Connect with us

Εκλογές 2023

Project για τη Δράμα: Συνάντηση με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Μωϋσιάδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η υποψήφια Δήμαρχος Δράμας με την παράταξη “Project για τη Δράμα” κ. Παρθένα Κιόρτεβε επισκέφθηκε σήμερα με τη Συντονίστρια του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής της παράταξης κ. Κασάπη Βασιλική και τον κ. Μάριο Σαμδάνη, αμφοτέρων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Αριστείδη Μωϋσιάδη.

Η συνάντηση αποδείχτηκε άκρως εποικοδομητική, καθώς ο κ. Μωϋσιάδης αναφέρθηκε στις δυνατότητες συνεργασίας και συμπόρευσης της Περιφέρειας με το Δήμο Δράμας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα υφιστάμενα προγράμματα (ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης και Ευρωπαϊκό Ταμείο) που ως εργαλεία χρηματοδότησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να συντελέσουν στην παραγωγή έργων και στη δημιουργία νέων κοινωνικών δομών, που δυστυχώς δεν υφίστανται στην πόλη μας.

Η συνεργασία του Δήμου Δράμας με την Περιφέρεια είναι αναγκαία, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι και το όραμα ενός Δήμου με “κοινωνικό πρόσωπο”, με σεβασμό και άμεση υποστήριξη στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ενός Δήμου που θα αφίσταται της κοινωνικής αναλγησίας, της κοινωνικής αδιαφορίας και της καταδίκης σε περιθωριοποίηση αυτών των ευαίσθητων ομάδων, όπως οι κακοποιημένες γυναίκες, οι ηλικιωμένοι και ανήμποροι συμπολίτες μας, οι γονείς παιδιών με αναπηρία και τα άτομα με αναπηρία.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την υποδοχή, τη φιλοξενία και την ουσιαστική συζήτηση.

Το Project και ο Τομέας Κοινωνικής Πολιτικής δηλώνουν ότι η προσπάθεια τους δεν θα έχει ποτέ τέλος, αφού οι ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών δεν εξαντλούνται ποτέ. Αντιθέτως, τώρα αρχίζουν όλα! Με αγάπη για τον συνάνθρωπο και με σεβασμό σε όλους τους πολίτες.

Συνεχίζουμε και σας θέλουμε όλους αρωγούς.

#Project_για_τη_Δράμα
#Παρθένα_Κιόρτεβε
#Δήμος_Δράμας_Δημοτικές_εκλογές_2023

Εκλογές 2023

Project για τη Δράμα: Ανακοίνωση υποψηφίων συμβούλων Καλού Αγρού και κεντρικού ψηφοδελτίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η υποψήφια Δήμαρχος Δράμας με την παράταξη «Project για τη Δράμα» κα. Κιόρτεβε Παρθένα, επισκέφθηκε σήμερα την κοινότητα του Καλού Αγρού συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, με σκοπό την ανακοίνωση υποψηφίων που αφορούν την κοινότητα αυτή.

Κατά αλφαβητική σειρά:

 • Ανδρέογλου Βασίλης
 • Γαβριήλογλου Σταύρος
 • Ιγγλίζογλου Γιώργος
 • Κουρσακλής Σταύρος
 • Κυβράνογλου Χρήστος
 • Σουσαμλή Ρούντολφ Ασημίνα
 • Παναγιωτίδης Μίλτος
 • Πετρίδης Γιώργος
 • Τζιγκόζης Γιώργος
 • Τσιαμάκης Στέφανος

Αυτό είναι το Project για τη Δράμα!
Μία παράταξη φτιαγμένη από τους πολίτες για τους πολίτες.
Το Project για τη Δράμα είναι η δημοτική παράταξη όλων των δημοτών της Δράμας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκλογές 2023

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα”- Ανασκοινώθηκαν 120 υποψήφιοι

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ»- ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ 120 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ- ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Δ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Τεράστια σε όγκο και παλμό η συγκέντρωση της Δημοτικής μας αρχής και της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα». Κατά την διάρκειά της ανακοινώθηκαν 120 υποψήφιοι για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Κατάμεστο ασφυκτικά το Δημοτικό Ωδείο μέσα και έξω, από συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Χριστόδουλου Μαμσάκου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβάλλονταν οπτικό υλικό με έργα, δράσεις, παρεμβάσεις και το όραμα της δημοτικής αρχής.

Εντυπωσίασε και το ανθρωποειδές ρομπότ Pepper (Πεπερ) , που ήταν στο δημοτικό ωδείο. Πρόκειται για ένα εξελιγμένο ρομπότ που διαθέτει διάφορους αισθητήρες για να μπορεί να αναγνωρίζει ανθρώπους, να τους προσελκύει και να εμπλέκεται σε συζήτηση μαζί τους.
Τον Δήμαρχο προλόγισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων – Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Δημήτρης Παπαστεργίου . Όπως τόνισε:

« Δέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση του φίλου Χριστόδουλου. Ο Δήμαρχος Δράμας είναι ένας άνθρωπος διορατικός, ευθύς , ειλικρινής και έντιμος. Αυτό που βλέπω σήμερα είναι η μεγάλη αγάπη του κόσμου που στηρίζει την δημοτική αρχή. Το πρώτο έργο που πρέπει να εξαγγείλεις Δήμαρχε, είναι ένα μεγαλύτερο Αμφιθέατρο για να χωράει ο κόσμος που σε στηρίζει. Καλή επιτυχία σε όλους…»

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την μεγαλειώδη συγκέντρωση.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Φίλες και φίλοι συνδημότες,
Αγαπητοί συνυποψήφιοι και συνεργάτες,

«Σας ευχαριστώ για την σημερινή σας ανταπόκριση στην εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων της δημοτικής μας αρχής.

Σήμερα στέλνουμε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ.
Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματά μου.
ΘΈΛΩ να μιλήσω απευθείας σε εσάς, από καρδιάς…
Σας το χρωστάω…

Σας κοιτώ στα μάτια με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, όπως συνηθίζω να σας κοιτώ όλα τα χρόνια της ζωής μου.
Σας το χρωστάω γιατί πρώτα εσείς με στηρίξατε με την καρδιά σας, με τη δύναμή σας , αλλά και με κάτι άλλο εξίσου σημαντικό και αξιοθαύμαστο. Με το πείσμα σας..

Ονειροπόλος αλλά και ρεαλιστής, βάζω τη Δράμα πάνω από όλα και δηλώνω παρών στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Με θάρρος, ευαισθησία και, κυρίως, πολλή αγάπη γι’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….»

Κυρίες και κύριοι…
Το 2014 ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ στον Δήμο Δράμας ενώσαμε τις δυνάμεις και την ιστορία μας, ξεκινώντας να γράφουμε τη σύγχρονη κοινή μας πορεία προς το μέλλον.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες της χώρας, θέσαμε υψηλούς στόχους και προσδοκίες. Βάλαμε οδηγό τις ανάγκες της κοινωνίας και των ανθρώπων μας. Σχεδιάσαμε κάθε έργο με σοβαρότητα και ρεαλισμό.

Αξιοποιήσαμε σημαντικούς πόρους από την Ευρώπη.
Κάναμε την κρίση ευκαιρία και δεν αφήσαμε να περάσει ούτε μέρα χωρίς δημιουργία για αυτόν τον τόπο.
Με μεγάλα έργα υποδομών, με καθημερινές αστικές παρεμβάσεις, με πολλές νέες σχολικές και αθλητικές υποδομές, με έργα και προγράμματα πολιτισμού, με πολιτικές ευαισθησίας και κοινωνικής συμμετοχής..

Η Δράμα μέρα με τη μέρα αλλάζει όψη, γιατί επιλέξαμε τον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας.
Όλα αυτά τα έργα δεν γίνονται από τύχη.

Προκύπτουν από καθημερινή δουλειά, διαρκή αγώνα, σοβαρό προγραμματισμό και στοχευμένη διεκδίκηση.
Διότι η Αυτοδιοίκηση δεν είναι πεδίο πειραματισμών, εγωισμών και υπερβολών αλλά προσφορά στην κοινωνία, από ανθρώπους που πρέπει να διαθέτουν γνώση, εμπειρία , διεκδικητικό πνεύμα και σαφή ξεκάθαρο πολιτικό λόγο..

ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ
Και δεν ήταν η ευκολότερη περίοδος. Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες από την ημέρα που εκλέχθηκα δήμαρχος Δράμας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ:
Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας δώσαμε προτεραιότητα στους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.
Σήμερα πάνω από 2,5 χιλιάδες οικογένειες στηρίζονται στα προγράμματα του Δήμου.

Στη συνέχεια είχαμε την ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
Μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για όλη την Ελλάδα.
Την αντιμετωπίσαμε με την συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων.
Ακολούθησε η κρίση λόγω του ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.
Με γρήγορα αντανακλαστικά αντιμετωπίσαμε τα πολλαπλά μέτωπα που άνοιξαν.. Δώσαμε επίδομα ενοικίου στους νέους επικουρικούς γιατρούς, προκειμένου αυτό να λειτουργήσει ως κίνητρο για να επιλέξουν το Νοσοκομείο Δράμας.
Επίσης στηρίξαμε με πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά το Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ.

Και είχαμε τέλος την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ.
Δεν προχωρήσαμε σε καμία αύξηση στα τέλη και δικαιώματα, αν και είχαμε τεράστια αύξηση στην τιμή του ρεύματος, αλλά κάναμε μια πολύ μικρή αύξηση στο πάγιο της ΔΕΥΑΔ
Δεν θα αναφερθώ σε έργα, άλλωστε τα βλέπετε και αυτά είναι ένα μικρό μέρος από τις παρεμβάσεις της δημοτικής μας αρχής.

Θα μιλήσω για μια λέξη που μας αγγίζει όλους και είναι ένα μεγάλο ζητούμενο.
Θα σας μιλήσω για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Ο Δήμος Δράμας είναι υπόδειγμα και παράδειγμα.
Οι έλεγχοι που έγιναν στο Δήμο, στις Δημοτικές Επιχειρήσεις, στο Νομικό Πρόσωπο, στον Πολιτιστικό Οργανισμό – Φεστιβάλ αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Δράμας είναι υπόδειγμα στην οικονομική διαχείριση, στη διαφάνεια και στη λογοδοσία.

Θα μου πείτε;
και γιατί διεκδικείς Τρίτη τετραετία;

Η απόφασή μου να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου για μία ακόμη φορά δεν ήταν εύκολη.
ΘΈΛΩ να μιλήσω απευθείας σε εσάς, κοιτώντας σας στα μάτια.
Εσείς γνωρίζετε καλά ποιος είναι ο Χριστόδουλος Μαμσάκος και τι έχει κάνει για τη Δράμα.
Είναι σημαντικό να επικοινωνώ μαζί σας, να ακούω με ενδιαφέρον τα προβλήματά σας και να δίνω λύσεις, όπου μπορώ. Να προσπαθούμε μαζί για το μέλλον του τόπου. Και αν γίνονται και λάθη από αυτά μαθαίνουμε.

Πλέον δεν έχω ανάγκη στη ζωή μου αξιώματα και πολιτικές καρέκλες.
Η καρέκλα του δημάρχου δεν είναι αυτοσκοπός, είναι υπέρτατη τιμή, είναι απόφαση ζωής.
Οφείλω όμως να παλέψω μία ακόμη φορά για εσάς. Με εσάς.
Οφείλω να παλέψω ώστε να συνεχισθεί η Αναπτυξιακή πορεία του δήμου μας σε ένα καθεστώς αξιοπρέπειας, διαφάνειας και δημοκρατίας.

Επίσης πολύ σημαντικό για όλους μας η συμμετοχή νέων ανθρώπων στο ψηφοδέλτιο μας.
Με ιδέες, απόψεις, θέλοντας να διεκδικήσουν μαζί μας τον ρόλο τους στη διαμόρφωση του σήμερα και του αύριο..
Αυτούς τους νέους ανθρώπους, τους νέους υποψηφίους, που αποφάσισαν να συνταχθούν σ΄ αυτή μας την προσπάθεια δεν θα τους εγκαταλείψω ποτέ.

Δίπλα σας, κοντά σας, μαζί σας, για τη Δράμα που Ενώνει, για τη Δράμα που δημιουργεί προοπτικές για τη Δράμα που αντιστέκεται.

Όραμά μας για την επόμενη πενταετία η Ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας, η Ανάπλαση της οδού Εθνικής Αμύνης έως τον Σιδηροδρομικό Σταθμό και η ανάδειξη σε διεθνές οπτικοακουστικό κέντρο του πρώην «Στρατόπεδου Ανδρικάκη».

Να είστε βέβαιοι ότι εγώ προσωπικά, οι συνεργάτες μου και η Δημοτική μας Ομάδα συνεχίζουμε για να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα ακόμα καλύτερο Δήμο που θα βρίσκεται πολλά σκαλοπάτια ψηλότερα σε επίπεδο ανάπτυξης και ευημερίας αλλά δεν θα έχει χάσει το σπάνιο φυσικό πλούτο, θα σέβεται το φυσικό περιβάλλον και θα έχει διατηρήσει τη πολιτισμική του ταυτότητα.

«Βάζω τη Δράμα πάνω από όλα. Αυτή είναι η προσωπική μου πυξίδα. Ένας δήμος προορισμός, ένας τόπος, για να ζεις και να δημιουργείς. Όχι σκαλοπάτι για πολιτική καριέρα».
Έτσι λειτουργούσα πάντα. Με τις αρχές αυτές συνεχίζουμε.

Μαζί ξεκινήσαμε και επειδή είναι όμορφο αυτό το ταξίδι, μαζί θα το συνεχίσουμε. Το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής μας αρχής ” θα είναι και τον προσεχή Οκτώβρη και πάλι ψηφοδέλτιο νίκης.

Εσείς είστε ο οδηγός μου… Αυτή δεν είναι απλά μία ανακοίνωση για κάθοδο σε εκλογική μάχη. Είναι κυρίως μία πρόσκληση προς εσάς…

Φίλες και φίλοι,
Είμαστε εδώ όλοι μαζί.
Ενωμένοι. Και έτσι θα συνεχίσουμε.
Με σύμπνοια και ενότητα. Για να υλοποιήσουμε το σχέδιο που εκπονήσαμε για τον τόπο μας.
Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι να διαχωρίσουμε.
Είμαστε εδώ γιατί απλά είμαστε Εσείς.
Έχουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας!

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να υποθηκεύσει όλα αυτά για τα οποία παλέψαμε με τους συνεργάτες. μου τα τελευταία χρόνια.
Ζητώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.

Μαζί συνεχίζουμε!
Είμαστε εργατικοί, καθαροί! Συνεχίζουμε!
Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τη σημερινή σας παρουσία και υποστήριξη.
“Πάμε, όλοι μαζί, για το Δήμο Δράμας που αγαπάμε, πάμε μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ.
Όλοι σήμερα στέλνουμε το μήνυμα της νίκης σε ολόκληρο το Δήμο Δράμας.

Ενώνουμε τη Δράμα, Ενώνουμε τους Δραμινούς.
Με σοβαρότητα , σεμνότητα και συνέπεια συνεχίζουμε.
Εμπρός για την νίκη…
Εμπρός για τη Δράμα…»

Στη συνέχεια είχαμε την ανακοίνωση 120 υποψηφίων για τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι:

 1. Αβραμίδης Γεώργιος
  • Δικηγόρος
 2. Aθανασίου Σάββας
  • Ποδοσφαιριστής
 3. Ανανιάδου Γεωργία
  • Υπάλληλος Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης
 4. Αρτεμιάδου Ξένια Δικηγόρος
 5. Βασιλειάδης Δημήτριος
  • Συνταξιούχος Αστυνομικός – Προπονητής Ποδοσφαίρου – Πολύτεκνος
 6. Βασιλειάδης Παύλος
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος
 7. Βασιλειάδου Ασπασία
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 8. Βασιλειάδου Μαρία
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 9. Βουνοτραπίδου Ελένη
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 10. Βρίτζαλη Σοφία
  • Ελεύθερη Επαγγελματίας Σε δημόσιο Σχολείο – Αισθητικός
 11. Γανωτίδου Δωροθέα
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 12. Γερογλίδης Νικόλαος
  • Βοηθός Χειριστή
 13. Γεωργιάδης Γεώργιος
  • Συμβασιούχος Υπάλληλος Δήμου Δράμας
 14. Γιάγκα Μαρία Οικονομολόγος,
  • Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Ασφάλισης και Εισφορών e-ΕΦΚΑ
  • Κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας
  • Παρακολουθεί 2ο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διεθνή και Ευρωπαϊκή Οικονομική
 15. Δανιήλ Δημήτριος
  • Ελεύθερος Επαγγελματίας
 16. Δασκάλου Κωνσταντίνος
  • Απόφοιτος Σχολής Δημοσιογραφίας
 17. Δεμερτζής Γεώργιος
  • Αξιωματικός εν αποστρατεία –
  • Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού Φ.Τ.Μ.Μ Δράμας.
  • Πιστοποιημένος Πρότζεκτ Μάνατζερ
 18. Δερματίδης Ανέστης
  • Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος –
  • Ελεύθερος Επαγγελματίας
 19. Δημάκη Ελένη
  • Απόφοιτη Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
 20. Ευθυμιάδου Ουρανία
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 21. Ζαπουνίδης Νικόλαος
  • Υλοτόμος
 22. Ζαρόγλου Κωνσταντίνος
  • Πρόεδρος Χωριστής –
  • Συνταξιούχος Ελεύθερος Επαγγελματίας
 23. Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος
  • Απόφοιτος Πληροφορικής-
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος-
  • Αντιπρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Δράμας
 24. Ζήρδας Ιωάννης
  • Στρατιωτικός –
  • Αντιπρόεδρος Κοινότητας Μοναστηρακίου –
  • Μέλος ΕΠΣ Δράμας
 25. Ζιγγιρίδου Όλγα
  • Τεχνολόγος Γεωπόνος
 26. Ζορμπίδης Ισαάκ
  • Πρόεδρος Μικροχωρίου-
  • Συνταξιούχος-
  • πρ. Αντιδήμαρχος Περιστερίου
 27. Ηλιάδου Αλεξάνδρα
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 28. Θέμελη Ζωή
  • Χειρίστρια Ακτινολογικού
 29. Θεοδωρίδης Όμηρος
  • Επιχειρηματίας
 30. Ιωαννίδης Δήμος
  • Υπαξιωματικός Ελληνικού Στρατού –
  • Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Μαυροβάτου –
  • Πρόεδρος Ποδοσφαιρικής Ομάδας Ηρακλής Μαυροβάτου
 31. Καδόγλου Χάρης
  • Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
 32. Καμπουρίδης Βασίλειος
  • Υπαξιωματικός Ελληνικού Στράτου
 33. Κανετίδης Θεόδωρος
  • Συνταξιούχος-
  • Βετεράνος Ποδοσφαιριστής Πανδραμαϊκού και συμπαίκτης του Δημάρχου
 34. Κανετίδης Παύλος
  • Αγρότης
 35. Παρχαρίδου Μύρα
  • Νοσηλεύτρια Γεν. Νοσοκομείου Δράμας
 36. Καράμπαπα Χρυσάνθη
  • Υπάλληλος Χημείου
 37. Καραμπατζάκης Δημήτριος
  • Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου –
  • Επίκουρος Καθηγητής ΔΙ.ΠΑ.Ε
 38. Κατσικάρης Σταύρος
  • Ελεύθερος Επαγγελματίας
 39. Καψημάλης Ιωάννης
  • Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υποδομών –
  • Πολιτικός Μηχανικός
 40. Κέρας Χρήστος
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος
 41. Κεσαπίδης Γρηγόρης
  • Επιχειρηματίας –
  • Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας –
 42. Κεσσίδου Αλεξάνδρα
  • Νοσηλεύτρια Γενικού Νοσοκομείου Δράμας
  • απόφοιτη ακαδημίας φυσικής αγωγής
 43. Κεφαλίδης Μιχαήλ
  • Ιδιωτικός υπάλληλος
  • Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής
 44. Κοβογλανίδης Μωυσής
  • Αγρότης
 45. Κοκκινάκης Νικόλαος
  • Χειριστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
 46. Κομάτογλου Νικόλαος
  • Συνταξιούχος Ελεύθερος Επαγγελματίας –
  • Πρόεδρος Μακρυπλαγίου
 47. Κοσσυφίδου Παναγιώτα
  • Κτηνοτρόφος
 48. Κοτανίδης Θεόφιλος
  • Ελεύθερος Επαγγελματίας
 49. Κοτσαμπάσης Μιχαήλ
  • Πρόεδρος Κουδουνίων-
  • Μάγειρας
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος
 50. Κουπτσίδου Αναστασία
  • Λογίστρια – Φοροτεχνικός
 51. Κουσίδης Δημήτριος
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος
 52. Κουτελίδου Ειρήνη
  • Φιλόλογος
 53. Κουτούβας Ιωάννης
  • Αστυνομικός
 54. Κουτσίδης Παύλος
  • Φοιτητής Μηχανολόγος Μηχανικός Πανεπιστημίου Σερρών
 55. Κοφαντίδης Παύλος
  • Εμπειροτέχνης Οικοδόμος
 56. Κυριατζής Θεόδωρος
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος –
  • Ασφαλιστής
 57. Κυριακίδης Κωνσταντίνος
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος
 58. Κωνσταντινίδης Δημήτριος
  • Διευθυντής 6ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας –
  • Πρόεδρος εταιρείας Επιστημών Δράμας –
  • Αιρετός εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας –
  • μέλος σχολικής επιτροπής Δήμου Δράμας-
  • Εκπαιδευτής Ενηλίκων στο Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών πολιτών
 59. Κωνσταντινίδου Όλγα
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 60. Κωφίδης Περικλής
  • Επιχειρηματίας –
  • Ιδιοκτήτης εταιρείας Παραδοσιακός Ελληνικός ” Καφές Κωφίδης
 61. Λιάκος Παναγιώτης
  • Στρατιωτικός
 62. Λουκά Μαρία
  • Λογίστρια Φοροτεχνικός
 63. Μακρής Ιωάννης
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος
 64. Μακρής Αντώνης
  • Συντονιστής εκδηλώσεων ΦΤΜΜ Δράμας
 65. Μαρασίδου Χάρις
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 66. Μασχαλίδης Κωνσταντίνος
  • Ηλεκτροσυγκολλητής
 67. Μαντζαλάρδας Ευάγγελος
  • Ιατρός Καρδιολόγος
 68. Μαυράκη Ευαγγελία
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 69. Μεσσίνη Πολυξένη
  • Σύμβουλος Δικτυακού Μάρκετινγκ
 70. Μήτρου Ελευθέριος
  • Ελεύθερος Επαγγελματίας
 71. Μπαντής Ιωάννης
  • Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων –
  • Καθηγητής Θεολογίας –
  • Ιεροψάλτης Ιερού Ναού Κουδουνίων
 72. Μποδούρογλου Αικατερίνη
  • Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις
 73. Μπουργκή Δέσποινα
  • Αστυνομικός –
  • Κοινωνική Λειτουργός
 74. Νεοφώτιστος Χρήστος
  • Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων –
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος
 75. Νικολαΐδης Ιωσήφ
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος
 76. Νικολαϊδου Σωτηρία
  • Υπεύθυνη ηλεκτρονικών πωλήσεων –
  • Πρόεδρος Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κουδουνίων
 77. Ντιγκόζη Μαρία Στέλλα
  • Φιλόλογος ΑΠΘ
 78. Ξυγιντζής Γεώργιος
  • Πρόεδρος Λιβαδερού –
  • Υλοτόμος –
  • Πρόεδρος Δασικού Συνεταιρισμού Λιβαδερού
 79. Παναγιώτογλου Γεώργιος
  • Πρόεδρος Κοινότητας Καλού Αγρού –
  • Ασφαλιστικός Σύμβουλος
 80. Παπαδόπουλος Χρήστος
  • Πρόεδρος Καλλιφύτου –
  • Ελεύθερος Επαγγελματίας
 81. Παπαλεξίου Θένια
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 82. Πάππου Μαρία
  • Δικαστική Επιμελήτρια
 83. Παραλή Κατερίνα
  • Εκπαιδευτικός
 84. Παρουτσή Ελένη
  • Σχολική Καθαρίστρια
 85. Παρχαρίδης Περικλής
  • Αστυνομικός
 86. Πασενίδου Αμίκα
  • Δημόσιος Υπάλληλος
 87. Πατσικάκη Καλλιόπη
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 88. Παυλίδου Δάφνη
  • Συνταξιούχος
 89. Πετσιάνη Αγγελική
  • Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας με Μεταπτυχιακά στην Ειδική Αγωγή και Τεχνολογίες μάθησης και επικοινωνίας στην εκπαίδευση steam
  • Υποψήφια Διδάκτορας
 90. Πύρρος Ανέστης
  • Νομικός – Με εξειδίκευση στα προσωπικά δεδομένα και ιδιοκτήτης της εταιρείας Dicegroup
 91. Ράδος Αλέξανδρος
  • Πολιτικός Επιστήμονας –
  • Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
 92. Σαλωνίδης Θεόδωρος
  • Δημόσιος Υπάλληλος
  • Πρόεδρος Κοινότητας Σκαλωτής
 93. Σαρανταρίδου Αλεξάνδρα
  • Αισθητικός
 94. Σιδηροπούλου Θεοδοσία
  • Συνταξιούχος Παρασκευάστρια Μικροβιολογικού Εργαστηρίου
 95. Σιμινίδης Νίκος
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος
 96. Σιούτας Παναγιώτης
  • Πυροσβέστης εν αποστρατεία
  • Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Ξηροποτάμου –
  • Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Δράμας
 97. Σοτολίδου Ελισάβετ
  • Βρεφονηπιοκόμος –
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 98. Σουλικίδου Κατερίνα
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 99. Σοφιανίδου Δήμητρα
  • Νηπιαγωγός
 100. Τανός Ιωάννης
  • Στρατιωτικός
 101. Τζαβέλη Γεωργία
  • Πρόεδρος Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροχωρίου Παναγία Σουμελά –
  • Αντιπρόεδρος Κοινότητας Μικροχωρίου
 102. Τόλιου Αναστασία
  • Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φίλων, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού –
  • Υπεύθυνη διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς
 103. Τοσιακλάρ Παντελής
  • Λογιστής Φοροτεχνικός
 104. Τραμπίδου Αθηνά
  • Απόφοιτη Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στη Προσχολική Ηλικία
 105. Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης
  • Αγρότης
  • Πρ. Πρόεδρος Κοινότητας Μυλοποτάμου
 106. Τριανταφύλλου Σταυρούλα
  • Νηπιαγωγός
 107. Τσακιρίδης Στάθης
  • Υπάλληλος Δασαρχείου Δράμας
 108. Τσαντσάνη Ελένη
  • Ιδιωτική Υπάλληλος
 109. Τσαρούχας Ευάγγελος
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος –
  • Καθηγητής Βυζαντινής και παραδοσιακής Μουσικής Ωδείου Δράμα.
  • Χοράρχης Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής
 110. Τσιάρας Γρηγόρης
  • Χειρουργός Ορθοπεδικός
  • Επιμελητής Α Ορθοπεδικής Κλιν. Νοσοκομείου Δράμας
 111. Τσιρακίδης Φίλιππος
  • Πτυχιούχος Λογιστικής και χρηματοοικονομικής
  • κάτοχος μεταπτυχιακού ΜΒΑ –
  • Επιχειρηματίας
  • Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δήμου Δράμας
 112. Χαραλαμπίδης Ανδρέας
  • Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημοτικής Αστυνομίας Διοικητικών Υπηρεσιών και ΚΕΠ Δράμας
  • Συνταγματάρχης εν Αποστρατεία
 113. Χαρίσκος Χρήστος
  • Δασοπόνος – Υδρολόγος
 114. Χασιώτης Ευάγγελος
  • Υπαξιωματικός Ελληνικού Στρατού 5η Μοίρα Καταδρομών-
  • Απόφοιτος ΤΕΙ Λογιστικής Χαλκίδας
  • Βοηθός Διαιτητής ΕΠΣ Δράμας
 115. Χατζηαντωνίου Γεώργιος
  • Ελεύθερος Επαγγελματίας Αγρότης
 116. Χατζηγιάννης Αναστάσιος
  • Δημοτικός Σύμβουλος
  • Πρόεδρος ΔΕΥΑΔ
 117. Χατζημωυσή Ελπίδα
  • Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
 118. Χατζηνικολάου Ελένη
  • Νοσηλεύτρια
 119. Χειράκη Γεωργία
  • Φιλόλογος – Καθηγήτρια Πρώην Θεματική Αντ. Κοινωνικής Πολιτικής ΠΕΑΜΘ
 120. Χριστοφορίδης Αναστάσιος
  • Ιδιωτικός Υπάλληλος – Ξυλουργός

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκλογές 2023

Project για τη Δράμα: Ο Άνθρωπος και οι ανάγκες του αποτελούν ξεκάθαρη προτεραιότητα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η υποψήφια Δήμαρχος Δράμας με την παράταξη “Project για τη Δράμα” κ. Παρθένα Κιόρτεβε επισκέφθηκε σήμερα το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας.

Την υποψήφια Δήμαρχο συνόδευσαν η πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής κ.Κατρανίτσα Θεοδώρα, η συντονίστρια του τομέα κοινωνικής πολιτικής κ.Κασάπη Βασιλική, ο κ. Σαμδάνης Μάριος και η κ. Αμαραντίδου Ιωάννα, όλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Η κ. Παναγιωτίδου Ελευθερία ψυχολόγος και διευθύντρια του Παραρτήματος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της παράταξης μας για τη λειτουργία του, τα προβλήματα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις διαχείρισης των νεαρών φιλοξενούμενων του.

Ευχή μας να υπάρχουν όσο λιγότερα παιδιά που θα έχουν την ανάγκη φιλοξενίας από το Παράρτημα.

Ευχαριστούμε θερμά την ψυχολόγο κ.Κυριακίδου Νίκη και τη νοσηλεύτρια κ.Μητρούση Γεωργία για το ιδιαίτερα εγκάρδιο κλείσιμο της συνάντησης μας καθώς και την κ.Παναγιωτίδου Ελευθερία που μας συγκίνησε με τον τρόπο που αναφερόταν στα παιδιά του Παραρτήματος.

Ο Άνθρωπος και οι ανάγκες του αποτελούν ξεκάθαρη προτεραιότητα του Project για τη Δράμα.

#Project_για_τη_Δράμα
#Παρθένα_Κιόρτεβε
#Δήμος_Δράμας_Δημοτικές_εκλογές_2023

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΠΟΙΟΣ/Α ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ/Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ;

This poll has ended (since 12 hours).

Επιλέξτε ποιον/ποια θεωρείτε εσείς καταλληλότερο/η Δήμαρχο Δράμας ;

(Τα ονόματα με αλφαβητική σειρά)

Κιόρτεβε Παρθένα
46.25% 1,653/3574
Μαμσάκος Χριστόδουλος
5.96% 213/3574
Παπαδόπουλος Γεώργιος
42.59% 1,522/3574
Χαρακίδης Κυριάκος
5.20% 186/3574

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

Ποιος/α είναι καταλληλότερος/η Δήμαρχος Δράμας ;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Τα μυστικά του νερού στο σπήλαιο Μααρά της Δράμας

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

Project για τη Δράμα: Συνάντηση με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Μωϋσιάδη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Προφυλακιστέος ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Συμφωνία Πώλησης του Ομίλου Παυλίδης Μάρμαρα – Γρανίτες

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Λαϊκά Δρώμενα σε 7 χωριά της Δράμας τις ημέρες των Φώτων

Εκλογές 20233 εβδομάδες πριν

Ενισχύεται η ομάδα της “Επανεκκίνηση για τη Δράμα”

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

“Επανεκκίνηση για τη Δράμα”: 3 νέες υποψηφιότητες

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Δράμα: Εξαπάτησε 11 άτομα με την πώληση πέλλετ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Κ15: Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τη Δόξα Δράμας με 10-0

Εκλογές 20234 εβδομάδες πριν

ΠΟΛΗ + ΖΩΗ: 4 νέες γυναίκες στο ψηφοδέλτιο της κοινότητας Χωριστής

Εκλογές 20232 ημέρες πριν

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα”- Ανασκοινώθηκαν 120 υποψήφιοι

Εκλογές 20232 ημέρες πριν

Project για τη Δράμα: Ανακοίνωση υποψηφίων συμβούλων Καλού Αγρού και κεντρικού ψηφοδελτίου

Εκλογές 20233 εβδομάδες πριν

Ο Σωκράτης Γκιαούρης με το “Project για τη Δράμα”

Εκλογές 20231 εβδομάδα πριν

Project για τη Δράμα: Ο Άνθρωπος και οι ανάγκες του αποτελούν ξεκάθαρη προτεραιότητα

Εκλογές 20232 ημέρες πριν

Project για τη Δράμα: Ανακοίνωση υποψηφίων συμβούλων Καλού Αγρού και κεντρικού ψηφοδελτίου

Εκλογές 20232 ημέρες πριν

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα”- Ανασκοινώθηκαν 120 υποψήφιοι

Εκλογές 20231 εβδομάδα πριν

Project για τη Δράμα: Ο Άνθρωπος και οι ανάγκες του αποτελούν ξεκάθαρη προτεραιότητα

Εκλογές 20231 εβδομάδα πριν

Πόλη και Ζωή: Ο Νίκος Μιχαηλίδης υποψήφιος πρόεδρος Μακρυπλαγίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Κ15: Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τη Δόξα Δράμας με 10-0

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

Project για τη Δράμα: Αγορά των παραγωγών – Ένα πρόβλημα που ζητά λύση

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

Ποιος/α είναι καταλληλότερος/η Δήμαρχος Δράμας ;

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

“Επανεκκίνηση για τη Δράμα”: 3 νέες υποψηφιότητες

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

Κλοπές – Βανδαλισμοί – Μολότοφ σε σχολεία του Δήμου Δράμας

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

ΠΟΛΗ+ΖΩΗ: Ο Στέλιος Βρασκίδης υποψήφιος στον Καλό Αγρό

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

Πόλη + Ζωή: Παρουσίαση υποψηφίων στο Μικροχώρι

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

Πόλη + Ζωή: Παρουσίαση υποψηφίων στον Καλό Αγρό

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

Project για τη Δράμα: Συνάντηση με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Μωϋσιάδη

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

ΠΟΛΗ + ΖΩΗ Επίσκεψη στον νέο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο

Εκλογές 20232 εβδομάδες πριν

“Επανεκκίνηση για τη Δράμα”: Δύο νέοι υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών