Connect with us

Εκλογές 2023

Συνέντευξη Νίκου Αβραμίδη, υπ. Δημ. Σύμβουλος με το Project για τη Δράμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Νίκος Αβραμίδης δηλώνει ότι η Δράμα δεν έχει άλλη ευκαιρία για λάθος επιλογές και ο ίδιος συμμετέχει ως υποψήφιος γιατί, η ανυπαρξία, η αδιαφορία, και η ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής και των συνεργατών της να διαχειριστούν τα απλά καθημερινά προβλήματα και να υλοποιήσουν μεγάλα έργα, έχουν ως αποτέλεσμα την απαξίωση και εγκατάλειψη του δήμου.

Η ομαδικότητα, η πολυσυλλεκτικότητα και η πολυκομματική συνύπαρξη, χωρίς να μπαίνουν ταμπέλες και χρίσματα ήταν το κίνητρο να συνταχθεί με το Project για τη Δράμα, σε μια παράταξη η οποία έχει διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης και τρόπο σκέψης για τον Δήμο.

Η κεντρική εξουσία χρόνια τώρα έχει βγάλει την Δράμα από το κάδρο της ανάπτυξης, αλλά φταίμε και εμείς, δημότες,  δημοτικοί – περιφερειακοί σύμβουλοι και οι βουλευτές, που βρισκόμαστε σε αδράνεια και απάθεια, δείχνοντας ατολμία να διεκδικήσουμε.

Ο Νίκος Αβραμίδης είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Γεννήθηκε το 1973 και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Απόφοιτος του Επαγγελματικού Λυκείου Δράμας. Ήταν Υποψήφιος βουλευτής με την ΔΗΜΑΡ το 2015 στο νομό Έβρου.

Κ. Αβραμίδη σας ευχαριστώ για τη συνέντευξη στο GoDrama.gr.

Η εύλογη ερώτηση είναι, γιατί αποφασίσατε την κάθοδό σας στις δημοτικές εκλογές;

Δεν είναι απόφαση που πήρα τώρα . Όπως γνωρίζετε ασχολούμαι από 14 ετών έως και σήμερα είτε επιτελικά, είτε σαν υποψήφιος. Το γιατί είναι σαφές και έχει να κάνει με την ανυπαρξία, την αδιαφορία, και την ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής και των συνεργατών της να διαχειριστούν από τα απλά καθημερινά προβλήματα έως τα μεγάλα έργα που δεν υλοποιούνται .

Συστρατεύεστε για δεύτερη φορά με το Project, γιατί;

Δεν συστρατεύομαι αλλά συντάσσομαι και συμμετέχω σε μια παράταξη η οποία έχει διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης και τρόπο σκέψης για τον Δήμο. Η ομαδικότητα, η πολυσυλλεκτικότητα και η πολυκομματική συνύπαρξη, χωρίς να μπαίνουν ταμπέλες και χρίσματα ήταν ένα ακόμη κίνητρο.

Συνοδεύεται την υποψήφια Δήμαρχο του Project κ. Κιόρτεβε στις περιοδείες της σε φορείς και στις κοινότητες του Δήμου μας. Τι αφουγκράζεστε εσείς από τις συζητήσεις;

Στις επισκέψεις και συναντήσεις που κάναμε με την κ, Κιόρτεβε αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η απαξίωση και εγκατάλειψη του δήμου αλλά και η προχειρότητα στην λήψη αποφάσεων.

Η Δράμα παρουσιάζει έλλειμμα ανάπτυξης αλλά και υποβάθμισης. Έχει ευθύνη η Δημοτική Αρχή ή η ευθύνη είναι της Περιφέρειας και της κεντρικής εξουσίας;

Η κεντρική εξουσία χρόνια τώρα έχει βγάλει την Δράμα από το κάδρο της ανάπτυξης

Αλλά φταίμε και εμείς που βρισκόμαστε σε αδράνεια και απάθεια και λέω εμείς, εννοώντας όλοι, δημότες, τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι και βουλευτές. Χρόνια τώρα δείχνουμε ατολμία να διεκδικήσουμε, μένοντας στις υποσχέσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων, με αποτέλεσμα να χάνονται πάγια κεκτημένα του δήμου αλλά και του νόμου.

Διαφημίζουμε την πόλη μας ως «Πόλη του αθλητισμού και του πολιτισμού». Με τον πολιτισμό, λόγω του Φεστιβάλ, αλλά και των ερασιτεχνικών θεάτρων ήμαστε καλά, αν και λείπει μία πολιτιστική στέγη. Με τον αθλητισμό όμως; Χωρίς στάδιο, χωρίς κολυμβητήριο, προβληματικά γήπεδα για τα ερασιτεχνικά σωματεία;

Ο πολιτισμός βρίσκεται σε ικανοποιητικό σημείο χάρις του φεστιβάλ αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Το 19 είχαμε στο πρόγραμμα μας την δημιουργία θεατρικής στέγης και επιμένουμε σε αυτό γιατί λείπει από την δραμινή κοινωνία που αποδεικνύει καθημερινά ότι αγαπάει το θέατρο και κυρίως το ερασιτεχνικό.

Η κατάσταση στον αθλητισμό όμως είναι τραγική. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς διάθεση, χωρίς οικονομική στήριξη από μεριάς του δήμου. Κάθε χρόνο δυστυχώς πηγαίνουμε ένα σκαλί ποιο κάτω, προσδοκώντας από τους ευεργέτες να προσφέρουν κάτι!

Και αν ο Πανδραμαϊκός ανέβει στην SL2; Θα παίζει στις Σέρρες; Στην Καβάλα;

Ο Πανδραμαϊκός πλήρωσε και πληρώνει μαζί με τους αθλητές του κλασικού αθλητισμού την αδιαφορία και την ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής . Το ποιο πιθανό είναι το γήπεδο της Δόξας αλλά και πάλι θα είναι σαν φιλοξενούμενος .

Διατηρητέα. Η λογική τους είναι να ομορφαίνουν την πόλη. Η πραγματικότητα όμως… Ετοιμόρροπα και επικίνδυνα κτίρια. Υπάρχει λύση μέσα από τη δημοτική αρχή;

Δυστυχώς η δημοτική αρχή έπαψε να ασχολείται με τα νεοκλασικά της πόλης γιατί προσδοκά ότι οι ευεργέτες θα το κάνουν γ αυτήν. Λυπηρό, νομίζω πως υπάρχουν κονδύλια για την αξιοποίηση τους.

Έχουμε προσθήκη 2 νέων παρατάξεων, που οι υποψήφιοι Δήμαρχοι ήταν βασικά στελέχη του νυν Δημάρχου στις εκλογές του 2014, υποψήφιοι στην Περιφέρεια το 2019 και προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο του Δημάρχου. Πως το σχολιάζεται;

Δημιουργία 2 παρατάξεων δύσκολα ας αρκεστούμε στην μια που ανακοινώθηκε. Το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι δεν φτιάχνεις καινούργιο σπίτι με παλιά υλικά .

Από το 25% αποχή στις Δημοτικές εκλογές την εικοσαετία 1980 -1990 φτάσαμε στο 44% το 2019. Τι θα λέγατε σε εκείνους που απογοητευμένοι επιλέγουν να απέχουν από τη κάλπη; 

Δυστυχώς ο κόσμος με τόσα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν, με το πέρασμα των χρόνων απαξίωσε τις εκλογές και κυρίως οι νέοι άνθρωποι.

Σε όλους αυτούς θα έλεγα ότι συμμετοχή και η λογική πρόθεση ψήφου είναι καλύτερα από την αποχή !!!!

Γιατί ο ψηφοφόρος να επιλέξει το Project;

Από τις 4 παρατάξεις που υπάρχουν οι δύο διοίκησαν τον δήμο χωρίς επιτυχία και η τρίτη φτιάχτηκε από απογοητευμένους διοικούντες. Επιλέγοντας να ψηφίσω project ψηφίσω άφθαρτους και νέους ανθρώπους που θέλουν αλλάξουν την πόλη και να την πάνε μπροστά .

Η πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Μουχτάρη από το Project για προσωπικούς λόγους είναι «πλήγμα» για την παράταξη σας;

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι ο κ. Μουχτάρης δήλωσε ότι παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, (υγείας, οικογενειακούς, επαγγελματικούς) και ανεξαρτοποιήθηκε για πολιτικούς λόγους. Απλά ο κ. ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ είναι πολιτικά ανακόλουθος με τα λεγόμενα του.

Φυσικά δεν είναι πλήγμα για μας, αντιθέτως μας ενώνει περισσότερο στο σκοπό μας που είναι η νίκη στις επερχόμενες εκλογές .

Πείτε μας για την εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων που θα γίνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Θα ήθελα να προσκαλέσω τους Δραμινούς να παραστούν στη πρώτη προεκλογική εκδήλωση της παράταξης την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου . Η Δράμα δεν έχει άλλη ευκαιρία για λάθος επιλογές, είναι μονόδρομος ποια η αλλαγή, με την σωστή επιλογή project για την Δράμα.

Κύριε Αβραμίδη σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή επιτυχία. 

Πάνος Βασιλείου

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement

Barbara Shoes

Εκλογές 2023

Επανεκκίνηση για τη Δράμα: Η ομάδα μας μεγαλώνει και δυναμώνει!

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Επανεκκίνηση για τη Δράμα, Γιώργος Παπαδόπουλος, με ανάρτησή του ανακοίνωσε 3 ακόμη υποψήφιους συμβούλους για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

“Τρεις ακόμη νέοι άνθρωποι έρχονται κοντά μας αποφασισμένοι να προσφέρουν, με όλες τους τις δυνάμεις, για να πετύχουμε την “Επανεκκίνηση για τη Δράμα”

Πάμε μπροστά με τους Δημήτρη Γεωργιάδη, Στέφανο Κουφόγλου και Νάσος Κρίτας!”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκλογές 2023

Αποκάλυψη του Γ. Παπαδόπουλου για την Ονειρούπολη Δράμας και τον Λ. Καλλινικίδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Συνέντευξή του στον Alpha News 95,5

Σημαντική αποκάλυψη για την Ονειρούπολη Δράμας, από τον υπ. Δήμαρχο Δράμας, Γ. Παπαδόπουλο

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε όσον αφορά την Ονειρούπολη Δράμας και τον Λευτέρη Καλλινικίδη ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατήγγειλε το γεγονός ότι ο πρώην υπεύθυνος για την Ονειρούπολη, νυν πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας και συνεργάτης του Δημάρχου Χριστόδουλου Μαμσάκου διοργανώνει την περίοδο αυτή μια ανταγωνιστική με την Ονειρούπολη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στα θέατρα βράχων στην Αθήνα και διενεργεί καμπάνια προσέλκυσης του κόσμου σε αυτήν.

Γ. Παπαδόπουλος: το θέμα είναι πρωτίστως ηθικό

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, το θέμα είναι πρωτίστως ηθικό δεδομένου ότι ο κ. Καλλινικίδης είναι συνεργάτης του Δημάρχου, στέλεχος της δημοτικής αρχής και επικεφαλής κατά την περσυνή χρονιά της Ονειρούπολης Δράμας.

Παράλληλα τόνισε ότι ο κ. Καλλινικίδης χρησιμοποιεί σε αυτήν την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Αθήνα πολλά στοιχεία από τις δράσεις της Ονειρούπολης ενώ σε ιστοσελίδες όπου δημοσιεύονται συνεντεύξεις και δηλώσεις του για την χριστουγεννιάτικη γιορτή της Αθήνας, προβάλλονται φωτογραφίες από την Ονειρούπολη Δράμας.

Ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε κάποιες από τις ιστοσελίδες που αναφέρονται στο γεγονός:

greeksantasvillage.gr

https://www.in.gr/2022/11/16/greece/proto-greek-santas-village-anoigei-tis-pyles-tou-stis-7-dekemvriou-sta-theatra-vraxon/

https://www.zougla.gr/politismos/article/to-proto-grek-santas-village-erxete-apo-tis-7-dekemvriou-sta-8eatra-vraxon

Το θέμα λοιπόν είναι, αν γνωρίζουν, ο Δήμαρχος της Δράμας και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον Δήμο, την κίνηση αυτή του κ. Καλλινικίδη.

Είτε το γνωρίζει, είτε όχι ο Δήμαρχος Δράμας, έχει ευθύνη

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους, δεδομένου ότι εκτός από το ηθικό σκέλος της υπόθεσης υφίσταται και νομικό, αφού για μια γιορτή ανταγωνιστική της Ονειρούπολης χρησιμοποιούνται φωτογραφίες της Ονειρουπολης Δράμας, για την προσέλκυση του κόσμου.

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου Δράμας οφείλουν να ερευνήσουν το θέμα και να στραφεί ο Δήμος Δράμας εναντίον όσον χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες αυτές προκειμένου να παραπλανήσουν τον κόσμο.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του Γιώργου Παπαδόπουλου στον ALPHA NEWS 95,5

(η αναφορά στο θέμα ξεκινά στο 13.10΄)

Υ.Γ. GoDrama.gr

Κάνοντας μια απλή αναζήτηση με τη φράση “Το Ελληνικό Χωριό του Άη Βασίλη” βρήκαμε πολλές ιστοσελίδες που αναφέρονται στην παραπάνω δράση του κ. Καλλινικίδη

Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκλογές 2023

Πόλη-Ζωή: Υποψήφιοι σε Αμπελάκια, Αρκαδικός, Νέα Αμισός, Νέα Σεβάστεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Άλλη μια σημαντική μέρα για την παράταξή μας Πόλη-Ζωή με ανακοίνωση υποψηφίων και σειρά είχαν σήμερα οι οικισμοί του Δ. Δράμας Αμπελάκια-Αρκαδικός-Νέα Αμισός-Νέα Σεβάστεια!!

  • Αμπελάκια: Γεωργιάδης Δημήτρης-Θεοδωρίδης Μιχάλης
  • Αρκαδικός: Παυλίδης Χρήστος-Αρνής Νίκος
  • Ν. Σεβάστεια: Μαραπίδου Ρίτα-Παυλίδης Κώστας
  • Ν. Αμισος : Ξένια Νταβίτοβα-Βασιλειάδης Μπάμπης- Νικολαίδης Φώτης.

Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ και στην παράταξή μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

Advertisement
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Δράμα: Αστυνομικοί εντόπισαν σε ποιμνιοστάσιο σχεδόν δύο κιλά κάνναβης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Καλλινικίδης: Δεν υπάρχει ηθικό ζήτημα – έχει κόμπλεξ, εμπάθεια και ζήλεια

Εκλογές 20234 εβδομάδες πριν

Οκτώ νέους υποψηφίους παρουσίασε ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Εκλογές 20237 ημέρες πριν

Αποκάλυψη του Γ. Παπαδόπουλου για την Ονειρούπολη Δράμας και τον Λ. Καλλινικίδη

Εκπαιδευτικά4 εβδομάδες πριν

Αποτελέσματα εκλογών αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Εκλογές 20233 εβδομάδες πριν

Project για τη Δράμα: Παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Δράμας 2023

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Συμμετοχή του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας στο πρόγραμμα Erasmus+/Δράση ΚΑ227 Creative Vibs

Εκπαιδευτικά4 εβδομάδες πριν

1o βραβείο το Γυμνάσιο Κυργίων στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη»

Εκλογές 20234 εβδομάδες πριν

Συνέντευξη Νίκου Αβραμίδη, υπ. Δημ. Σύμβουλος με το Project για τη Δράμα

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ1 εβδομάδα πριν

Tο διαφημιστικό σποτ της «Ονειρούπολης» 2022

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

Ενώνουμε τη Δράμα: Υποψήφιος ο Χρήστος Χαρίσκος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στο Château Nico Lazaridi την Κυριακή 13 Νοεμβρίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 ημέρες πριν

Εκδήλωση 2ου Γυμνασίου Δράμας για την “Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Δράμα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 73χρονου που συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικους

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Δράμα: Το ιστορικό Αράπ Τζαμί στην τελική ευθεία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ15 ώρες πριν

Πανδραμαϊκός – Πανθρακικός και Παραλίμνιο – Δόξα την Τετάρτη 30/11 στις 15:00

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ17 ώρες πριν

Η 19η Ονειρούπολη ετοιμάζεται και υπόσχεται εκπλήξεις!

Εκλογές 20232 ημέρες πριν

Επανεκκίνηση για τη Δράμα: Η ομάδα μας μεγαλώνει και δυναμώνει!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 ημέρες πριν

Τεσσάρα ο Πανδραμ το Ορφάνι. Έχασε από τον ουραγό Άρη Αβάτου η Δόξα!

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 ημέρες πριν

Εκδήλωση 2ου Γυμνασίου Δράμας για την “Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

Κειμήλια από εκκλησίες οικισμών του Ευξείνου Πόντου, στο Εκκλησιαστικό Μουσείο της Ι.Μ. Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

Πρόγραμμα Εορτασμού της Ημέρας Εθνικής Αντίστασης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

Ενημερωτική εκδήλωση για τον Γλωσσικό σεξισμό και την Ενδοοικογενειακή βία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Καλλινικίδης: Δεν υπάρχει ηθικό ζήτημα – έχει κόμπλεξ, εμπάθεια και ζήλεια

Εκλογές 20237 ημέρες πριν

Αποκάλυψη του Γ. Παπαδόπουλου για την Ονειρούπολη Δράμας και τον Λ. Καλλινικίδη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ7 ημέρες πριν

Όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ στον ελεύθερο ΑΝΤ1

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Δράμα: «Τσίμπησαν» μεθυσμένο οδηγό και χωρίς δίπλωμα

Εκλογές 20231 εβδομάδα πριν

Πόλη-Ζωή: Υποψήφιοι σε Αμπελάκια, Αρκαδικός, Νέα Αμισός, Νέα Σεβάστεια

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Χαρά Κεφαλίδου: Εκδήλωση – Συζήτηση για την Ενεργειακή Κρίση

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ1 εβδομάδα πριν

Tο διαφημιστικό σποτ της «Ονειρούπολης» 2022

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών