Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ερώτηση για τα 11 εκ. ευρώ σε “υπηρεσίες επικοινωνίας για τον κορωνοϊό”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ερώτηση 62 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα 11 εκ. ευρώ που διαθέτει η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας σε “υπηρεσίες επικοινωνίας για τον κορωνοϊό”

Ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος και άλλοι 61 συνάδελφοί του βουλευτές, κατέθεσαν με πρωτοβουλία της γραμματέως της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ολγας Γεροβασίλη, ερώτηση  προς τον πρωθυπουργό σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση αποφάσισε, κατά παρέκκλιση των διαδικασιών, την διάθεση ου ποσού των 11 εκ. ευρώ σε υπηρεσίες επικοινωνίας για τον κορωνοϊό, ενώ αυτές μπορούσαν να γίνουν δωρεάν.

Την ίδια ώρα  η κυβέρνηση εξαγγέλλει ότι «λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν» για τους εργαζόμενους ενώ  το ΕΣΥ δοκιμάζεται από  σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και αναγκαία υλικά, αναφέρουν στην ερώτηση τους.

Τα ΜΜΕ χρειάζονται ενίσχυση αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με αφορμή τον κορωνοϊό και χωρίς διαφάνεια. επισημαίνουν  οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνουν τα εξής:

-Παρά τις εξαγγελίες περί δωρεάν μετάδοσης ενημερωτικών μηνυμάτων από τα ΜΜΕ «ώστε να καταλάβουμε όλοι μας την ανάγκη ύπαρξης κουλτούρας προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας» όπως εξήγγειλε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, η σχετική Υπουργική Απόφαση που εξέδωσε πρόσφατα, αφορά μόνο κοινωνικά μηνύματα με διάρκεια έως ένα (1) λεπτό.

-Για τα κοινωνικά ενημερωτικά μηνύματα με διάρκεια μεγαλύτερη του ενός λεπτού, η Κυβέρνηση θέσπισε και πλέον εφαρμόζει κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας, την αντί αμοιβής ανάθεση υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών καθώς και την επ’ αμοιβή μετάδοση κοινωνικών μηνυμάτων από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

-Με απόφαση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρία «κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων» η παροχή «υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης» για την πρόληψη και αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού αντί τιμήματος «3% επί της τελικής συνολικής δαπάνης εκστρατείας επικοινωνίας και ενημέρωσης» και συμβατική διάρκεια μέχρι 31 Μαΐου 2020.

-Η συγκεκριμένη καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό θα κοστίσει 11 εκατομμύρια ευρώ και συνιστά ευθεία πρόκληση εν μέσω πανδημίας από την Κυβέρνηση, υπογραμμίζουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές. Ιδίως, συμπληρώνουν,  όταν τόσο κατά την προγενέστερη Κ.Υ.Α. 1686/1/1.6.2018 των Υπουργών Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης – Υγείας, και την Υπόδειξη 1/ 25.07.2018 του ΕΣΡ όσο και κατά την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση, η εν λόγω καμπάνια μπορεί προσαρμοζόμενη να μεταδοθεί από τα ΜΜΕ δωρεάν!

Για όλους αυτούς του λόγους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν επίσης να κατατεθούν όλα τα έγγραφα και στοιχεία της πολυέξοδης αυτής ενημερωτικής καμπάνιας.

Ακολουθεί αναλυτικά η ερώτηση:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Προς τον κο Πρωθυπουργό, τον κο Υπουργό Οικονομικών και τον κο Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

ΘΕΜΑ:  Την ώρα που η Κυβέρνηση εξαγγέλει ότι «λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν», το ΕΣΥ δοκιμάζεται και η πανδημία είναι προ των πυλών, δεσμεύει 11 εκατομμύρια Ευρώ για «υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών» για τον κορωνοϊό.

Ενώ το Εθνικό Σύστημα Υγείας προοδευτικά δοκιμάζεται όλο και περισσότερο  με σημαντικές ελλείψεις τόσο σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και σε μέσα ατομικής προστασίας και υλικά υγιεινής και ασφάλειας,

Ενώ η Κυβέρνηση, αντί για επιπλέον προσλήψεις και ενίσχυση του ΕΣΥ, επίταξη των ιδιωτικών νοσηλευτήριων, ώστε να προστεθούν άμεσα στη δυναμικότητα του εθνικού συστήματος επιπλεόν κλίνες ΜΕΘ, απευθύνει εκκλήσεις για εθελοντές,

Ενώ οι εργαζόμενοι, οι χρόνια άνεργοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρήσεις και εν γένει ο παραγωγικός ιστός της κοινωνίας πλήττεται και αγωνιά για το μέλλον του και  η Κυβέρνηση δηλώνει πως:  «λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν»,

Ταυτόχρονα, με απόφαση της Προεδρίας της Κυβέρνησης δεσμεύονται 11 εκατομμυρία Ευρώ «για υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών» για τον κορωνοϊό COVID-19 [ΑΠ: Λ 825/23-03.2020, ΑΔΑ: 968Ζ46ΜΓΨ7-ΑΣΟ].

Πράγματι τα ΜΜΕ χρειάζονται ενίσχυση αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με αφορμή τον κορωνοϊό και χωρίς διαφάνεια. Εν προκειμένω μάλιστα παρακάμπτεται πλήρως η αρμόδια υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και φυσικά το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο διαφάνειας για τα επικοινωνιακά προγράμματα του δημοσίου. Το πλαίσιο αυτό (ΠΥΣ 50/ 2015, Ν. 4339/ 2015, Ν. 4487/ 2017) προέβλεπε σαφή αναφορά:

στους στόχους τους επικοινωνιακού προγράμματος, στο περιεχόμενό του,  στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, στους υλικούς και ανθρώπινους πόρους που θα διατεθούν, στις επικοινωνιακές μεθόδους που θα χρησιμοποιηθούν, στις πιθανές συνεργασίες με φορείς, και  στα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Τώρα με απόφαση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου ανατίθεται δε σε ιδιωτική εταιρία «κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων» η παροχή «υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης» για την πρόληψη και αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού αντί τιμήματος «3% επί της τελικής συνολικής δαπάνης εκστρατείας επικοινωνίας και ενημέρωσης» και συμβατική διάρκεια μέχρι 31 Μαΐου 2020 [ΑΠ: 245/26-03.2020, ΑΔΑ: 9ΑΜ8ΟΞΘ6-ΓΣ4].

Επιπλέον, παρά τις εξαγγελίες περί δωρεάν μετάδοσης ενημερωτικών μηνυμάτων από τα ΜΜΕ «ώστε να καταλάβουμε όλοι μας την ανάγκη ύπαρξης κουλτούρας προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας» όπως εξήγγειλε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, η σχετική ΥΑ που εξέδωσε αφορά μόνο κοινωνικά μηνύματα με διάρκεια έως ένα (1) λεπτό [άρθρο 2, ΥΑ 179/15-03-2020 (Β’ 861) σε συνδυασμό με άρθρο τριακοστό πρώτο της από 14.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’64)].

Όμως για τα κοινωνικά ενημερωτικά μηνύματα περί κορωνοϊού με διάρκεια μεγαλύτερη του ενός λεπτού, η Κυβέρνηση θέσπισε και πλέον εφαρμόζει κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας, την αντί αμοιβής ανάθεση υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών καθώς και την επ’ αμοιβή μετάδοση κοινωνικών μηνυμάτων από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης [άρθρο τριακοστό της από 14.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’64) σε συνδυασμό με την ΚΥΑ των Υφυπουργών Οικονομικών και παρά τω Πρωθυπουργώ υπ’ αριθμ. 227/21-03-2020 (Β’ 948)].

Μάλιστα όχι μόνο δεν είναι δωρεάν η μετάδοση των εν λόγω κοινωνικών μηνυμάτων για την προστασία της δημόσιας Υγείας αλλά μάλιστα η Κυβέρνηση προέβλεψε και την άμεση καταβολή προκαταβολής 35% στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με μόνη την αποδοχή της πρότασης μετάδοσης ή καταχώρησης (άρθρο 2 παρ. 3 της εν λόγω ΚΥΑ 227/2020).

Η είδηση μάλιστα ότι η καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό θα κοστίσει 11 εκατομμύρια ευρώ συνιστά ευθεία πρόκληση εν μέσω πανδημίας από την Κυβέρνηση. Ιδίως όταν τόσο κατά την προγενέστερη Κ.Υ.Α. 1686/1/1.6.2018 (Β΄2037) ] των Υπουργών Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης – Υγείας, και την Υπόδειξη 1/ 25.07.2018 του ΕΣΡ όσο και κατά την ανωτέρω ΥΑ 179/2020 η εν λόγω καμπάνια μπορεί προσαρμοζόμενη να μεταδοθεί από τα ΜΜΕ δωρεάν!

Άλλωστε όπως προβλέπεται και ορθά από τις πάγιες διατάξεις της νομοθεσίας μας, μια τέτοιου είδους καμπάνια για τη δημόσια υγεία οφείλει να προβάλλεται δωρεάν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τέλος, κανένας δε γνωρίζει με ποιο τρόπο επιλέχθηκε ο ανάδοχος του έργου και πώς και τί είδους υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης θα παρέχει. Κανένας δεν γνωρίζει με ποια κριτήρια θα δοθούν τα χρήματα αυτά στα μέσα ενημέρωσης και με ποια κριτήρια κάποια μέσα ενημέρωσης θα αποκλειστούν από την καμπάνια της κυβέρνησης.

Εν όψει αυτών:        

Α. Ερωτάται ο κος Πρωθυπουργός και οι κ.κ. Υπουργός και Υφυπουργός:

Για ποιους λόγους θέσπισε και ενεργοποιεί η Κυβέρνηση την κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων διαδικασία ανάθεσης των υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών για τον κορωνοϊό και μάλιστα επ’ αμοιβή των ΜΜΕ που θα την μεταδώσουν, επιβαρύνοντας με 11 εκατομμυρία Ευρώ τον κρατικό προϋπολογισμό για μια καμπάνια ενημέρωσης για την δημόσια υγεία η οποία κατά τη νομοθεσία μας θα μπορούσε να προβληθεί δωρεάν;

Β. Αιτούμεθα να κατατεθούν στη Βουλή:

Αναλυτικά τα επιμέρους έγγραφα και στοιχεία της εν λόγω πολυέξοδης καμπάνιας.

                                       Οι Ερωτώντες και Αιτούντες Βουλευτές

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δράμα: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια καταστήματος με 4.100 δυναμιτάκια

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Συνελήφθη χθες το πρωί σε οικισμό της Δράμας μία ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης βεγγαλικών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας της ημεδαπής, όπου βρέθηκαν να διατίθενται προς πώληση χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής 82 συσκευασίες που περιείχαν 4.100 παιδικά αθύρματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Με αφορμή παρόμοια περιστατικά ακολουθούν συμβουλές για αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο.

Οι συμβουλές της ΕΛΑΣ για αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα

Η Ελληνική Αστυνομία σας υπενθυμίζει ότι:

  • Η κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή και χρήση κροτίδων και συσκευών εκτόξευσης αυτών, καθώς και κάθε είδος πυροτεχνίας άνευ άδειας από οποιονδήποτε απαγορεύεται.
  • Η καύση βεγγαλικών απαγορεύεται κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.
  • Αποτρέψτε τα παιδιά από τη χρήση ή την αυτοσχέδια κατασκευή τους.
  • Ενημερώστε τα παιδιά για τους κινδύνους σοβαρού τραυματισμού, ακόμα και ακρωτηριασμού.
  • Μην τους επιτρέπετε να προσεγγίζουν χώρους παράνομης καύσης των ειδών αυτών, διότι κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί ατύχημα.
  • Μην ξεχνάτε ότι τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα και η χρήση τους εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα και την ίδια την ζωή.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Απολογισμός των πρώτων 100 ημερών της θητείας του Δημάρχου Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Απολογιστική συνέντευξη, των πρώτων 100 ημερών της θητείας του πραγματοποιήσε το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα εκείνα τα θέματα και ζητήματα που συνάντησε όταν ο ίδιος και οι συνάδελφοι του ανέλαβαν την θητεία τους ενώ την ίδια ώρα αναφέρθηκε και σε όλα τα έργα τα όποια έχουν γίνει τις πρώτες 100 ημέρες.

Πηγή: enanews.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόσκληση σε ομάδα διακοπής καπνίσματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής  Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» σχεδιάζει την δημιουργία ομάδας (ομάδων) διακοπής του καπνίσματος.

Στόχος των ομάδων  αυτών είναι  η κινητοποίηση των μελών της  και η αξιοποίηση της ομαδικής διαδικασίας για την διακοπή του καπνίσματος.

Σκοπός των ομάδων αυτών είναι η ψυχοεκπαίδευση των συμμετεχόντων μέσω της βιωματικής μάθησης, η δημιουργία ενός κλίματος ασφαλείας και εχεμύθειας, μέσα στο οποίο τα μέλη της ομάδας θα μπορούν να μοιραστούν τις προσωπικές εμπειρίες τους, τους φόβους και τις δυσκολίες τους, να πάρουν και να δώσουν στήριξη στην ομάδα.

Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τα αποθέματα τους και να συνδεθούν με τις αξίες και τις ικανότητες τους.

Ο αριθμός των συναντήσεων αυτών θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και θα είναι έξι εβδομαδιαίες συναντήσεις. Η συνολική διάρκεια κάθε συνάντησης θα είναι 90΄ λεπτά. Ο αριθμός των ατόμων που θα συμμετέχουν σε κάθε ομάδα θα είναι μέγιστος 12 άτομα.  Οι συναντήσεις θα γίνονται στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης «ΔΡΑΣΗ»  ( Θεμιστοκλέους 2, 1ος όροφος) .

Οι  ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτές τις ομάδες  μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Κέντρου: 2521030053, από τις 22-04-2024 έως και 30-04-2024  ή μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: drasidrama@gmail.com.

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη ξεκινώντας από 15/05, 22/05, 29/05, 05/06, 12/06 και τελειώνουν στις 19-06-2024, και ώρες 11:00 12:30 πμ.

Υπεύθυνος των συναντήσεων αυτών είναι ο Βλάχος Κων/νος, Ψυχολόγος.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Ανακαλύφθηκε μια ολόκληρη αρχαία πόλη κάτω από τη Δράμα.

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Η ROBOTEK Δράμας πρώτη στον διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΑΜ-Θ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Κώστας Αποστολίδης (1948 – 2024): Το Made in Greece επιχειρηματικό όνειρο ενός σπάνιου ανθρώπου

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Μεγάλη επιτυχία του Δραμινού καθηγητή πληροφορικής Ραφαήλ Τζίμα

Πολιτιστικά1 εβδομάδα πριν

Πέντε Σιωπές… της Σίλα Στίβενσον από την ομάδα “Θεατροστάσιο”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 μήνες πριν

Στους αγώνες των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων στη Δράμα παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Δράμας Δωρόθεος

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Βραβείο στην Εικονική Επιχείρηση «Stalk Jet» του 1ου ΕΠΑΛ Δοξάτου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 μήνες πριν

«Μπαμ» της BIANCO MONTE Δράμα κόντρα στην ΑΕΚ 29-26

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Βρέθηκε σορός ηλικιωμένου σε χωράφι στην Καλή Βρύση

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Κρίνουμε απαράδεκτο το καθεστώς δυνητικής αργίας Γενικής Ιατρού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Προσκυνηματική εκδρομή στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ τον Μάιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 μήνες πριν

Ολοταχώς για το τοπικό η ΔΟΞΑ

Χρηστικά3 μήνες πριν

Πότε η άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ισχύει για οδήγηση μοτοσυκλέτας έως 125 κ.εκ.

Πολιτιστικά2 μήνες πριν

Παρουσίαση βιβλίου “Η Φλό στον δρόμο”, από την συγγραφέα Έλενα Αρτζανίδου

Χρηστικά2 μήνες πριν

Μέθοδοι απεντόμωσης : Πως οι δήμοι μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση παθογόνων παραγόντων που προσβάλουν σπίτι και επιχειρήσεις

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

Δράμα: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια καταστήματος με 4.100 δυναμιτάκια

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 ημέρες πριν

Απολογισμός των πρώτων 100 ημερών της θητείας του Δημάρχου Δράμας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ημέρες πριν

Ισοπαλία εκτός ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Πολιτιστικά1 εβδομάδα πριν

Πέντε Σιωπές… της Σίλα Στίβενσον από την ομάδα “Θεατροστάσιο”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 εβδομάδα πριν

1ο Τουρνουά Μπάσκετ “ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΥ”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Πρόσκληση σε ομάδα διακοπής καπνίσματος

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της First Lego League στη Δράμα

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

Μεγάλη διάκριση για την ομάδα του Δραμινού καθηγητή Ραφαήλ Τζίμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρομποτικης

Πολιτιστικά1 εβδομάδα πριν

ΒΥΖΑΝΤΙΝΉ ΜΕΓΑΛΟΠΡΈΠΕΙΑ με Ιερά κείμενα και ύμνους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από 106 χρόνια – Μαύρη σελίδα για τη Δόξα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Οίνου «Βασικές αρχές οινογνωσίας»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Διάκριση σε βάρος των πολιτών της Δράμας από Κυβέρνηση και κτηματολόγιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Παίζοντας με καρδιά και μυαλό κέρδισε την παραμονή στην National league 1

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Κ.Α.Ο.Δ. – Μακεδονικος: Ο τελικός για μια θέση στην National League 1

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Αντάμωμα σχολείων και Πολιτισμών στις 19 Απριλίου 2024

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών