Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παρθένα Κιόρτεβε: Η πορεία του Project Δράμα 2020 είναι μια πορεία εντυπωσιακή

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνέντευξη της κ. Παρθένας Κιόρτεβε, Πρόεδρος του συλλόγου Ιατρών του Νοσοκομείου Δράμας και δημοτική σύμβουλο στο δήμο Δράμας,  στον δημοσιογράφο Θανάση Φυλακτό.

«Είναι η πρώτη φορά, που δώσαμε αριθμούς και οι αριθμοί, δυστυχώς, είναι αμείλικτοι. 49 κενές οργανικές θέσεις ειδικών ιατρών και 50 κενές θέσεις ειδικευόμενων ιατρών…μόνο εντύπωση μπορούν να προκαλέσουν!!!» υπογραμμίζει σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη η Πρόεδρος του συλλόγου Ιατρών του Νοσοκομείου Δράμας Παρθένα Κιόρτεβε.

Αναφέρεται και σε άλλα προβλήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο, όπως οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό, κοινωνικό λειτουργό, στο τηλεφωνικό κέντρο, στην τεχνική υπηρεσία αλλά και στις κτιριακές εγκαταστάσεις που είναι σε άσχημη κατάσταση, καθώς εδώ και 25 χρόνια από τη δημιουργία της επέκτασης του νοσοκομείου, δεν έχει γίνει η παραμικρή ανακαίνιση.

Τέλος ως δημοτική σύμβουλος Δράμας με την παράταξη PROJECT αναφέρει τα θέματα που θα αναδείξει και χαρακτηρίζει την πορεία της παράταξης ως εντυπωσιακή.

– Kυρία Κιόρτεβε είστε Πρόεδρος των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Προξένησε εντύπωση η επιστολή του Συλλόγου σας σχετικά με τις ελλείψεις Ιατρών στο Νοσοκομείο Δράμας….

– Κύριε Φυλακτέ, μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι προξένησε τόσο μεγάλη εντύπωση αυτή η επιστολή του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας…

Είναι αλήθεια ότι το θέμα έλαβε πολύ μεγάλη δημοσιότητα, τόσο στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά σε πανελλήνιας εμβέλειας ειδησεογραφικά sites και συνεχίζει να απασχολεί.

Δεν καταλαβαίνω ποιός είναι ο λόγος. Μήπως η τοπική κοινωνία δε γνώριζε το πρόβλημα της έλλειψης γιατρών; Ή μήπως το γνώριζε αλλά το έχει ξεχάσει;

Το πρόβλημα έχει δημοσιοποιηθεί τουλάχιστον από τον Οκτώβρη του 2015. Εκείνον τον Οκτώβρη, ήμασταν συνδιοργανωτές στο πανδραμινό συλλαλητήριο, που έγινε υπό βροχή, στην κεντρική πλατεία της Δράμας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας των σωματείων όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου αλλά και των δραμινών πολιτών, στη μειωμένη χρηματοδότηση, στην έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, στην υποστελέχωση και στη διαρκή υποβάθμιση του νοσοκομείου Δράμας.

Από τότε, πέρασαν 4 χρόνια και ερχόμαστε να ξαναπούμε τα ίδια πράγματα, τα ίδια προβλήματα και τώρα να προκαλούν εντύπωση… Μάλλον η μνήμη όλων μας είναι πολύ ασθενής…

Θα σας πω, όμως, τι πιστεύω ότι ήταν αυτό που, τελικά, προξένησε εντύπωση. Ήταν οι αριθμοί. Είναι η πρώτη φορά, που δώσαμε αριθμούς και οι αριθμοί, δυστυχώς, είναι αμείλικτοι.

49 κενές οργανικές θέσεις ειδικών ιατρών και 50 κενές θέσεις ειδικευόμενων ιατρών…μόνο εντύπωση μπορούν να προκαλέσουν!!!

– Την ίδια ώρα φέρατε στο δημοτικό Συμβούλιο Δράμας ως δημοτική σύμβουλος το αίτημα επέκτασης της επιδότησης ενοικίου και στους ειδικευόμενους γιατρούς. Πιστεύετε ότι αυτό το μέτρο μπορεί να εφαρμοστεί και να αποδώσει;

– Στο δημοτικό συμβούλιο της Δράμας ήμουν ο αγγελιοφόρος των συναδέλφων μου. Αυτοί μου ζήτησαν να μεταφέρω το αίτημα της επέκτασης του επιδόματος ενοικίου και στους ειδικευόμενους ιατρούς, ως κίνητρο προσέλκυσης τους, προκειμένου να καλύψουμε κάποιες από τις 50 κενές θέσεις.

Ο δήμος Δράμας ήταν από τους πρώτους πανελληνίως, που θεσμοθέτησε την επιδότηση ενοικίου στους επικουρικούς ιατρούς.

Είμαι σίγουρη, ότι εάν αυτό καταφέρουμε να το επεκτείνουμε και στους ειδικευόμενους και εφόσον το κάνουμε γνωστό πανελληνίως, που θα το κάνουμε…να είστε σίγουροι, θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό κίνητρο για τους νέους και κακοπληρωμένους γιατρούς, ώστε να επιλέξουν το νοσοκομείο Δράμας, που βρίσκεται αρκετά μακριά, για την άσκηση της ειδικότητας τους.

Ως σύλλογος κάνουμε διάφορες δράσεις για να ενισχύσουμε το επίπεδο εκπαίδευσης των ειδικευόμενων, όπως  η χορήγηση βιβλίων, η συμμετοχή σε σεμινάρια ΒLS/ILS, η πραγματοποίηση ομιλιών και μαθημάτων. Εάν πετύχουμε και την οικονομική τους ενίσχυση με αυτό το επίδομα από το δήμο, τότε νομίζω ότι θα αποτελέσουμε ένα ελκυστικό νοσοκομείο για τους νέους συναδέλφους.

Τώρα, εάν μπορεί να εφαρμοστεί, νομίζω ότι είναι θέμα των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου να το διερευνήσουν και να απαντήσουν στο προημερησίας θέμα, που έθεσα.

Πάντως σίγουρα υπάρχει η διάθεση να προχωρήσουμε σε αυτήν την παροχή, και εφόσον υπάρχει θετική διάθεση, είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί και ο τρόπος να γίνει εφικτή.

– Άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Δράμας;

– Ένα νοσοκομείο είναι ένας πολύπλευρος οργανισμός, με διαφορετικές κατηγορίες εργαζομένων, που όμως όλοι μαζί συνθέτουν ένα πάζλ, που σκοπό του έχει την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του.

Είναι γνωστό ότι πέρα από τις ελλείψεις των γιατρών, σημαντικότατες ελλείψεις υπάρχουν και στη νοσηλευτική υπηρεσία. Οι άμεσοι και αναντικατάστατοι συνεργάτες μας, οι νοσηλευτές, παλεύουν και αυτοί με το κυκλικό ωράριο, με την αδυναμία λήψης των ρεπό και των αδειών τους, με την εργασιακή εξουθένωση και δυστυχώς με πολλαπλά και ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς αποτελούν μια σημαντικά γηρασμένη ομάδα εργαζομένων του νοσοκομείου μας.

Είναι επίσης αδιανόητο ένα νοσοκομείο να λειτουργεί χωρίς την ύπαρξη, εδώ και χρόνια, κοινωνικού λειτουργού και επίσης πιο αδιανόητο να λειτουργεί χωρίς τηλεφωνικό κέντρο όλο το 24ωρο, διότι μας έχει απομείνει ένας και μοναδικός τηλεφωνητής. Η τεχνική υπηρεσία είναι και αυτή αποψιλωμένη.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του νοσοκομείου είναι σε άσχημη κατάσταση, καθώς εδώ και 25 χρόνια από τη δημιουργία της επέκτασης του νοσοκομείου, δεν έχει γίνει η παραμικρή ανακαίνιση. Η λειτουργία αυτόνομου τμήματος επειγόντων περιστατικών δεν έχει προχωρήσει και βέβαια η δημιουργία του νέου οργανισμού του νοσοκομείου, που ενώ ζητήθηκε και στάλθηκε στην προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου υγείας, κατέληξε σε κάποιο συρτάρι του υπουργείου.

Ένας νέος οργανισμός, ο οποίος θα έλυνε πολλά προβλήματα και θα αναβάθμιζε την εικόνα του νοσοκομείου μας, δυστυχώς έμεινε στα χαρτιά.

Και βέβαια η απουσία σημαντικών ειδικοτήτων όπως δερματολόγου, γαστρεντερολόγου, ρευματολόγου, αιματολόγου, από το νοσοκομείο μας αναγκάζει τους συμπολίτες μας, σε καιρό οικονομικής δυσπραγίας, να απευθύνονται σε ιδιώτες ιατρούς ή να χρειάζεται να μετακινούνται σε νοσοκομεία της περιφέρειας με σημαντική οικονομική επιβάρυνση.

– Η έλλειψη Διοικητή στο Νοσοκομείο επί αρκετούς μήνες επιβάρυνε την κατάσταση;

– Αυτό είναι ένα πολύ καλό ερώτημα κ.Φυλακτέ. Είναι αλήθεια ότι από το Μάρτιο του 2019, μετά την παραίτηση του κ.Λιάτση, το νοσοκομείο μας λειτουργεί με επικεφαλής, στη διοίκηση του, έναν από τους αρχαιότερους συναδέρφους μας, το διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας κ. Ναζάρογλου. Μετά από όλα αυτά που ζήσαμε και ζούμε τα τελευταία χρόνια και εγώ έφτασα να αναρωτηθώ τι είναι τελικά καλύτερο. Να υπάρχει ένας ανεπαρκής διοικητής, ο οποίος δεν μπορεί ουσιαστικά να διοικήσει ή να μην υπάρχει και να πορευόμαστε με την εσωτερική μας αυτορρύθμιση;

Προσωπικά πιστεύω ότι τα πρόσωπα και οι προσωπικότητες τελικά είναι αυτές, που δίνουν βαρύτητα σε μία θέση, σε ένα αξίωμα. Και γι’ αυτό το λόγο, κάνω για ακόμη μία φορά έκκληση προς τους κυβερνώντες και τους τοπικούς παράγοντες της πόλης μας να επιλέξουν για επόμενο διοικητή του νοσοκομείου Δράμας τον αξιότερο, τον ικανότερο, τον άνθρωπο που θα έρθει για να δουλέψει και να δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του νοσοκομείου μας.

Ας κατανοήσουμε όλοι επιτέλους σε αυτή τη χώρα ότι αυτές οι νευραλγικές θέσεις δεν είναι για να βολεύουμε τους κολλητούς μας αλλά για να τοποθετούμε αυτούς, που θα λύσουν τα προβλήματα του ελληνικού λαού και θα πάνε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας ένα βήμα παραπέρα.

– Την δημιουργία Ογκολογικού Ιατρείου στο Νοσοκομείο Δράμας την θεωρείτε θετική εξέλιξη;

– Προφανώς και αποτελεί θετική εξέλιξη η δημιουργία ογκολογικού εξωτερικού ιατρείου στο νοσοκομείο Δράμας και ως εκπρόσωπος των ιατρών θα ήθελα να καλωσορίσω τον ογκολόγο κ. Κασαράκη στο ίδρυμα μας. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα, που έγινε με σκοπό τη μείωση της ταλαιπωρίας των ογκολογικών ασθενών του νομού Δράμας, καθώς οι διαρκείς μετακινήσεις τους σε νοσοκομεία της περιφέρειας αποτελούν επιπρόσθετη δυσκολία στον καθημερινό αγώνα, που δίνουν με την επάρατη νόσο.

Ωστόσο, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι αυτή η ταλαιπωρία τους δεν θα πάψει να υφίσταται, καθώς η χορήγηση των χημειοθεραπευτικών σχημάτων δεν μπορεί να γίνει ακόμα στο νοσοκομείο μας. Αυτός είναι και ο απώτερος στόχος, να μπορούν να γίνουν όλες οι θεραπείες εδώ, ώστε να μην χρειάζεται να μετακινούνται καθόλου οι ασθενείς. Δυστυχώς αυτό προϋποθέτει τη δημιουργία μονάδας βραχείας νοσηλείας χημειοθεραπείας, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται ακόμη. Η δημιουργία αυτής της μονάδας είναι το ζητούμενο και ο επόμενος στόχος διεκδίκησης μας για τους ογκολογικούς ασθενείς μας.

– Γυρίζουμε σελίδα…. Κυρία Κιόρτεβε δημοτική σύμβουλος στο δήμο Δράμας με την παράταξη ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΔΡΑΜΑ 2020. Οι εντυπώσεις σας από τις πρώτες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου;

– Πράγματι, μία νέα σελίδα στην προσωπική μου διαδρομή είναι η εκλογή μου ως δημοτική σύμβουλος. Μετά από 20 χρόνια προσφοράς στο χώρο του νοσοκομείου, καλούμαι πλέον να προσφέρω με όλες τις δυνάμεις μου και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, μετά την εντολή των Δραμινών ψηφοφόρων. Είναι σίγουρα πρωτόγνωρη εμπειρία, που με έχει γεμίσει με αίσθημα ευθύνης και άγχος για το αν θα καταφέρω να ανταπεξέλθω και σε αυτό το ρόλο.

Οι εντυπώσεις μου από τις πρώτες συνεδριάσεις είναι, θα έλεγα, θετικές καθώς αυτό είναι ένα δημοτικό συμβούλιο που απαρτίζεται, στην πλειοψηφία του, από ιδιαίτερα αξιόλογες προσωπικότητες της δραμινής κοινωνίας. Υπάρχει ζεστό κλίμα, με διάθεση για συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων, με γνώμονα τη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας και την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των πολιτών.

Αυτό, που με στρεσάρει λίγο παραπάνω είναι ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και θυσία από τον προσωπικό μου χρόνο, ώστε η παρουσία μου να είναι εποικοδομητική και παραγωγική, αλλά είμαι διατεθειμένη να είμαι πιστή στα καθήκοντα, που μου έχουν ανατεθεί και να μην απογοητεύσω την παράταξή μου και τους ψηφοφόρους μου.

– Κομβικά ζητήματα που θα αναδείξετε στο νέο δημοτικό συμβούλιο; Ποια θεωρείτε ως κορυφαία ζητήματα αυτής της περιόδου για τον δήμο;

– Ο τομέας ευθύνης, που μου έχει ανατεθεί από τον επικεφαλής της παράταξής μας είναι η κοινωνική πολιτική. Ως λειτουργός της υγείας αλλά και ως άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες αυτός είναι ο τομέας, από τον οποίο θα μπορέσω να προσφέρω.

Κομβικά ζητήματα για μένα είναι η στήριξη όλων των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων όπως είναι οι κακοποιημένες γυναίκες, τα κακοποιημένα παιδιά, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι εξαρτημένοι συνάνθρωποι μας, οι ηλικιωμένοι, οι άποροι συμπολίτες μας, οι Ρομά και οι πρόσφυγες.

Στο προεκλογικό μας πρόγραμμα είχαμε συμπεριλάβει προτάσεις για τη στήριξη της δραμινής οικογένειας, για τη δημιουργία συμβουλευτικού κέντρου και ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών, το πρόγραμμα «ανοιχτά σχολεία στην κοινωνία», την κατασκευή παιδικής χαράς και αίθουσας γυμναστηρίου για Αμεα.

Όλες αυτές και πολύ περισσότερες προτάσεις της παράταξης μας θα φέρουμε στο δημοτικό συμβούλιο στην επόμενη τετραετία, σε συνεργασία με την ομάδα εργασίας της κοινωνικής πολιτικής-ισότητας-μεταναστών του Project Δράμα 2020, και υπόσχομαι να συνεργαστώ με τους υπεύθυνους αντιδημάρχους για να καταφέρουμε να βελτιώσουμε την παρεχόμενη κοινωνική πολιτική στους δημότες μας, η οποία δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι μόνο επιδοματική.

Όσον αφορά τα κορυφαία ζητήματα αυτής της περιόδου για το δήμο θεωρώ ως πρώτο την άμεση βελτίωση της εικόνας της πόλης στο τομέα της καθαριότητας και δεύτερο την πραγματοποίηση μεγάλων projects, όπως το νέο κολυμβητήριο, τα νέα κοιμητήρια, την αξιοποίηση του στρατοπέδου Ανδρικάκη, την κατασκευή δημοτικού θεάτρου, την ανάπλαση του πάρκου της Αγίας Βαρβάρας καθώς και την ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της πόλης.

– Και η πορεία του ΠΡΟΤΖΕΚΤ από εδώ και πέρα;

– Η πορεία του Project είναι μία πορεία εντυπωσιακή. Μια παράταξη που δημιουργήθηκε από μία παρέα νέων ανθρώπων, κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια, να εκφράζει το 25 % των δραμινών πολιτών και να εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο με 8 συμβούλους. Δεν μπορεί παρά να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία, παράγοντας έργο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τέτοιο, που να αποτυπωθεί στην συνείδηση των δραμινών ως η εν δυνάμει επόμενη παράταξη, η οποία θα διοικήσει το δήμο Δράμας.

Κρατώντας τη συνοχή μας η ομάδα, η οποία αποτελείται από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, από τη συντονιστική επιτροπή της παράταξης και από όλα τα ενεργά μέλη μας, και δείχνοντας έστω και από τη θέση της αντιπολίτευσης τις ιδέες, τις προτάσεις μας και τις δυνατότητες που έχουμε να πάμε αυτή την πόλη ένα βήμα μπροστά, πιστεύω ότι θα πείσουμε όλους τους δραμινούς στις επόμενες εκλογές να μας εμπιστευτούν και θα είμαστε η επόμενη διοίκηση του δήμου.

 

– Κλείνοντας τι θα θέλατε να προσθέσετε;

– Κλείνοντας, θα ήθελα να προσθέσω ότι είμαι διαθέσιμη, και με πολύ όρεξη, για να μεταφέρω νέες, καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες αλλά και αιτήματα των ανθρώπων, που με εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους και βέβαια όλων των δραμινών πολιτών. Σας ευχαριστώ πολύ.

 

Παρθένα Κιόρτεβε

Πρόεδρος συλλόγου Ιατρών Γ.Ν.Ν. Δράμας – Δημοτική σύμβουλος «Project Δράμα 2020»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Σχόλια

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ημερίδα ΔΕΥΑΔ για την παγκόσμια ημέρα νερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Πέτρος Τσολιάς υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο Πέτρος Τσολιάς, Συντονιστής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, θα είναι στο ψηφοδέλτιο  του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024

“Οι πρώτοι 10 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”

Ο Πρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ», κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ανακοινώνει τους πρώτους δέκα  (10) υποψήφιους Ευρωβουλευτές του συνδυασμού, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024.

Ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων:

 

  1. Πανταζίδου Όλγα – Συντονίστρια Κεντρικής Μακεδονίας
  2. Βασιλειάδου Όλγα – Ειδική Παιδαγωγός
  3. Μπίκα Γεωργία – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
  4. Κούρου Ράνια – Επαγγελματίας
  5. Λάβδας Ελευθέριος – Καθηγητής Ακτινολογίας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
  6. Τσολιάς Πέτρος – Συντονιστής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
  7. Μπίθας Ορέστης – Χημικός Μηχανικός
  8. Γιοβανόπουλος Κωνσταντίνος – Νομικός, Συντονιστής Ημαθίας
  9. Κοσματόπουλος Αθανάσιος – Χειρουργός, τ. Δήμαρχος
  10. Μπέλλος Μιχάλης – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

 

Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εύχεται «Καλό Αγώνα για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ».

Την επόμενη εβδομάδα o κ. Εμφιετζόγλου θα ανακοινώσει τη «δεύτερη» δεκάδα υποψηφίων  ευρωβουλευτών του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κλιμάκιο ΓΣΕΕ στο Δήμο Δράμας εν όψει της Γενικής Απεργίας στις 17 Απριλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Τον Δήμο Δράμας επισκέφθηκε σήμερα Κλιμάκιο της ΓΣΕΕ το οποίο βρέθηκε στην πόλη εν όψει της προετοιμασίας της Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024. Το κλιμάκιο, λόγω απουσίας του Δημάρχου,  υποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δ. Αμαραντίδης, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γ. Τσακίρης.

Το κλιμάκιο της ΓΣΣΕ αποτελούμενο από τον Γεν. Γρ. ΓΣΕΕ, Ν. Φωτόπουλο, τον Οργανωτικό Γρ. ΓΣΕΕ, Ευ. Μουτάφη, το μέλος της ΓΣΕΕ και Πρ. της Ομοσπονδίας Χειριστών, Ν. Ηλιόπουλο και τον Πρ. Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών ΓΣΕΕ, Απ. Ραπτόπουλο  συνόδευε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Γ. Σαβρίδης, και τα μέλη της Διοίκησης Κ. Γεωργιάδης, Δ. Ιωαννίδης και Β. Τσακαλίδου.

Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η προετοιμασία, από πλευράς ΓΣΕΕ, της Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 17 Απριλίου και την οργάνωση των σχετικών  κινητοποιήσεων. Ζητήθηκε από το Δήμο Δράμας να δηλώσει τη στήριξή του στα δίκαια αιτήματα της ΓΣΕΕ  και το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποσταλεί σχετικό ψήφισμα, προκειμένου  να προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

H Δράμα προικίζεται το 2024 με ένα νέο μουσείο φωτογραφικών μηχανών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 μήνες πριν

Νίκη Ευκαρπίας – Δόξα Δράμας 1-1: Προμελετημένο έγκλημα

Πολιτιστικά2 μήνες πριν

Πρόγραμμα για όλα τα Δρώμενα του Δωδεκαημέρου 2024 στην Π.Ε. Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Για τον Σιδηροδρομικό αποκλεισμό της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος: «Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Κώστας Αποστολίδης (1948 – 2024): Το Made in Greece επιχειρηματικό όνειρο ενός σπάνιου ανθρώπου

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

Η ROBOTEK Δράμας πρώτη στον διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΑΜ-Θ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Δράμας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Λουτρά Ελευθερών: Εγκατάλειψη και παρακμή σε μια άλλοτε κραταιά και όμορφη λουτρόπολη

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

Μεγάλη επιτυχία του Δραμινού καθηγητή πληροφορικής Ραφαήλ Τζίμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Στην πρώτη θέση η Πατάτα Κ. Νευροκοπίου στον παγκόσμιο διαγωνισμό Taste Atlas Awards 2023-24

Πολιτιστικά3 μήνες πριν

Αρχαία Διονυσιακά Δρώμενα αναβιώνουν σε πολλά χωριά της ΠΕ Δράμας

Πολιτιστικά2 μήνες πριν

Μπαμπούγερα Καλή Βρύσης στις 6, 7 και 8 Ιανουαρίου

Πολιτιστικά2 μήνες πριν

Η Μελίνα Μποτέλλη παρουσιάζει στη Δράμα τα «Δυο γυμνά άσπρα χέρια»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Ο δρόμος για Αμφίπολη έχει… πολύ δρόμο μπροστά του

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 ημέρες πριν

Ημερίδα ΔΕΥΑΔ για την παγκόσμια ημέρα νερού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 ημέρες πριν

Ο Πέτρος Τσολιάς υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024

Εκλογές 20196 ημέρες πριν

Εξοικονομώ Επιχειρώ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Κλιμάκιο ΓΣΕΕ στο Δήμο Δράμας εν όψει της Γενικής Απεργίας στις 17 Απριλίου

Χρηστικά7 ημέρες πριν

Μέθοδοι απεντόμωσης : Πως οι δήμοι μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση παθογόνων παραγόντων που προσβάλουν σπίτι και επιχειρήσεις

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Απαιτούνται άμεσα μέτρα ενίσχυσης του νοσοκομείου Δράμας που βρίσκεται σε δεινή θέση

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Συνάντηση του Δημάρχου Δράμας με τους εκπροσώπους των ΤΑΧΙ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

ΕΚΘΕΣΗ «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη»

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

Η ROBOTEK Δράμας πρώτη στον διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΑΜ-Θ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Η Τομεακή Επιτροπή Δράμας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 εβδομάδα πριν

Στους αγώνες των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων στη Δράμα παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Δράμας Δωρόθεος

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

Μεγάλη επιτυχία του Δραμινού καθηγητή πληροφορικής Ραφαήλ Τζίμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Οι θέσεις του ΚΚΕ για την ψυχική υγεία – Απαντήσεις στα αδιέξοδα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Διακοπή κυκλοφορίας στην περιμετρική οδό Κορυλόβου μέχρι το Νοέμβριο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Περίπατος γυναικών στο άλσος Κορυλόβου

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών