ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μεγαλειώδης συγκέντρωση της παράταξης «συνΕργάζομαι»
Δημοσιεύθηκε
2 έτη πρινστις
Από
GoDrama
Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στον Αγ. Αθανάσιο
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «συνΕργαζομαι» στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, παρουσία εκατοντάδων δημοτών, οι οποίοι έστειλαν ένα ακόμη μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Άγιο Αθανάσιο με έμφαση στο μεγάλο έργο της αγροτικής οδοποιίας με εκταμίευση περισσότερων από 6 εκατομμύρια ευρώ, τη βελτίωση της καθημερινότητας με ενεργειακές αναβαθμίσεις στα σχολεία, με εξωραϊσμό δημόσιων χώρων για τη νεολαία και δεκάδες άλλα έργα σημαντικής προτεραιότητας, καθιστώντας τον Δήμο Δοξάτου από τους πρωτοπόρους στην Π.Ε. Δράμας αλλά και σε ολόκληρη της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Στο τέλος της παρουσίασης του μεγάλου αυτού έργου που συντελέστηκε στον Δήμο Δοξάτου, παρουσιάστηκαν υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθηλώνοντας τους παρευρισκόμενους μέχρι το τέλος προκειμένου να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν την προσπάθεια αυτή των υποψηφίων αυτοδιοικητικών στελεχών.

Το ταξίδι στον Δήμο Δοξάτου έχει ξεκινήσει για την παράταξη «συνΕργάζομαι» και έτσι μετά το Καλαμπάκι και τον Άγιο Αθανάσιο, οι ομιλίες θα συνεχιστούν σε ολόκληρο τον Δήμο, κάνοντας γνωστή την προσπάθεια που έγινε την προηγούμενη θητεία και δίνοντας υπόσχεση στους δημότες του Δήμου Δοξάτου πως τα δύσκολα πέρασαν και η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής θα συνεχιστεί.
Η κ. Παπαζώτου σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Εργασία… συν» ανέφερε τα εξής:
«Το ταξίδι έχει αρχίσει και συνεχίζεται με καλούς οιωνούς. Ευχαριστούμε όλον αυτόν τον κόσμο που είναι δίπλα μας, μας συμπαραστέκεται και μας στηρίζει.
Εμείς μιλάμε και λέμε τα πεπραγμένα στους δημότες, γιατί πολύ απλά έχουμε κάτι να πούμε. Και έχουμε να πούμε γιατί τα στελέχη του ψηφοδελτίου μας αλλά και πολλοί από τους συμμετέχοντες ήταν ενεργοί πολίτες σε όλη αυτή τη διαδρομή από το 2019 μέχρι και σήμερα. Ο κόσμος βλέπει, κρίνει και συγκρίνει. Είμαστε σίγουροι πως την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου θα συγκρίνει και θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε αυτή τη θετική πορεία για το καλό του Δήμου Δοξάτου».
Πηγή: Εργασία… συν
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
-
συνΕργάζομαι: Σταυροί υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων
-
Πλούσιος ο απολογισμός έργων του Δήμου Δοξάτου την περίοδο 2019-2023
-
Κυριακή Παπαζώτου: «Στον Δήμο μας υλοποιούνται έργα συνολικού προϋπολογισμού ύψους 40.000.000 €»
-
Αποτελέσματα εκλογών ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Δράμας
-
Επαφές του Γιώργου Παπαδόπουλου και υποψηφίων της Επανεκκίνησης
-
“Μαζί για την Αλλαγή” Παρουσίαση υποψηφίων στη Δράμα
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πολλοί υπουργοί αγαπούν περισσότερο την καρέκλα της εξουσίας
Δημοσιεύθηκε
1 μήνα πρινστις
13 Ιουλίου 2025Από
GoDrama
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Θετικό πρόσημο για τον Δήμο Δράμας στη διαχείριση των αδέσποτων
Δημοσιεύθηκε
2 μήνες πρινστις
11 Ιουλίου 2025Από
GoDrama
Στη Δράμα ο Ειδικός Γραμματέας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς του Υπουργείου Εσωτερικών, Νίκος Χρυσάκης
Θετικό πρόσημο για τον Δήμο Δράμας στη διαχείριση των αδέσποτων
Σημαντική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Δήμο Δράμας, στο πλαίσιο της περιοδείας του Ειδικού Γραμματέα για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς του Υπουργείου Εσωτερικών, Νίκου Χρυσάκη, με στόχο την επιτόπια αξιολόγηση του έργου που επιτελείται στους δήμους της χώρας για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Δράμας, παρουσία του Δημάρχου, Γιώργου Παπαδόπουλου και του Αντιδημάρχου αρμόδιου για θέματα αδέσποτων ζώων, Κώστα Αμοιρίδη. Συμμετείχαν επίσης στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της ΠΕ Δράμας, υπηρεσιακοί παράγοντες και, βέβαια, εκπρόσωποι των τοπικών φιλοζωικών σωματείων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τόσο ο κ. Χρυσάκης, όσο και οι συνεργάτες του, εξήραν το έργο που υλοποιείται από τον Δήμο Δράμας στον τομέα της προστασίας και διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, κάνοντας λόγο για ένα φωτεινό παράδειγμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όπως αναφέρθηκε, ο Δήμος Δράμας συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων δήμων της χώρας, με συνέπεια, συνεργασία και αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή του Ν. 4830/2021.
Ο Ειδικός Γραμματέας στάθηκε ιδιαίτερα στην άρτια συνεργασία που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στον Δήμο, τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα φιλοζωικά σωματεία, υπογραμμίζοντας πως τέτοιες συνέργειες αποτελούν προϋπόθεση για την επιτυχία. Δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα σε όλους τους εμπλεκόμενους για την πρόοδο που έχει σημειωθεί και ενθάρρυνε τον Δήμαρχο να υποβάλει άμεσα αίτημα χρηματοδότησης για την κατασκευή του δημοτικού καταφυγίου, καθώς η σχετική μελέτη έχει ήδη ολοκληρωθεί.
Η επίσκεψη του κ. Χρυσάκη εντάσσεται στο πλαίσιο του συνολικού ελέγχου που διενεργεί η Ειδική Γραμματεία, με σκοπό την αξιολόγηση της εφαρμογής της νομοθεσίας και την ενίσχυση των προσπαθειών για την προστασία των ζώων συντροφιάς.
Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Ειδικό Γραμματέα για την επίσκεψη και την εποικοδομητική συνεργασία, τονίζοντας πως ο Δήμος Δράμας συνεχίζει με αφοσίωση το έργο του, έχοντας ως προτεραιότητα τον σεβασμό προς τα ζώα και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών – ανθρώπων και τετράποδων.
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας εντός δασών
Δημοσιεύθηκε
2 μήνες πρινστις
8 Ιουλίου 2025Από
GoDrama
- Τα άρθρα 129-131 του ν. 4926 (ΦΕΚ Α΄82/20-04-2022) «Μέτρα αποτροπής κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς σε περιοχές NATURΑ, δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση»
- Την παρ. δ, άρθρο 25 του ν. 998/1979 (Α΄289) «Περί προστασίας των δασών και των δασικών εν γένει εκτάσεων της χώρας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
- Το άρθρο 52 του ν.2696/1999 (Α΄52) «Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
- Το Π.Δ 575/1980 (Α΄157) «Περί κηρύξεως ιδιαιτέρως ευαίσθητων εις πυρκαγιάς περιοχών δασών και δασικών εκτάσεων ως επικινδύνων».
- Το ΦΕΚ Β 486 / 24-01-2024 αναφορικά με την “Μεταβίβαση άσκησης αρμοδιοτήτων στους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”
- Το 1309/28-04-2023 έγγραφό της Γ.Γ.Π.Π. «5η ‘Έκδοση του Γενικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών με την κωδική ονομασία “IΟΛΑΟΣ 2”,στα πλαίσια του Γενικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας με τη συνθηματική λέξη “Ξενοκράτης”» (ΑΔΑ: ΡΣΛΘ46ΝΠΙΘ-ΝΛ5).
- Το με αριθμό πρωτοκόλλου 2902/27.04.2022 (ΑΔΑ:ΨΝΛΔ46ΝΠΙΘ-Μ57) έγγραφο αναφορικά με «Έργα και μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών –Προπαρασκευαστικές δράσεις εμπλεκομένων φορέων»
- Το με αριθμό πρωτοκόλλου 127659/1193 15-04-2025 έγγραφο μας.
- Την με αριθμό πρωτοκόλλου 150616/22-04-2025 εισήγηση της Δ/νση Δασών Δράμας.
Αναζήτηση στην Google
Αναζήτηση στο GoDrama



Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Πολλοί υπουργοί αγαπούν περισσότερο την καρέκλα της εξουσίας

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

Θετικό πρόσημο για τον Δήμο Δράμας στη διαχείριση των αδέσποτων

Εγγραφές στο Πρόγραμμα Αθλητισμός & Παιχνίδι 2025 του Δήμου Δράμας

Τι (δεν) έκανε η Περιφέρεια ΑΜΘ όταν η Γάζα πνιγόταν στο αίμα και την πείνα

KAOD BC: Παρουσίαση του νέου προπονητή Κώστα Σδράκα

Ένωση Ξενοδόχων Δράμας: Η συνάντηση για την Ονειρούπολη ήταν άτυπη

Το επιχειρηματικό ESG όπως το διαμορφώνει πλέον το πακέτο Omnibus

ΟΠΕΚΕΠΕ Το φωνάζαμε εγκαίρως πριν το σκάνδαλο

Πολλοί υπουργοί αγαπούν περισσότερο την καρέκλα της εξουσίας

Θετικό πρόσημο για τον Δήμο Δράμας στη διαχείριση των αδέσποτων

ΟΠΕΚΕΠΕ Το φωνάζαμε εγκαίρως πριν το σκάνδαλο

Το επιχειρηματικό ESG όπως το διαμορφώνει πλέον το πακέτο Omnibus

Απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας εντός δασών

KAOD BC: Παρουσίαση του νέου προπονητή Κώστα Σδράκα

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

Ένωση Ξενοδόχων Δράμας: Η συνάντηση για την Ονειρούπολη ήταν άτυπη
