Connect with us

Δημοτικές 2023

«Όλοι μαζί για το Δήμο Κ. Νευροκοπίου»: Οι πρώτοι υποψήφιοι

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ανακοίνωση του κ. Ταμπουρίδη:

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Μετά από πολύ περίσκεψη και προβληματισμό αποφάσισα, ως εκπρόσωπος του συνδυασμού “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ” μαζί με τους αξιότιμους συνεργάτες μου να επιλέξουμε τη συμμετοχή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές προκειμένου να αναλάβουμε την ευθύνη της διαχείρισης των πραγμάτων του τόπου μας.

Η απόφασή μας αυτή διέπεται αποκλειστικά και μόνο από υψηλή αντίληψη καθήκοντος και είναι απαλλαγμένη από κάθε ιδιοτέλεια. Γνωρίζουμε καθαρά και απόλυτα τις μεγάλες δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Την αυτοπεποίθησή μας αυτή τη στηρίζουμε στις γνώσεις και την εμπειρία που αποκτήσαμε τόσο στην άσκηση των καθηκόντων μας κατά τα έτη 2006-2019, αλλά και ως μείζονα αντιπολίτευση (2019-2023).

Κατά τα έτη 2019-2023 δώσαμε εξετάσεις ενώπιον σας και μας γνωρίζετε. Υπερασπίσαμε τα συμφέροντα του τόπου μας όπου χρειάστηκε με τον πλέον αποφασιστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Καταθέσαμε προτάσεις υποστηρίζοντας το έργο της Δημοτικής Αρχής, δίνοντας λύσεις σε σοβαρά προβλήματα για το καλό των συμπολιτών μας. Με το έργο μας και τις παρεμβάσεις μας κρατήσαμε το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου ψηλά με γνώμονα πάντα το συμφέρον των κατοίκων του Κ. Νευροκοπίου. Αναγνωρίσαμε και στηρίξαμε το σημαντικό έργο που επιτελούν τα Τοπικά Συμβούλια.

Θεωρούμε καθήκον μας να καλέσουμε κάθε συνδημότη που αγαπά και αγωνιά για το μέλλον της οικογένειάς του, του τόπου μας και της πατρίδας μας, να συμμετέχει ενεργά και άμεσα τόσο σε όλες τις διαδικασίες των προσεχών δημοτικών εκλογών όσο και στη μετέπειτα διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων. Μόνο ως Ενεργοί Πολίτες δίνουμε νόημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, βρισκόμαστε σχεδόν 4 μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Κρίνουμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για τις προσωπικότητες του τόπου μας που δήλωσαν επιθυμία συμμετοχής στο ψηφοδέλτιό μας, ως υποψήφιοι προκειμένου να έχετε το χρόνο να τους αξιολογήσετε και να τους τιμήσετε με την ψήφο σας.

 1. ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
 2. ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 3. ΚΕΛΕΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 4. ΜΕΣΙΣΚΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
 5. ΜΙΡΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 6. ΜΟΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 7. ΜΟΥΤΑΦΤΣΗ ΜΑΡΙΑ
 8. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
 9. ΠΑΠΑΪΓΝΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
 10. ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
 11. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 12. ΣΕΒΑΣΤΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
 13. ΣΙΩΡΑ ΜΑΡΙΑ
 14. ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 15. ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
 16. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 17. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
 18. ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 19. ΤΣΕΠΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 20. ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 21. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΣΑΪΑΣ
 22. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 23. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ως εκπρόσωπος του συνδυασμού “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ” τους εκτιμώ και τους ευχαριστώ όλους για την προθυμία συμμετοχής τους. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον αγώνα που αναλαμβάνουν για το καλό και την προκοπή του τόπου μας, Όλοι Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ελπίζουμε βάσιμα σε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement

Δημοτικές 2023

Επαφές του Γιώργου Παπαδόπουλου και υποψηφίων της Επανεκκίνησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Καθημερινές επαφές του υπ. Δημάρχου Γιώργου Παπαδόπουλου και υποψηφίων της Επανεκκίνησης με πολίτες σε όλο τον Δήμο Δράμας

Συνεχίζονται σε καθημερινό επίπεδο οι επαφές του υπ. Δημάρχου Γιώργου Παπαδόπουλου και υποψηφίων της παράταξης Επανεκκίνηση για τη Δράμα με πολίτες σε όλο τον Δήμο Δράμας.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, επιβεβαιώνεται η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους συνδημότες τους ο Γιώργος Παπαδόπουλος και διαπιστώνεται η τεράστια αποδοχή της πρότασης της παράταξης για την επόμενη ημέρα στον Δήμο μας.

Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της Επανεκκίνησης, το οποίο απαντά με ολιστικό τρόπο στα μεγάλα προβλήματα και στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στον Δήμο Δράμας, ενώ παράλληλα λαμβάνουν ουσιαστικές απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Κάθε ημέρα τα πρωινά είναι αφιερωμένα στις επαφές με πολίτες στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, ενώ τα απογεύματα πραγματοποιούνται αντίστοιχες επαφές στις κοινότητες του Δήμου.

Ο κύκλος των επίσημων συναντήσεων στις Κοινότητες του Δήμου Δράμας ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου από τον Μυλοπόταμο, μια κοινότητα με ιδιαίτερο συμβολισμό για τον Γιώργο Παπαδόπουλο, καθώς αποτελεί τον τόπο καταγωγής και κατοικίας του.

Για ακόμη μια φορά, υπ. Δήμαρχος έγινε αποδέκτης ισχυρών μηνυμάτων αγάπης και στήριξης από τους συγχωριανούς, ενώ ο ίδιος, σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα μίλησε για την επανεκκίνηση του Μυλοποτάμου.

Μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο εκφράστηκαν εύλογοι προβληματισμοί από τους κατοίκους και υπήρξαν εύστοχες και ρεαλιστικές απαντήσεις από τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, θα συνεχιστούν οι επίσημες συναντήσεις του επικεφαλής και των υποψηφίων της Επανεκκίνησης σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

Άμεσα και αδιαμεσολάβητα όλοι οι δημότες του Δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις θέσεις της παράταξης, έτσι ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για όσα θα πραγματοποιηθούν, όταν η Επανεκκίνηση για τη Δράμα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.

Γιατί ότι λέμε, ΙΣΧΥΕΙ!

Επανεκκίνηση για τη Δράμα που μας αξίζει!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Δημοτικές 2023

“Project για τη Δράμα”: Πόσες ψήφους αξίζει ένα εμβόλιο;

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η Υποψήφια Δήμαρχος Δράμας κ. Παρθένα Κιόρτεβε και η Δημοτική Παράταξη «Project για τη Δράμα», προέβησαν χτες, 20-09-2023 σε καταγγελία ενώπιον της Διοίκησης της 4ης Υ.Π.Ε., τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας, το Κέντρο Υγείας Δράμας και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Δράμας σε βάρος της Ιατρού Ρευματολόγου με βαθμό Δ/ντριας ΕΣΥ και υπεύθυνης ΚΟΜΥ – ΕΟΔΥ Δράμας κ. Ελένης Γαμβρέλη – Μεταξά, υποψηφίας Δημοτικής Συμβούλου της παράταξης «Πόλη και Ζωή», με υποψήφιο δήμαρχο τον κύριο Χαρακίδη.

Ύστερα από προφορικές καταγγελίες πολιτών που περιήλθαν σε γνώση της παράταξης «Project για τη Δράμα», μας γνωστοποιήθηκε ότι άντρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, έχοντας στη διάθεσή του τηλεφωνικούς αριθμούς πολιτών, προέβη σε τηλεφωνική επικοινωνία και επαφή με τους ως άνω καταγγέλλοντες πολίτες και με το επιχείρημα ότι η κ. Γαμβρέλη – Μεταξά, κατά την περίοδο της πανδημίας και του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού «έκανε τα πάντα» και μερίμνησε για τον εμβολιασμό τους, ζητούσε από τους πολίτες την στήριξη προς το πρόσωπο της υποψήφιας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Βέβαια, απορίας άξιον είναι πώς ο άντρας αυτός είχε στη διάθεσή του τα προσωπικά στοιχεία των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι δέχτηκαν ιατρική περίθαλψη στα εμβολιαστικά κέντρα του ΚΟΜΥ-ΕΟΔΥ και επιπλέον πόσοι ακόμη πολίτες έγιναν αποδέκτες ανάλογων τηλεφωνημάτων.

Πέραν των ποινικών αδικημάτων που θα διερευνήσει η Δικαιοσύνη, αλλά και πέραν των πειθαρχικών αδικημάτων που θα διερευνήσει παραλλήλως ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας, η παράταξή μας καταδικάζει κάθε συμπεριφορά, που εκφεύγει των ορίων της ηθικής και του πλαισίου εντός του οποίου κάθε υποψήφιος και κάθε παράταξη διεξάγει τον προεκλογικό της αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, εμείς είμαστε διατεθειμένοι να  συνδράμουμε στην έρευνά τους αυτή, δίνοντας όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, προκειμένου να αποδοθούν τυχόν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες.

Καλούμε όλους τους Δραμινούς πολίτες να καταδικάσουν αντίστοιχες αθέμιτες και ανήθικες πρακτικές, όπως επίσης καλούμε και όλους τους Δραμινούς πολίτες, που έγιναν ομοίως αποδέκτες τέτοιων τηλεφωνημάτων, να το καταγγείλουν στις αρμόδιες αρχές. Δεν είναι δυνατό σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως αυτόν της υγείας των πολιτών, να καταπατείται η προστασία των προσωπικών τους δεδομένων για μικροπολιτικούς σκοπούς, όπως είναι η εξασφάλιση μιας ψήφου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κύριος Χαρακίδης δεν γνώριζε την αθέμιτη και ανήθικη δράση της υποψήφιας δημοτικής του συμβούλου. Σε κάθε περίπτωση όμως, τον καλούμε, τώρα που γνωρίζει, να καταδικάσει την δράση της κυρίας Γαμβρέλη-Μεταξά και να την απομακρύνει από το ψηφοδέλτιο της παράταξής του.

Ο τόπος μας αξίζει διαφάνεια, εντιμότητα και πυγμή. Η παράταξή μας διαθέτει όλα τα εχέγγυα για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών και αυτό ακριβώς έπραξε δια της χτεσινής μας καταγγελίας. Σας καλούμε συμπαραστάτες στον αγώνα για τη δικαιοσύνη, την αλήθεια και τη δημιουργία μιας κοινωνίας, όπου οι πολίτες θα προσέρχονται στην κάλπη, αφού θα έχουν αυθόρμητα αποφασίσει για την ψήφο τους.

Η Δράμα γυρίζει σελίδα!

#είσαι μέσα;

Διαβάστε όλο το άρθρο

Δημοτικές 2023

Σύλλογος Παραπληγικών Δράμας Όλοι διαφορετικοί. Όλοι ίσοι.

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Τα γραφεία του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας επισκέφθηκε η δημοτική παράταξη “Project για τη Δράμα“ και η υποψήφια δήμαρχος Παρθένα Κιόρτεβε.

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Δράμας ιδρύθηκε το 1994 και σκοπός του είναι «να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη διαμόρφωση τέτοιας κοινωνικής συνείδησης ώστε να γίνεται δεκτή η ανάπηρη κανονικότητα ως αυτόνομη υπόσταση και ως διαφορετική αντίληψη των συνθηκών και όρων ζωής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στη διάρκεια της συνάντησης η Παρθένα Κιόρτεβε άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με παραπληγία αλλά και τα εμπόδια που συναντά ο σύλλογος στη λειτουργία του.

Το “Project για τη Δράμα” έχει εκφράσει την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του για τα θέματα κοινωνικής πολιτικής και δηλώνει παρόν σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής όλων των κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των ευάλωτων.

Η Δράμα γυρίζει σελίδα!

#είσαι μέσα;

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Απόπειρα βιασμού νεαρής στη Δράμα σε πυλωτή οικοδομής

Δημοτικές 20234 εβδομάδες πριν

Δίκαια και επιτακτικά τα αιτήματα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ο Χριστόφορος Παυλίδης εξαγόρασε το 100% όλων των εταιρειών του ομίλου “Παυλίδης Μάρμαρα”

Δημοτικές 20234 εβδομάδες πριν

Αναζητώντας τη Δράμα στον τουριστικό χάρτη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Δράμα: Συνελήφθη 62χρονος που μετέτρεψε την αυλή του σε αρχαιολογικό μουσείο

Δημοτικές 20235 ημέρες πριν

Ηχηρό μήνυμα αλλαγής και ανάτασης της Δράμας!

Πολιτιστικά3 εβδομάδες πριν

Βρέθηκε αρχαίος κίονας στο κέντρο της Δράμας

Περιφερειακές 20232 εβδομάδες πριν

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σϋμβουλοι ΠΕ Δράμας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δημοτικές 20232 εβδομάδες πριν

Project για τη Δράμα: Πολιτισμός και Άνθρωπος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 ημέρες πριν

Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Αγιασμός θεμελίωσης Γυμνασίου – Λυκείου Καλαμπακίου

Δημοτικές 20233 εβδομάδες πριν

Ψηφοδέλτιο “Project για τη Δράμα” – Δημοτικές Εκλογές 2023

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Παρουσίαση ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Αγωνιστές της ζωής

Περιφερειακές 20233 εβδομάδες πριν

Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία – Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΠΕ Δράμας

Δημοτικές 20233 ώρες πριν

Επαφές του Γιώργου Παπαδόπουλου και υποψηφίων της Επανεκκίνησης

ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες πριν

Επίσκεψη Κασσελάκη στη Δράμα

Περιφερειακές 20233 ώρες πριν

“Μαζί για την Αλλαγή” Παρουσίαση υποψηφίων στη Δράμα

Δημοτικές 20234 ώρες πριν

“Project για τη Δράμα”: Πόσες ψήφους αξίζει ένα εμβόλιο;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

Ενίσχυση της αυτοεικόνας και προσωπική ενδυνάμωση

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας

Δημοτικές 20231 ημέρα πριν

Σύλλογος Παραπληγικών Δράμας Όλοι διαφορετικοί. Όλοι ίσοι.

Δημοτικές 20232 ημέρες πριν

Ένωση Κυριών Δράμας: Όαση κοινωνικής προσφοράς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 ημέρες πριν

Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δράμας

Δημοτικές 20234 ημέρες πριν

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της παράταξης «συνΕργάζομαι»

Δημοτικές 20235 ημέρες πριν

Ηχηρό μήνυμα αλλαγής και ανάτασης της Δράμας!

Πολιτιστικά1 εβδομάδα πριν

Μορφωτικός Σύλλογος Καλαμπακίου: Εκατό χρόνια μετά…

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Δράμα: Συνελήφθη 62χρονος που μετέτρεψε την αυλή του σε αρχαιολογικό μουσείο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Απόπειρα βιασμού νεαρής στη Δράμα σε πυλωτή οικοδομής

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Παρουσίαση ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών