Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Project Δράμα: Κοινωνική πολιτική και διαδημοτικές συνεργασίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρόγραμμα του Project Δράμα 2020 έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τις πραγματικές ανάγκες του δήμου. Το προεκλογικό μας πρόγραμμα κατά το δυνατό κοστολογημένο και χρονολογημένο, παρουσιάζει ακόμη έναν βασικό άξονα που θα κινηθούμε, την κοινωνική πολιτική και τις διαδημοτικές συνεργασίες.

 Κοινωνική πολιτική

 • Ο ρόλος του Δήμου, μεταξύ άλλων, είναι να λειτουργεί συμπληρωματικά, σε σχέση με το Κράτος, ως δίκτυ κοινωνικής υποστήριξης για άτομα και οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους. Ο Δήμος θα μπορούσε να τους ενισχύσει σε θέματα παιδείας (π.χ. κοινωνικά φροντιστήρια), ψυχαγωγίας και αθλητισμού. Βοηθώντας τους δημότες μας να μην απομονώνονται εξαιτίας σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, ενδυναμώνουμε την κοινωνική συνοχή και συνεργασία.
 • Διαφάνεια:Με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα, ο δήμος καταγράφει εκείνους που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δημοτικό-κοινωνικό παντοπωλείο και σε άλλες παρεμφερείς υπηρεσίες και προγράμματα. Αυτό θα γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια όσων έχουν πραγματική ανάγκη και όχι με «άλλου» τύπου επιλογές. Πριν όμως από αυτό θα πρέπει να είναι επακριβώς καθορισμένες οι δικαιοδοσίες των υπηρεσιών του δήμου (Κοινωνικής Υπηρεσίας, ΔΕΚΠΟΤΑ, Νομικών Προσώπων) μέσω των οποίων ασκείται η κοινωνική πολιτική. Θα πρέπει επίσης να γίνονται ευρέως γνωστά τα κρατικά προγράμματα, στα οποία συνεργάζεται ο δήμος, και να υπάρχει η απαραίτητη οργάνωση και διαφάνεια για την εκτέλεσή τους. Η καταγραφή αυτή θα επιτρέπει στον Δήμο να διανέμει τους όποιους πόρους χωρίς σπατάλη δυνάμεων και χωρίς να υπάρχουν «παράθυρα» στο όλο σύστημα. Και θα επιτρέπει στους πολίτες να ενημερώνονται συνεχώς για εκείνα, στα οποία θα μπορούσαν να συμμετέχουν.
 • Τράπεζα Χρόνου:Θα δημιουργηθεί μητρώο εθελοντών και τράπεζα χρόνου για να ενισχυθούν κοινωνικές δράσεις του Δήμου Δράμας, όπου εξειδικευμένοι δημότες θα παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε άλλους δημότες που δεν μπορούν να τις πληρώσουν. Συγχρόνως, αντί να πληρώνονται σε χρήματα, πληρώνονται σε χρόνο, τον οποίο μπορούν να ξοδέψουν σε άλλες υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρονται από άλλους δημότες (π.χ. σε κοινωνικές εκδρομές, στην παροχή κουπονιών για τα παιχνίδια της Ονειρούπολης, συμμετοχή των παιδιών τους σε δραστηριότητες του δήμου, στις οποίες λόγω περιορισμένου αριθμού ωφελούμενων, θα γίνεται επιλογή με αντικειμενικά κριτήρια κλπ).
 • Δραμινή οικογένεια:Στις πρώτες 100 μέρες της διοίκησής μας θα παρουσιαστεί πρόγραμμα ενίσχυσης της Δραμινής οικογένειας και καταπολέμησης της υπογεννητικότητας:
 1. Οικονομική ενίσχυση της Δραμινής οικογένειας για το πρώτο παιδί με εφάπαξ ποσό ανά έτος και για χρονικό διάστημα που θα καθοριστεί κατόπιν μελέτης.
 2. Σε κάθε οικογένεια με νεογέννητο παιδί, ανεξαρτήτως αν είναι πρώτο, δεύτερο, τρίτο κτλ και εφόσον τα εισοδήματά της είναι κάτω από ένα όριο, θα εφαρμόζεται ειδικό τιμολόγιο νερού από την ΔΕΥΑΔ.
 3. Ενίσχυση των βρεφονηπιακών σταθμών, που θα καλύπτουν τις ανάγκες όλων των δημοτών και κυρίως αυτών με μικρά και μεσαία εισοδήματα. Επιπλέον, θα γίνει πρόβλεψη να αλλάξει η σίτιση στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς με τη χρήση υγιεινών προϊόντων που σε μεγάλο βαθμό θα προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Δράμας.
 4. Λειτουργία campus κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν τα σχολεία είναι κλειστά, για οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν διακοπές.
 5. Δημιουργία υπηρεσίας του δήμου για φύλαξη παιδιών από πιστοποιημένους βρεφονηπιοκόμους με έσοδα προερχόμενα από προγράμματα, που θα αφορούν άπορες και μονογονεϊκές οικογένειες.
 6. Αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τη σίτιση μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και του Μουσικού σχολείου.
 • Ενεργητική Γήρανση:Δημιουργία και ενίσχυση προγραμμάτων ενεργητικής γήρανσης από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Δράμας. Ενίσχυση του προγράμματος κατ’ οίκον βοήθειας.
 • Θέματα κοινωνικής ισότητας:
 1. Άμεση ίδρυση και λειτουργία του γραφείου κοινωνικής ισότητας.
 2. Άμεση σύσταση και λειτουργία Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, όπως ορίζει ο Κλεισθένης.
 3. Με τον πρώτο προϋπολογισμό του δήμου, θα παρουσιαστεί πρόταση για την αξιοποίηση χώρου ως ξενώνα κακοποιημένων γυναικών, τομέας στον οποίο θα αναζητηθεί συνεργασία με όμορους δήμους.
 • Πολιτική για τα ΑμΕΑ:
 1. Επέκταση της προσβασιμότητας στην πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα.
 2. Λειτουργία αίθουσας-γυμναστηρίου, εξοπλισμένης με κατάλληλα όργανα.
 3. Προώθηση πολιτικών αυτόνομης διαβίωσης.
 4. Αγώνες στίβου, αρχικά με συμμετοχή μαθητών των ειδικών σχολείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τελικό στόχο να γίνουν οι αγώνες πανελλήνιοι.
 • Προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξηςγια εξαρτήσεις και σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας. Δημιουργία Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών αξιοποιώντας την εμπειρία  συλλόγων που λειτουργούν αντίστοιχες δομές. Λειτουργία γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης. Συνεργασία με συλλόγους και φορείς πρόληψης εξαρτήσεων. Προγράμματα θεραπείας του θύτη.
 • Πρόγραμμα «Ανοιχτά σχολεία στην κοινωνία»:
 1. Αξιοποίηση των σχολείων τις απογευματινές ώρες, κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων και στην περίοδο των σχολικών διακοπών.
 2. Δημιουργική απασχόληση ενηλίκων και ανήλικων στα σχολεία.
 3. Διαμόρφωση των προαύλιων χώρων των σχολείων με στρώση φιλικών υλικών (δάπεδα, γήπεδα κ.α.) και αντικατάσταση των φθορών που υπάρχουν.
 4. Τοποθέτηση οργάνων άθλησης ή παιδικής χαράς.
 5. Συντήρηση και αυστηρή φύλαξη των σχολείων.
 • Πολιτικές για τους νέους:
 1. Υποστήριξη του δήμου σε ομάδες νέων για υλοποίηση προγραμμάτων Youth, Erasmus, κλπ.
 2. Υποστήριξη μέσω συνεργασίας με το σύλλογο φροντιστηριούχων για σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού και διαχείρισης άγχους για τα παιδιά που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις.
 3. Αν και τα τοπικά συμβούλια νέων (ΤΟΣΥΝ) νομοθετικά υφίστανται, εντούτοις πρακτικά έχουν αδρανοποιηθεί με αποτέλεσμα την απομάκρυνση των νέων από τα πολιτικά δρώμενα του δήμου. Στόχος μας είναι η ενθάρρυνση και η υποστήριξη ίδρυσης δομών ενεργοποίησης νέων και οργάνωσης συμμετοχικών δράσεων και εκδηλώσεων στα κοινά του δήμου (δημοτικά συμβούλια, ημερίδες ενημέρωσης κλπ).
 • Προγράμματα εκπαίδευσης ομάδων πληθυσμού:

Εκπαίδευση των πολιτών  στις Ά βοήθειες και στην Βασική υποστήριξη της ζωής σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.

Διαδημοτικές συνεργασίες-Εξωστρέφεια

Όπως αναφέρθηκε στα επί μέρους θέματα του προγράμματος, ο Δήμος Δράμας δεν μπορεί να πορεύεται στον δρόμο της ανάπτυξης ξεκομμένος από τους όμορους δήμους. Χρειάζεται μια ευρεία συνεργασία και ένας στοχευμένος σχεδιασμός, γιατί στον τουρισμό, στην οικονομία, στις περιβαλλοντικές παρεμβάσεις, στην προώθηση τοπικών προϊόντων, στην εκμετάλλευση του Ορεινού Όγκου και σε πολλά άλλα ή θα αναπτυχθούμε όλοι μαζί ή θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ασυμμετρίες και στρεβλώσεις.

Ο Δήμος Δράμας, ως ο μεγαλύτερος δήμος του νομού, θα πρέπει να πρωτοστατήσει σε αυτή την επιλογή με πνεύμα ισοτιμίας και σεβασμού προς τους άλλους δήμους.

Επίσης, το ίδιο πνεύμα θα πρέπει να επιδειχθεί και στη συνεργασία με τους δήμους της Καβάλας και των Σερρών. Διότι υπάρχουν μεγάλα projects (π.χ. οργάνωση πανελλήνιων ή παμβαλκανικών αθλητικών γεγονότων, υποβολή αιτήσεων για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης κ.α.) που μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα διεκδικήσουμε.

ο κύβος ερρίφθη!

Στις 26 ΜαΪου ψηφίζω μέλλον!

Στις 26 Μαϊου ψηφίζω Project Δράμα 2020!

Διαφήμιση

     

    ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

    25 Απρ: 5 κρούσματα στη Δράμα, 1.400 στην Ελλάδα με 23.106 τεστ ημέρας

    Δημοσιεύθηκε

    στις

    Από

    Κορονοϊός τα νέα κρούσματα 25/04/2021 στην Ελλάδα και οι περιοχές κατανομής 

    Ενημέρωση από ΕΟΔΥ 25 Απριλίου 2021

    Σήμερα ανακοινώνουμε  1.400  νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων  12   εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

    PCR τεστ συνολικά = 4.577.609              PCR τεστ ημέρας = 8.547                                                                                

    Rapid τεστ συνολικά = 3.270.465            Rapid τεστ ημέρας = 14.559                                                                                    

    Σύνολο PCR και Rapid τεστ ημέρας  = 23.106                                                                                 

    Δείκτης (%) θετικότητας ημέρας στο σύνολο PCR και Rapid τεστ =   6,06%

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 333.129 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 72 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.106 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 57, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 10.007 θάνατοιΤο 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 816 (63.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 84.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.032 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 481 (ημερήσια μεταβολή +1.91%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 472 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη)

     

    Μεταλλάξεις

    Εθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης για τις μεταλλάξεις του SARS-CoV-2

    Στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Γονιδιωματικής Επιτήρησης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ταυτοποιήθηκε στο ΙΙΒΕΑΑ θετικό δείγμα για τον ιό SARS-CoV-2 με το στέλεχος Β.1.617.1 το οποίο αποτελεί το επικρατές στέλεχος στην Ινδία.

    Το κρούσμα ανιχνεύθηκε σε μαζική δειγματοληψία των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ.

    Πρόκειται για γυναίκα 33 ετών, αλλοδαπή, που ζει στην Αττική, με ιστορικό ταξιδιού από το Ντουμπάι στις 4/4/2021 και με αρνητικό PCR τεστ από τη χώρα αναχώρησης. Το κρούσμα εμφάνισε συμπτώματα μετά την είσοδό της στη χώρα, χωρίς όμως να απαιτηθεί νοσηλεία σε νοσοκομείο. Τα κλινικά συμπτώματα έχουν αποδράμει πλήρως, έχει ολοκληρωθεί η απομόνωσή της και ο ΕΟΔΥ έχει ήδη ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του κρούσματος.

    Το στέλεχος Β.1.617.1 χαρακτηρίζεται από μια σειρά μεταλλάξεων στο γονίδιο της ακίδας (Spike) του ιού, μεταξύ των οποίων το συνδυασμό E484Q και L452R. Το στέλεχος που ανιχνεύθηκε στο κρούσμα φέρει και τις δύο μεταλλάξεις.

    Τα μέχρι στιγμής δεδομένα από τη φυλογενετική ανάλυση που έχει διεξαχθεί, δείχνουν ότι το στέλεχος Β.1.617.1 που απομονώθηκε από το κρούσμα, προέρχεται από την επαρχία Maharashtra της Ινδίας, την περιοχή δηλαδή όπου χαρακτηρίστηκε για πρώτη φορά το μεταλλαγμένο στέλεχος

     

    ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΕΟΔΥ

     

    Εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία αναφοράς (Πηγή covid19.gov.gr)

    ΗμερομηνίαΗμέραΕισαγωγές ασθενών
    με κορονοϊό
    ΕξιτήριαΚάλυψη κλινών
    covid19
    Κάλυψη κλινών ΜΕΘ
    covid19
    24-04-2021Σάββατο 481 48554,77% 85,17% 
    23-04-2021Παρασκευή 472485 54,77% 85,17% 
    22-04-2021Πέμπτη456 447 55,27% 86,34% 
    21-04-2021Τετάρτη468 505  55,84%87,97% 
    20-04-2021Τρίτη 556564 57,21% 88,98% 
    19-04-2021Δευτέρα406 348 58,13% 89,80% 
    18-04-2021Κυριακή 468229 58,40% 88,48% 
    17-04-2021Σάββατο 495389 56,39% 88,58% 
    16-04-2021Παρασκευή 507487 56,20% 87,98% 
    15-04-2021Πέμπτη 547436 57,16% 86,66% 
    14-04-2021Τετάρτη 526482 55,84% 87,32% 
    13-04-2021Τρίτη 562 63256,85% 85,53% 
    12-04-2021Δευτέρα 458399 58,83% 85,02% 
    11-04-2021Κυριακή53916758,95%85,32%
    10-04-2021Σάββατο 460460  55,45%85,36% 
    09-04-2021Παρασκευή 504459 56,85% 84,14% 
    08-04-2021Πέμπτη 559469 57,39% 84,96% 
    07-04-2021Τετάρτη 595482 57,43% 83,82% 
    06-04-2021Τρίτη 524568 56,92% 82,91% 
    05-04-2021Δευτέρα 526382 58,77% 84,43% 
    04-04-2021Κυριακή 438160 57,88% 84,71% 
    03-04-2021Σάββατο562  40155,57% 84,62% 
    02-04-2021Παρασκευή449 429 54,87% 85,60% 
    01-04-2021Πέμπτη562 400 56,70% 85,29% 
    31-03-2021Τετάρτη561 391 55,58% 85,06% 
    30-03-2021Τρίτη479  53154,41% 84,35% 
    29-03-2021Δευτέρα 464302 56,28% 82,15% 
    28-03-2021Κυριακή 480190 56,25% 83,98% 
    27-03-2021Σάββατο486 359 53,71% 83,93% 
    26-03-2021Παρασκευή420  403 55,07%83,30% 
    25-03-2021Πέμπτη511 360 56,62% 83,24% 

     

    Εμβόλιο. Πόσοι εμβολιασμοί  έχουν πραγματοποιηθεί  (Πηγή emvolio.gov.gr) (Τα δεδομένα ανανεώνονται κάθε ημέρα στις 21 00)

    Την 24.4.2021 πραγματοποιήθηκαν  56.258 εμβολιασμοί

    Σύνολα: Εμβολιασμοί = 2.821.625,  Εμβολιασμένοι και με πρώτη δόση = 2.004.522,  Εμβολιασμένοι με δύο δόσεις = 817.103

     

    Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται τα νέα κρούσματα

    • 12 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

     Αττικής   676                                                           

    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  85                                                                            
    ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 77                                                                          
    ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  37                                                                                      
    ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 112                                                                              
    ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 215                                                                                    
    ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ  71
    ΠΕΙΡΑΙΩΣ   78
    ΝΗΣΩΝ     1                                                                    

    – Θεσσαλονίκης  207                                                   

    ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 15
    ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 5
    ΑΡΚΑΔΙΑΣ 16
    ΑΡΤΑΣ 1
    ΑΧΑΪΑΣ 37
    ΒΟΙΩΤΙΑΣ 3
    ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2
    ΔΡΑΜΑΣ 5
    ΕΒΡΟΥ 8
    ΕΥΒΟΙΑΣ 10
    ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 3
    ΖΑΚΥΝΘΟΥ 6
    ΗΛΕΙΑΣ 3
    ΗΜΑΘΙΑΣ 7
    ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 35
    ΘΑΣΟΥ 1
    ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 3
    ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 27
    ΚΑΒΑΛΑΣ 14
    ΚΑΛΥΜΝΟΥ 31
    ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4
    ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 9
    ΚΕΡΚΥΡΑΣ 5
    ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 2
    ΚΙΛΚΙΣ 10
    ΚΟΖΑΝΗΣ 8
    ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 9
    ΚΩ 1
    ΛΑΚΩΝΙΑΣ 5
    ΛΑΡΙΣΑΣ 37
    ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2
    ΛΕΣΒΟΥ 5
    ΛΗΜΝΟΥ 2
    ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 10
    ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 3
    ΜΥΚΟΝΟΥ 2
    ΞΑΝΘΗΣ 5
    ΠΑΡΟΥ 2
    ΠΕΛΛΑΣ 26
    ΠΙΕΡΙΑΣ 11
    ΡΕΘΥΜΝΟΥ 7
    ΡΟΔΟΠΗΣ 7
    ΡΟΔΟΥ 3
    ΣΑΜΟΥ 1
    ΣΕΡΡΩΝ 13
    ΣΠΟΡΑΔΩΝ 2
    ΤΡΙΚΑΛΩΝ 6
    ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 5
    ΦΛΩΡΙΝΑΣ 6
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 9
    ΧΑΝΙΩΝ 15
    ΧΙΟΥ 4

    • 36 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

    Η πορεία των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα (τους δύο τελευταίους μήνες)

    Πεδία Ημερομηνία (Ημερομ), κρούσματα ημέρας (ΚρΗμ), σύνολο κρουσμάτων (ΚρΣυν), PCR τεστ ημέρας (ΤεPCR), PCR και RAPID τεστ σύνολο (ΤεΣPR), δείκτης θετικότητας (%) επί των PCR και RAPID τεστ (ΔεΘετ), διασωληνωμένοι ΜΕΘ (ΔΜ), θάνατοι ημέρας (ΘαΗ), θάνατοι σύνολο (ΘαΣ) (Ισχύουν από 1.1.2021)

    ΗμερομΚρΗμΚρΣυνΤεPCRΤεΣPRΔεΘετΔΜΘαΗΘαΣ
    25-04-202114003331298547231066,06%8165710007
    24-04-2021259733173017923661513,93%797869950
    23-04-2021275432913418275663624,15%819769864
    22-04-2021275932639519779630484,38%822759788
    21-04-2021301532363917452613234,92%831869713
    20-04-2021378932062923623784284,83%847879627
    19-04-202116073168796597208487,71%847789540
    18-04-202118293152737690251697,27%841659462
    17-04-2021241131344417532641813,76%837679397
    16-04-2021306731103319874652094,70%824919330
    15-04-2021383330800620814649985,90%8191049239
    14-04-2021308930418418469637104,85%809819135
    13-04-2021403330110324958760705,30%802939054
    12-04-202116062970866988206727,77%781768961
    11-04-202117182954806858288875,95%780528885
    10-04-2021280129376318466658714,25%781758833
    09-04-2021274729096418390573704,79%790788758
    08-04-2021322828823018058584565,52%776738680
    07-04-2021344528501520419551796,24%749758607
    06-04-2021430928157024543751825,73%751798532
    05-04-2021186627727766521633211,43%759738453
    04-04-202119552754148375232948,39%749788380
    03-04-2021323227345919427621215,20%755708302
    02-04-2021308027023019049569035,41%753728232
    01-04-2021349126717217628534586,53%755678160
    31-03-2021361626368919477559356,46%739768093
    30-03-2021434026007723158659796,58%741728017
    29-03-2021172425575567241560711,05%738657945
    28-03-202114492540318426212786,81%735547880
    27-03-2021313325259019538581585,39%728727826
    26-03-2021149624945859111154212,96%707537754
    25-03-2021258824799216483528934,89%706527701
    24-03-2021306224540519904558425,48%699677649
    23-03-2021358624234724091644215,57%699517582
    22-03-2021170723883061951407412,13%681697531
    21-03-202115142371257593180588,38%674417462
    20-03-2021253523561117681510584,96%672607421
    19-03-2021278523307918947528505,27%649647361
    18-03-2021307323031720235536065,73%645457297
    17-03-2021346522724724721636545,44%630567252
    16-03-2021153322378962441245912,30%605597196
    15-03-202111342222816120117149,68%564467137
    14-03-202116262211478579188238,64%564537091
    13-03-2021251221952118795503394,99%545527038
    12-03-2021240521701817733475575,06%521496986
    11-03-2021257021466118754500785,13%506516937
    10-03-2021263321209119224517825,08%479436886
    09-03-2021321520946222870600385,35%484466843
    08-03-2021116520628112030190256,12%477396797
    07-03-2021114220512015311244984,66%466536758
    06-03-2021230120397823687531094,33%452416705
    05-03-2021221520167726171560613,95%451326664
    04-03-2021221919949624368557023,98%449356632
    03-03-2021270219727924435545534,95%431406597
    02-03-2021235319458226693612553,84%422236557
    01-03-2021117619227011846179366,56%406306534

     

    Διαβάστε όλο το άρθρο

    ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

    23 Μαρ: 7 κρούσματα στη Δράμα, 3.586 στην Ελλάδα, 64.421 τεστ ημέρας

    Δημοσιεύθηκε

    στις

    Από

    Κορονοϊός τα νέα κρούσματα 23/03/2021 στην Ελλάδα και οι περιοχές κατανομής 

    Ενημέρωση από ΕΟΔΥ 23 Μαρτίου 2021

    Σήμερα ανακοινώνουμε  3.586   νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων   10   εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

    PCR τεστ συνολικά = 4.051.592                 PCR τεστ ημέρας = 24.091                                               

    Rapid τεστ συνολικά = 2.146.920               Rapid τεστ ημέρας = 40.330                                                   

    Σύνολο PCR και Rapid τεστ ημέρας  =        64.421                                       

    Δείκτης (%) θετικότητας ημέρας στο σύνολο PCR και Rapid τεστ =  5,57%

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 242.347 (ημερήσια μεταβολή +1.5%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 80 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.965 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 51, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 7.582 θάνατοιΤο 95.8% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 699 (65.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 81.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.613 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 518 (ημερήσια μεταβολή +31.47%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 482 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0 έως 103 έτη)

     

    Μεταλλάξεις

    Εθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης για τις μεταλλάξεις του SARS-CoV-2

     

    Εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία αναφοράς (Πηγή covid19.gov.gr)

    ΗμερομηνίαΗμέραΕισαγωγές ασθενών
    με κορονοϊό
    ΕξιτήριαΚάλυψη κλινών
    covid19
    Κάλυψη κλινών ΜΕΘ
    covid19
    22-03-2021Δευτέρα576 301 59,41% 81,15% 
    21-03-2021Κυριακή425 145 57,99% 80,33% 
    20-03-2021Σάββατο513 337 55,40% 80,05% 
    19-03-2021Παρασκευή518 472 54,52% 80,00% 
    18-03-2021Πέμπτη525 497 54,98% 78,99% 
    17-03-2021Τετάρτη 560 48056,28% 76,97% 
    16-03-2021Τρίτη45932856,64%77,76%
    15-03-2021Δευτέρα457  16656,55% 76,18% 
    14-03-2021Κυριακή493 152 52,90% 73,29% 
    13-03-2021Σάββατο424 274 49,86% 71,68% 
    12-03-2021Παρασκευή456 427 49,31% 69,90% 
    11-03-2021Πέμπτη479 337 50,73% 69,40% 
    10-03-2021Τετάρτη501 301 51,83% 69,21% 
    09-03-2021Τρίτη476 366 49,82% 67,27% 
    08-03-2021Δευτέρα40223050,76%66,45%
    07-03-2021Κυριακή340122 49,30% 66,54% 
    06-03-2021Σάββατο460 209 47,22%66,01% 
    05-03-2021Παρασκευή387 243 45,96% 64,07% 
    04-03-2021Πέμπτη403 269 44,99%64,87% 
    03-03-2021Τετάρτη393 266 43,85% 63,85% 
    02-03-2021Τρίτη426 235 43,05% 63,62% 
    01-03-2021Δευτέρα307 227 40,92% 61,96% 
    28-02-2021Κυριακή273  7340,92% 60,17% 
    27-02-2021Σάββατο319 176 38,73% 60,06% 
    26-02-2021Παρασκευή374 202 37,58% 57,08% 
    25-02-2021Πέμπτη302 231 35,97% 58,35% 
    24-02-2021Τετάρτη292 265 36,29% 56,83% 
    23-02-2021Τρίτη304 216 36,88% 55,52% 
    22-02-2021Δευτέρα299 176 37,04% 55,09% 
    21-02-2021Κυριακή264 75 35,63% 54,52% 
    20-02-2021Σάββατο259 146 33,43% 55,07% 
    19-02-2021Παρασκευή247 185 32,31% 53,88% 
    18-02-2021Πέμπτη277 21232,29% 53,29% 
    17-02-2021Τετάρτη181 186 32,60% 53,05% 
    16-02-2021Τρίτη211 141 33,03% 52,42% 
    15-02-2021Δευτέρα190 133 32,50% 51,20% 
    14-02-2021Κυριακή2014332,41%50,77%
    13-02-2021Σάββατο248 136 30,26% 49,80% 
    12-02-2021Παρασκευή254 171 29,50% 50,39% 
    11-02-2021Πέμπτη220 164 28,43% 49,30% 
    10-02-2021Τετάρτη23815728,31%48,53%
    09-02-2021Τρίτη214194
    08-02-2021Δευτέρα208 123 
    07-02-2021Κυριακή16548
    06-02-2021Σάββατο225122

     

    Εμβόλιο. Πόσοι εμβολιασμοί  έχουν πραγματοποιηθεί  (Πηγή emvolio.gov.gr)(Τα δεδομένα ανανεώνονται κάθε ημέρα στις 21 00)

    Την 22.3.2021 πραγματοποιήθηκαν  εμβολιασμοί

    Σύνολα: Εμβολιασμοί =  1.469.020,  Εμβολιασμένοι και με πρώτη δόση = 997.964,  Εμβολιασμένοι με δύο δόσεις = 471.056

     

    Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται τα νέα κρούσματα

    • 10 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

     Αττικής  1.779                                  

    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ   244                                          
    ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 180                                        
    ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ   121                                                    
    ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ  282                                            
    ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 470                                                 
    ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ  144
    ΠΕΙΡΑΙΩΣ  320
    ΝΗΣΩΝ       18                                                        

    – Θεσσαλονίκης  398                         

    ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 32
    ΑΝΔΡΟΥ 7
    ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 27
    ΑΡΚΑΔΙΑΣ 6
    ΑΡΤΑΣ 2
    ΑΧΑΪΑΣ 161
    ΒΟΙΩΤΙΑΣ 42
    ΓΡΕΒΕΝΩΝ 15
    ΔΡΑΜΑΣ 7
    ΕΒΡΟΥ 15
    ΕΥΒΟΙΑΣ 52
    ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 3
    ΖΑΚΥΝΘΟΥ 23
    ΗΛΕΙΑΣ 32
    ΗΜΑΘΙΑΣ 37
    ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 60
    ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 7
    ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 49
    ΚΑΒΑΛΑΣ 17
    ΚΑΛΥΜΝΟΥ 14
    ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 32
    ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 28
    ΚΕΡΚΥΡΑΣ 7
    ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 3
    ΚΙΛΚΙΣ 31
    ΚΟΖΑΝΗΣ 82
    ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 39
    ΚΩ 2
    ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2
    ΛΑΡΙΣΑΣ 89
    ΛΑΣΙΘΙΟΥ 8
    ΛΕΣΒΟΥ 4
    ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 35
    ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 15
    ΜΥΚΟΝΟΥ 5
    ΞΑΝΘΗΣ 17
    ΠΑΡΟΥ 1
    ΠΕΛΛΑΣ 53
    ΠΙΕΡΙΑΣ 23
    ΠΡΕΒΕΖΑΣ 5
    ΡΕΘΥΜΝΟΥ 14
    ΡΟΔΟΠΗΣ 1
    ΡΟΔΟΥ 16
    ΣΑΜΟΥ 4
    ΣΕΡΡΩΝ 36
    ΣΥΡΟΥ 1
    ΤΡΙΚΑΛΩΝ 25
    ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 48
    ΦΛΩΡΙΝΑΣ 7
    ΦΩΚΙΔΑΣ 2
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 48
    ΧΑΝΙΩΝ 36
    ΧΙΟΥ 15

    • 55 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

    Η πορεία των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα (τους δύο τελευταίους μήνες)

    Πεδία Ημερομηνία (Ημερομ), κρούσματα ημέρας (ΚρΗμ), σύνολο κρουσμάτων (ΚρΣυν), PCR τεστ ημέρας (ΤεPCR), PCR και RAPID τεστ σύνολο (ΤεΣPR), δείκτης θετικότητας (%) επί των PCR και RAPID τεστ (ΔεΘετ), διασωληνωμένοι ΜΕΘ (ΔΜ), θάνατοι ημέρας (ΘαΗ), θάνατοι σύνολο (ΘαΣ) (Ισχύουν από 1.1.2021)

    ΗμερομΚρΗμΚρΣυνΤεPCRΤεΣPRΔεΘετΔΜΘαΗΘαΣ
    23-03-2021358624234724091644215,57%699517582
    22-03-2021170723883061951407412,13%681697531
    21-03-202115142371257593180588,38%674417462
    20-03-2021253523561117681510584,96%672607421
    19-03-2021278523307918947528505,27%649647361
    18-03-2021307323031720235536065,73%645457297
    17-03-2021346522724724721636545,44%630567252
    16-03-2021153322378962441245912,30%605597196
    15-03-202111342222816120117149,68%564467137
    14-03-202116262211478579188238,64%564537091
    13-03-2021251221952118795503394,99%545527038
    12-03-2021240521701817733475575,06%521496986
    11-03-2021257021466118754500785,13%506516937
    10-03-2021263321209119224517825,08%479436886
    09-03-2021321520946222870600385,35%484466843
    08-03-2021116520628112030190256,12%477396797
    07-03-2021114220512015311244984,66%466536758
    06-03-2021230120397823687531094,33%452416705
    05-03-2021221520167726171560613,95%451326664
    04-03-2021221919949624368557023,98%449356632
    03-03-2021270219727924435545534,95%431406597
    02-03-2021235319458226693612553,84%422236557
    01-03-2021117619227011846179366,56%406306534
    28-02-2021129619110016718263304,82%391366504
    27-02-2021163018983123323460653,54%379296468
    26-02-2021179018820123861503343,56%371296439
    25-02-2021178418646923192502473,55%367396410
    24-02-2021191318468622523492153,89%357286371
    23-02-2021214718278325131555433,87%357226343
    22-02-202188018067210197156105,64%346246321
    21-02-202188417980214716231393,82%326256297
    20-02-2021142417891820892433103,29%325236272
    19-02-2021146017749423309456533,20%325286249
    18-02-2021140017605919966370093,78%320276221
    17-02-202175517465913643257242,94%313136194
    16-02-2021112117390521545404462,77%309296181
    15-02-20216981728249697133045,25%299266152
    14-02-202166217212812378196943,36%301236126
    13-02-2021122217146620864458332,67%300266103
    12-02-2021141017024423271476622,96%293216077
    11-02-2021132716887223086508792,61%281226056
    10-02-2021149616754922800514072,91%284176034
    09-02-2021152616606723769530152,88%277206017
    08-02-202163816457511337181523,51%276255997
    07-02-202173316394613128219973,33%262215972
    06-02-2021111316321322028460572,41%249295951
    05-02-2021119516210721328458882,60%246195922
    04-02-2021107016093516331443962,41%249255903
    03-02-2021115115986615121386962,97%246275878
    02-02-2021126115871616721375913,35%244225851
    01-02-20215431574953709113514,78%248335829

     

    Διαβάστε όλο το άρθρο

    ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

    Η DpS/Athens ανάδοχος για τη νέα οπτική ταυτότητα του Φεστιβάλ Μικρού Μήκους

    Δημοσιεύθηκε

    στις

    Από

    ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ  ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ    

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ  ΑΝΑΔΟΧΟ

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

    Την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, η επιτροπή  για την διαδικασία επιλογής αναδόχου για τη νέα οπτική ταυτότητα του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, ψήφισε και επέλεξε ως ανάδοχο του έργου το δημιουργικό γραφείο DpS/Athens.

    Σε δύο δύσκολες συνεδριάσεις, λόγω του υψηλού επιπέδου των συμμετοχών, η επιτροπή κατέληξε ότι η προσέγγισή του κυρίου Δημήτρη Παπάζογλου είναι η καταλληλότερη για τις συγκεκριμένες ανάγκες του Φεστιβάλ στην παρούσα φάση.

    Σύμφωνα με το σκεπτικό της επιτροπής «το αισθητικό αποτύπωμα των παρελθόντων projects, η ενδελεχής κατά περίπτωση έρευνα και οι πρώτες στρατηγικές σκέψεις, μας έδωσαν τα εχέγγυα για μια συνεργασία που θα καταφέρει να αποδώσει στο ΦΤΜΜΔ μία Οπτική Ταυτότητα η οποία θα αντανακλά με συνέπεια το έργο και το όραμά του».

    Αναφορικά με τους υπόλοιπους υποψήφιους που προκρίθηκαν στο δεύτερο στάδιο της διαδικασίας, «η ποιότητα των έργων αλλά και η παρουσίαση τους μας έδωσε μια πολύ  διαφωτιστική εικόνα του ύψους των απαιτήσεων αλλά και της πρόκλησης που έχουμε μπροστά μας. Τους ευχαριστούμε πολύ, η συμμετοχή τους στη διαδικασία μας τιμά. Ευχόμαστε ειλικρινά να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε στο κοντινό μέλλον.”

    Να θυμίσουμε πως στο τρίτο στάδιο της διαδικασίας, αφού  εξεταστούν οι προτάσεις όσων προκρίθηκαν στο δεύτερο στάδιο, επιλέγεται ο ανάδοχος για τη δημιουργία και εφαρμογή της νέας οπτικής ταυτότητας του Φεστιβάλ με τον οποίο συνάπτεται σύμβαση ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ με το ΦΠΑ (15.000 €).

    Στο στάδιο αυτό παραδίδεται από τον ανάδοχο ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο επικοινωνίας που περιλαμβάνει:

    • Δύο (2) προτάσεις λογοτύπου εκ των οποίων θα επιλεχθεί ένα,
    • Δύο (2) προτάσεις ενδεικτικής αφίσας με εφαρμογή του λογοτύπου,
    • Μια (1) πρόταση αρχικής ιστοσελίδας και εσωτερικής σελίδας,

    καθώς και ενδεικτικές εφαρμογές σε επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα και social media.

    Μετά από την επιλογή της τελικής πρότασης λογοτύπου και των όποιων διορθώσεων, ο ανάδοχος καλείται να παραδώσει πλήρες Brand Manual, τελική αφίσα, εφαρμογές στην υπάρχουσα ιστοσελίδα, επαγγελματική κάρτα, επιστολόχαρτα και τρεις (3) ενδεικτικές εφαρμογές για social media.

    Στην ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΦΤΜΜΔ συμμετείχαν δεκάδες δημιουργικά, γραφιστικά και διαφημιστικά γραφεία καθώς και επαγγελματίες σχεδιαστές οπτικής επικοινωνίας.

    Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από τη αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε από τον Οργανισμό για εξέταση των υποβληθέντων προτάσεων επιλογής αναδόχου για το σχεδιασμό της νέας οπτικής ταυτότητας του Φεστιβάλ Δράμας, αποτελούμενη από τους:

    • Γιώργο Δεμερτζή, Πρόεδρο της Επιτροπής & Πρόεδρο Φεστιβάλ Δράμας
    • Γιάννη Σακαρίδη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή  Φεστιβάλ Δράμας, Σκηνοθέτη
    • Δημήτρη Καραμπατζάκη, Επίκουρο Καθηγητή, Τμήμα Πληροφορικής ΔΙΠΑΕ
    • Δημήτρη Κυριαζίδη, Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό,  Μέλος  ΔΣ του Φεστιβάλ
    • Γιώργο  Γαρεφαλάκη, Branding & Communication Consultant

    Διαβάστε όλο το άρθρο

    Αναζήτηση στην Google

    Advertisement
    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

    3.358 κρούσματα στη Δράμα από την αρχή της επιδημίας 13/04/2021

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

    “Το γεφύρι της Άρτας” και η θυσία των 8 νοσηλευτών.

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

    Επαναλειτουργία κλινικής COVID-19 στο ΓΝ Δράμας

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

    Υποχρεωτικό self-test και δήλωση αποτελέσματος για δημοσίους υπαλλήλους

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 ημέρες πριν

    Η Δόξα “έφαγε” 3 γκολ σε 4 λεπτά” στη Δράμα και οδεύει στο υποβιβασμό

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

    Κωνσταντίνος Μπλούχος: Σήμερα, η Δράμα πρέπει να γιορτάζει.

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

    13 Απρ: 18 κρούσματα σήμερα στη Δράμα, 157 τις πρώτες 13 ημέρες του Απρίλη

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

    22 Απρ: 8 κρούσματα στη Δράμα, 2.759 στην Ελλάδα με 63.048 τεστ ημέρας

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

    Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Δράμας: Η πρωτομαγιά είναι απεργία

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

    16 Απρ: 11 κρούσματα στη Δράμα, 3.067 στην Ελλάδα, 65.209 τεστ ημέρας

    Εκπαιδευτικά3 εβδομάδες πριν

    Λαρισαία μήνυσε καθηγητές για “βασανισμό” και “εσχάτη προδοσία”…

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

    12 Απρ: 3 κρούσματα στη Δράμα, 1.606 στην Ελλάδα, 20.672 τεστ ημέρας

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

    14 Απρ: 16 κρούσματα στη Δράμα, 3.089 στην Ελλάδα, ρεκόρ με 809 διασωληνώσεις

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

    Ομάδα τύπου Project: Μλεκάνης & Χαρακίδης είναι Επικίνδυνοι για τη Δράμα

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

    Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Περιφερειακού Συμβούλου ΑΜΘ Αριστείδη Μωυσιάδη

    Πολιτιστικά15 ώρες πριν

    Το έθιμο της ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ – ΒΩΛΑΚΑΣ, του Δημήτρη Σταμπουλή

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ15 ώρες πριν

    11 Μαΐου: 27 κρούσματα στη Δράμα, 3.197 στην Ελλάδα με 85.570 τεστ ημέρας

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 ημέρες πριν

    10 Μαΐου: 23 κρούσματα στη Δράμα, 1.904 στην Ελλάδα με 28.127 τεστ ημέρας

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

    9 Μαΐου: 9 κρούσματα στη Δράμα, 1.428 στην Ελλάδα με 22.869 τεστ ημέρας

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

    ΈΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΛΜΗ. Δήλωση του Τζίμα Μαργαρίτη

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 ημέρες πριν

    8 Μαΐου: 15 κρούσματα στη Δράμα, 2.461 στην Ελλάδα με 58.949 τεστ ημέρας

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 ημέρες πριν

    Η Δόξα “έφαγε” 3 γκολ σε 4 λεπτά” στη Δράμα και οδεύει στο υποβιβασμό

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 ημέρες πριν

    Εισήγηση για “λουκέτο” στη Super League 2 από τον Χαρδαλιά

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

    7 Μαΐου: 19 κρούσματα στη Δράμα, 2.691 στην Ελλάδα με 61.805 τεστ ημέρας

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

    Άκαρπο το ενδιαφέρον αξιοποίησης του Αεροδρομίου Αμυγδαλεώνα ως αεροδρόμιο

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

    6 Μαΐου: 16 κρούσματα στη Δράμα, 3.421 στην Ελλάδα με 80.017 τεστ ημέρας

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

    5 Μαΐου: 9 κρούσματα στη Δράμα, 2.093 στην Ελλάδα με 33.958 τεστ ημέρας

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

    Ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Δράμας

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

    4 Μαΐου: 10 κρούσματα στη Δράμα, 1.387 στην Ελλάδα με 21.511 τεστ ημέρας

    ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

    3 Μαΐου: 7 κρούσματα στη Δράμα, 2.146 στην Ελλάδα με 23.837  τεστ ημέρας

    Βρείτε μας στο Facebook

    Είμαστε στο Facebook και εδώ

    Διαφημίσεις

    Φορέματα

    top 30 ημερών

    error: Content is protected !!