Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόγραμμα “Project για τη Δράμα” (μέρος 3ο )

Published

on

  1. Πολιτισμός

Ο πολιτισμός μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής μας και να συντελέσει στην ανάδειξη της ταυτότητας της Δράμας. Προτείνουμε:

  • Δημιουργία Δημοτικού Θεάτρου.
  • Αναβάθμιση μεγάλων πολιτιστικών γεγονότων που γίνονται στον Δήμο Δράμας. (Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, Ονειρούπολη, Δραμοινογνωσία, δρώμενα των Αράπηδων, Καρναβάλι της Χωριστής, τα Ελευθέρια, το Dramaica Youth Festival και άλλα).
  • Ενίσχυση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους μέσω της εκμετάλλευσης του brandname του.
  • Εκτεταμένη σήμανση των σημαντικών μνημείων ιστορικής -αρχαιολογικής -αρχιτεκτονικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Χρήση κωδικών QR.
  • Σύνδεση του Φεστιβάλ με την τοπική κοινωνία, αλλά και με τα σχολεία της Δράμας με δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
  • Ενίσχυση της καλής λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Δράμας και προώθηση της συνεργασίας του με το Μουσικό Σχολείο Δράμας.
  • Λειτουργία Δημοτικής Πινακοθήκης και Λαογραφικού Μουσείου.
  • Αναβάθμιση του Κέντρου Νεότητας, ώστε να γίνει πολιτιστικό κύτταρο της πόλης.
  • Εκσυγχρονισμό και αξιοποίηση του θερινού κινηματογράφου του Δημοτικού Κήπου Δράμας.
  • Θέσπιση κριτηρίων χρηματοδότησης για τους πολιτιστικούς συλλόγους.
  • Συντονισμός των δράσεων των πολιτιστικών συλλόγων σε συνεννόηση με τους ιδίους.
  • Αύξηση της χρηματοδότησης των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από τον προϋπολογισμό του Δήμου.
  • Δημιουργία Δημοτικού Studio με σκοπό την ερασιτεχνική ηχογράφηση και τις πρόβες μουσικών συνόλων και green room για ταινίες, video clips, τηλεοπτικά σποτάκια ή τρέιλερ.
  • Συντήρηση και εξοπλισμό με οπτικοακουστικά μέσα των δημοτικών κτιρίων και διάθεση αυτών τόσο για πρόβες καλλιτεχνικών ομάδων που δεν διαθέτουν κατάλληλο χώρο, όσο και για εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις και συναυλίες.
  • Ανάπτυξη και πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων καθόλη τη διάρκεια του έτους με σκοπό την προσέλκυση τουριστών.
  • Ενίσχυση της καλλιτεχνικής δημιουργίας στον Δρόμο.
  • Παραχώρηση άδειων κτιρίων και ελεύθερων χώρων για τη στέγαση πολιτιστικών/καλλιτεχνικών ομάδων.
  • Αξιοποίηση και προστασία όλων των χώρων πολιτισμού.
  • Εξορθολογισμός των δαπανών των εκδηλώσεων του Δήμου (όπως τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ») με μείωση του κόστους τους και αύξηση της ποιότητάς τους.
  • Συνεργασία με την εφορεία αρχαιοτήτων για την Αναστήλωση και ανάδειξη των Βυζαντινών Τειχών.
  • Ενίσχυση των εκδόσεων του δήμου.

 

  1. Ονειρούπολη

Το «Project για τη Δράμα» αντιλαμβάνεται την Ονειρούπολη ως ένα σύνθετο γεγονός, οικονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό ταυτόχρονα. Η Ονειρούπολη θα πρέπει να οργανωθεί με τρόπο επαγγελματικό, οικονομικά βιώσιμο, διαφανή και κατάλληλο και για την προβολή της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Πιο συγκεκριμένα, προτείνουμε:

  • Ψήφιση κανονισμού λειτουργίας της Ονειρούπολης και λειτουργία διαπαραταξιακής επιτροπής με αυστηρό ελεγκτικό ρόλο και με πραγματικές δικαιοδοσίες.
  • Ενίσχυση του brand name της Ονειρούπολης, που θα βοηθήσει στην οικονομική βιωσιμότητά της. Μείωση της χρηματοδότησης από την πλευρά του δήμου και εξεύρεση του υπόλοιπου απαραίτητου ποσού από χορηγίες ιδιωτών.
  • Εξάπλωση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής σε γειτονιές της πόλης και σε χωριά του δήμου μας και σύνδεση με τα έθιμα των κωδωνοφόρων.
  • Σύνταξη μελέτης για την ανακατασκευή και ανακούφιση του Δημοτικού Κήπου, ώστε να μην αποτελεί για 4 μήνες το χρόνο εργοτάξιο και, όταν κλείνει η Ονειρούπολη, να απαιτούνται σοβαρά έργα αποκατάστασης, που επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το κόστος της.
  • Διάχυση του οφέλους από την Ονειρούπολη σε όλους τους δημότες, ιδίως σε ευπαθείς και οικονομικά αδύναμες ομάδες (κουπόνια ελεύθερης χρήσης των παιχνιδιών, προσφορά σάντουιτς και καφέδων από τους ιδιαιτέρως ωφελούμενους κ.α.)
  • Επικαιροποίηση Μητρώου Εθελοντών της Ονειρούπολης.
  • Σύνδεση της Ονειρούπολης με όλους τους τουριστικούς προορισμούς του νομού (Οροσειρά Ροδόπης, Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, Σπήλαια της περιοχής, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Παρανεστίου κλπ).

 

  1. Τοπική Οικονομία

Ο δήμος μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων με μείωση της γραφειοκρατίας, με τη διαφάνεια σε πράξεις του που τις αφορούν, την ισονομία, αλλά και με την έμμεση υποστήριξή του προς αυτές. Παραθέτουμε προτάσεις για επιμέρους τομείς:

Γεωργική και κτηνοτροφική οικονομία:

  • Κατασκευή έργων σε βοσκότοπους (π.χ. ποτίστρες, μικρές γέφυρες κ.α.).
  • Κατασκευή-συντήρηση δεξαμενών ομβρίων υδάτων, όπου αυτό είναι απαραίτητο.
  • Κατασκευή έργων αγροτικής οδοποιίας, τα οποία θα συμβάλλουν στην επέκταση και βελτίωση της πρόσβασης στη γεωργική γη και στις κτηνοτροφικές μονάδες, με στόχο τη μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων.
  • Στήριξη νέων μονάδων μεταποίησης-τυποποίησης: Μηδενικά δημοτικά τέλη για ένα έτος για κάθε νέα επιχείρηση.
  • Σύνδεση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής με διάφορες εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
  • Στελέχωση της Δ/νσης περιβάλλοντος & πρασίνου με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Τουρισμός

  • Χρήση μίας από τις θέσεις των Ειδικών Συμβούλων του Δήμου που θα διαχειρίζεται αποκλειστικά τα θέματα που αφορούν στην Τουριστική Ανάπτυξη και Προώθηση ενώ παράλληλα θα αποτελεί το δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των φορέων.
  • Καθορισμός της τουριστικής ταυτότητας του Δήμου της Δράμας, με έμφαση στον χειμερινό τουρισμό.
  • Δημιουργία GIS και εφαρμογής για προώθηση των τουριστικών και πολιτιστικών προορισμών.
  • Διαδημοτική συνεργασία: Αντιμετώπιση του τουριστικού προϊόντος από κοινού με τους άλλους δήμους της περιοχής. Συζητήσεις για δημιουργία μικρής διαδημοτικής τουριστικής επιχείρησης. Προσπάθεια για δημιουργία τουριστικής διαδρομής με τρένο στα στενά του Νέστου.
  • Αθλητικός τουρισμός: Διοργάνωση ετήσιων events, εντός και εκτός της πόλης, σε συνεργασία με τα αθλητικά Σωματεία και την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας. Ενίσχυση των αεροπτεριστών, προσπάθεια για επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των 2 χώρων απογείωσης και καθιέρωση διεθνούς αγώνα. Δημιουργία Πίστας Moto cross και αγώνες ποδηλάτου βουνού.
  • Θρησκευτικός τουρισμός: Προβολή της Ιεράς Μονής Εικοσιφοίνισσας, της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών (Σίψα), του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας και της Λυδίας των Φιλίππων.
  • Οινολογικός τουρισμός: Διαφήμιση των κρασιών της Δράμας μέσω events (Δραμοινογνωσία, διαγωνισμοί, εκδηλώσεις, οργανωμένες ξεναγήσεις στα οινοποιεία κλπ). Προσπάθεια για δημιουργία μουσείου κρασιού.
  • Εκπαιδευτικός τουρισμός: Εξεύρεση χορηγών για παροχή θερινών προγραμμάτων εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας από ξένους. Συμπερίληψη της τοπικής Ιστορίας και του πολιτισμού μας στα σχετικά προγράμματα.
  • Συνεδριακός Τουρισμός: Προσέλκυση πανελλαδικών και διεθνών συνεδρίων-εκθέσεων διαφόρων θεματικών ενοτήτων (μαρμάρου, κρασιού, ιατρικά).
  • Ανάδειξη της Δράμας ως γαστριμαργικού τουριστικού προορισμού
  • Τουριστική αξιοποίηση και ανάδειξη του πάρκου της Αγίας Βαρβάρας, εναρμονισμένη στο φυσικό περιβάλλον και με σεβασμό στους κατοίκους της περιοχής.

Στήριξη επιχειρηματικότητας και εργασίας

  • Υποστήριξη πολιτικών που οδηγούν στην ενίσχυση του ψηφιακού στίγματος των επιχειρήσεων και στην ψηφιακή κατάρτιση του εργατικού δυναμικού.
  • Παροχή κινήτρων για επένδυση σε επιχειρήσεις έξυπνης οικονομίας και νέων τεχνολογιών.
  • Δημιουργία κέντρου ψηφιακής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με άλλους φορείς.
  • Ίδρυση γραφείου υποστήριξης επενδυτών, που θα μελετά και θα επιλύει συνολικά τα προβλήματά τους, που σχετίζονται με τον δήμο.
  • Προώθηση της λειτουργίας Κοινωνικών Επιχειρήσεων.
  • Διαφάνεια και θέσπιση κριτηρίων στις προσλήψεις συμβασιούχων σε δίμηνα προγράμματα του δήμου.
  • Προσπάθεια παραχώρησης του ΚΙ.Χ.Ν.Ε. με σκοπό την αξιοποίησή του από τον δήμο Δράμας.

 

Η Δράμα γυρίζει σελίδα.

#είσαι μέσα;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το Global Stone Congress 2025 στη Δράμα από 16 έως 20 Ιουνίου

Published

on

By

Το όγδοο Παγκόσμιο Συνέδριο Πέτρας , της κύριας τεχνικοεπιστημονικής εκδήλωσης αφιερωμένης στον τομέα των Διακοσμητικών Λίθων, θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα μεταξύ 16 και 20 Ιουνίου 2025.

Το GSC2025 θα περιλαμβάνει μια σειρά από διαλέξεις, παρουσιάσεις πόστερ, στρογγυλές τράπεζες και εργαστήρια στους τομείς της Αρχιτεκτονικής, της Καινοτομίας και της Βιωσιμότητας. Εκτός από αυτές τις πρωτοβουλίες, προετοιμάζονται τεχνικές επισκέψεις και στιγμές δικτύωσης για να διασφαλιστεί η αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Τα θέματα του συνεδρίου θα επικεντρώνονται στα ακόλουθα θέματα:

Εξερεύνηση και χαρακτηρισμός φυσικών πετρωμάτων
Επιφανειακή και υπόγεια λατομεία
Μετασχηματισμός επεξεργασίας και νέα προϊόντα
Περιβαλλοντική και Κοινωνική Διακυβέρνηση (ESG)
Εξοπλισμός, εργαλεία και αναλώσιμα λατομείων και επεξεργασίας
Αυτοματοποίηση και ψηφιοποίηση στη βιομηχανία πέτρας
Υγεία και ασφάλεια
Κυκλική οικονομία και βιωσιμότητα
Πρότυπα, αδειοδότηση και επιθεώρηση
Φυσικές πέτρες στην αρχιτεκτονική και τις τέχνες
Γεωκληρονομιά και γεωδιατήρηση
Οικονομία και Αγορά

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Πέτρας 2025 διοργανώνεται από την Ελληνική Υπηρεσία Γεωλογίας και Μεταλλευτικών Ερευνών – ΕΕΓΜΕ και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μαρμάρων Μακεδονίας-Θράκης – ΣΕΜΜΘ.

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

Published

on

By

Νέο Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας στη Δράμα

Σε μια εποχή που οι ανάγκες για ποιοτική και εξειδικευμένη φροντίδα ψυχικής υγείας γίνονται όλο και πιο επιτακτικές, η Δράμα κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Η δημιουργία Κέντρου Ημέρας Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας, με ειδίκευση στην υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από άνοια, έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στο πεδίο των κοινωνικών και υγειονομικών υπηρεσιών της περιοχής.

Το νέο κέντρο θα λειτουργεί με στόχο την ημερήσια υποστήριξη και φροντίδα ατόμων με άνοια, παρέχοντας παράλληλα καθοδήγηση και ανακούφιση στους φροντιστές και τις οικογένειές τους. Με σύγχρονες υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό, θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες, δίνοντας μια νέα διάσταση στην τοπική πολιτική πρόνοιας.

Ανθρώπινη προσέγγιση – Ολιστική υποστήριξη

Το Κέντρο Ημέρας δεν θα είναι απλώς μια μονάδα παροχής υπηρεσιών, αλλά ένας χώρος φροντίδας, αξιοπρέπειας και καθημερινής ενδυνάμωσης. Η προσέγγιση του θα είναι ολιστική: ιατρική παρακολούθηση, συμβουλευτική υποστήριξη, εργοθεραπεία, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, ακόμη και ενδυνάμωση κοινωνικών δεξιοτήτων για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής των ωφελούμενων.

Ένα έργο με προοπτική

Η υλοποίηση του Κέντρου Ημέρας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλέγμα πολιτικών για την ψυχική υγεία και αναμένεται να συμβάλει ενεργά στην πρόληψη της κοινωνικής απομόνωσης και στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνικής συνοχής. Παράλληλα, προσφέρει ανακούφιση στους ανθρώπους που επιτελούν το δύσκολο έργο της καθημερινής φροντίδας στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της στελέχωσης και του εξοπλισμού του χώρου, ενώ ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών οικογενειών της περιοχής.

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βαρτζόπουλος δήλωσε: «Με σκοπό την ολοκλήρωση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και της συμπλήρωσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην χώρα, ιδίως για άτομα με Άνοια, όπου οι ανάγκες είναι πάρα πολλές και συνεχώς διογκούμενες, προχωράμε σε μία ακόμα προκήρυξη για την ανάπτυξη και λειτουργία Μονάδων Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας με εξασφαλισμένους πόρους από το Υπουργείο Υγείας, οι οποίες παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πολίτες.

Σε αυτήν την προσπάθεια ουσιαστικός αρωγός θα είναι η Εκκλησία της Ελλάδος. Είναι μια καινούρια αρχή και η πρώτη κοινή δράση στον χώρο της μακροχρόνιας φροντίδας υγείας. Οι παρεμβάσεις μας σκοπό έχουν να καλύψουν ολιστικά τις ανάγκες των ωφελουμένων, να συνδράμουν τις οικογένειες στη μείωση του φορτίου φροντίδας και στην μείωση των δαπανών των νοικοκυριών που προκαλούν οι χρόνιες παθήσεις. Συνεχίζουμε σταθερά την ανασυγκρότηση της ψυχικής υγείας στη χώρα».

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεά της Raycap: Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας το στρατόπεδο Ανδρικάκη

Published

on

By

Η Δράμα αποκτά Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στο στρατόπεδο Ανδρικάκη – Ένα νέο κεφάλαιο πολιτιστικής και δημιουργικής ανάπτυξης

Μια νέα εποχή για την πολιτιστική ταυτότητα και την αναπτυξιακή δυναμική της Δράμας ξεκινά με την επίσημη υπογραφή της σύμβασης δωρεάς ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και την εταιρεία ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, που αφορά τη δημιουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στον χώρο του στρατοπέδου Ανδρικάκη. Ένα έργο που ενισχύει θεαματικά το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και αναβαθμίζει τη Δράμα σε έναν κόμβο τεχνών, καινοτομίας και δημιουργικότητας για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερα για τη συμφωνία, τις μελέτες που θα εκπονηθούν και τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού, στη συνέχεια του άρθρου…

Το στρατόπεδο Ανδρικάκη γίνεται κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας -Σύμβαση δωρεάς μεταξύ Raycap-ΥΠΠΟ

Ολοκληρώθηκε σύμβαση δωρεάς με αντικείμενο την εκπόνηση του συνόλου των αναγκαίων μελετών για τη δημιουργία Κέντρου Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στη Δράμα.

Το κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας θα δημιουργηθεί στο στρατόπεδο Ανδρικάκη, και τη σύμβαση υπέγραψαν η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η εκπρόσωπος της εταιρείας ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, Καλλίσσα Αποστολίδου.

Ο πολιτιστικός πλούτος της Δράμας
Η δωρεά της εταιρείας αφορά στην εκπόνηση του συνόλου των μελετών αποκατάστασης τεσσάρων κτηρίων, εντός του στρατοπέδου Ανδρικάκη, καθώς και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου τους για τη δημιουργία ενός σύγχρονου οπτικοακουστικού κόμβου, προκειμένου να στεγάζεται το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Όπως δήλωσε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη: «Η Δράμα, με τη μακρά κινηματογραφική της παράδοση, αποκτά ένα χώρο διεθνών προδιαγραφών, αφιερωμένο στις οπτικοακουστικές τέχνες, ενισχύοντας όχι μόνον την τοπική, αλλά κυρίως την εθνική κινηματογραφική παραγωγή.

Η γενναιόδωρη δωρεά της ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, δια της οποίας εκπονείται το σύνολο των μελετών των τεσσάρων κτηρίων, εντός του Στρατοπέδου Ανδρικάκη, επιταχύνει την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου έργου, καθώς “ξεκλειδώνει” τη χρηματοδότηση υλοποίησης του έργου από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης- ΕΣΠΑ 2021-2027 και από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Πολιτισμού. Με την ολοκλήρωση του έργου, το στρατόπεδο Ανδρικάκη θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία του κινηματογράφου και των νέων τεχνολογιών, στη χώρα μας.

Το Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας δεν είναι μόνο μια πρωτοποριακή επένδυση στον πολιτισμό, αλλά ένας σημαντικός αναπτυξιακός πυλώνας για τη Δράμα, και ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Με την ολοκλήρωσή του, θα δημιουργήσει μοναδικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της πολιτιστικής και δημιουργικής βιομηχανίας στη χώρα μας. Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια του αείμνηστου Κώστα Αποστολίδη και την ομάδα της ΡΕΗΚΑΠ, για μια ακόμη γενναιόδωρη προσφορά τους στην πατρίδα μας».

Aνοιχτός χώρος συνάντησης και δημιουργικότητας στον περιβάλλοντα χώρο του HUB

Στο αντικείμενο της Σύμβασης Δωρεάς περιλαμβάνονται:

  • Αρχιτεκτονική Μελέτη, συμπεριλαμβανομένων των μελετών Παθητικής Πυροπροστασίας, Ακουστικής και Προσβασιμότητας
  • Μελέτη Περιβάλλοντος Χώρου και Φύτευσης
  • Στατική Μελέτη – Ενισχύσεις
  • Τεχνικές δοκιμές και αναλύσεις
  • Μελέτη Η/Μ των Κτιρίων και του Περιβάλλοντος Χώρου
  • Μελέτη Συγκοινωνιακών Έργων
  • Μελέτη Υδραυλικών Έργων.

Οι μελέτες θα εκπονηθούν με τη συνδρομή και την εποπτεία της Διεύθυνσης Προστασίας και Αναστήλωσης Νεωτέρων και Σύγχρονων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Στρατόπεδο Ανδρικάκη υφιστάμενη κατάσταση

 

Αυτοψία της Υπουργού Πολιτισμού στο Στρατόπεδο Ανδρικάκη

Πηγή: iefimerida.gr

Continue Reading

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Βουλευτές, Υπουργοί και Δικαστές. Διακριτές και Αδιάκριτες Εξουσίες !

Εκπαιδευτικά2 μήνες ago

3ο Γυμνάσιο Δράμας: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Μαζική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη Δράμα για την Επέτειο της Τραγωδίας στα Τέμπη

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Από τη Δράμα στα ΟΣΚΑΡ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Κυριαζίδη για το «κάνε ένα παιδί» στην Κωνσταντοπούλου

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Βράβευση της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΠΟΤΕΛΛΗ

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων: Όλοι στην απεργία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Επιστολή Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας

Πολιτιστικά3 μήνες ago

“Μικρές Ταινίες, Μεγάλα Όνειρα”

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Cinematherapy με τη συμμετοχή 1900 μαθητών των Σχολείων της Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

28 Φλεβάρη 2025 – 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία

Πολιτιστικά1 μήνα ago

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ετήσιος Χορός Εμπορικού Συλλόγου Δράμας – FLASHBACK PARTY

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Δήλωση Άγγελου Καλλία, Προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα ago

Το Global Stone Congress 2025 στη Δράμα από 16 έως 20 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Δωρεά της Raycap: Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας το στρατόπεδο Ανδρικάκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

Πολιτιστικά1 μήνα ago

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Πρόσκληση εθελοντών για το 48ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Εργασιακές Σχέσεις – Χρόνος Εργασίας- Εργάνη και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Εκπαιδευτικά2 μήνες ago

Το 5ο Δημ. Σχολείο Δράμας στο Εθνικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Επιβολή Ειδικού Τέλους των Υδροηλεκτρικών Έργων της ΔΕΗ επί του ποταμού Νέστου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Δήλωση Άγγελου Καλλία, Προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Επιστολή Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Βουλευτές, Υπουργοί και Δικαστές. Διακριτές και Αδιάκριτες Εξουσίες !

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Βράβευση της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΠΟΤΕΛΛΗ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Κυριαζίδη για το «κάνε ένα παιδί» στην Κωνσταντοπούλου

Εκπαιδευτικά2 μήνες ago

3ο Γυμνάσιο Δράμας: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών