Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόγραμμα “Project για τη Δράμα” (Μέρος 2ο )

Δημοσιεύθηκε

στις

  1. Δράμα-Έξυπνη πόλη

Έξυπνη πόλη είναι αυτή που χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των κατοίκων της και να μειώνει τη γραφειοκρατία στη λειτουργία του δήμου. Ενδεικτικά:

  • Πλήρης αξιοποίηση και υποστήριξη της υπάρχουσας εφαρμογής Novoville. Δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής με αντίστοιχη λειτουργία.
  • Ψηφιοποίηση ιστορικών και επιστημονικών αρχείων και ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για τη δημιουργία ηλεκτρονικής ταυτότητας της Δράμας.
  • Έκδοση πιστοποιητικών των κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων εξ αποστάσεως, χωρίς να χρειάζεται η προσέλευσή τους στο δημαρχείο.
  • Ελεύθερη πρόσβαση στο Internet μέσω Wi-Fi, τόσο στην πόλη όσο και σταδιακά εντός τετραετίας στις τοπικές κοινότητες.
  1. Τοπικές Κοινότητες

Οι τοπικές κοινότητες πρέπει να απολαμβάνουν ενισχυμένη αυτοτέλεια, όπως επιθυμούμε οι δήμοι να απολαμβάνουν εκτεταμένη αυτονομία από το κεντρικό κράτος. Προτείνουμε:

  • Θέσπιση μίας γενικής συνέλευσης σε ετήσια βάση και σε κάθε τοπική κοινότητα, παρουσία του δημάρχου, των τοπικών συμβούλων, των αντιδημάρχων και όσων δημοτικών συμβούλων το επιθυμούν.
  • Επιλογή των έργων του ετήσιου τεχνικού προγράμματος μέσω διαβούλευσης.
  • Επαναφορά Πάγιας Προκαταβολής για την αντιμετώπιση καθημερινών αναγκών των κοινοτήτων.
  • Σύνδεση με βιολογικό καθαρισμό όλων των κοινοτήτων και, όπου δεν είναι δυνατό, κατασκευή αυτόνομων δεξαμενών επεξεργασίας λυμάτων (compact).
  • Διαλογή των απορριμμάτων στην πηγή και διανομή κάδων κομποστοποίησης στους κατοίκους.
  • Επιπλέον επιδότηση για τις τοπικές κοινότητες από τον προϋπολογισμό του δήμου, αναλόγως του ποσοστού των ανακυκλούμενων υλικών που θα συλλέγουν.
  • Απόδοση μέρους του ποσού από το ποσοστό (5%) που λαμβάνει ο Δήμος από την παραγωγή και τις πωλήσεις των δασικών προϊόντων, ανταποδοτικά στις τοπικές κοινότητες του ορεινού όγκου.
  1. Απορρίμματα

Η συλλογή των απορριμμάτων και η διαχείριση της ανακύκλωσης είναι από τα σημαντικότερα έργα με τα οποία είναι επιφορτισμένος ο κάθε Δήμος. Προγραμματίζουμε:

  • Ριζική αλλαγή στο πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών.
  • Αύξηση του ποσοστού της ανακύκλωσης.
  • Κομποστοποίηση οργανικών απορριμμάτων και διαλογή στην πηγή, με διαφορετικούς κάδους για διαφορετικά είδη σκουπιδιών.
  • Προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας.
  • Πλήρης λειτουργία συστημάτων GPS που θα καταγράφουν τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων.
  • Καθαριότητα των κάδων απορριμμάτων με μεγαλύτερη συχνότητα, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, και σταδιακή αντικατάσταση των παλαιών με νέους.
  • Ανανέωση του στόλου οχημάτων με χρηματοδοτικά προγράμματα είτε με προγράμματα leasing.
  • Επιβολή προστίμων σε όσους δημιουργούν παράνομες χωματερές.
  • Λειτουργία πράσινων σημείων για την απόθεση ογκωδών απορριμμάτων.
  1. Διοίκηση-Λειτουργία Δήμου

Οι υπάλληλοι του Δήμου είναι άμεσοι συνεργάτες της δημοτικής αρχής και αυτοί που υλοποιούν τις πολιτικές κατευθύνσεις της. Προτείνουμε:

  • Τροποποίηση και εκσυγχρονισμό του οργανογράμματος του δήμου στο πρώτο εξάμηνο της νέας δημοτικής περιόδου.
  • Στελέχωση της δημοτικής επιχείρησης με επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό.
  • Είσπραξη των χρωστούμενων χρημάτων από συστηματικούς κακοπληρωτές της ΔΕΥΑΔ και εντατικοποίηση των ελέγχων για τις παράνομες υδροδοτήσεις.
  • Αξιοποίηση του θεσμού του διαμεσολαβητή μεταξύ του δημότη και του δήμου.
  • Ενίσχυση της συμμετοχικότητας των δημοτών με διαβούλευση για βασικά ζητήματα του δήμου, ηλεκτρονικά και διά ζώσης – Χρήση τοπικών δημοψηφισμάτων.
  1. Ενεργειακή πολιτική – Εξοικονόμηση ενέργειας

Η ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης αφορά όχι μόνο τους πολίτες, αλλά και τους εκλεγμένους ενός δήμου. Παρουσιάζουμε σειρά μέτρων όπως:

  • Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στα δώματα ή τις σκεπές δημοτικών κτιρίων.
  • Ενεργειακή αναβάθμιση και πιστοποίηση δημοτικών κτιρίων.
  • Χρήση στα έργα του δήμου υλικών φιλικών προς το περιβάλλον για εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Αντικατάσταση των υπαρχόντων λαμπτήρων με άλλους τύπου LED, για λόγους οικονομίας.
  • Δημιουργία Φωτοβολταϊκού πάρκου για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του Δήμου όταν το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ αποκτήσει ηλεκτρική επάρκεια.
  • Επικαιροποίηση του Σχεδίου Δράσης Αειφορικής Ενέργειας του Δήμου & υπολογισμός του ανθρακικού αποτυπώματος με στόχο τη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα (CO2).
  1. Ενεργειακές Κοινότητες

Για να καταστήσουμε τον δήμο μας ενεργειακά βιώσιμο, αλλά και να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατότητα που δίνει η χρήση τεχνολογικών «εργαλείων» φιλικών προς το περιβάλλον. Σημαντικό επίσης είναι και το οικονομικό όφελος από τη χρήση τέτοιων λύσεων. Με τον Ν.4513/2018 δίνεται η δυνατότητα στους ΟΤΑ να συστήσουν ενεργειακές κοινότητες με άλλους ΟΤΑ αλλά και με φυσικά πρόσωπα, με στόχο την προαγωγή της ενεργειακής αειφορίας. Υπό την προϋπόθεση ότι το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ θα αποκτήσει ηλεκτρική επάρκεια, ο Δήμος Δράμας θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, μέγιστης ισχύος 1MWp έκαστο και τη χρήση βιομάζας που αφθονεί στην περιοχή (συνεταιρισμοί γεωργοκτηνοτρόφων), για κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 1 MW.

Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στην ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών κτιρίων, στη μείωση των ανταποδοτικών τελών των δημοτών, αλλά και στην ενεργειακή ενίσχυση νοικοκυριών με έντονα οικονομικά προβλήματα.

Η Δράμα γυρίζει σελίδα!

#είσαι μέσα;

Πρόγραμμα 2024 – 2028 / «Project για τη Δράμα»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πανδραμινή κινητοποίηση την Πέμπτη 30/11 στις 13:30 στην πύλη του Νοσοκομείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Επιτροπή Αγώνα για την προάσπιση του Νοσοκομείου Δράμας

Οι πολίτες, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, τα μέλη τοπικών συλλόγων, σωματείων και φορέων, ενώνουμε τις φωνές μας για την προάσπιση της ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου της Δράμας.

Δίνουμε τα χέρια και σχηματίζουμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το νοσοκομείο. Στέλνουμε δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι απαιτούμε ασφάλεια και αξιοπρέπεια στην περίθαλψη και ότι δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας στο νομό.

Καλούμε σε Πανδραμινή κινητοποίηση την Πέμπτη 30/11 και ώρα 13:30 στην πύλη του Νοσοκομείου Δράμας.

Απαιτούμε ενίσχυση της Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας παντού. Νοσοκομεία πλήρως στελεχωμένα, ικανά να καλύπτουν τις ανάγκες των πληθυσμών που εξυπηρετούν, με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς μισθούς για τους εργαζόμενους σε αυτά.

Σωματεία – Σύλλογοι – Φορείς :

  1.     Σωματείο Εργαζομένων ΓΝ Δράμας
  2.     Σύλλογος Νοσοκομειακών Γιατρών Δράμας
  3.      Σωματείο Νοσηλευτικού Προσωπικού Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
  4.     Ιατρικός Σύλλογος Δράμας
  5.     Εμπορικός Σύλλογος Δράμας
  6.     ΝΤ ΑΔΕΔΥ Δράμας
  7.     Επιμελητήριο Δράμας
  8.     Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας
  9.     Ο.Ε.Β.Ε Δράμας
  10.   Συνταξιούχοι ΙΚΑ Δράμας
  11.   Συνταξιούχοι Δημόσιου Δράμας
  12.   Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ Δράμας
  13.   Σύλλογος Καρκινοπαθών Δράμας
  14.   Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων
  15.   Σύλλογος Δικαστικών Υπάλληλων Δράμας
  16.   Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας
  17.   Ε.Λ.Μ.Ε Δράμας
  18.   Σ.Ε. ΕΦΚΑ ΑΝ. ΜΑΚ. ΘΡΑΚΗΣ “ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ”
  19.   Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Δράμας
  20.   Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
  21.    Σύλλογο Γυναικών Δράμας (ΟΓΕ)
  22.   Κέντρο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας
  23.   Σωματείο Ταξί Δράμας  «Ο Άγιος Χριστόφορος»
  24.  Πολιτιστικός Σύλλογος Καλής Βρύσης
  25.   Πολιτιστικός Σύλλογος Μοναστηρακίου
  26.   Πολιτιστικός Σύλλογος  Ξηροποτάμου
  27.   Πολιτιστικός Σύλλογος Παγονερίου
  28.   Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρούσας
  29.   Πολιτιστικός Σύλλογος “Μέγας Αλέξανδρος” Προσοτσάνης
  30.   Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργων
  31.   Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδερού και Δενδρακίων Δράμας

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Καραγιαννίδης και 22 στελέχη από τη Δράμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Την αποχώρηση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν 22 στελέχη του κόμματος στη Δράμα.

Μεταξύ τους και ο πρώην βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης και τα μέλη της Ν.Ε. Μάρθα Μαλέζογλου και  Απόστολος Πανίδης.

Το κείμενο αποχώρησης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Μια από τις πιο σημαντικές πολιτικές διαδρομές έφτασε στο τέλος  της. Όχι με δική μας ευθύνη, ούτε ως δική μας επιλογή.

Η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυφασμένη στενά με τις ζωές μας και τις πολιτικές μας επιλογές κι αυτό κάνει πολύ δύσκολη την απόφαση αποχώρησης. Τα τελευταία είκοσι χρόνια μέσα από νίκες και ήττες δώσαμε έναν αγώνα πολλές φορές άνισο μα και τόσο συναρπαστικό.

Η συμβολή της ριζοσπαστικής αριστεράς στη σωτηρία του λαού από την κρίση και η έξοδος από τα μνημόνια είναι από τις σημαντικότερες παρακαταθήκες μας. Η υπεράσπιση κοινωνικών κατακτήσεων, ο διαρκής αγώνας για ένα καλύτερο αύριο είναι αυτά για τα οποία μπήκαμε σε αυτή την όμορφη προσπάθεια και αυτά που μας ωθούν να συνεχίσουμε από διαφορετική πλέον θέση.

 

Δυστυχώς η λανθασμένη πολιτική στρατηγική που χαράχτηκε από την ηγεσία το 2019 και επικυρώθηκε στο τελευταίο συνέδριο του 2022 οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ σε οδυνηρές ήττες. Κυρίως όμως αυτή η στρατηγική μετέτρεψε μια συλλογική προσπάθεια σε ένα αρχηγικό κόμμα που σάρωσε οργανώσεις μελών και δημοκρατικές λειτουργίες.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ απομακρύνθηκε από τα κινήματα, έχασε την επαφή του με τον κόσμο του μόχθου, απεκδύθηκε τον κοινωνικό του ρόλο για την υπεράσπιση των από κάτω.

Όλα αυτά στο όνομα μια θολής ιδέας περί κυβερνησιμότητας και μιας διεύρυνσης από τα πάνω με ότι πιο πολιτικά φθαρμένο υπήρχε στην χώρα. Η ισχυρότερη απόδειξη για τη λαθεμένη στρατηγική είναι τα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων του περασμένου Μαΐου και του Ιουνίου.

Σ’ αυτό το κλίμα ιδεολογικής και πολιτικής ρευστοποίησης ήρθε και η εξαρχής λάθος συνεδριακή απόφαση για εκλογή προέδρου από τον «λαό» για να δώσει τη χαριστική βολή και να ολοκληρώσει την πλήρη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την εκλογή του Στ. Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και την επικράτηση μιας λαϊκίστικης ηγετικής ομάδας δεν έχουμε ούτε ριζοσπαστική αλλά ούτε και αριστερά. Έχουμε πλέον το κόμμα Κασελάκη που οδηγείται από μια ομάδα σκληρών λαϊκιστών στο όνομα μιας «πατριωτικής αριστεράς».

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά επεισόδια που συνέβησαν σε αυτό το δίμηνο και μας πλήγωσαν αρκεί μόνο η αναφορά στην διχαστική και βαθιά προσβλητική ομιλία του Στ. Κασσελάκη στην τελευταία ΚΕ που έδειξε την πλήρη απουσία πολιτικής και κομματικής ενσυναίσθησης από μέρους του αλλά και από την ομάδα που τον καθοδηγεί. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον υιοθετήσει την αντιΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα κι επιτίθεται ακόμα και στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας 2015-19 απαξιώνοντας με τις δηλώσεις τους  τον Α. Τσίπρα τον οποίο υποτίθεται πως σέβονται και τιμούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον το κόμμα μας γιατί μετακινείται με γοργούς ρυθμούς προς τα δεξιά όπως εξάλλου είχε δηλώσει και ο πρόεδρός του πως θέλει να τον οδηγήσει μερικούς μήνες πριν σε συνέντευξή του. Το όνειρό του είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ. Ένα κεντροδεξιό κόμμα χωρίς όργανα  και χωρίς συλλογικές αποφάσεις που θα υπάρχει ελέω ενός αρχηγού-θεού.

Όχι στο όνομά μας!

Υπό αυτές τις συνθήκες είμαστε αναγκασμένοι/ες να συνεχίσουμε τον αγώνα για τις ιδέες της ανανεωτικής, ριζοσπαστικής και οικολογικής αριστεράς από άλλα πολιτικά μετερίζια. Αφήνουμε με λύπη ένα κόμμα που μας τίμησε αλλά και το τιμήσαμε όλα αυτά τα χρόνια με όλες μας τις δυνάμεις.

Ο αγώνας συνεχίζεται…

  • Αγαθαγγέλλου Αναστασία
  • Αντώνογλου Πασχάλης
  • Αραμπίδης Διομήδης
  • Βάλλας Θάνος
  • Δεληγιαννίδου Νόπη
  • Ηλιάδης Ηλίας
  • Θεοχάρης Τάσος
  • Καραγιαννίδου Αθηνά
  • Καραγιαννίδης Χρήστος
  • Καρατζόγλου Κωνσταντινιά
  • Λιλίτσης Δημήτρης
  • Μαλέζογλου Μάρθα
  • Μωυσίδου Στέλλα
  • Πανίδης Απόστολος
  • Παπακωνσταντίνου Βάσω
  • Παπακωνσταντίνου Άννα
  • Ποτούρης Φώτης
  • Σταματιάδου Αικατερίνη
  • Σταματιάδου Μαρία
  • Σταματιάδου Ελένη
  • Σταματιάδης Δημήτρης
  • Τικοπούλου Κατερίνα

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δράμα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, σε οικισμό της Δράμας.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί – μέλη συμμορίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης και περί όπλων. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς της που αναζητούνται.

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον ιατρό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ανωτέρω ημεδαπή σε οικισμό της Δράμας και με το πρόσχημα ότι η κόρη της έχει τραυματισθεί και χρειάζεται άμεση πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης, κατάφερε να την πείσει  να παραδώσει στους αλλοδαπούς συνεργούς του το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Έπειτα από καταγγελία του περιστατικού πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν οι δράστες να μεταβαίνουν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της παθούσας και να αποβιβάζεται ο ένας δράστης  παραλαμβάνοντας τα συμφωνηθέντα χρήματα τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο τους, ενώ σημειώνεται ότι κατά σύλληψη του αντιστάθηκε σθεναρά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του ανωτέρου οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ρόπαλο, δύο πτυσσόμενοι σουγιάδες και μία μεταλλική σιδερογροθιά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, για την ταυτοποίηση των συνεργών της και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Τραγωδία στη Δράμα: Πετάχτηκε στο δρόμο για να σώσει σκυλί και σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο ΚΤΕΛ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Επίσημη έναρξη της 20ης επετειακής χρονιάς της Ονειρούπολης Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Νέο Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Δράμα. Νεκροί και οι δύο οδηγοί

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Εντυπωσιακό το μουσείο φωτογραφίας στο «Μαρμάρινο Σπίτι» στη Δράμα

Εκλογές 20193 εβδομάδες πριν

Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Λύση στο ΕΣΥ μόνο με προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων και μισθοί του 2012

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Η βιωσιμότητα του νοσοκομείου μας αφορά όλους

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

1ο ΕΠΑΛ Δράμας: Το μαθητικό πτυχίο επιχειρηματικότητας στην ΕΡΤ3

ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Τέλος ο προπονητής της Δόξας με γνώμονα το καλό της ομάδας

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Βράβευση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας με ΕΤΙΚΕΤΑ Σχολείου eTwinning 2023-2024

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Διακοπή νερού στη Δράμα την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου από τις 15:30 έως 20:30

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Η νέα συντονιστική επιτροπή του Project για τη Δράμα!

Εκπαιδευτικά4 εβδομάδες πριν

Απορρόφηση από το ΔΠΘ των τμημάτων της Δράμας που φεύγουν από το ΔΙΠΑΕ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ο “θάνατος του εμποράκου”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Αιμοδοσίας την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 8.30π.μ – 13μ.μ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ15 ώρες πριν

17 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία του Χρ. Τοψίδη και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου

Εκπαιδευτικά17 ώρες πριν

Θ. Ξανθόπουλος: Υποστελέχωση και υπολειτουργία του Τμήματος Οινολογίας στη Δράμα

Πολιτιστικά18 ώρες πριν

Αφιέρωμα στο Πολυφωνικό Τραγούδι τής Ηπείρου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ20 ώρες πριν

Πανδραμινή κινητοποίηση την Πέμπτη 30/11 στις 13:30 στην πύλη του Νοσοκομείου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 ημέρες πριν

Αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Καραγιαννίδης και 22 στελέχη από τη Δράμα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ2 ημέρες πριν

ΜΕΡΑ25: Επιτρέπουν το κυνήγι όλων των ζώων που απέμειναν στον καμένο Έβρο

Εκπαιδευτικά4 ημέρες πριν

Αν οι υποψήφιοι επιλέγουν το τμήμα Δασολογίας και από το 4ο πεδίο;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 ημέρες πριν

Δράμα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 ημέρες πριν

Μεταφέρονται οι αγώνες κυπέλλου από 29 Νοεμβρίου στις 6 Δεκεμβρίου

Πολιτιστικά5 ημέρες πριν

Η Δράμα συμμετέχει στην 1η Συνάντηση του Δικτύου Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Οι αποχωρήσεις δεν λύνουν κάποιο πρόβλημα – Δεν ήταν αγεφύρωτο το χάσμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ημέρες πριν

Τα Βαλδίρκεια 2023 την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Ανοιχτή η αγορά από τις 11 έως τις 3 την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: ΟΧΙ στα οριζόντια μέτρα, ΟΧΙ στον αφανισμό μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Το κλείσιμο των καταστημάτων είναι προαιρετικό

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών