Connect with us

Βουλευτικές 2023

Ο Πέτρος Τσολιάς υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση του Γραφείο τύπου της Πατριωτικής Ένωσης

Με τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του κου Πέτρου Τσολιά στην εκλογική περιφέρεια Δράμας.

Ο Πέτρος Τσολιάς σπούδασε σε ανώτατη τεχνική Σχολή στη Βόννη της Γερμανίας και τον Ιανουάριο του 2001 εγκαταστάθηκε μόνιμα  στην Ελλάδα (Δράμα), όπου  εργάζεται ως τεχνίτης βαρέων οχημάτων. Από το 2012 ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά. Είναι πατέρας ενός τέκνου.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

 

Βουλευτικές 2023

Συνάντηση με την Πυροσβεστική ηγεσία πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κυριαζίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Συνάντηση με την Πυροσβεστική ηγεσία πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κυριαζίδης. Πιο συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Αρχηγό κ. Γεώργιο Πουρναρά και τον συμπατριώτη μας Υπαρχηγό κ. Μάριο Αποστολίδη.

Η συνάντηση κρίθηκε αναγκαία  ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Ο Δημήτρης Κυριαζίδης επεσήμανε την αναγκαιότητα αύξησης της οργανικής δύναμης, αλλά και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού (οχήματα κ.α.)  της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού μας.

Η Πυροσβεστική ηγεσία γνωστοποίησε, ότι έχει προβεί στις απαραίτητες εκείνες ενέργειες, προκειμένου να υπάρξει η απαιτούμενη ενίσχυση με το απαραίτητο έμψυχο δυναμικό και με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό  για το Πυροσβεστικό Σώμα και επιβεβαίωσε την ανάγκη ενίσχυσης και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού.

Ως γνωστό στόχος της Κυβέρνησης είναι η ενίσχυση του Σώματος με τις 3.630 νέες θέσεις (125 θέσεις ειδικών καθηκόντων και 3.505 θέσεις Γενικών καθηκόντων) εντός του 2023.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Βουλευτικές 2023

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΚΕ της ΠΕ Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Στις 6 μ.μ. η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη,  μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ για την ΠΕ Δράμας

Νωρίτερα στις 12:30 μ.μ. κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη, θα έχει συνάντηση με τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και στη 1 μ.μ. θα συναντηθεί με τα σωματεία εργαζομένων του Νοσοκομείου.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

Βουλευτικές 2023

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, όσα εμπόδια και αν βάλουν δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχουν παταγωδώς

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ανδρουλάκης από Δράμα: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, όσα εμπόδια και αν βάλουν δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχουν παταγωδώς»

Με μια συγκινητική αναφορά στους δύο πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν πρόσφατα την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης από την ακριτική Δράμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής που μίλησε στο δημοτικό ωδείο της πόλης μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο, τόνισε ότι αξίζει η αιώνια τιμή και ευγνωμοσύνη στους δυο γενναίους πιλότους, ο ένας εκ των οποίων κατάγονταν από το Γρανίτη στο Κάτω Νευροκόπι και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Ανδρουλάκης «και όσα εμπόδια και αν βάλουν η δεξιά και ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχουν παταγωδώς», ενώ συμπλήρωσε ότι από την εποχή της ίδρυσής του «η δύναμη αυτού του κινήματος ήταν ο απλός ελληνικός λαός».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής άσκησε κρητική τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα ψήφισαν και είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθεί το εισόδημα του Έλληνα πολίτη και να δοθούν σε ξένα funds τα κόκκινα δάνεια με αποτέλεσμα πολλοί δανειολήπτες να χάσουν τα σπίτια τους.

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ στέκεται απέναντι στα πολλά και παχιά λόγια του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»
Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ στέκεται «απέναντι στα πολλά και παχιά λόγια του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, και «απέναντι σε μια κυβέρνηση με κοινωνική ευαισθησία κάτω από το μηδέν». «Το ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε, «δεν λέει πλέον πράγματα που θυμίζουν τον λαϊκισμό της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά λέει πράγματα που στηρίζονται σε μια πορεία ευθύνης που αγκαλιάζει τις αγωνίες όλων των Ελλήνων πολιτών».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις πολιτικές προτάσεις του Κινήματος, ζητώντας την ψήφιση πριν από τις εκλογές ενός πλαισίου διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους, σημείωσε την ανάγκη να υπάρξει καθολική προστασία της αγροτικής γης και η εφαρμογή μιας νέας πολιτικής που θα στοχεύει στην ισχυρή ετικέτα των ελληνικών εξαγωγών.

Ανδρουλάκης για το ενεργειακό
Για το ενεργειακό τόνισε την ανάγκη στην πράσινη μετάβαση ως όπλο για αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας, ενώ ζήτησε τη φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών. Υπογράμμισε ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ γίνεται «η συνείδηση των μικρομεσαίων ανθρώπων της χώρας και των επιχειρήσεών τους, γιατί ξέρουμε ότι είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας».

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Ανδρουλάκης παρουσίασε το πλέγμα των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ για όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής κάνοντας ιδιαίτερα αναφορά στην υγεία λέγοντας ότι μια «ισχυρή πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι ο κυματοθραύστης για τα νοσοκομεία μας». Δεσμεύτηκε για αξιοπρεπείς συντάξεις, κατάργηση της προσωπικής διαφοράς από 1/1/24 και την καταβολή νέου ΕΚΑΣ σε 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους.

«Μήπως πολλοί εθνικοί κίνδυνοι δεν μαζευτήκαμε τώρα τελευταία;»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην «κουλτούρα διακυβέρνησης» όπως ανάφερε χαρακτηριστικά και αναρωτήθηκε «τι περιμένουν ο ελληνικός λαός και τα νέα παιδιά; Ένα πολιτικό σύστημα όπου η αλαζονεία της εξουσίας κάνει τον πρωθυπουργό να νιώθει ανεξέλεγκτος; Που επειδή έχει την υποστήριξη κάποιων media μπορεί να υποκλέπτει πολιτικούς αντιπάλους; Μήπως πολλοί εθνικοί κίνδυνοι δεν μαζευτήκαμε τώρα τελευταία; Εγώ εθνικός κίνδυνος, στα Σώματα οι αρχηγοί εθνικοί κίνδυνοι, ο κ. Χατζηδάκης εθνικός κίνδυνος, οι δημοσιογράφοι εθνικοί κίνδυνοι; Τι νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα ανεχθούμε το 2023 να δούμε τις πρακτικές του πατέρα του;».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε ακόμα και τα λεγόμενα του πρωθυπουργού ότι αν του λείπουν βουλευτές, θα βρει βουλευτές και αναρωτήθηκε «μα τόσο πολύ θέλει να μοιάσει τον πάτερα του; Και νέο ’65 το 2023;».

Το δημογραφικό και η μετανάστευση των νέων ανθρώπων σε χώρες του εξωτερικού τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν στο επίκεντρο της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο οποίος σημείωσε με έμφαση πως το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει μια πρωτοβουλία που, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα αφορά σε ένα «πανευρωπαϊκό δίκτυο Ελλήνων της γενιάς μου, που έφυγαν τα χρόνια της οικονομικής κρίσης και θα συμμετάσχουν ενεργά στην παράταξή μας ως ένας πολιτικός βραχίονας που θα αγκαλιάζει τη νέα γενιά της ομογένειας».

Ο κ. Ανδρουλάκης ολοκλήρωσε την ομιλία του ζητώντας ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή. Δεσμεύτηκε να αγωνιστεί για να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας με βάση τις προτεραιότητες που έθεσε ξεκαθαρίζοντας ότι «αν δεν έχω ισχυρή εντολή, δεν πρόκειται να μπω σε καμία συζήτηση μόνο για τις καρέκλες».

Νωρίτερα, το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε στο Εργατικό Κέντρο της Δράμας με εκπρόσωπους παραγωγικών φορέων με τους οποίος συνομίλησε και άκουσε τα προβλήματα της περιοχής και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Καλό παράδεισο στην Μαρία μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Δραμινός χειριστής έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το τάμπερ από ύψος 150 μ.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Το Νοσοκομείο Δράμας οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας

Δημοτικές 20233 εβδομάδες πριν

Ενώνουμε τη Δράμα: Η Αναστασία Χασαπάκη υποψήφια στην Κοινότητα Δράμας

Πολιτιστικά3 εβδομάδες πριν

Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες “Η δύναμη της φιλίας”

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της ΑΜ-Θ στο Μετρό του Συντάγματος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Δεν θα προχωρήσουμε με σύνθημα το “πάμε και όπου βγει”…

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Έκθεση τροφίμων και ποτών της Περιφέρειας ΑΜΘ στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Έμφαση στην «άλλη Ελλάδα» στη μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Στάση εργασίας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δράμας στην απεργία της Τετάρτης

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Ανέγερση νέου διδακτηρίου, Γυμνασίου – Λυκείου, Καλαμπακίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

ΚΑΟΔ- Α.Ο  ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ  78-56: Μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου της πρωτιάς

Δημοτικές 202319 ώρες πριν

Project για τη Δράμα: Η τριλογία της αποτυχίας: Ένα μνημείο. Ένα περίπτερο. Ένας Δήμος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα από πηγάδι στο Φωτολίβος Δράμας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Κ.Α.Ο.Δ. – Α.Ο. Γαλάτιστας: Την Κυριακή στις 17:00 στο  Δ. Κραχτίδης

Δημοτικές 202319 ώρες πριν

Project για τη Δράμα: Η τριλογία της αποτυχίας: Ένα μνημείο. Ένα περίπτερο. Ένας Δήμος

Εκλογές 20232 ημέρες πριν

“Επανεκκίνηση για τη Δράμα” Επίσκεψη στο Μουσείο Τρένων

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

Θ. Ξανθόπουλος: Σοβαρός κίνδυνος για χιλιάδες διαβητικούς ασθενείς της Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

“ΔΡΑΣΗ”: Την πρόληψη στον τόπο μας θα την κάνουμε πράξη μαζί

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

Διορίζονται 43 υπάλληλοι στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Νικηφόρου

Βουλευτικές 20234 ημέρες πριν

Συνάντηση με την Πυροσβεστική ηγεσία πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κυριαζίδης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Αλλαγή ώρας: Ξημερώματα Κυριακής 26 Μαρτίου γυρνάμε τους δείκτες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 εβδομάδα πριν

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς η νίκη είναι μονόδρομος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα από πηγάδι στο Φωτολίβος Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Θ. Ξανθόπουλος: Οι δήθεν «ποινές – χάδι» είναι στη φαντασία του κ. Τσιάρα

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Ανέγερση νέου διδακτηρίου, Γυμνασίου – Λυκείου, Καλαμπακίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

ΚΑΟΔ- Α.Ο  ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ  78-56: Μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου της πρωτιάς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Κήρυξη 24ωρης απεργίας στο Δημόσιο την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023

Δημοτικές 20233 εβδομάδες πριν

Ενώνουμε τη Δράμα: Η Αναστασία Χασαπάκη υποψήφια στην Κοινότητα Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Έμφαση στην «άλλη Ελλάδα» στη μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών