Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με προβοκάτσιες δεν επισκιάζεται ο εθνομηδενισμός

Published

on

Πηγή: antibaro.gr

Αμπατζόγλου προς Καραγιαννίδη: Με προβοκάτσιες δεν επισκιάζεται ο εθνομηδενισμός

Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου*

Στις 17 Απριλίου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας κ. Χρήστος Καραγιαννίδης έγραψε στον τοίχο του στο Facebook το πιό κάτω κείμενο:

«Ακομμάτιστοι οι “Μακεδόνες Δραμινοί”. Τόσο ακομμάτιστοι που ο επικεφαλής τους και οργανωτής συλλαλητηρίων και εκδηλώσεων κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον υποψήφιο της ΝΔ στην περιφέρεια. Ο δε περιφερειάρχης στέλνει τις επιστολές (των Μακεδόνων Δραμινών) τους προς τους θεσμικούς μέσω του γραφείου τύπου της περιφέρειας. Η ιδιοτέλεια και η κομματική εκμετάλλευση δε κρατά ούτε τα προσχήματα. Ο κύριος Μέτιος θεωρεί τσιφλίκι του τα πάντα, την περιφέρεια (μέσω της οποίας κάνει προεκλογική καμπάνια), τις υπηρεσίες της (μέσω των οποίων ζητά πιστοποιητικό εθνικών φρονημάτων), τους ανθρώπους της περιφέρειας (τους οποίους θεωρεί πρόβατα). Ο δε ηγέτης των μακεδονομάχων αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πατριδολαγνεία ήρθε η ώρα να δρέψει τους καρπούς των πατριωτικών του κόπων. Φούμο!».

Την επομένη, στις 18 Απριλίου, με ειδοποίησε ένας φίλος μου σχετικά με την ανάρτηση του κ. βουλευτή, οπότε την διάβασα και εγώ και απάντησα στον τοίχο του Facebook του κ. Καραγιαννίδη με το κείμενο που ακολουθεί:

«Κύριε βουλευτά του ΣΥΡΙΖΑ, δεν το ήξερα ότι απαγορεύεται να κατέβω υποψήφιος στην περιφέρεια. Άλλωστε, αν ερχόσασταν στη 2η συνάντηση της ομάδος “Μακεδόνες Δραμινοί” (στην οποία ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ προσωπικά και ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ να συμμετάσχετε) θα διαπιστώνατε ότι στην ομιλία μου αναφέρθηκα σχετικά με τη συμμετοχή μου στην παράταξη του κ. Μέτιου. Επίσης θα διαπιστώνατε ότι στην ομάδα μας υπάρχουν πολίτες από όλες τις ιδεολογίες (Δεξιοί, Αριστεροί, Κεντρώοι). Τότε, εγώ προσωπικά είχα δηλώσει ότι ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, άλλα μέλη μας δήλωσαν Αριστεροί, άλλοι ότι είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ το 2015 κλπ.

Αυτό που λέτε για τις επιστολές της ομάδος “Μακεδόνες Δραμινοί” προς τους θεσμικούς, ότι τάχα τις στέλνει ο περιφερειάρχης μέσω του γραφείου τύπου της περιφέρειας ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ! Αποδείξτε το παρακαλώ, αλλιώς αυτά που διαδίδετε θα είναι ΨΕΥΔΗ και ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ.

Όσο για το Φούμο που λέτε, το εισπράτετε (εσείς του ΣΥΡΙΖΑ) από τον λαό καθημερινά!

Α… και κάτι τελευταίο. Εγώ σας κάλεσα στην ΑΝΟΙΧΤΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ συνάντηση των Μακεδόνων Δραμινών. Εσείς θα με αφήσετε να συμμετάσχω στη δική σας ΑΝΟΙΧΤΗ συνάντηση το ερχόμενο Σάββατο 20/4 στη Δράμα; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ;

Ο επικεφαλής της ακομμάτιστης ομάδος “Μακεδόνες Δραμινοί”».

Η επιστολή της ομάδος «Μακεδόνες Δραμινοί» στην οποία αναφέρεται ο κ. Καραγιαννίδης είναι η επιστολή που στείλαμε ως ομάδα στις 2 Απριλίου 2019 με παραλήπτες τους υποψήφιους των Δημοτικών και Περιφερειακών παρατάξεων του Νομού Δράμας (εδώ). Εκείνη την επιστολή την είχαμε στείλει ως δελτίο τύπου στις 10:45πμ, σε email που μας δόθηκαν από τοπικό ΜΜΕ και είναι τα email στα οποία στέλνονται όλα τα δελτία τύπου των κομμάτων, συλλόγων κλπ. Το θέμα της επιστολής ήταν «Επικείμενες τοπικές εκλογές και Συμφωνία των Πρεσπών» και μέσω αυτής θέσαμε τα δύο πιό κάτω ερωτήματα:

  1. Συμφωνείτε με τη Συμφωνία των Πρεσπών;
  2. Θεωρείτε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει να ακυρωθεί;

Μάλιστα είχαμε σημειώσει ότι τα ερωτήματα αυτά τα θέτουμε «πάντα με γνώμονα την δημοκρατία και την διαφάνεια στον δημόσιο πολιτικό λόγο» και τους παρακαλέσαμε να τοποθετηθούν «δημόσια και όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα».

Σε αυτή την επιστολή αναφέρεται ο κ. Καραγιαννίδης και κατηγορεί τον περιφερειάρχη ότι «ο δε περιφερειάρχης στέλνει τις επιστολές (των Μακεδόνων Δραμινών) τους προς τους θεσμικούς μέσω του γραφείου τύπου της περιφέρειας» και «ζητά πιστοποιητικό εθνικών φρονημάτων»Επίσης αναφέρει για εμένα «ο δε ηγέτης των μακεδονομάχων αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πατριδολαγνεία ήρθε η ώρα να δρέψει τους καρπούς των πατριωτικών του κόπων».

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι στριμωγμένη στη γωνία, όπου σταθούν και όπου βρεθούν τους αποδοκιμάζει ο ελληνικός λαός για τον εθνομηδενισμό τους και για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Αυτοί προσπαθούν να ξεφύγουν με ΨΕΜΑΤΑ και ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ από την φάκα στην οποία μόνοι τους μπήκαν μέσα.

Ο ελληνικός λαός όμως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ και θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν. Στις εκλογές του επόμενου μήνα η αγανάκτιση των Ελλήνων για τον ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ της κυβέρνησης αλλά και για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μακεδονίας μας θα εξαφανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ από το πολιτικό προσκήνιο.

*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ του Ιατρικού Τμήματος του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Επίσης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια Ανατ. Μακ. & Θράκης με την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» με επικεφαλή τον κ. Χρήστο Μέτιο.

ΠΙΣΟΔΕΡΙ 2018 – Επιτροπή Αγώνα

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΡΑΜΙΝΟΙ

E-mail: abadzoglou@yahoo.gr

Continue Reading
Comments

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Kourtidis Group αναγνωρίζεται ως “Great Place to Work” στην Ελλάδα

Published

on

By

Μια πιστοποίηση που επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του Ομίλου για ένα υγιές και ιδανικό εργασιακό περιβάλλον

Με μεγάλη υπερηφάνεια, ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη ανακοίνωσε τη σπουδαία πιστοποίηση που έλαβε ως εταιρεία “Great Place to Work“, μια αναγνώριση που βασίζεται στις ανώνυμες αξιολογήσεις των εργαζομένων του. Με εντυπωσιακό ποσοστό 95%, η πιστοποίηση αυτή αποτελεί την επισφράγιση της συνεχούς δέσμευσης του ομίλου να δημιουργεί ένα εργασιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα, προάγει την ισότητα και ενθαρρύνει κάθε εργαζόμενο να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές του.

H πιστοποίηση αυτή βασίζεται στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική έρευνα που διεξάγει η εταιρεία “Great place to work Hellas”, ένας οργανισμός που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην κουλτούρα του χώρου εργασίας για περισσότερα από 30 χρόνια. Στόχος του είναι να βοηθά τις εταιρείες να χτίσουν και να διατηρούν ένα υγιές και εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, μέσα από την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και την αναγνώριση.

Η επιτυχία της Kourtidis Group οφείλεται στη στοχευμένη στρατηγική της για δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που βασίζεται στην ομαδικότητα, την καινοτομία και την προσωπική εξέλιξη των εργαζομένων. Ο όμιλος, με επίκεντρο τον άνθρωπο, εστιάζει στη διαμόρφωση μιας κουλτούρας συνεργασίας, όπου η ανταλλαγή ιδεών και η ανοιχτή επικοινωνία αποτελούν τα θεμέλια για την επίτευξη κοινών στόχων. Με πρακτικές που δίνουν προτεραιότητα στην ανθρώπινη πλευρά της εργασίας, ο όμιλος επιτυγχάνει όχι μόνο την ενίσχυση της παραγωγικότητας, αλλά και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών εμπιστοσύνης και αφοσίωσης.

Επιπλέον, το ταξίδι του ομίλου προς την επιχειρησιακή αριστεία περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη στρατηγική ανάπτυξης των ανθρώπινων πόρων. Συνεχώς ενσωματώνει προσαρμοσμένα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε εργαζόμενου, από νέους επαγγελματίες έως και τα ανώτερα στελέχη. Οι εξατομικευμένες ευκαιρίες μάθησης, όπως η παρακολούθηση διεθνών σεμιναρίων, η συμμετοχή σε διατμηματικές ομάδες εργασίας και οι πιστοποιήσεις επαγγελματικής εξειδίκευσης, ενισχύουν τη σταδιοδρομία των ανθρώπων του ομίλου και προσδίδουν σπουδαία αξία στις ομάδες τους. Επιπλέον, η δυναμική προσέγγιση onboarding του ομίλου διασφαλίζει ότι οι νέοι εργαζόμενοι ενσωματώνονται ομαλά, αποκτώντας βαθιά κατανόηση της εταιρικής κουλτούρας και των στρατηγικών στόχων.

«Για εμάς, η αναγνώριση ως “Great Place to Work”, δεν είναι μόνο μια πιστοποίηση. Είναι μια επιβεβαίωση των αξιών μας. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, γιατί πιστεύουμε ότι όταν οι εργαζόμενοί μας αισθάνονται την εκτίμηση και την υποστήριξη, τότε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Η διάκριση αυτή είναι το αποτέλεσμα της ομαδικής μας προσπάθειας, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να θέτουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο κάθε μας πρωτοβουλίας» αναφέρει ο πρόεδρος του ομίλου, Νίκος Κουρτίδης.

Παράλληλα, η αντιπρόεδρος του ομίλου, Κωνσταντίνα Δημητρόβα, συμπληρώνει «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει την κουλτούρα που έχουμε δημιουργήσει, μια κουλτούρα όπου κάθε φωνή ακούγεται, κάθε άτομο υποστηρίζεται και κάθε επιτυχία γιορτάζεται. Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και τη συνεισφορά τους στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος εργασίας που πραγματικά αξίζει να αποκαλείται “Great Place to Work”».

Η διάκριση “Great Place to Work” αποτελεί για τον όμιλο εταιρειών Κουρτίδη όχι μόνο ένα σημαντικό επίτευγμα, αλλά και μια επιβεβαίωση των αξιών και της στρατηγικής του. Η  Kourtidis Group συνεχίζει να θέτει υψηλούς στόχους, με τον επόμενο σταθμό να είναι η υποψηφιότητα για την πιστοποίηση “Best Place to Work”, η οποία θα την εντάξει στην elite των εταιρειών της χώρας μας αναφορικά με το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον.

 

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παροχή κινήτρων για δύο θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο από τον Δήμο Δράμας

Published

on

By

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΜΑΣ Η ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο Δήμος Δράμας εξασφάλισε την παροχή κινήτρων για δύο θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο της πόλης, με την προκήρυξη να είναι ήδη ανοιχτή. Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, ζήτησε και εξασφαλίστηκε η απαραίτητη γνωμοδότηση από τη νομική και την οικονομική υπηρεσία, προκειμένου ο Δήμος να έχει τη δυνατότητα παροχής κινήτρων στο ιατρικό προσωπικό των δημόσιων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα της διοίκησης του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, επιδοτείται το κατάλυμα διαμονής και η σίτιση δυο γιατρών οι οποίοι θα έρθουν στο Νοσοκομείο Δράμας μέσω της προκήρυξης που ήδη είναι ανοιχτή.

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2025. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα εξειδικευτεί ο τρόπος παροχής της σίτισης και του καταλύματος διαμονής για τους ιατρούς. Επίσης, θα καθοριστεί το ύψος του χρηματικού επιδόματος, και θα προσδιοριστούν οι παροχές που θα προσφερθούν ανά περίπτωση και η χρονική διάρκεια ισχύος αυτών, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και την προσέλκυση των απαραίτητων ιατρών.

Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, δηλώνοντας:

“Η αγωνία μας για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου είναι μεγάλη. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι συμπολίτες μας να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με στόχο την αποτελεσματικότητα και την εξυπηρέτηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας.”

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Προετοιμασία του Σχεδίου Ανάπτυξης της Π.Ε. Δράμας

Published

on

By

Τα κρίσιμα ζητήματα και προτεραιότητες του Δήμου Δράμας για την προετοιμασία του Σχεδίου Ανάπτυξης της Π.Ε.ΔΡΑΜΑΣ

Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη για την προετοιμασία του Σχεδίου Ανάπτυξης  Π.Ε.ΔΡΑΜΑΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκπόνησης της Εθνικής Στρατηγικής Περιφερειακής και Τοπικής Ανάπτυξης που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός.

Στην τηλεδιάσκεψη η οποία έγινε υπό τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Θανάση Κοντογεώργη, συμμετείχαν επίσης

  • ο Βουλευτής Π.Ε. Δράμας, Δημήτριος Κυριαζίδης,
  • ο  Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης,
  • ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Μιχαήλ Μουρβετίδης και οι Δήμαρχοι
  • Δοξάτου, Γεώργιος Βογιατζής,
  • Κάτω Νευροκοπίου , Ελευθέριος Ταμπουρίδης,
  • Παρανεστίου, Αναστάσιος Καγιαόγλου,
  • Προσοτσάνης,Θεόδωρος Αθανασιάδης.

Τα κρίσιμα ζητήματα και προτεραιότητες του Δήμου Δράμας στα οποία εστίασε ο Δήμαρχος για την προετοιμασία του Σχεδίου Ανάπτυξης της Π.Ε.ΔΡΑΜΑΣ, στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Περιφερειακής και Τοπικής Ανάπτυξης, εστιάζονται σε δύο βασικούς άξονες:

Άξονας 1: Υποδομές Νομού Δράμας

  • Οδικοί Άξονες: Άμεση ολοκλήρωση των οδικών αξόνων Δράμα-Αμφίπολη και Δράμα-Καβάλα για την άρση της απομόνωσης της περιοχής.
  • Υγεία: Ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και χρηματοδότηση από την κεντρική διοίκηση για την προσέλκυση ιατρών.
  • Εκπαίδευση: Ενίσχυση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με νέα τμήματα.
  • Στρατιωτικές Μονάδες: Διατήρηση των υφιστάμενων στρατιωτικών μονάδων στην περιοχή.

Άξονας 2: Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη

  • Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) 2021-2027: Ανάδειξη της Δράμας ως βιώσιμη και ελκυστική πόλη. Ενέργειες περιλαμβάνουν περιβαλλοντική αναβάθμιση, συστήματα πρόληψης βανδαλισμών και δράσεις δικτύωσης.
  • Συγκεκριμένα Έργα: Περιλαμβάνουν βιωματικούς κόμβους πολιτών, αναβάθμιση δημοσίων χώρων, και ανάπτυξη συστημάτων πρόληψης.

Ο Δήμος Δράμας στοχεύει στη βιώσιμη αστική ανάπτυξη, ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και οικονομία, σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τους φορείς.

Continue Reading

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ εκλογών ΔΡΑΜΑΣ για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ:

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στο δρόμο Σέρρες-Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Πέτρος Τσολιάς –  Γενικός Διευθυντής κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Η εκπροσώπηση και η ορατότητα των γυναικών στις τέχνες και τον πολιτισμό

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Δήμο Δράμας για το 2025

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Νίκου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελευθερία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Κάθετα αντίθετος ο δήμαρχος Δράμας στις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Μανούσο άκουσε με..

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Ο Δήμαρχος Δράμας στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Φεστιβάλ Δράμας: Ανοιχτή επιστολή προς την κινηματογραφική κοινότητα

Εκλογές 20192 μήνες ago

Γιάννης Σακαρίδης: Με διώχνουν. Φεστιβάλ Δράμας: Θα κάνουμε διαγωνισμό

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Ημερολόγιο 2025 με θέμα τους Αράπηδες Μοναστηρακίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Διακοπή νερού σήμερα Δευτέρα 30/12 ,από τις 23:00 έως τις 06:00

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Ο Τοίχος Καλοσύνης Δράμας: Χριστουγεννιάτικη Συλλογή 2024

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για τον οδικό άξονα Δράμα – Καβάλα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες ago

Η Kourtidis Group αναγνωρίζεται ως “Great Place to Work” στην Ελλάδα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες ago

Παροχή κινήτρων για δύο θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο από τον Δήμο Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Προετοιμασία του Σχεδίου Ανάπτυξης της Π.Ε. Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Παίξε & Κέρδισε Δώρα – “Κυκλική Οικονομία”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα Μνήμης και Άνοια

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Πέτρος Τσολιάς –  Γενικός Διευθυντής κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

Πολιτιστικά4 εβδομάδες ago

Ανοιχτή πρόσκληση για την πλήρωση της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Εξ αποστάσεως διαχειριζόμενων έξυπνων απινιδωτών Δήμου Δράμας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο της Θάσου

Πολιτιστικά4 εβδομάδες ago

Πανηπειρωτική Ένωση Ν. Δράμας: Αρτοκλασία και κοπή βασιλόπιτας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για τον οδικό άξονα Δράμα – Καβάλα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Ρύθμιση οφειλών προς το Δήμος Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Διακοπή νερού σήμερα Δευτέρα 30/12 ,από τις 23:00 έως τις 06:00

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Δήμο Δράμας για το 2025

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Ημερολόγιο 2025 με θέμα τους Αράπηδες Μοναστηρακίου

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών