεύθυνσης Προστασίας και Αναστήλωσης Νεωτέρων και Σύγχρονων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Στρατόπεδο Ανδρικάκη υφιστάμενη κατάσταση

 

Αυτοψία της Υπουργού Πολιτισμού στο Στρατόπεδο Ανδρικάκη

Πηγή: iefimerida.gr

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

Ο πρώην Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα», επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Published

on

By

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Δράμας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, την οποία κοινοποιεί στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ο κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα».

Ο πρώην δήμαρχος επικαλείται επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να ανταποκριθεί όπως θα ήθελε στις απαιτήσεις του ρόλου του, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει πως θα συνεχίσει να είναι παρών για την πόλη και τους πολίτες της.

Η παραίτηση αυτή σηματοδοτεί το τέλος μιας πολυετούς και έντονα πολιτικής διαδρομής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τον κ. Μαμσάκο, ο οποίος υπηρέτησε ως Δήμαρχος Δράμας για δύο συνεχόμενες θητείες (2014–2023). Κατά τη διάρκεια της θητείας του, υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα σε υποδομές, κοινωνική πολιτική και αστική ανάπλαση, ενώ είχε έντονη παρουσία και στα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης, όπως η ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής παραίτησης:


κ. Δήμαρχε Δράμας,

Με αίσθημα ευθύνης και βαθιάς εκτίμησης προς τους Δραμινούς, τους συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας και στους συναδέλφους της παράταξής μας,

Ανακοινώνω την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Δράμας: «Ενώνουμε τη Δράμα» και συγχρόνως από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Δράμας.

Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι καθαρά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, που δεν μου επιτρέπουν να έχω τον απαραίτητο χρόνο που θα ήθελα να αφιερώσω στις υποχρεώσεις του Δημοτικού Συμβούλου και του επικεφαλής.

Με την παραίτησή μου ανοίγω τον δρόμο και δίνω τη δυνατότητα σε νέα πρόσωπα να ασχοληθούν ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο μας.

Η αγάπη και η υποστήριξη που έλαβα από όλους τους συμπολίτες μου όλα αυτά τα χρόνια ήταν ανεκτίμητη και είμαι βαθιά ευγνώμων για αυτό.

Θέλω να τονίσω σε όλους σας πως παρόλο που αποχωρώ από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, δηλώνω παρών σε οποιαδήποτε διεκδίκηση ή βοήθεια που μπορώ να προσφέρω στην πόλη μου και στους υπέροχους πολίτες της.

Η αγάπη μου για αυτή την πόλη είναι μεγάλη και αδιαμφισβήτητη.

Είμαι υπερήφανος για το σημαντικό έργο που έχουμε επιτελέσει ως παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» καθώς επίσης και για τη συνεισφορά μας στην ανάπτυξη και ευημερία του Δήμου μας.

Τα συναισθήματα και οι εμπειρίες, από τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τα αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά που γνώρισα, είναι μαθήματα ζωής που θα με συνοδεύουν πάντα.

Παρακαλώ τον Δήμαρχο Δράμας, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις υπηρεσίες του Δήμου Δράμας για τις απαραίτητες ενέργειες με αφορμή την παραίτησή μου.


Πρώτος επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος από την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» είναι ο κ. Ανέστης Δερματίδης και επόμενη η κ. Αναστασία Τόλιου.

Continue Reading

Αναζήτηση στην Google

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε η Μελίνα Μποτέλλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Βουλευτές, Υπουργοί και Δικαστές. Διακριτές και Αδιάκριτες Εξουσίες !

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Παράταση ρύθμισης οφειλών προς το Δήμος Δράμας

Εκπαιδευτικά2 μήνες ago

3ο Γυμνάσιο Δράμας: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Μαζική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη Δράμα για την Επέτειο της Τραγωδίας στα Τέμπη

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Τρίτος κύκλος του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου

Πολιτιστικά4 εβδομάδες ago

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Από τη Δράμα στα ΟΣΚΑΡ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Κυριαζίδη για το «κάνε ένα παιδί» στην Κωνσταντοπούλου

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Βράβευση της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΠΟΤΕΛΛΗ

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Ξεκίνησε η συμμετοχή ταινιών για το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας

Χρηστικά3 μήνες ago

Στρατηγική αξιοποίησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Επιστολή Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Επιβολή Ειδικού Τέλους των Υδροηλεκτρικών Έργων της ΔΕΗ επί του ποταμού Νέστου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες ago

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες ago

Δωρεά της Raycap: Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας το στρατόπεδο Ανδρικάκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες ago

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

Πολιτιστικά4 εβδομάδες ago

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

Πολιτιστικά1 μήνα ago

Πρόσκληση εθελοντών για το 48ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Εργασιακές Σχέσεις – Χρόνος Εργασίας- Εργάνη και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Εκπαιδευτικά1 μήνα ago

Το 5ο Δημ. Σχολείο Δράμας στο Εθνικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Επιβολή Ειδικού Τέλους των Υδροηλεκτρικών Έργων της ΔΕΗ επί του ποταμού Νέστου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Δήλωση Άγγελου Καλλία, Προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Επιστολή Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Βουλευτές, Υπουργοί και Δικαστές. Διακριτές και Αδιάκριτες Εξουσίες !

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Βράβευση της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΠΟΤΕΛΛΗ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Κυριαζίδη για το «κάνε ένα παιδί» στην Κωνσταντοπούλου

Εκπαιδευτικά2 μήνες ago

3ο Γυμνάσιο Δράμας: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ετήσιος Χορός Εμπορικού Συλλόγου Δράμας – FLASHBACK PARTY

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών