Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα του νοσοκομείου μας εμβαλωματικά και επικοινωνιακά

Published

on

Θ. Ξανθόπουλος: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου Δράμας, εκ των ενόντων, εμβαλωματικά και επικοινωνιακά – Δεν προχωρά σε διορισμούς ευνοώντας τους ιδιώτες

“Μας συγκλονίζει όλους η απώλεια των δύο πιλότων και κυρίως ο τρόπος που χάθηκαν. Θωρώ ότι ένα ελάχιστο δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης στη μνήμη τους, είναι κυρίως να συζητήσουμε για τις αιτίες που προκάλεσαν αυτό το τραγικό δυστύχημα και να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να τις περιορίσουμε και να τις μηδενίσουμε”, τόνισε στην αρχή της παρέμβασης του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, κατά την συζήτηση επικύρωσης της ΠΝΠ του υπ. Υγείας.

Στη συνέχεια ο κ. Ξανθόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας στη Δράμα, εγκαλώντας την κυβέρνηση για εμβαλωματικές και επικοινωνιακού τύπου κινήσεις που όχι μόνο δεν λύνουν τα προβλήματα αλλά ωφελούν τελικά τους ιδιώτες. Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

-Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε μιλήσει για το ενδεχόμενο να κλείσει η παθολογική κλινική του νοσοκομείου Δραμας επειδή παραιτήθηκαν οι δύο τελευταίοι παθολόγοι γιατί δεν άντεχαν άλλο. Κι εσείς εκ των ενόντων προσπαθήσατε να φέρετε ένα στρατιωτικό γιατρό από το 424 στρατιωτικό νοσοκομείο και έναν απο το νοσοκομείο Σερρών. Αυτού του τύπου οι εμβαλωματικές λύσεις έχουν ημερομηνία λήξης. Είναι ο ίδιος τρόπος με τον οποίο επιχειρείτε να λύσετε το πρόβλημα του ΕΚΑΒ. θα έχουμε πάλι τα ίδια προβλήματα.

–  Υπάρχει διαγωνισμός του υπ. Υγείας για τους επικουρικούς ΕΚΑΒίτες, για τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας; Βεβαίως και υπάρχει. Εχει ολοκληρωθεί; Βεβαίως έχει ολοκληρωθεί. Στελεχώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες; Όχι. Είναι αρμοδιότητα των ΥΠΕ οι οποίες δεν προχωρούν στην στελέχωση. Αρα, όταν έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, όταν υπάρχουν τα ονόματα, όταν υπάρχουν οι θέσεις και δεν τοποθετούνται, δεν ισχύει το επιχείρημα που είπατε ότι δεν θέλουν να διοριστούν. Ισχύει ότι δεν θέλετε να τους διορίσετε. Και αυτό γιατί έχετε την άποψη ότι εκ των ενόντων, περιστασιακά μπορείτε να βρείτε λύσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα. Να περάσει η ένταση και η θύελλα, να μην κάνετε προσλήψεις και να αφήσετε τον διάδρομο για τους ιδιώτες ορθάνοιχτο.

–  Ψηφίσατε μαζί με το ΠΑΣΟΚ, το άρθρο 40 του Ν. 4999/22, σύμφωνα με το οποίο οι διακομιδές μπορούν να περνούν στα χέρια ιδιωτών. Σήμερα, ξέρω ότι υπάρχουν 37.000 ευρώ πίστωση στο νοσοκομείο της Δράμας για δευτερογενείς διακομιδές προς τις οικίες. Είναι χρήματα που θα πάνε στα χέρια ιδιωτών ενώ θα μπορούσατε να προσλάβατε κόσμο και να στελεχώσετε το ΕΚΑΒ.

–  Εχουμε τον τραγέλαφο στο Κ.Υγείας Νευροκοπίου να υπάρχει όχημα, ένας οδηγός και ένας διασώστης και όταν τελειώνει η βάρδια τους να τους αναζητούν για διακομιδή. Και αυτό σας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Τέλος ο κ. Ξανθόπουλος άσκησε δριμεία κριτική στο άρθρο 25 του ν/σ με το οποίο διευρύνονται τα αδικήματα για άρση του απορρήτου και στα άρθρα 290 και 291 του ΠΚ.(επικίνδυνες παρεμβάσεις στις συγκοινωνίες). Αναρωτήθηκε αν υπάρχει αίτημα των αρχών για την διεύρυνση αυτή η οποία κινδυνεύει να θεωρηθεί φωτογραφική καθώς δεν είναι αρκούντως γενική και αφηρημένη και επεσήμανε το πόρισμα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, για παρακολουθήσεις στελεχών της κυβέρνησης.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παράταση ρύθμισης οφειλών προς το Δήμος Δράμας

Published

on

By

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

Ο Δήμος Δράμας, στο πλαίσιο του ν. 5176/2025 (ΦΕΚ 17/7.2.2025 τεύχος Α’) «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού αθλητισμού και άλλες διατάξεις», ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση οφειλών έως και την 14η Μαρτίου 2025

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την 14η Μαρτίου 2025 στην αρμόδια για την είσπραξη υπηρεσία του Δήμου Δράμας.

Δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς το Δήμος Δράμας οι οποίες έχουν βεβαιωθεί έως 31.10.2024

Ο Δήμος Δράμας ανακοινώνει τη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών που έχουν βεβαιωθεί έως 31.10.2024στα πλαίσια του ν. 5143/2024 (ΦΕΚ 161/11.10.2024 τεύχος Α’) «Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπές διατάξεις»,

Δικαιούχοι υπαγωγής στην ανωτέρω ρύθμιση είναι:

  1. Φυσικά πρόσωπα τα οποία πληρούν τα κριτήρια του ευάλωτου οφειλέτη, σύμφωνα με την περ. α) του άρθρου 217 του ν. 4738/2020 (Α’207), περί ευάλωτου οφειλέτη, και έχουν εκδώσει βεβαίωση ευάλωτου οφειλέτη, σύμφωνα με την περ. β) του ίδιου άρθρου.
  2. Φυσικά πρόσωπα τα οποία δεν ανήκουν στην κατηγορία του ευάλωτου οφειλέτη
  3. Νομικά πρόσωπα

Στον ανωτέρω Νόμο ορίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την 31η.1.2025.

 Συγκεκριμένα:

Α. Οι οφειλές από φυσικά πρόσωπα που πληρούν τα κριτήρια του ευάλωτου οφειλέτη,  δύναται, ύστερα από αίτηση του οφειλέτη προς την αρμόδια για την είσπραξή τους υπηρεσία του οικείου δήμου ή της οικείας περιφέρειας ή του νομικού τους προσώπου, να ρυθμίζονται και να καταβάλλονται με απαλλαγή από τις προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ν. 4978/2022, Α’ 190), καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, ως εξής:

α) αν εξοφληθούν εφάπαξ, με απαλλαγή κατά ποσοστό ενενήντα πέντε τοις εκατό (95%),

β) αν εξοφληθούν σε δύο (2) έως έξι (6) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό ογδόντα πέντε τοις εκατό (85%),

γ) αν εξοφληθούν σε επτά (7) έως δώδεκα (12) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%),

δ) αν εξοφληθούν σε δεκατρείς (13) έως εξήντα (60) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%)

Β. Οι οφειλές προς τους Δήμους, τις Περιφέρειες και τα νομικά τους πρόσωπα, από φυσικά πρόσωπα τα οποία ΔΕΝ ανήκουν στην κατηγορία του ευάλωτου οφειλέτη της παρ. 1 του άρθρου 25 του ν. 5143/24,  καθώς και από νομικά πρόσωπα, εφόσον αυτές έχουν βεβαιωθεί έως τις 31.10.2024, δύναται, ύστερα από αίτηση του οφειλέτη προς την αρμόδια για την είσπραξή τους υπηρεσία του οικείου δήμου ή της οικείας περιφέρειας ή του νομικού τους προσώπου, να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται σε έως εξήντα (60) δόσεις.

Γ. Οι δόσεις είναι μηνιαίες και ισόποσες πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων. Κάθε δόση, πλην της τελευταίας, δεν μπορεί να είναι μικρότερη των πενήντα (50) ευρώ.

Δ. Η πληρωμή, είτε του εφάπαξ ποσού είτε της πρώτης δόσης, πραγματοποιείται μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα γνώσης του οφειλέτη περί υπαγωγής του στη ρύθμιση, διαφορετικά η ρύθμιση καταργείται αυτοδικαίως. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του αντίστοιχου μήνα, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη.

     Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα ταμείου του Δήμου και στα τηλέφωνα 25213 50638 & 25213 50675.

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Kourtidis Group αναγνωρίζεται ως “Great Place to Work” στην Ελλάδα

Published

on

By

Μια πιστοποίηση που επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του Ομίλου για ένα υγιές και ιδανικό εργασιακό περιβάλλον

Με μεγάλη υπερηφάνεια, ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη ανακοίνωσε τη σπουδαία πιστοποίηση που έλαβε ως εταιρεία “Great Place to Work“, μια αναγνώριση που βασίζεται στις ανώνυμες αξιολογήσεις των εργαζομένων του. Με εντυπωσιακό ποσοστό 95%, η πιστοποίηση αυτή αποτελεί την επισφράγιση της συνεχούς δέσμευσης του ομίλου να δημιουργεί ένα εργασιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα, προάγει την ισότητα και ενθαρρύνει κάθε εργαζόμενο να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές του.

H πιστοποίηση αυτή βασίζεται στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική έρευνα που διεξάγει η εταιρεία “Great place to work Hellas”, ένας οργανισμός που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην κουλτούρα του χώρου εργασίας για περισσότερα από 30 χρόνια. Στόχος του είναι να βοηθά τις εταιρείες να χτίσουν και να διατηρούν ένα υγιές και εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, μέσα από την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και την αναγνώριση.

Η επιτυχία της Kourtidis Group οφείλεται στη στοχευμένη στρατηγική της για δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που βασίζεται στην ομαδικότητα, την καινοτομία και την προσωπική εξέλιξη των εργαζομένων. Ο όμιλος, με επίκεντρο τον άνθρωπο, εστιάζει στη διαμόρφωση μιας κουλτούρας συνεργασίας, όπου η ανταλλαγή ιδεών και η ανοιχτή επικοινωνία αποτελούν τα θεμέλια για την επίτευξη κοινών στόχων. Με πρακτικές που δίνουν προτεραιότητα στην ανθρώπινη πλευρά της εργασίας, ο όμιλος επιτυγχάνει όχι μόνο την ενίσχυση της παραγωγικότητας, αλλά και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών εμπιστοσύνης και αφοσίωσης.

Επιπλέον, το ταξίδι του ομίλου προς την επιχειρησιακή αριστεία περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη στρατηγική ανάπτυξης των ανθρώπινων πόρων. Συνεχώς ενσωματώνει προσαρμοσμένα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε εργαζόμενου, από νέους επαγγελματίες έως και τα ανώτερα στελέχη. Οι εξατομικευμένες ευκαιρίες μάθησης, όπως η παρακολούθηση διεθνών σεμιναρίων, η συμμετοχή σε διατμηματικές ομάδες εργασίας και οι πιστοποιήσεις επαγγελματικής εξειδίκευσης, ενισχύουν τη σταδιοδρομία των ανθρώπων του ομίλου και προσδίδουν σπουδαία αξία στις ομάδες τους. Επιπλέον, η δυναμική προσέγγιση onboarding του ομίλου διασφαλίζει ότι οι νέοι εργαζόμενοι ενσωματώνονται ομαλά, αποκτώντας βαθιά κατανόηση της εταιρικής κουλτούρας και των στρατηγικών στόχων.

«Για εμάς, η αναγνώριση ως “Great Place to Work”, δεν είναι μόνο μια πιστοποίηση. Είναι μια επιβεβαίωση των αξιών μας. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, γιατί πιστεύουμε ότι όταν οι εργαζόμενοί μας αισθάνονται την εκτίμηση και την υποστήριξη, τότε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Η διάκριση αυτή είναι το αποτέλεσμα της ομαδικής μας προσπάθειας, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να θέτουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο κάθε μας πρωτοβουλίας» αναφέρει ο πρόεδρος του ομίλου, Νίκος Κουρτίδης.

Παράλληλα, η αντιπρόεδρος του ομίλου, Κωνσταντίνα Δημητρόβα, συμπληρώνει «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει την κουλτούρα που έχουμε δημιουργήσει, μια κουλτούρα όπου κάθε φωνή ακούγεται, κάθε άτομο υποστηρίζεται και κάθε επιτυχία γιορτάζεται. Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και τη συνεισφορά τους στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος εργασίας που πραγματικά αξίζει να αποκαλείται “Great Place to Work”».

Η διάκριση “Great Place to Work” αποτελεί για τον όμιλο εταιρειών Κουρτίδη όχι μόνο ένα σημαντικό επίτευγμα, αλλά και μια επιβεβαίωση των αξιών και της στρατηγικής του. Η  Kourtidis Group συνεχίζει να θέτει υψηλούς στόχους, με τον επόμενο σταθμό να είναι η υποψηφιότητα για την πιστοποίηση “Best Place to Work”, η οποία θα την εντάξει στην elite των εταιρειών της χώρας μας αναφορικά με το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον.

 

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παροχή κινήτρων για δύο θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο από τον Δήμο Δράμας

Published

on

By

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΜΑΣ Η ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο Δήμος Δράμας εξασφάλισε την παροχή κινήτρων για δύο θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο της πόλης, με την προκήρυξη να είναι ήδη ανοιχτή. Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, ζήτησε και εξασφαλίστηκε η απαραίτητη γνωμοδότηση από τη νομική και την οικονομική υπηρεσία, προκειμένου ο Δήμος να έχει τη δυνατότητα παροχής κινήτρων στο ιατρικό προσωπικό των δημόσιων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα της διοίκησης του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, επιδοτείται το κατάλυμα διαμονής και η σίτιση δυο γιατρών οι οποίοι θα έρθουν στο Νοσοκομείο Δράμας μέσω της προκήρυξης που ήδη είναι ανοιχτή.

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2025. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα εξειδικευτεί ο τρόπος παροχής της σίτισης και του καταλύματος διαμονής για τους ιατρούς. Επίσης, θα καθοριστεί το ύψος του χρηματικού επιδόματος, και θα προσδιοριστούν οι παροχές που θα προσφερθούν ανά περίπτωση και η χρονική διάρκεια ισχύος αυτών, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και την προσέλκυση των απαραίτητων ιατρών.

Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, δηλώνοντας:

“Η αγωνία μας για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου είναι μεγάλη. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι συμπολίτες μας να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με στόχο την αποτελεσματικότητα και την εξυπηρέτηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας.”

Continue Reading

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ εκλογών ΔΡΑΜΑΣ για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ:

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στο δρόμο Σέρρες-Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Πέτρος Τσολιάς –  Γενικός Διευθυντής κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Δήμο Δράμας για το 2025

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Νίκου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελευθερία

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Μανούσο άκουσε με..

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Φεστιβάλ Δράμας: Ανοιχτή επιστολή προς την κινηματογραφική κοινότητα

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Ημερολόγιο 2025 με θέμα τους Αράπηδες Μοναστηρακίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Διακοπή νερού σήμερα Δευτέρα 30/12 ,από τις 23:00 έως τις 06:00

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες ago

Παράταση ρύθμισης οφειλών προς το Δήμος Δράμας

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Επιλογή νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Δράμας

Εκλογές 20192 μήνες ago

Γιάννης Σακαρίδης: Με διώχνουν. Φεστιβάλ Δράμας: Θα κάνουμε διαγωνισμό

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για τον οδικό άξονα Δράμα – Καβάλα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Ο Τοίχος Καλοσύνης Δράμας: Χριστουγεννιάτικη Συλλογή 2024

Εκλογές 20193 μήνες ago

Δράσεις για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Πολιτιστικά15 ώρες ago

Αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε η Μελίνα Μποτέλλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες ago

Παράταση ρύθμισης οφειλών προς το Δήμος Δράμας

Πολιτιστικά3 ημέρες ago

Τρίτος κύκλος του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου

Πολιτιστικά3 ημέρες ago

Ξεκίνησε η συμμετοχή ταινιών για το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας

Πολιτιστικά3 ημέρες ago

Αποκριάτικος χορός Πανηπειρωτικής Ένωσης Ν. Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Η Kourtidis Group αναγνωρίζεται ως “Great Place to Work” στην Ελλάδα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Παροχή κινήτρων για δύο θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο από τον Δήμο Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Προετοιμασία του Σχεδίου Ανάπτυξης της Π.Ε. Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Παίξε & Κέρδισε Δώρα – “Κυκλική Οικονομία”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα Μνήμης και Άνοια

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Πέτρος Τσολιάς –  Γενικός Διευθυντής κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

Πολιτιστικά1 μήνα ago

Ανοιχτή πρόσκληση για την πλήρωση της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Εξ αποστάσεως διαχειριζόμενων έξυπνων απινιδωτών Δήμου Δράμας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο της Θάσου

Πολιτιστικά1 μήνα ago

Πανηπειρωτική Ένωση Ν. Δράμας: Αρτοκλασία και κοπή βασιλόπιτας

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών