Connect with us

Δημοτικές 2023

Αριστείδης Μωυσιάδης: “ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΡΑΜΑ” Επίσημη παρουσίαση της παράταξης

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της παράταξης «ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΡΑΜΑ»

Αριστείδης Μωυσιάδης, Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας:

«Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και η κοινωνία είναι έτοιμη να αποτινάξει, όλα όσα μας έχουνε καθηλώσει σε μια κατάσταση, που έπαψε να κάνει τους Δραμινούς υπερήφανους για τον τόπο που ζούνε»

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στο ξενοδοχείο ΥΔΡΑΜΑ ο Αριστείδης Μωυσιάδης προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση της δημοτικής παράταξης «ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΡΑΜΑ» της οποίας ηγείται για τη διεκδίκηση του Δήμου Δράμας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Advertisement

Με φόντο το λογότυπο της παράταξης και σύνθημα: «Ξεκινάμε για το Δήμο που αγαπάμε!» ο κύριος Μωυσιάδης στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και η κοινωνία είναι έτοιμη να αποτινάξει, όλα όσα μας έχουνε καθηλώσει σε μια κατάσταση, που έπαψε να κάνει τους Δραμινούς υπερήφανους για τον τόπο που ζούνε», ενώ σε άλλη αποστροφή του λόγου του δήλωσε ότι: «Έχουμε ηθική υποχρέωση έναντι των επόμενων γενεών, να παλέψουμε με την ψυχή μας για την  προκοπή της Δράμας. Έχουμε το χρέος, να οδηγήσουμε την Δράμα μας, σε καλύτερες συνθήκες ποιότητας ζωής, για εμάς , για τα παιδιά μας».

Μετά τον κύριο Μωυσιάδη παίρνοντας το λόγο ο πολιτικός μηχανικός- συγκοινωνιολόγος κύριος Αθανάσιος Κάππας και υπεύθυνος κατάρτισης προγράμματος της παράταξης «ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΡΑΜΑ» ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνταχθεί με τον κύριο  Μωυσιάδη και με άλλους αξιόλογους συμπολίτες στο όραμα της νέας αυτής πρωτοβουλίας λέγοντας μεταξύ άλλων : «Δεν μας επιτρέπεται να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας μια πόλη ξεπερασμένη, ξεπεσμένη έναν τόπο καθηλωμένο στο χθες που αδυνατεί να δημιουργήσει ένα φωτεινό αύριο».

Δήλωση Αριστείδη Μωυσιάδη, Υποψήφιου Δημάρχου Δράμας

«Τον περασμένο Μάιο σε συνέντευξή μου σε τοπική εφημερίδα τοποθετήθηκα ξεκάθαρα δηλώνοντας ότι θα ηγηθώ μιας  νέας πρωτοβουλίας (παράταξης) για την διεκδίκηση του Δήμου Δράμας

Από τότε, πέρασαν περίπου 5 μήνες κατά την διάρκεια των οποίων έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται αλλεπάλληλες, συναντήσεις με φίλους, με συνανθρώπους μας από όλο το επαγγελματικό και πολιτικό φάσμα.

Advertisement

Μιλήσαμε  με τους νέους μας, με πνευματικούς δημιουργούς της Δράμας, με συνδημότες μας που  σκέφτονται, βλέπουν, ανησυχούν  και προβληματίζονται για αυτήν  την στασιμότητα που όλοι διαπιστώνουμε στη Δράμα μας, για τις ελλείψεις  έργων, προοπτικής και της ελπίδας που αργοσβήνει  μέσα τους…

Συζητώντας με γονείς, με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, με τους αγαπημένους μου  παππούδες και τις γιαγιάδες  με ανθρώπους από επιστημονικούς φορείς, από συλλόγους, με επαγγελματίες, με τον κάθε έναν ξεχωριστά, αυτό που έχω εισπράξει ως Αριστείδης  Μωυσιάδης από όλες αυτές τις επαφές και τις συναντήσεις μου είναι ότι ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες  και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου (απομένουν 2 ακριβώς χρόνια ως τις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δημάρχου Δράμας) να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε, να αναδείξουμε   και να κοινωνήσουμε στις Δραμινές και τους Δραμινούς μια άλλη αυτοδιοικητική πρόταση .

Ανακοινώνουμε με τον πλέον επίσημο και ξεκάθαρο τρόπο ότι η πρωτοβουλία μας που της δώσαμε   ένα  όνομα καρδιάς, ΄΄ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΡΑΜΑ΄΄ είναι η νέα πρόταση που αθροίζει υγιείς δυνάμεις της Δραμινής κοινωνίας  την στιγμή ακριβώς που έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και η κοινωνία είναι έτοιμη να αποτινάξει, όλα όσα μας έχουνε καθηλώσει σε μια κατάσταση, που έπαψε να κάνει τους Δραμινούς υπερήφανους για τον τόπο που ζούνε.

Ήρθε η ώρα να προσπεράσουμε το ελάχιστο, να πάψουμε να αρκούμαστε στο αυτονόητο και να εμπνεύσουμε τους Δραμινούς να πιστέψουν στο μέλλον που αξίζει και δικαιούται ο τόπος μας.

Γιατί #ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΡΑΜΑ Γιατί η αγάπη είναι ευθύνη και πράξη.v Γιατί  η αγάπη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Γιατί  η αγάπη μπορεί να αλλάξει τη Δράμα

Advertisement

Έχουμε ηθική υποχρέωση έναντι των επόμενων γενεών, να παλέψουμε με την ψυχή μας για την  προκοπή της Δράμας. Έχουμε το χρέος, να οδηγήσουμε την Δράμα μας, σε καλύτερες συνθήκες ποιότητας ζωής, για εμάς , για τα παιδιά μας.

Αυτός είναι ο ρόλος των πολιτικών

Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο οι συμπολίτες μας, μας εμπιστεύονται την ψήφο τους, τα όνειρα τους, τις αγωνίες τους και τις ελπίδες τους, για ένα καλύτερο αύριο…’’

Έτσι αντιλαμβάνομαι τον ρόλο μου και το χρέος μου ως άνθρωπος, ως πατέρας, ως  κοινωνικός επιστήμονας, ως  πολίτης που ασχολείται με τα κοινά

‘’Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.’’

Advertisement

 ΝΙΚΟΣ  Καζαντζάκης

Aυτή η ρήση μπορεί να γίνει ένας κατευθυντήριος οδηγός για τη ζωή όλων μας.

Γιατί η ευθύνη μας καθορίζει Την ευθύνη για το καθετί που κάνουμε πρέπει να την αναγνωρίζουμε, να την νιώθουμε να την αναλαμβάνουμε.

Η αίσθηση του καθήκοντος και η ανάληψη ευθύνης δείχνει την ωριμότητα του μυαλού και της προσωπικής ποιότητας των ανθρώπων.

Ιδίως  όσων εξ ημών ασχολούμαστε με τα κοινά  και ζητούμε την ψήφο  των συμπολιτών μας , των συνάνθρωπων μας , να μας εμπιστευθούν  να σηκώσουμε το βάρος της ευθύνης για να δώσουμε αξία στην καθημερινότητα τους, στη ζωή τους, να διαμορφώσουμε προϋποθέσεις και συνθήκες  κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας  για το σήμερα και το αύριο….».

Advertisement

Τέλος, ο κ. Μωυσιάδης αναφέρθηκε εν συντομία στην περίοδο που θήτευσε ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Δράμας υπενθυμίζοντας ότι περισσότεροι από 5.500 συνάνθρωποί μας ωφελήθηκαν από τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε στην κοινωνική πολιτική, η οποία άλλαξε τα δεδομένα όχι μόνο στη Δράμα αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ήρθαμε, τρεις φορές πρώτοι στην υλοποίηση μεγάλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων και βοηθήσαμε τις ευπαθείς ομάδες να έχουν μια καλύτερη καθημερινότητα. Έχουμε πλέον την εμπειρία, έχουμε τη γνώση, έχουμε τις ικανότητες, έχουμε τη θέληση να πάμε μπροστά τη Δράμα.

Δήλωση Αθανασίου Κάππα

Μεγάλωσα στη Δράμα. Ζω, εργάζομαι, και αναπτύσσω την κοινωνική μου δραστηριότητα σε αυτόν τον τόπο που αγαπώ.

Ασχολούμαι με τα κοινά (Πρόεδρος Α.Σ. Γαία Δράμας, Μέλος Δ.Σ. Ε.Σ.Πε. Α.Μ.Θ, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου ΕΠΑΛ, Μέλος Ρ.Ο. Δράμας κ.α. ) αλλά ουδέποτε ασχολήθηκα με την πολιτική. Τα τελευταία χρόνια διαπιστώνω την στασιμότητα που βιώνει η Δράμα και γίνομαι αποδέκτης της ίδιας διαπίστωσης από πολλούς φίλους μου, γνωστούς και συγγενείς.

Προβληματίζομαι και προβληματιζόμαστε για αυτήν την κατάσταση, για τον τόπο που αγαπάμε και επιλέξαμε να ζούμε.

Advertisement

Ο φίλος και συμμαθητής μου Αριστείδης Μωυσιάδης με ενέπνευσε να συνταχτώ μαζί με άλλους αξιόλογους συμπολίτες μας στο όραμα του για τη Δράμα που αγαπάμε.

Προσωπικά, ήμουνα μέχρι τώρα αρνητικός στο να εμπλακώ, να συμμετέχω ενεργά στην πολιτική.

Έγινα όμως υπέρμαχος των ιδανικών και των αξιών που η νεα αυτή πρόταση (παράταξη) θέλει να καταθέσει στους συνδημότες μας.

Γιατί, οι αλλαγές σε αυτά που δεν αντέχουμε να μας πληγώνουν και να μας απογοητεύουν σε αυτόν τον τόπο δεν επιτυγχάνονται ούτε με την άρνηση , ούτε με την αποχή μας.

Επιτυγχάνονται με την προσωπική μας συμμετοχή, με τον προσωπικό μας αγώνα.

Advertisement

Είμαστε εδώ γιατί πραγματικά αγαπάμε τη Δράμα, πονάμε τον τόπο μας και δεν έχουμε κανένα περιθώριο να βλέπουμε την απραξία και να συσσωρεύεται η στασιμότητα.

Ο τόπος μας, η πόλη μας, τα χωριά μας ανήκουν κυρίως σε αυτούς που έρχονται πίσω από εμάς. Ανήκει στα παιδιά μας.

Δεν μας επιτρέπεται να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας μια πόλη ξεπερασμένη, ξεπεσμένη έναν τόπο καθηλωμένο στο χθες που αδυνατεί να δημιουργήσει ένα φωτεινό αύριο

Έτσι αυτή η δημοτική ομάδα απαρτίζεται από ανθρώπους καταξιωμένους στον επαγγελματικό τους χώρο, προσωπικότητες προσφιλείς στην κοινωνία της Δράμας , ανθρώπους που ζουν στην Δράμα, αγαπούν την πόλη και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις γνώσεις , την εμπειρία και τον χρόνο τους για μία καλύτερη Δράμα.

 

Advertisement

Δημοτικές 2023

Ενώνουμε τη Δράμα: Η Αναστασία Χασαπάκη υποψήφια στην Κοινότητα Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ενώνουμε τη Δράμα – Χριστόδουλος Μαμσάκος

Aνακοινώνω την υποψηφιότητα μιας ακόμα δυναμικής γυναίκας στην παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα».
Η Αναστασία Χασαπάκη, Ιδιωτική Υπάλληλος.

Μια δυναμική γυναίκα με διάθεση προσφοράς. Στηρίζει την παράταξή μας και το μεγάλο έργο της Δημοτικής μας αρχής.
Θα είναι υποψήφια Σύμβουλος της Κοινότητας Δράμας στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Είναι πολύ σημαντικό που συντάσσεται με την παράταξή μας.

Ενώνουμε τη Δράμα, ενώνουμε τους Δραμινούς.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ δυναμικά!!!

Advertisement

Διαβάστε όλο το άρθρο

Δημοτικές 2023

Το στυλό, το ημερολόγιο και τα ιδιαίτερα μαθήματα… στο Δημοτικό Συμβούλιο

Επεισοδιακή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Επεισοδιακή συζήτηση στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας στις 20/02/2023.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της κυρίας Κιορτέβε στον τηλεοπτικό σταθμό της πόλης μας STAR Βορείου Ελλάδος, όπου αναφερόμενη στο κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους εργαζομένους της, στους μικρομετόχους, αλλά και στις καταθέσεις του Δήμου Δράμας στην τράπεζα, απηύθυνε ερώτηση στους 3 συνυποψηφίους Δημάρχους Δράμας κ.κ, Μαμσάκο, Χαρακίδη και Παπαδόπουλο να διευκρινίσουν εάν έχουν δάνεια από τη Συνεταιριστική Τράπεζα τα οποία δεν έχουν αποπληρώσει

Η θέση της κυρίας Κιορτέβε για τη Συνεταιριστική Τράπεζα.

Advertisement

Αργότερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Χαρακίδης δήλωσε ότι έχει πάρει δάνεια από τη Συνεταιριστική Τράπεζα, ως επιχειρηματίας, τα οποία ακόμη αποπληρώνει.

Επίσης, «κατηγόρησε» την κυρία Κιορτέβε ότι το στυλό που έχει, είναι από το νοσοκομείο και το ημερολόγιο από φαρμακευτική εταιρεία! Αναφερόμενος και στον σύζυγο της κυρίας Κιορτέβε είπε ότι επί 7 χρόνια έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Η κυρία Κιορτέβε, απαντώντας στον κ. Χαρακίδη, του είπε ότι το στυλό της δεν είναι από το νοσοκομείο, έχει ημερολόγιο από εταιρεία που της δώρισε ένας φίλος της και ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα όταν τα έκανε ο σύζυγός της  δεν κατείχε δημόσια θέση, αλλά ήταν αδιόριστος εκπαιδευτικός και φυσικά νόμιμα.

Advertisement
Διαβάστε όλο το άρθρο

Δημοτικές 2023

“Επανεκκίνηση για τη Δράμα” Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο υποψ. Δήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος μαζί με υποψήφιους συμβούλους της παράταξης επισκέφθηκαν τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Δράμας, Αντώνιο Καπελλάκη και τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Δράμας, Πασχάλη Χουρτερούδη 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Επανεκκίνηση για τη Δράμα, υποψ. Δήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος μαζί με υποψήφιους συμβούλους της παράταξης επισκέφθηκαν σήμερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας και συναντήθηκαν με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Δράμας Πύραρχο Πασχάλη Χουρτερούδη. Παρών στη συνάντηση ήταν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, Δανιήλ Στούπας. Η ομάδα της Επανεκκίνησης συνεχάρη τον Διοικητή για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και εξέφρασαν τη πρόθεση να υπάρξει αγαστή συνεργασία στο μέλλον

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος με τους υποψήφιους συμβούλους επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας όπου συναντήθηκαν με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή, Αντώνιο Καπελλάκη. Ο κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε στο νέο Διευθυντή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι η  ασφάλεια κάθε  Δραμινού οφείλει και είναι πολύ ψηλά στην κλίμακα αξιών για την  καθημερινότητα του  πολίτη.

Από το Γραφείο Τύπου

Advertisement

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΠΟΙΟΣ/Α ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ/Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ;

This poll has ended (since 1 month).

Επιλέξτε ποιον/ποια θεωρείτε εσείς καταλληλότερο/η Δήμαρχο Δράμας ;

(Τα ονόματα με αλφαβητική σειρά)

Κιόρτεβε Παρθένα
46.25% 1,653/3574
Μαμσάκος Χριστόδουλος
5.96% 213/3574
Παπαδόπουλος Γεώργιος
42.59% 1,522/3574
Χαρακίδης Κυριάκος
5.20% 186/3574

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

5 παραιτήσεις γιατρών, σε 45 ημέρες, από την αρχή του έτους στο ΓΝ Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δραμινός χειριστής έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το τάμπερ από ύψος 150 μ.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Καλό παράδεισο στην Μαρία μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ της ΠΕ Δράμας

Βουλευτικές 20234 εβδομάδες πριν

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα

Δημοτικές 20234 εβδομάδες πριν

“Επανεκκίνηση για τη Δράμα” Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας

Δημοτικές 20234 εβδομάδες πριν

Το στυλό, το ημερολόγιο και τα ιδιαίτερα μαθήματα… στο Δημοτικό Συμβούλιο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Το Νοσοκομείο Δράμας οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας

Εκλογές 20234 εβδομάδες πριν

Κ. Χαρακίδης: Στην δεύτερη Κυριακή, θα στηρίξουμε όποιον είναι απέναντι στη δημοτική αρχή

Βουλευτικές 20234 εβδομάδες πριν

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, όσα εμπόδια και αν βάλουν δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχουν παταγωδώς

Βουλευτικές 20234 εβδομάδες πριν

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΚΕ της ΠΕ Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

“Με την πλάτη στον τοίχο” ο… Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Δράμας: Εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Ενώνουμε τη Δράμα: Η Αναστασία Χασαπάκη υποψήφια στην Κοινότητα Δράμας

Πολιτιστικά4 εβδομάδες πριν

Ο Θρακικός Καλόγερος ή «Καλογεροδευτέρα» στο Καλαμπάκι

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ7 ώρες πριν

Θ. Ξανθόπουλος: Οι δήθεν «ποινές – χάδι» είναι στη φαντασία του κ. Τσιάρα

Εκπαιδευτικά5 ημέρες πριν

Ανέγερση νέου διδακτηρίου, Γυμνασίου – Λυκείου, Καλαμπακίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 εβδομάδα πριν

ΚΑΟΔ- Α.Ο  ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ  78-56: Μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου της πρωτιάς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Κήρυξη 24ωρης απεργίας στο Δημόσιο την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Ενώνουμε τη Δράμα: Η Αναστασία Χασαπάκη υποψήφια στην Κοινότητα Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Έμφαση στην «άλλη Ελλάδα» στη μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Έκθεση τροφίμων και ποτών της Περιφέρειας ΑΜΘ στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Αλλαγή στις διημερεύσεις φαρμακείων τις Κυριακές 12 και 19 Μαρτίου

Πολιτιστικά2 εβδομάδες πριν

Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες “Η δύναμη της φιλίας”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Κ.Α.Ο.Δ. – Α.Ο. Γαλάτιστας: Την Κυριακή στις 17:00 στο  Δ. Κραχτίδης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δραμινός χειριστής έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το τάμπερ από ύψος 150 μ.

ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αναλάβει τις ευθύνες της – Γνώριζε το πρόβλημα στα τρένα αλλά δεν έκανε τίποτα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της ΑΜ-Θ στο Μετρό του Συντάγματος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Στάση εργασίας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δράμας στην απεργία της Τετάρτης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Καλό παράδεισο στην Μαρία μας

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών