Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΚΕ TE Δράμας: Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 80 χρόνια της ΕΠΟΝ, που συνδιοργάνωσαν η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, το ΤΣ Δράμας της ΚΝΕ και το παράρτημα Δράμας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, την Κυριακή 19 Φλεβάρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Παύλος Ιμσιρίδης, πρόεδρος του παραρτήματος Δράμας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και ο Βαγγέλης Παντούλης, γραμματέας του ΤΣ Δράμας της ΚΝΕ.

Την κεντρική πολιτική ομιλία έκανε ο Γιάννης Βοζίκης, μέλος της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στον ηρωικό αγώνα της ΕΠΟΝ ενάντια στους ναζί και φασίστες κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Έναν αγώνα που, όπως σημείωσε «πήγαζε από τα ιδανικά της λευτεριάς, της εναντίωσης στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και του συστήματος που τους γεννά, της πραγματικής λαϊκής κυριαρχίας χωρίς ξένους και ντόπιους εκμεταλλευτές, έναν αγώνα στον οποίο το ΚΚΕ υπήρξε ψυχή, καθοδηγητής και κύριος αιμοδότης».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε «Η σημαία του αγώνα, η σημαία που βάφτηκε κατακόκκινη από το αίμα των αγωνιστών της ΕΠΟΝ, του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ, δεν έχει καμιά θέση δίπλα στις βρώμικες σημαίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Αυτές τις αφήνουμε χάρισμα στα αστικά κόμματα που δίνουν «γη και ύδωρ» στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, και έχουν φροντίσει να γίνει η χώρα μας μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση, μετατρέποντάς τη σε θύτη άλλων λαών αλλά και σε πιθανό θύμα, στόχαστρο των αντίπαλων ιμπεριαλιστικών στρατοπέδων, με ανυπολόγιστους κινδύνους για τον λαό μας.

Τις αφήνουμε χάρισμα σε όσους ορκίζονται πίστη στις σάπιες αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υποτάσσει τις λαϊκές ανάγκες στη φρικιαστική λογική «κόστους-οφέλους» που έχουν συνυπογράψει με την πολιτική τους όλες οι αστικές κυβερνήσεις που πέρασαν μέχρι σήμερα, είτε δήθεν προοδευτικές είτε φιλελεύθερες.

(…) Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο καθαρό πως όταν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, μιλούν για «ανάπτυξη» δεν απευθύνονται στον λαό αλλά στους μετόχους των μεγάλων ομίλων.

Σήμερα είναι ακόμα πιο φανερό ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη όχι μόνο δεν οδηγεί σε καλυτέρευση των όρων ζωής του λαού αλλά αντίθετα τροφοδοτείται από το τσάκισμα των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων του, από την αφαίμαξή του μέσω άμεσων και έμμεσων φόρων, από την εντατικοποίηση της εργασίας.

Ας μην πάμε μακριά, το βλέπουμε και δίπλα μας. Δεν έχουμε άλλωστε και στη Δράμα κερδοφόρες επιχειρήσεις; Όταν πάει καλά η επιχείρηση, μας λένε, κερδίζει κι ο εργάτης. Τι αποδείχτηκε όμως; Ότι ο καπιταλιστής κοιτάζει πάντα το συμφέρον του, κι αυτό δεν συναντιέται πουθενά με το συμφέρον του εργάτη. Εκτός κι αν κάνουμε λάθος και συμφέρον του εργάτη είναι η εργασιακή ομηρία των τρίμηνων συμβάσεων, η δουλειά χωρίς στοιχειώδη μέτρα προστασίας, οι μαζικές απολύσεις εν μία νυκτί και η λίστα συνεχίζεται.

Το ΚΚΕ σάς καλεί να σκεφτείτε: πότε κατάφεραν οι εργαζόμενοι, ο λαός μας να αποσπάσουν κατακτήσεις; Μήπως από κάποιο νομοσχέδιο της ΝΔ; Μήπως από κάποια πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως κέρδισαν γιατί ήρθε μια «λιγότερο κακή» κυβέρνηση; Όχι βέβαια. Κέρδισαν μόνο όταν με την οργάνωση και τον αγώνα τους απέδειξαν ότι για να κερδίσει κάτι ο εργαζόμενος πρέπει να χάσει ο καπιταλιστής».

Κλείνοντας, τόνισε «Η ακρίβεια, η αβεβαιότητα, η εργασιακή ζούγκλα, τα λεφτά που τελειώνουν στα μισά του μήνα δεν είναι κάποιο κακό της μοίρας μας. Έχουν αιτία, πολύ συγκεκριμένη, κι αυτή είναι το σύστημα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης που ζούμε σήμερα. Και, κυρίως, έχουν διέξοδο. Κι αυτή βρίσκεται στην πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας όπου ο λαός θα έχει τα κλειδιά της οικονομίας στα χέρια του.

Γιατί όσο κι αν υπάρχουν περίοδοι, όπως αυτή που ζούμε σήμερα, όπου όλα μοιάζουν ακίνητα και ο αρνητικός συσχετισμός ρίχνει βαριά τη σκιά του, αυτό δεν σημαίνει ότι ο καπιταλισμός είναι παντοδύναμος. Τα όρια του αρχίζουν να φαίνονται και σήμερα. Το φάρμακο για ένα πρόβλημα στην Οικονομία γίνεται δηλητήριο για κάποιο άλλο. Έχουν στενέψει πλέον τα περιθώρια ελιγμών, η δυνατότητα του συστήματος να κατευνάζει τη λαϊκή δυσαρέσκεια.

Όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος, η πάλη για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας απαλλαγμένης από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο όχι μόνο δεν είναι ανώφελη αλλά είναι πιο σύγχρονη και επίκαιρη από ποτέ.

Ανώφελο, άλλωστε, έλεγαν κάποιοι ότι ήταν να αντισταθεί ο λαός μας στους ναζί και φασίστες κατακτητές, που η παντοδυναμία τους στις συνθήκες της Κατοχής έμοιαζε ανυπέρβλητη.

Οι ΕΠΟΝίτες και οι ΕΠΟΝίτισσες όμως, όλοι αυτοί οι γνωστοί και άγνωστοι ήρωες που τιμάμε με τη σημερινή μας εκδήλωση, αρνήθηκαν να υποταχτούν, αρνήθηκαν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψαν, έδωσαν το είναι τους και τη ζωή τους για μια Ελλάδα πραγματικά λεύτερη από ξένους και ντόπιους εκμεταλλευτές.

Με την έμπνευση, την πείρα και το κουράγιο που μας δίνει ο τιτάνιος αγώνας της ΕΠΟΝ, δεσμευόμαστε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στην καθημερινή πάλη για να ανασάνει ο λαός μας, σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη, στον δρόμο, στην κάλπη, παντού. Στον αγώνα για να πάρει τελικά ο λαός μας την τύχη του στα χέρια του, για να κάνει το μεγάλο άλμα στο μέλλον και να οικοδομήσει την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό.

Γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ!»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Γεωργιάδης, διδάκτωρ Ιστορίας, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στη δράση της ΕΠΟΝ στην περιοχή της Δράμας, ενώ στο τέλος διαβάστηκαν τα ονόματα των αγωνιστών και αγωνιστριών της ΕΠΟΝ, με καταγωγή από τη Δράμα, που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τη λευτεριά.

Μετά την ανάγνωση των ονομάτων, με ιδιαίτερη συγκίνηση, οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν, υπό τη συνοδεία ακορντεόν, το πένθιμο εμβατήριο «Επέσατε θύματα». Η εκδήλωση έκλεισε με αντάρτικα τραγούδια.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πανδραμινή κινητοποίηση την Πέμπτη 30/11 στις 13:30 στην πύλη του Νοσοκομείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Επιτροπή Αγώνα για την προάσπιση του Νοσοκομείου Δράμας

Οι πολίτες, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, τα μέλη τοπικών συλλόγων, σωματείων και φορέων, ενώνουμε τις φωνές μας για την προάσπιση της ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου της Δράμας.

Δίνουμε τα χέρια και σχηματίζουμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το νοσοκομείο. Στέλνουμε δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι απαιτούμε ασφάλεια και αξιοπρέπεια στην περίθαλψη και ότι δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας στο νομό.

Καλούμε σε Πανδραμινή κινητοποίηση την Πέμπτη 30/11 και ώρα 13:30 στην πύλη του Νοσοκομείου Δράμας.

Απαιτούμε ενίσχυση της Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας παντού. Νοσοκομεία πλήρως στελεχωμένα, ικανά να καλύπτουν τις ανάγκες των πληθυσμών που εξυπηρετούν, με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς μισθούς για τους εργαζόμενους σε αυτά.

Σωματεία – Σύλλογοι – Φορείς :

 1.     Σωματείο Εργαζομένων ΓΝ Δράμας
 2.     Σύλλογος Νοσοκομειακών Γιατρών Δράμας
 3.      Σωματείο Νοσηλευτικού Προσωπικού Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
 4.     Ιατρικός Σύλλογος Δράμας
 5.     Εμπορικός Σύλλογος Δράμας
 6.     ΝΤ ΑΔΕΔΥ Δράμας
 7.     Επιμελητήριο Δράμας
 8.     Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας
 9.     Ο.Ε.Β.Ε Δράμας
 10.   Συνταξιούχοι ΙΚΑ Δράμας
 11.   Συνταξιούχοι Δημόσιου Δράμας
 12.   Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ Δράμας
 13.   Σύλλογος Καρκινοπαθών Δράμας
 14.   Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων
 15.   Σύλλογος Δικαστικών Υπάλληλων Δράμας
 16.   Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας
 17.   Ε.Λ.Μ.Ε Δράμας
 18.   Σ.Ε. ΕΦΚΑ ΑΝ. ΜΑΚ. ΘΡΑΚΗΣ “ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ”
 19.   Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Δράμας
 20.   Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
 21.    Σύλλογο Γυναικών Δράμας (ΟΓΕ)
 22.   Κέντρο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας
 23.   Σωματείο Ταξί Δράμας  «Ο Άγιος Χριστόφορος»
 24.  Πολιτιστικός Σύλλογος Καλής Βρύσης
 25.   Πολιτιστικός Σύλλογος Μοναστηρακίου
 26.   Πολιτιστικός Σύλλογος  Ξηροποτάμου
 27.   Πολιτιστικός Σύλλογος Παγονερίου
 28.   Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρούσας
 29.   Πολιτιστικός Σύλλογος “Μέγας Αλέξανδρος” Προσοτσάνης
 30.   Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργων
 31.   Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδερού και Δενδρακίων Δράμας

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Καραγιαννίδης και 22 στελέχη από τη Δράμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Την αποχώρηση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν 22 στελέχη του κόμματος στη Δράμα.

Μεταξύ τους και ο πρώην βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης και τα μέλη της Ν.Ε. Μάρθα Μαλέζογλου και  Απόστολος Πανίδης.

Το κείμενο αποχώρησης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Μια από τις πιο σημαντικές πολιτικές διαδρομές έφτασε στο τέλος  της. Όχι με δική μας ευθύνη, ούτε ως δική μας επιλογή.

Η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυφασμένη στενά με τις ζωές μας και τις πολιτικές μας επιλογές κι αυτό κάνει πολύ δύσκολη την απόφαση αποχώρησης. Τα τελευταία είκοσι χρόνια μέσα από νίκες και ήττες δώσαμε έναν αγώνα πολλές φορές άνισο μα και τόσο συναρπαστικό.

Η συμβολή της ριζοσπαστικής αριστεράς στη σωτηρία του λαού από την κρίση και η έξοδος από τα μνημόνια είναι από τις σημαντικότερες παρακαταθήκες μας. Η υπεράσπιση κοινωνικών κατακτήσεων, ο διαρκής αγώνας για ένα καλύτερο αύριο είναι αυτά για τα οποία μπήκαμε σε αυτή την όμορφη προσπάθεια και αυτά που μας ωθούν να συνεχίσουμε από διαφορετική πλέον θέση.

 

Δυστυχώς η λανθασμένη πολιτική στρατηγική που χαράχτηκε από την ηγεσία το 2019 και επικυρώθηκε στο τελευταίο συνέδριο του 2022 οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ σε οδυνηρές ήττες. Κυρίως όμως αυτή η στρατηγική μετέτρεψε μια συλλογική προσπάθεια σε ένα αρχηγικό κόμμα που σάρωσε οργανώσεις μελών και δημοκρατικές λειτουργίες.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ απομακρύνθηκε από τα κινήματα, έχασε την επαφή του με τον κόσμο του μόχθου, απεκδύθηκε τον κοινωνικό του ρόλο για την υπεράσπιση των από κάτω.

Όλα αυτά στο όνομα μια θολής ιδέας περί κυβερνησιμότητας και μιας διεύρυνσης από τα πάνω με ότι πιο πολιτικά φθαρμένο υπήρχε στην χώρα. Η ισχυρότερη απόδειξη για τη λαθεμένη στρατηγική είναι τα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων του περασμένου Μαΐου και του Ιουνίου.

Σ’ αυτό το κλίμα ιδεολογικής και πολιτικής ρευστοποίησης ήρθε και η εξαρχής λάθος συνεδριακή απόφαση για εκλογή προέδρου από τον «λαό» για να δώσει τη χαριστική βολή και να ολοκληρώσει την πλήρη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την εκλογή του Στ. Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και την επικράτηση μιας λαϊκίστικης ηγετικής ομάδας δεν έχουμε ούτε ριζοσπαστική αλλά ούτε και αριστερά. Έχουμε πλέον το κόμμα Κασελάκη που οδηγείται από μια ομάδα σκληρών λαϊκιστών στο όνομα μιας «πατριωτικής αριστεράς».

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά επεισόδια που συνέβησαν σε αυτό το δίμηνο και μας πλήγωσαν αρκεί μόνο η αναφορά στην διχαστική και βαθιά προσβλητική ομιλία του Στ. Κασσελάκη στην τελευταία ΚΕ που έδειξε την πλήρη απουσία πολιτικής και κομματικής ενσυναίσθησης από μέρους του αλλά και από την ομάδα που τον καθοδηγεί. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον υιοθετήσει την αντιΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα κι επιτίθεται ακόμα και στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας 2015-19 απαξιώνοντας με τις δηλώσεις τους  τον Α. Τσίπρα τον οποίο υποτίθεται πως σέβονται και τιμούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον το κόμμα μας γιατί μετακινείται με γοργούς ρυθμούς προς τα δεξιά όπως εξάλλου είχε δηλώσει και ο πρόεδρός του πως θέλει να τον οδηγήσει μερικούς μήνες πριν σε συνέντευξή του. Το όνειρό του είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ. Ένα κεντροδεξιό κόμμα χωρίς όργανα  και χωρίς συλλογικές αποφάσεις που θα υπάρχει ελέω ενός αρχηγού-θεού.

Όχι στο όνομά μας!

Υπό αυτές τις συνθήκες είμαστε αναγκασμένοι/ες να συνεχίσουμε τον αγώνα για τις ιδέες της ανανεωτικής, ριζοσπαστικής και οικολογικής αριστεράς από άλλα πολιτικά μετερίζια. Αφήνουμε με λύπη ένα κόμμα που μας τίμησε αλλά και το τιμήσαμε όλα αυτά τα χρόνια με όλες μας τις δυνάμεις.

Ο αγώνας συνεχίζεται…

 • Αγαθαγγέλλου Αναστασία
 • Αντώνογλου Πασχάλης
 • Αραμπίδης Διομήδης
 • Βάλλας Θάνος
 • Δεληγιαννίδου Νόπη
 • Ηλιάδης Ηλίας
 • Θεοχάρης Τάσος
 • Καραγιαννίδου Αθηνά
 • Καραγιαννίδης Χρήστος
 • Καρατζόγλου Κωνσταντινιά
 • Λιλίτσης Δημήτρης
 • Μαλέζογλου Μάρθα
 • Μωυσίδου Στέλλα
 • Πανίδης Απόστολος
 • Παπακωνσταντίνου Βάσω
 • Παπακωνσταντίνου Άννα
 • Ποτούρης Φώτης
 • Σταματιάδου Αικατερίνη
 • Σταματιάδου Μαρία
 • Σταματιάδου Ελένη
 • Σταματιάδης Δημήτρης
 • Τικοπούλου Κατερίνα

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δράμα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, σε οικισμό της Δράμας.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί – μέλη συμμορίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης και περί όπλων. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς της που αναζητούνται.

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον ιατρό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ανωτέρω ημεδαπή σε οικισμό της Δράμας και με το πρόσχημα ότι η κόρη της έχει τραυματισθεί και χρειάζεται άμεση πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης, κατάφερε να την πείσει  να παραδώσει στους αλλοδαπούς συνεργούς του το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Έπειτα από καταγγελία του περιστατικού πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν οι δράστες να μεταβαίνουν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της παθούσας και να αποβιβάζεται ο ένας δράστης  παραλαμβάνοντας τα συμφωνηθέντα χρήματα τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο τους, ενώ σημειώνεται ότι κατά σύλληψη του αντιστάθηκε σθεναρά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του ανωτέρου οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ρόπαλο, δύο πτυσσόμενοι σουγιάδες και μία μεταλλική σιδερογροθιά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, για την ταυτοποίηση των συνεργών της και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Τραγωδία στη Δράμα: Πετάχτηκε στο δρόμο για να σώσει σκυλί και σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο ΚΤΕΛ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Επίσημη έναρξη της 20ης επετειακής χρονιάς της Ονειρούπολης Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Νέο Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Δράμα. Νεκροί και οι δύο οδηγοί

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Εντυπωσιακό το μουσείο φωτογραφίας στο «Μαρμάρινο Σπίτι» στη Δράμα

Εκλογές 20193 εβδομάδες πριν

Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Λύση στο ΕΣΥ μόνο με προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων και μισθοί του 2012

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Η βιωσιμότητα του νοσοκομείου μας αφορά όλους

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

1ο ΕΠΑΛ Δράμας: Το μαθητικό πτυχίο επιχειρηματικότητας στην ΕΡΤ3

ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Τέλος ο προπονητής της Δόξας με γνώμονα το καλό της ομάδας

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Βράβευση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας με ΕΤΙΚΕΤΑ Σχολείου eTwinning 2023-2024

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Διακοπή νερού στη Δράμα την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου από τις 15:30 έως 20:30

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Η νέα συντονιστική επιτροπή του Project για τη Δράμα!

Εκπαιδευτικά4 εβδομάδες πριν

Απορρόφηση από το ΔΠΘ των τμημάτων της Δράμας που φεύγουν από το ΔΙΠΑΕ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ο “θάνατος του εμποράκου”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Αιμοδοσίας την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 8.30π.μ – 13μ.μ

Εκπαιδευτικά2 ώρες πριν

Θ. Ξανθόπουλος: Υποστελέχωση και υπολειτουργία του Τμήματος Οινολογίας στη Δράμα

Πολιτιστικά3 ώρες πριν

Αφιέρωμα στο Πολυφωνικό Τραγούδι τής Ηπείρου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ώρες πριν

Πανδραμινή κινητοποίηση την Πέμπτη 30/11 στις 13:30 στην πύλη του Νοσοκομείου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

Αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Καραγιαννίδης και 22 στελέχη από τη Δράμα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

ΜΕΡΑ25: Επιτρέπουν το κυνήγι όλων των ζώων που απέμειναν στον καμένο Έβρο

Εκπαιδευτικά3 ημέρες πριν

Αν οι υποψήφιοι επιλέγουν το τμήμα Δασολογίας και από το 4ο πεδίο;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

Δράμα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ημέρες πριν

Μεταφέρονται οι αγώνες κυπέλλου από 29 Νοεμβρίου στις 6 Δεκεμβρίου

Πολιτιστικά4 ημέρες πριν

Η Δράμα συμμετέχει στην 1η Συνάντηση του Δικτύου Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

Οι αποχωρήσεις δεν λύνουν κάποιο πρόβλημα – Δεν ήταν αγεφύρωτο το χάσμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ημέρες πριν

Τα Βαλδίρκεια 2023 την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Ανοιχτή η αγορά από τις 11 έως τις 3 την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ7 ημέρες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: ΟΧΙ στα οριζόντια μέτρα, ΟΧΙ στον αφανισμό μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ7 ημέρες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Το κλείσιμο των καταστημάτων είναι προαιρετικό

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Η Μαρία Μάλλη για την πρόταση “Ειδικού οικονομικού – φορολογικού καθεστώς στο νομό μας”

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών