Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΚΕ TE Δράμας: Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 80 χρόνια της ΕΠΟΝ, που συνδιοργάνωσαν η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, το ΤΣ Δράμας της ΚΝΕ και το παράρτημα Δράμας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, την Κυριακή 19 Φλεβάρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Παύλος Ιμσιρίδης, πρόεδρος του παραρτήματος Δράμας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και ο Βαγγέλης Παντούλης, γραμματέας του ΤΣ Δράμας της ΚΝΕ.

Την κεντρική πολιτική ομιλία έκανε ο Γιάννης Βοζίκης, μέλος της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στον ηρωικό αγώνα της ΕΠΟΝ ενάντια στους ναζί και φασίστες κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Έναν αγώνα που, όπως σημείωσε «πήγαζε από τα ιδανικά της λευτεριάς, της εναντίωσης στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και του συστήματος που τους γεννά, της πραγματικής λαϊκής κυριαρχίας χωρίς ξένους και ντόπιους εκμεταλλευτές, έναν αγώνα στον οποίο το ΚΚΕ υπήρξε ψυχή, καθοδηγητής και κύριος αιμοδότης».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε «Η σημαία του αγώνα, η σημαία που βάφτηκε κατακόκκινη από το αίμα των αγωνιστών της ΕΠΟΝ, του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ, δεν έχει καμιά θέση δίπλα στις βρώμικες σημαίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Advertisement

Αυτές τις αφήνουμε χάρισμα στα αστικά κόμματα που δίνουν «γη και ύδωρ» στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, και έχουν φροντίσει να γίνει η χώρα μας μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση, μετατρέποντάς τη σε θύτη άλλων λαών αλλά και σε πιθανό θύμα, στόχαστρο των αντίπαλων ιμπεριαλιστικών στρατοπέδων, με ανυπολόγιστους κινδύνους για τον λαό μας.

Τις αφήνουμε χάρισμα σε όσους ορκίζονται πίστη στις σάπιες αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υποτάσσει τις λαϊκές ανάγκες στη φρικιαστική λογική «κόστους-οφέλους» που έχουν συνυπογράψει με την πολιτική τους όλες οι αστικές κυβερνήσεις που πέρασαν μέχρι σήμερα, είτε δήθεν προοδευτικές είτε φιλελεύθερες.

(…) Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο καθαρό πως όταν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, μιλούν για «ανάπτυξη» δεν απευθύνονται στον λαό αλλά στους μετόχους των μεγάλων ομίλων.

Σήμερα είναι ακόμα πιο φανερό ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη όχι μόνο δεν οδηγεί σε καλυτέρευση των όρων ζωής του λαού αλλά αντίθετα τροφοδοτείται από το τσάκισμα των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων του, από την αφαίμαξή του μέσω άμεσων και έμμεσων φόρων, από την εντατικοποίηση της εργασίας.

Ας μην πάμε μακριά, το βλέπουμε και δίπλα μας. Δεν έχουμε άλλωστε και στη Δράμα κερδοφόρες επιχειρήσεις; Όταν πάει καλά η επιχείρηση, μας λένε, κερδίζει κι ο εργάτης. Τι αποδείχτηκε όμως; Ότι ο καπιταλιστής κοιτάζει πάντα το συμφέρον του, κι αυτό δεν συναντιέται πουθενά με το συμφέρον του εργάτη. Εκτός κι αν κάνουμε λάθος και συμφέρον του εργάτη είναι η εργασιακή ομηρία των τρίμηνων συμβάσεων, η δουλειά χωρίς στοιχειώδη μέτρα προστασίας, οι μαζικές απολύσεις εν μία νυκτί και η λίστα συνεχίζεται.

Advertisement

Το ΚΚΕ σάς καλεί να σκεφτείτε: πότε κατάφεραν οι εργαζόμενοι, ο λαός μας να αποσπάσουν κατακτήσεις; Μήπως από κάποιο νομοσχέδιο της ΝΔ; Μήπως από κάποια πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως κέρδισαν γιατί ήρθε μια «λιγότερο κακή» κυβέρνηση; Όχι βέβαια. Κέρδισαν μόνο όταν με την οργάνωση και τον αγώνα τους απέδειξαν ότι για να κερδίσει κάτι ο εργαζόμενος πρέπει να χάσει ο καπιταλιστής».

Κλείνοντας, τόνισε «Η ακρίβεια, η αβεβαιότητα, η εργασιακή ζούγκλα, τα λεφτά που τελειώνουν στα μισά του μήνα δεν είναι κάποιο κακό της μοίρας μας. Έχουν αιτία, πολύ συγκεκριμένη, κι αυτή είναι το σύστημα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης που ζούμε σήμερα. Και, κυρίως, έχουν διέξοδο. Κι αυτή βρίσκεται στην πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας όπου ο λαός θα έχει τα κλειδιά της οικονομίας στα χέρια του.

Γιατί όσο κι αν υπάρχουν περίοδοι, όπως αυτή που ζούμε σήμερα, όπου όλα μοιάζουν ακίνητα και ο αρνητικός συσχετισμός ρίχνει βαριά τη σκιά του, αυτό δεν σημαίνει ότι ο καπιταλισμός είναι παντοδύναμος. Τα όρια του αρχίζουν να φαίνονται και σήμερα. Το φάρμακο για ένα πρόβλημα στην Οικονομία γίνεται δηλητήριο για κάποιο άλλο. Έχουν στενέψει πλέον τα περιθώρια ελιγμών, η δυνατότητα του συστήματος να κατευνάζει τη λαϊκή δυσαρέσκεια.

Όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος, η πάλη για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας απαλλαγμένης από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο όχι μόνο δεν είναι ανώφελη αλλά είναι πιο σύγχρονη και επίκαιρη από ποτέ.

Ανώφελο, άλλωστε, έλεγαν κάποιοι ότι ήταν να αντισταθεί ο λαός μας στους ναζί και φασίστες κατακτητές, που η παντοδυναμία τους στις συνθήκες της Κατοχής έμοιαζε ανυπέρβλητη.

Advertisement

Οι ΕΠΟΝίτες και οι ΕΠΟΝίτισσες όμως, όλοι αυτοί οι γνωστοί και άγνωστοι ήρωες που τιμάμε με τη σημερινή μας εκδήλωση, αρνήθηκαν να υποταχτούν, αρνήθηκαν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψαν, έδωσαν το είναι τους και τη ζωή τους για μια Ελλάδα πραγματικά λεύτερη από ξένους και ντόπιους εκμεταλλευτές.

Με την έμπνευση, την πείρα και το κουράγιο που μας δίνει ο τιτάνιος αγώνας της ΕΠΟΝ, δεσμευόμαστε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στην καθημερινή πάλη για να ανασάνει ο λαός μας, σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη, στον δρόμο, στην κάλπη, παντού. Στον αγώνα για να πάρει τελικά ο λαός μας την τύχη του στα χέρια του, για να κάνει το μεγάλο άλμα στο μέλλον και να οικοδομήσει την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό.

Γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ!»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Γεωργιάδης, διδάκτωρ Ιστορίας, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στη δράση της ΕΠΟΝ στην περιοχή της Δράμας, ενώ στο τέλος διαβάστηκαν τα ονόματα των αγωνιστών και αγωνιστριών της ΕΠΟΝ, με καταγωγή από τη Δράμα, που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τη λευτεριά.

Μετά την ανάγνωση των ονομάτων, με ιδιαίτερη συγκίνηση, οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν, υπό τη συνοδεία ακορντεόν, το πένθιμο εμβατήριο «Επέσατε θύματα». Η εκδήλωση έκλεισε με αντάρτικα τραγούδια.

Advertisement

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κήρυξη 24ωρης απεργίας στο Δημόσιο την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Δράμας συμμετέχει στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική, Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

 Ενώνουμε τις φωνές μας και απαιτούμε να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών. Ζητάμε να μπει τέλος στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που κοστίζει ανθρώπινες ζωές. Να καταργηθεί οποιαδήποτε επιχειρηματική δράση στις δημόσιες υπηρεσίες Υγείας. Να δοθούν κίνητρα για την πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου Δράμας με μόνιμο προσωπικό. Μισθολογικές αυξήσεις στους υγειονομικούς, ένταξη στα ΒΑΕ, χαρακτηρισμός του νοσοκομείου ως άγονου. Τα κοινωνικά αγαθά δεν είναι εμπορεύματα. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για σύγχρονη δημόσια Υγεία – Παιδεία – Μεταφορές.

Στα πλαίσια της απεργιακής κινητοποίησης θα γίνει συγκέντρωση την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 12:00, στην Πλατεία Ελευθερίας της Δράμας.

 

Advertisement

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                                               Η  Γραμματέας

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                     ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Advertisement

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, και συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που έλαβε από το Γενικό Συμβούλιο, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, ενώνοντας τη φωνή των δημοσίων υπαλλήλων με αυτή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00 π.μ..

“Με τη γενική πανεργατική απεργία, απαιτούμε να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους, καθώς και να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.

Επίσης, απαιτούμε να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος. Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας” αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της και καλεί τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα και τους πρωτοβάθμιους συλλόγους, να οργανώσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις και δράσεις στις πόλεις τους.

Advertisement
Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Έμφαση στην «άλλη Ελλάδα» στη μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Με έμφαση στην «άλλη Ελλάδα», στη μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB (7 – 9 Μαρτίου 2023) στο Βερολίνο, ο Πρόεδρος Γρηγόρης Τάσιος και τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΞ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, έστειλαν μήνυμα στις διεθνείς αγορές ότι οι επισκέπτες της χώρας μας μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές φιλοξενίας και εμπειριών όλο τον χρόνο!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας κ. Άγγελος Καλλίας, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ. και επικεφαλής της ομάδας ορεινών περιοχών της ΠΟΞ ανέλαβε το ρόλο να συστήσει αναλυτικά σε επισκέπτες της έκθεσης, δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες, όλες τις θεματικές εναλλακτικές και βιώσιμες μορφές τουρισμού, όπως

  • το σκι,
  • η πεζοπορία,
  • οι δραστηριότητες στο ποτάμι,
  • η ποδηλασία,
  • η αναρρίχηση,
  • το παραπέντε,
  • η γαστρονομία – αγροτουρισμός,
  • ο οινοτουρισμός κλπ,

που αναπτύσσονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, ώστε το κοινό της μεγάλης γερμανικής αγοράς που ενδιαφέρεται κυρίως για το μοντέλο «ήλιος και θάλασσα», να γνωρίσει την τεράστια δυναμική των ορεινών και ημιορεινών προορισμών της χώρας μας.

Η ΠΟΞ στην ITB για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού της ορεινής Ελλάδας 

Έμφαση στην «άλλη Ελλάδα» συνεχίζει να δίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων – ΠΟΞ με την παρουσία της στη μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB (7 – 9 Μαρτίου 2023) που άνοιξε ξανά τις πύλες της στο Βερολίνο μετά από τρία χρόνια πανδημίας και με σκοπό την ολική τουριστική επαναφορά μέσα στο τρέχον έτος.

Με τα μηνύματα από τις κρατήσεις για τη χώρα μας να είναι ενθαρρυντικά για το 2023, αξιοποιώντας τη δυναμική του 2022 στο μοντέλο «ήλιος και θάλασσα», οι ξενοδόχοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα στις διεθνείς αγορές ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές φιλοξενίας και εμπειριών, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και την άνοιξη, το φθινόπωρο και τον χειμώνα – δηλαδή και τις τέσσερις εποχές που μπορούν να διευρύνουν τη σεζόν με στόχο τους 12 μήνες το χρόνο.

Advertisement

«Είναι κρίσιμο να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία και να δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο που διψάει για ταξίδια, να ανακαλύψει την «άλλη Ελλάδα» και να το στηρίξουμε αυτό με προβολή και έργα τουριστικής ανάπτυξης στην περιφέρεια.

Διαθέτουμε ως χώρα σπάνιες φυσικές ομορφιές, βουνά, λίμνες και δάση, σπουδαία αρχιτεκτονική, εξαιρετική γαστρονομική παράδοση και μοναδικά μνημεία ιστορίας και πολιτισμού που μπορούν να λειτουργήσουν ως μαγνήτης για την προσέλκυση επισκεπτών τους χειμερινούς μήνες»

δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος, αμέσως μετά τον χαιρετισμό του σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΕΟΤ στο ανακαινισμένο του περίπτερο, για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στις Περιφέρειες της χώρας.

Ο κ. Τάσιος συνεχάρη τη Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού κ. Ολυμπία Αναστασοπούλου και τα στελέχη του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας για την πρωτοβουλία ανάδειξης της «άλλης Ελλάδας».

Ο κ. Άγγελος Καλλίας, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ. της ΠΟΞ ανέλαβε το ρόλο να συστήσει αναλυτικά σε επισκέπτες της έκθεσης, δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες, όλες τις θεματικές εναλλακτικές και βιώσιμες μορφές τουρισμού (σκι, πεζοπορία, δραστηριότητες στο ποτάμι, ποδηλασία, αναρρίχηση, παραπέντε, γαστρονομία – αγροτουρισμός, οινοτουρισμός κλπ) που αναπτύσσονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, ώστε το κοινό της μεγάλης γερμανικής αγοράς που ενδιαφέρεται κυρίως για το μοντέλο «ήλιος και θάλασσα», να γνωρίσει την τεράστια δυναμική των ορεινών και ημιορεινών προορισμών της χώρας μας.

Advertisement

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αλλαγή στις διημερεύσεις φαρμακείων τις Κυριακές 12 και 19 Μαρτίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Μαρτίου θα διημερεύει το φαρμακείο “ΣΑΛΤΙΔΟΥ –  Γ.Ζερβού  32 ,δίπλα  στη Στρατολογία , τηλ. 25210/25150″ αντί για το φαρμακείο “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – Πτολεμαίων 4α,τηλ. 25210/27600” ενώ την Κυριακή 19 Μαρτίου θα διημερεύει το φαρμακείο Παπαδόπουλος αντί το φαρμακείο Σαλτίδου.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΠΟΙΟΣ/Α ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ/Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ;

This poll has ended (since 1 month).

Επιλέξτε ποιον/ποια θεωρείτε εσείς καταλληλότερο/η Δήμαρχο Δράμας ;

(Τα ονόματα με αλφαβητική σειρά)

Κιόρτεβε Παρθένα
46.25% 1,653/3574
Μαμσάκος Χριστόδουλος
5.96% 213/3574
Παπαδόπουλος Γεώργιος
42.59% 1,522/3574
Χαρακίδης Κυριάκος
5.20% 186/3574

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

5 παραιτήσεις γιατρών, σε 45 ημέρες, από την αρχή του έτους στο ΓΝ Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δραμινός χειριστής έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το τάμπερ από ύψος 150 μ.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Καλό παράδεισο στην Μαρία μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ της ΠΕ Δράμας

Βουλευτικές 20234 εβδομάδες πριν

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα

Δημοτικές 20234 εβδομάδες πριν

“Επανεκκίνηση για τη Δράμα” Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας

Δημοτικές 20234 εβδομάδες πριν

Το στυλό, το ημερολόγιο και τα ιδιαίτερα μαθήματα… στο Δημοτικό Συμβούλιο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Το Νοσοκομείο Δράμας οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας

Εκλογές 20234 εβδομάδες πριν

Κ. Χαρακίδης: Στην δεύτερη Κυριακή, θα στηρίξουμε όποιον είναι απέναντι στη δημοτική αρχή

Βουλευτικές 20234 εβδομάδες πριν

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, όσα εμπόδια και αν βάλουν δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχουν παταγωδώς

Βουλευτικές 20234 εβδομάδες πριν

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΚΕ της ΠΕ Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

“Με την πλάτη στον τοίχο” ο… Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Δράμας: Εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Ενώνουμε τη Δράμα: Η Αναστασία Χασαπάκη υποψήφια στην Κοινότητα Δράμας

Πολιτιστικά4 εβδομάδες πριν

Ο Θρακικός Καλόγερος ή «Καλογεροδευτέρα» στο Καλαμπάκι

Εκπαιδευτικά4 ημέρες πριν

Ανέγερση νέου διδακτηρίου, Γυμνασίου – Λυκείου, Καλαμπακίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 εβδομάδα πριν

ΚΑΟΔ- Α.Ο  ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ  78-56: Μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου της πρωτιάς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Κήρυξη 24ωρης απεργίας στο Δημόσιο την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023

Δημοτικές 20231 εβδομάδα πριν

Ενώνουμε τη Δράμα: Η Αναστασία Χασαπάκη υποψήφια στην Κοινότητα Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Έμφαση στην «άλλη Ελλάδα» στη μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Έκθεση τροφίμων και ποτών της Περιφέρειας ΑΜΘ στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Αλλαγή στις διημερεύσεις φαρμακείων τις Κυριακές 12 και 19 Μαρτίου

Πολιτιστικά2 εβδομάδες πριν

Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες “Η δύναμη της φιλίας”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Κ.Α.Ο.Δ. – Α.Ο. Γαλάτιστας: Την Κυριακή στις 17:00 στο  Δ. Κραχτίδης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δραμινός χειριστής έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το τάμπερ από ύψος 150 μ.

ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αναλάβει τις ευθύνες της – Γνώριζε το πρόβλημα στα τρένα αλλά δεν έκανε τίποτα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της ΑΜ-Θ στο Μετρό του Συντάγματος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Στάση εργασίας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δράμας στην απεργία της Τετάρτης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Καλό παράδεισο στην Μαρία μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δεν θα προχωρήσουμε με σύνθημα το “πάμε και όπου βγει”…

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών