Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Oι Lions Δράμας κοντά στα παιδιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Η λέσχη Lions Δράμας τήρησε και φέτος την παράδοση των τελευταίων ετών να κλείνει κάθε χρόνο την  Σχολική χρονιά με μία ολοήμερη εκδρομή με τα παιδιά του «Κέντρου Παιδικής Μέριμνας».

Έτσι και φέτος την Κυριακή 9 Ιουνίου η λέσχη διοργάνωσε για τα παιδιά του Κέντρου μία ημερήσια εκδρομή στην Νέα Πέραμο.

Τα παιδιά χάρηκαν το μπάνιο τους στους αμμόλοφους και είχαν  ένα πλούσιο γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο, παρέα με τα μέλη της λέσχης που τα συνόδευσαν στην εκδρομή τους.

Με την ευκαιρία όμως  της «παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος»,  που γιορτάσαμε πρόσφατα στις 5 Ιουνίου,   όλοι οι εκδρομείς καθάρισαν ένα τμήμα από την παραλία της Νέας Περάμου, δίνοντας έτσι ένα μήνυμα ότι πρέπει να διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό και ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε λίγο από τον χρόνο μας για να έχουμε καθαρές ακτές.

Σημειώνεται ότι ένα μέρος των εξόδων για την ημερήσια αυτή εκδρομή προέρχεται από το «ΧΑΛΙ’ ΑΓΑΠΗΣ» που κάθε χρόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων και του Πάσχα  απλώνουν οι Lions σε κεντρικό σημείο της πόλης μας και ζητούν από τους περαστικούς να το κεντήσουν με ΕΥΡΩ , ακριβώς για την ετήσια εκδρομή των παιδιών.

Η εκδρομή έκλεισε με τις ευχαριστίες των παιδιών προς τους Lions με πολλές αγκαλιές, ευχήθηκαν όλοι «καλό καλοκαίρι» και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Υφυπουργός τουρισμού κ. Έλενα Ράπτη στο 2ο φεστιβάλ γαστρονομίας Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη τίμησε με την επίσκεψη της το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Δράμας.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε την Υφυπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Ράπτη, η οποία μας τίμησε με την παρουσία της στο 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας.

Σε μια πολύωρη συνεργασία μαζί της είχαμε την ευκαιρία  να μιλήσουμε και να παρουσιάσουμε την Δράμα και τις δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη και ειδικότερα στον άξονα των ειδικών μορφών τουρισμού.

Η Υφυπουργός συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανο Γεωργιάδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας κ. Άγγελο Καλλία και τον Πρόεδρο των Επισιτιστών Άγγελο Τοπαλίδη, επισκέφτηκε όλους τους εκθέτες στο φεστιβάλ, δοκιμάζοντας τα δραμινά προϊόντα, ανταλλάσσοντας απόψεις και συζητώντας μαζί τους για την περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της γαστρονομίας και του τουρισμού στην περιοχή μας .

Στο χαιρετισμό της, αφού συνεχάρη το Επιμελητήριο Δράμας, την Ένωση Ξενοδόχων και το Σύλλογο Επισιτιστών για την διοργάνωση  αλλά και ειδικότερα για τον χαρακτήρα αλληλεγγύης που δόθηκε στο φεστιβάλ με στόχο την βοήθεια των πληγέντων  σε Θεσσαλία και  Έβρο , ανέφερε το πόσο σημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το τοπικό χαρακτήρα και εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν του κάθε τόπου.  Ειδικότερα αναφέρθηκε στην  περαιτέρω ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού & την σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό που μπορεί  να δώσουν ουσιαστικά οφέλη στις τοπικές κοινωνίες. Το Υπουργείο εργάζεται έντονα και προς αυτή την κατεύθυνση με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου και την διεύρυνση της τουριστικής περιόδου με την συμμετοχή περιοχών όπως η Δράμα.

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ ευχαριστώντας την Υφυπουργό κα Έλενα Ράπτη, για την υποστήριξη της, παρέθεσαν  γεύμα γευσιγνωσίας με συνταγές από δραμινά προϊόντα και κρασιά όπως επίσης και σε μεγάλο αριθμό φιλοξενούμενων δημοσιογράφων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού και της γαστρονομικής ταυτότητας, με στόχο την προβολή της περιοχής μας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θ. Ξανθόπουλος: Θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Θ. Ξανθόπουλος: Σιδεροκέφαλος ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης-Θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα -Πρέπει να εκκινήσει διαδικασία συγκλίσεων για να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά εξουσίας

“Οι πολίτες ψήφισαν με δικά τους κριτήρια. Εγω θεώρησα καθήκον μου από τη πρώτη στιγμή να πάρω θέση δημόσια. Στήριξα την Εφη Αχτσιόγλου και εξακολουθώ να θεωρώ οτι ήταν η βέλτιστη επιλογή. Στη δημοκρατία οι πολλοί αποφασίζουν. Έχουμε νέο πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη. Σιδηροκέφαλος. Να έχει κουράγιο. θα τον στηρίξουμε και θα είμαστε μαζί του την επόμενη μέρα”. Αυτό τόνισε μιλώντας στο Κανάλι Ενα του Πειραιά, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Και συμπλήρωσε: “Οταν μπαίνουμε στη διαδικασία εκλογών είμαστε εξ ορισμού έτοιμοι για οποιοδήποτε αποτέλεσμα. O κ. Κασσελάκης έχει μια εμφατική νίκη με 56% αλλά ο σοφός λαός του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ένα πολύ σεβαστό ποσοστό στην Εφη Αχτσιόγλου, που σημαίνει οτι ο νικητής δεν τα παίρνει όλα. Θεωρώ ότι από σήμερα πρέπει να αρχίσει η διαδικασία συγκλίσεων, συναινέσεων, συνθέσεων ώστε να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα ισχυρό που θα πατήσει γερά στα πόδια του, να δώσουμε αυτοπεποίθηση στους πολιτες και να δρομολογήσουμε την επανάκαμψή μας σε τροχιά εξουσίας”.

Απαντώντας σε ερώτηση για την δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, σημείωσε: “Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε σε δύο διαφορετικές αναμετρήσεις μέσα σε μια βδομάδα. Περίπου 150.000 άτομα έδωσαν το φιλί της ζωής στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θεωρούνταν στο καναβάτσο. Αυτό είναι το κεντρικό πολιτικό μήνυμα. Ο κόσμος αναζητά, στηρίζει, περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούμε να τον διαψεύσουμε. Η πολιτική είναι σύνθετο θέμα και οι πρσσωπικές πικρίες δεν αποτελούν τον καλύτερο σύμβουλο. Γι’ αυτό λεω ότι όλοι μαζί θα πάμε στην επόμενη μέρα, γιατί διαφορετικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ανταποκριθεί στην ιστορική του αποστολή”.

“Είμαστε σε μια νέα ιστορική περίοδο. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνει επικεφαλής σε μεγάλο κόμμα όντας εκτός πολιτικού συστήματος. Είμαστε σε εντελώς διαφορετική πολιτική συνθήκη. Δεν είναι εύκολο να το εντάξουμε στη συλλογιστική μας. Ομως οι ανάγκες της κοινωνίας και το καθήκον των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που είναι αριστερό κόμμα και θέλει να εκφράσει τους πολλούς και τους από κάτω είναι τόσο πιεστικά που δεν πρέπει να αφήνουν χώρο για πικρίες και προσωπικές αναγνώσεις. Το καθήκον μας καλεί να συστρατευθούμε. Βέβαια την ευθύνη για την σύγκλιση την φέρει ο επικεφαλής”, κατέληξε.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

  • Αχτσιόγλου 425
  • Κασσελακης 329
Την προηγούμενη Κυριακή
  1. Αχτσιόγλου 386
  2. Κασσελάκης 308
  3. Τσακαλώτος 102
  4. Παππάς 48
  5. Τζουμάκας 6

Olga Karatzoglou

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

Δημοτικές 20237 ημέρες πριν

“Project για τη Δράμα”: Πόσες ψήφους αξίζει ένα εμβόλιο;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Απόπειρα βιασμού νεαρής στη Δράμα σε πυλωτή οικοδομής

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δράμα: Συνελήφθη 62χρονος που μετέτρεψε την αυλή του σε αρχαιολογικό μουσείο

Δημοτικές 20232 εβδομάδες πριν

Ηχηρό μήνυμα αλλαγής και ανάτασης της Δράμας!

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 ημέρες πριν

Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας

ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες πριν

Επίσκεψη Κασσελάκη στη Δράμα

Δημοτικές 20234 εβδομάδες πριν

Ψηφοδέλτιο “Project για τη Δράμα” – Δημοτικές Εκλογές 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Αγιασμός θεμελίωσης Γυμνασίου – Λυκείου Καλαμπακίου

Δημοτικές 20232 εβδομάδες πριν

Παρουσίαση ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Ένωση Κυριών Δράμας: Όαση κοινωνικής προσφοράς

Περιφερειακές 20233 εβδομάδες πριν

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σϋμβουλοι ΠΕ Δράμας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Πολιτιστικά4 εβδομάδες πριν

Βρέθηκε αρχαίος κίονας στο κέντρο της Δράμας

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Σύλλογος Παραπληγικών Δράμας Όλοι διαφορετικοί. Όλοι ίσοι.

Δημοτικές 20233 εβδομάδες πριν

Project για τη Δράμα: Πολιτισμός και Άνθρωπος

Δημοτικές 202354 λεπτά πριν

Πρόγραμμα Project για τη Δράμα (μέρος 4ο )

Δημοτικές 202356 λεπτά πριν

Πρόγραμμα “Project για τη Δράμα” (μέρος 3ο )

Δημοτικές 20231 ώρα πριν

Κυριακή Παπαζώτου: «Στον Δήμο μας υλοποιούνται έργα συνολικού προϋπολογισμού ύψους 40.000.000 €»

Δημοτικές 20232 ημέρες πριν

«Επανεκκίνηση για τη Δράμα» Το πρόγραμμά μας για τις σχολικές μονάδες

Δημοτικές 20232 ημέρες πριν

Επίσκεψη στο ΚΔΑΥ Δράμας

Δημοτικές 20232 ημέρες πριν

Πρόγραμμα “Project για τη Δράμα” (Μέρος 2ο )

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

Η Υφυπουργός τουρισμού κ. Έλενα Ράπτη στο 2ο φεστιβάλ γαστρονομίας Δράμας

Δημοτικές 20233 ημέρες πριν

Ομιλία του υπ. Δημάρχου Δράμας Γ. Παπαδόπουλου και παρουσίαση υποψηφίων

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

Θ. Ξανθόπουλος: Θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα

Δημοτικές 20233 ημέρες πριν

Τίποτα για εμάς χωρίς εμάς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 ημέρες πριν

Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δράμας

Δημοτικές 20234 ημέρες πριν

Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων

Πολιτιστικά4 ημέρες πριν

Αγιασμός πολιτιστικής περιόδου 2023-2024 της Ένωσης Χορευτών Ν . Δράμας “ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

Θ. Ξανθόπουλος: Θεωρώ βέλτιστη λύση την Εφη Αχτσιόγλου

Δημοτικές 20236 ημέρες πριν

Συγχαρητήριο μήνυμα για τον ιατρό – χειρουργό Γιώργο Βράκα

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών