Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Απάντηση Project για τη Δράμα σχετικά με τα “Fake News”

Δημοσιεύθηκε

στις

PROJECT ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑ: Nα διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να αποδειχθεί ποιος έγραψε το πρόχειρο σημείωμα και με ποιου εντολή

Επειδή σε συγκεκριμένο τοπικό ΜΜΕ υπήρξε δημοσίευμα που κατηγορούσε την παράταξή μας και την υποψήφια Δήμαρχο του Project, Παρθένα Κιόρτεβε για διασπορά fake news σχετικά με το κλείσιμο του Δημοτικού Σταδίου «Αλέκος Φρούσιος» τα απογεύματα κατά την περίοδο 01/08/2022 ως και 15/08/2022, υποχρεούμαστε να απαντήσουμε τα παρακάτω:

  1. Την Παρασκευή 29 Ιουλίου, κατά το κλείσιμο του σταδίου τις βραδινές ώρες, ενημερώθηκαν όσοι προπονητές ήταν παρόντες ότι από Δευτέρα 1 Αυγούστου ως Κυριακή 15 Αυγούστου, κατά τις απογευματινές ώρες, θα παραμείνει κλειστό το Δημοτικό Στάδιο «Αλέκος Φρούσιος» και συγκεκριμένα όσοι χώροι εκγύμνασης χρησιμοποιούνται, αφού ο χώρος του ταρτάν, ούτως ή άλλως, δεν χρησιμοποιείται.
  2. Συγχρόνως, τοιχοκολλήθηκε πρόχειρο χειρόγραφο σημείωμα στην είσοδο του σταδίου που ενημέρωνε για αυτήν την απόφαση, δίχως βεβαίως να αναφέρεται ποιος πήρε αυτήν την απόφαση και δίχως να υπογράφεται από κάποιον αυτό το σημείωμα. Το σημείωμα αυτό παρέμεινε στο στάδιο ως και την Τετάρτη 3 Αυγούστου.
  3. Την Δευτέρα 1 Αυγούστου, κατά τις απογευματινές ώρες, όντως το Δημοτικό Στάδιο «Αλέκος Φρούσιος» παρέμεινε κλειστό.
  4. Σε επικοινωνία του δημοτικού συμβούλου του Project Γιώργου Μουχτάρη με την αρμόδια αντιδήμαρχο, τον ενημέρωσε ότι έχει ληφθεί αυτή η απόφαση και όταν ο δημοτικός μας σύμβουλος την ρώτησε γιατί πρέπει και οι 4 φύλακες του δήμου να έχουν συγχρόνως τις καλοκαιρινές τους άδειες και να παραμένει κλειστό το στάδιο, η αρμόδια αντιδήμαρχος κατηγόρησε τον ίδιο ως οπισθοδρομικό και την παράταξή μας ότι ασχολείται με ευτελή αντιπολιτευτικά ζητήματα. Ωστόσο, την Τρίτη 2 Αυγούστου, ο κύριος Μουχτάρης ενημερώθηκε από την αρμόδια υπηρεσία ότι το θέμα επιλύθηκε και, τελικά, θα λειτουργεί το στάδιο και τις απογευματινές ώρες.
  5. Την ίδια μέρα, την Τρίτη, η υποψήφια δήμαρχος έκανε δηλώσεις σε τοπικό ΜΜΕ σχετικά με την απόφαση να παραμείνει το στάδιο κλειστό τις απογευματινές ώρες, αναφέροντας ότι είναι μια αδιανόητη απόφαση, ενώ έχουμε 4 δημοτικούς φύλακες, να είναι κλειστό το στάδιο, λόγω αδειών. Η πίεση της παράταξής μας και η αντίδραση ορισμένων αθλητών οδήγησε την δημοτική αρχή και την αρμόδια αντιδήμαρχο να ανασκευάσει την αρχική της απόφαση και να ανοίξει εκ νέου το στάδιο κατά τις απογευματινές ώρες.
  6. Κατηγορούμαστε, εμείς και το ΜΜΕ που δημοσίευσε την αρχική πρόθεση της δημοτικής αρχής να κρατήσει κλειστό το Δημοτικό Στάδιο «Αλέκος Φρούσιος», για διασπορά fake news. Προφανέστατα, η απόφαση που είχε ληφθεί ήταν να παραμείνει κλειστό το στάδιο και αυτό αποδεικνύεται τόσο από το γεγονός ότι αναρτήθηκε πρόχειρο σημείωμα που το ανέφερε όσο, κυρίως, από το γεγονός ότι το στάδιο παρέμεινε όντως κλειστό την Δευτέρα 1 Αυγούστου.
  7. Ζητάμε από το τοπικό ΜΜΕ που μάς κατηγορεί για διασπορά fake news, και μάλιστα αναφέρει ότι η δημοτική μας σύμβουλος και υποψήφια δήμαρχος του Project «οφείλει να ζητήσει δημόσια συγνώμη» (!) να ανασκευάσει δημόσια και να ζητήσει ο εκδότης ή ο αρθρογράφος συγνώμη, ειδάλλως εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Επίσης, ζητάμε από την αρμόδια αντιδήμαρχο να τοποθετηθεί δημόσια επί όλων των παραπάνω και να αποκαλύψει ότι όσα λέμε είναι απόλυτα αληθή και, απλά, έλαβε στην αρχή μια λανθασμένη απόφαση, που εκ των υστέρων κατάλαβε ότι έπρεπε να αλλάξει.
  8. Σε κάθε περίπτωση, επειδή διάφοροι ήδη διαδίδουν ότι το σημείωμα δεν ήταν επίσημο και θα μπορούσε να το γράψει οποιοσδήποτε, προκειμένου να διαφυλάξουμε την παράταξή μας, τον δήμο Δράμας, τους φύλακες και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ζητάμε να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να αποδειχθεί ποιος έγραψε το πρόχειρο σημείωμα και με ποιου εντολή έγινε αυτό και γιατί, αν το σημείωμα δεν γράφτηκε είτε από την Υπηρεσία είτε από τους φύλακες, το στάδιο παρέμεινε κλειστό την Δευτέρα, κατά τις απογευματινές ώρες.

Μπορεί τα παραπάνω να φαντάζουν μικρά ή ευτελή σε κάποιους. Ίσως να θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να γίνεται αντιπολίτευση σε τέτοια θέματα, σε έναν δήμο πάντως που έχει τους δύο βασικότερους αθλητικούς του χώρους κλειστούς εδώ και σχεδόν 2 χρόνια τον έναν και πάνω από 1 χρόνο τον άλλον.

Αυτό είναι μια κριτική, που θα κληθούν οι συνδημότες μας να το αποφασίσουν. Αυτό που δεν είναι όμως αποδεκτό από την παράταξή μας είναι να μάς κατηγορούν για διασπορά fake news, όταν, έστω σε αυτό το μικρό θέμα, αποκαλύψαμε τι έγινε και η αποκάλυψη αυτή έφερε εν πολλοίς και την αλλαγή κατεύθυνσης από την δημοτική αρχή.

Κάποιοι έχουν συνηθίσει στην λάσπη και δεν τους νοιάζει ούτε να πούνε ψέματα οι ίδιοι ούτε να λένε ψέματα για αυτούς. Εμείς, όμως, που δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε, θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε τις αλήθειες και τα κακώς κείμενα και θα αντιδρούμε όταν ψευδώς και τεχνηέντως μάς κατηγορούν για κάτι που δεν κάναμε.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η Δράμα, ένας από τους πιο πολύτιμους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, κέρδισε τις εντυπώσεις σε μια επιτυχημένη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σερβία, του Δήμου Δράμας και της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας.

Η παρουσίαση που διοργανώθηκε σε φιλικό κλίμα, είχε ως κύριο ομιλητή τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ιωάννη Τσακίρη, ο οποίος ανέπτυξε τις μοναδικές πτυχές του προορισμού μας. Ο αντιδήμαρχος παρουσίασε ξεχωριστές ενότητες σχετικά με την πόλη της Δράμας, την γνωστή Ονειρούπολη και το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, αναδεικνύοντας τα πλούσια τουριστικά και πολιτιστικά της στοιχεία.

Ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ Γιώργος Κακούτης, εξέφρασε την ικανοποίηση του από την παρουσίαση και τόνισε τη σημασία της οργανωμένης και συντονισμένης προσπάθειας για την προώθηση του προορισμού μας. Ως αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, ξεκινούν πλέον σειρά επισκέψεων και συναντήσεων με εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Air Serbia και σε τηλεοπτικά κανάλια της Σερβικής τηλεόρασης, με σκοπό την ενίσχυση της επισκεψιμότητας της Δράμας από το σερβικό κοινό.

Αρχίζουμε με τον συνδυασμό πτήσεων της Air Serbia στο αεροδρόμιο της Καβάλας και την προώθηση του τουριστικού μας προορισμού από την ίδια την εταιρεία. Επιπλέον, σε Β2Β συναντήσεις με τοπικά τουριστικά γραφεία, θα προωθηθούν πακέτα διαμονής 7 και 10 ημερών για την Ονειρούπολη, ενώ παράλληλα θα οργανωθούν αφιερώματα στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας από σερβικά κανάλια.

Ο Δήμος Δράμας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Γιώργο Κακούτη, την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας για τη βοήθεια και την άψογη οργάνωση της αποστολής . Η δέσμευση του Δήμο Δράμας είναι να συνεχίζει την προσπάθεια με επιμονή και εμπιστοσύνη στο μοναδικό προϊόν, τη μαγευτική Δράμα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δράμας καλεί τα μέλη του και κάθε εργαζόμενο να καταδικάσει κατηγορηματικά τις θηριωδίες του Ισραηλινού κατοχικού κράτους στη Γάζα, που έχει δολοφονήσει πάνω από 60.000 Παλαιστίνιους στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά.

Οι δραματικές ώρες που βιώνει ο Παλαιστινιακός λαός, εξαιτίας της 80 χρόνης  κατοχής, γενοκτονίας και των κλιμακούμενων στρατιωτικών επιχειρήσεων του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ σε βάρος του, προκαλούν οργή και μεγάλη ανησυχία στον ελληνικό λαό, αλλά και σε όλους τους λαούς για την εξέλιξη αυτής της τραγικής κατάστασης.

Η άρνηση των ισραηλινών δυνάμεων να επιτρέψουν ακόμη και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας φέρνουν πάνω από 2 εκ. Παλαιστίνιους αντιμέτωπους με την απειλή του λιμού, ανάμεσά τους 14.000 μωρά να κινδυνεύουν με θάνατο λόγω ασιτίας και έλλειψη φαρμάκων. Χτυπούν σχολεία, νοσοκομεία μετατρέπουν  την “ανθρωπιστική βοήθεια” σε ζώνη μάχης και σκοτώνουν εκατοντάδες Παλαιστίνιους.

Εδώ και καιρό έχουν πέσει οι μάσκες για την ελληνική κυβέρνηση και όλα τα κόμματα που έκαναν λόγο για δικαίωμα στην αυτοάμυνα του Ισραήλ. ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και ΕΕ έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα εγκλήματα του Ισραήλ, είναι  συνένοχοι αφού δίνουν πλήρη στήριξη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική για τη γενοκτονία, την κατοχή, τους εποικισμούς και τον εκτοπισμό του λαού της Γάζας.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

-Να σταματήσουν όλες οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του κράτους –δολοφόνου του Ισραήλ στη Γάζα.

– Να ανοίξουν τώρα όλες οι ανθρωπιστικές δίοδοι, ώστε να αποσταλεί άμεσα βοήθεια, νερό, τρόφιμα, φάρμακα και γιατροί, για να αντιμετωπιστεί ο λιμός για τους Παλαιστινίους.

– Να καταδικάσει η ελληνική κυβέρνηση τα εγκλήματα του κράτους του Ισραήλ.

– Να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή η ομόφωνη απόφαση της Βουλής του 2015 και να αναγνωριστεί το Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά.

 

Συμμετέχουμε στο Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεια.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που τιμάται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Δράμας, μέσω της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, ολοκλήρωσε με επιτυχία σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης και περιβαλλοντικής παρέμβασης, με στόχο την ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν ως εξής:

  • Τρίτη 4 Ιουνίου
    Καθαρισμός της περιοχής του άλσους βορείως του Γηροκομείου
    Κούρεμα χόρτων και απομάκρυνση αυτοφυούς βλάστησης
    Καθαρισμός της παρόδιας βλάστησης στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας
  • Τετάρτη 5 Ιουνίου
    Συμβολική δενδροφύτευση και καθαρισμός της περιοχής στο Κιόσκι του Πανοράματος, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανοράματος

Η θετική ανταπόκριση και η ενεργή συμμετοχή των πολιτών ανέδειξαν την αξία της συλλογικής προσπάθειας και ενίσχυσαν το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, μέσα από απλές αλλά ουσιαστικές πράξεις για ένα καθαρότερο και βιώσιμο περιβάλλον.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

Πολιτιστικά3 μήνες πριν

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Το Global Stone Congress 2025 στη Δράμα από 16 έως 20 Ιουνίου

Πολιτιστικά3 μήνες πριν

Πρόσκληση εθελοντών για το 48ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Εκπαιδευτικά3 μήνες πριν

Το 5ο Δημ. Σχολείο Δράμας στο Εθνικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες πριν

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Εργασιακές Σχέσεις – Χρόνος Εργασίας- Εργάνη και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε  ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ – Σάββατο 24/5 στις 12μ.μ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες πριν

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε  ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ένωση Ξενοδόχων Δράμας: Η συνάντηση για την Ονειρούπολη ήταν άτυπη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Εγγραφές στο Πρόγραμμα Αθλητισμός & Παιχνίδι 2025 του Δήμου Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

500.000 € για Εξοπλισμό Άθλησης και Παιδικών Χαρών στον Δήμο Δράμας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Τι (δεν) έκανε η Περιφέρεια ΑΜΘ όταν η Γάζα πνιγόταν στο αίμα και την πείνα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Σύνδεση της Δράμας με το Αεροδρόμιο Χρυσούπολης

Εκπαιδευτικά1 μήνα πριν

Ημερίδα για τις δυνατότητες εισαγωγής και σταδιοδρομίας στον Στρατό Ξηράς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Στα βήματα του Εθνοϊερομάρτυρος Αγίου Χρυσοστόμου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ – Σάββατο 24/5 στις 12μ.μ

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών